Kvalifikacije za SP
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Kvalifikacije za SP
fridrih-niche wrote:Znaci, lik je toliko gladan golova da protiv Luksemburga mora igrat cilu utakmicu, lol...
Koji kompleksas, jedva čekam da prestane igrat pa da ljigavi pederko padne u zaborav...
;)
Obožavam ovo ničetovo samozavaravanje…
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Znaci, lik je toliko gladan golova da protiv Luksemburga mora igrat cilu utakmicu, lol...
Koji kompleksas, jedva čekam da prestane igrat pa da ljigavi pederko padne u zaborav...
;)
Obožavam ovo ničetovo samozavaravanje…
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Pojedinci iz Hajduka, ka i Marka kad je ima 16 godina...Giorgio wrote:fridrih-niche wrote:Duga priča, al nije izdajnik...Giorgio wrote:fridrih-niche wrote:Bolji sam bija od obojice rodjaka, al oni su napravili karijere, a ja nisan...Giorgio wrote:jasambrend wrote:Inače najgora solucija po Hrvate je da nam je dosta neriješeno, a ako nisu u stanju razbiti Ruse na Poljudu, onda je bolje da niti ne idu na SP...Dalića je poželjno promijeniti, svejedno plasirali se ili ne...po mogućnosti odmah.
Doci cu sa transparentom : Niche je bolji Livaja
Fak it...
:D
Mislio sam da tog drugog izdajnika ne smatras rođakom ^^
<3
Opa ..nije valjda da ce doci do priznanja da ga je hajduk izdao
Al o mrtvima sve najbolje...
;)
Nemoguce, u Hajduk ne mozes uci ako nisi svetac i po duhu svetom zacet
Guest- Guest
Da je ima to bi značilo da danas ne bi ima ćaću kojega bi zatukli oni kojima je bija dužanGiorgio wrote:Niche koliko ono nastupa za prvu momcad hajduka ima Perisic?fridrih-niche wrote:Hajdukovac zabija gol, a dinamovac falila penal...
Ništa novo...
;)
Ovdje dolazimo do jako bitne situacije...
- Hajduk je Ivana prepoznao. I te kako! Dogodilo se da je baš Vulić na kraju sezone naslijedio Bonačića i poveo Ivana s prvom momčadi na pripreme u Sloveniju. On ga je dobro poznavao, bio bi mu dao 'desetku' i lidersku poziciju. Svi su u Hajduku vjerovali u njega.
Ali...
- Pojavio se interes inozemnih klubova. Odabrali smo Sochaux, koji je za tadašnje vrijeme ponudio pozamašan iznos. Ivan je otišao iz Hajduka zbog mojih poslovnih problema, zbog moje pogrešne procjene u poslu, a ne jer ga u klubu nisu prepoznali.
https://dalmatinskiportal.hr/sport/nepoznati-detalji-o-perisicu-otac-ante--govorili-su-mi-da-sam-budala-koja-je-infisala-u-sina-/13435
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Hvala tati Perisicu na dugovima, zahvaljujuci tome je Ivan postao igracina koja uveseljava ovu napacenu naciju
Guest- Guest
Tak' je ... Da je ostao u Lutalici još samo malo, postao bi isti kurac od igrača k'o i atletičar kojemu je čak i ovo malo kaj je igrao u Lutalici bilo izgleda predugo ...
Zeko-
2015-08-26
Momcu javam.kauen da je frohaneszo majbokje
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Momcu javam.kauen da je frohaneszo majbokje
Guest- Guest
Giorgio wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Momcu javam.kauen da je frohaneszo majbokje
Guest- Guest
Ala, čak je i Dalic skonta da je Livakovic najslabija karika...
Eppur si muove...
;)
Eppur si muove...
;)
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Ala, čak je i Dalic skonta da je Livakovic najslabija karika...
Eppur si muove...
;)
Sto ucini....trojka triggered
Guest- Guest
Giorgio wrote:fridrih-niche wrote:Ala, čak je i Dalic skonta da je Livakovic najslabija karika...
Eppur si muove...
;)
Sto ucini....trojka triggered
Guest- Guest
E da je nama samo Livaković problem, onda problema ni nemamo ... Što ćemo sa atletičarom, Pašalićem, telcom iz Bayerna, Vidom? I ne možeš igrati nogomet bez centralnog napadača, to su gluposti ... Ako ne valja Petković, ne valja Čolak, ne valja Budimir, što je Dalić radio 3 godine nakon SP-a u Rusiji kad nije Mandži našao zamjenu? Ako je sada najbolji napadač mali Šimić, stavi dečka da igra, ako treba istrpi ga par utakmica i imat ćeš napadača za idućih 15-ak godina ... U čemu je problem?
Zeko-
2015-08-26
Meni je fascinantno kako se pljuje Stanisic ..kao da igra u croatiji iz zmijavaca(bez uvrede nasem drugoligasu), ocito je Nagelsmann diletant naspram Zokija Mamica, a Bayern manji od mladost zdralova
Guest- Guest
Jesi ti pijan ili lud? Kakve veze ima mali Šimić sa gospodom iz Međugorja? A ovaj telac iz Bayerna je telac ... Najgori protiv Cipra, a još gori protiv Slovačke ... Direktni krivac za drugi gol, jer na njegovoj strani ostao je čovjek sam k'o duh i 15 m oko njega nigdje nikoga, Livakovićeva kasnija pogreška samo je slijed te njegove debilne pogreške, jer da je telac iz Bayerna bio kod svog čovjeka Livi ne bi imao nikakvog rezona izaći prema njenu ... Tko imalo razumije nogomet tome je to jasno, a tebi ne bude jasno nikada ...
Zeko-
2015-08-26
Giorgio wrote:Do kasnih sati se cekala direktiva iz međugorja
darth_vader-
2014-04-17
Direktni krivci su prevariol koji je takticki 0 bodova, ona voda na aut liniji nije slucajnost,mozak 0 bodova, a drugi je plivakovic sa reakcijom top5 golmana
Eo cisto procitaj malo vezano za drugi gol jer ocito nisi gledao tekmu
https://gol.dnevnik.hr/clanak/hrvatska-reprezentacija/modric-odigra-odlicno-a-vatreni-opet-u-drami-livakovic-nije-u-formi-obrana-je-zaspala-kod-oba-pogotka---679324.html
Eo cisto procitaj malo vezano za drugi gol jer ocito nisi gledao tekmu
https://gol.dnevnik.hr/clanak/hrvatska-reprezentacija/modric-odigra-odlicno-a-vatreni-opet-u-drami-livakovic-nije-u-formi-obrana-je-zaspala-kod-oba-pogotka---679324.html
Guest- Guest
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije - Euro 2016
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije - Euro 2016