Kvalifikacije za SP
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Kvalifikacije za SP
Montero wrote:Zivio sam tamo, nikad mi grad nije legao unatoc svemu sto nudi
Majke mi, ali dok rođo nije uhvatio korijenje, meni osobno jako dragi grad...
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
Gudaru ti ujutro u vojarnu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Bez hajdučke dice nema tu kruva...
<3
darth_vader-
2014-04-17
fridrih-niche wrote:U Splitu ionako svi navijaju za Hajduka...Montero wrote:Ne znam sto se zgrazate ..u splitu ne smis reci za koga navijas ak nije ajduk
Osim par Hercegovaca...
;)
darth_vader-
2014-04-17
FRANK wrote:Gudaru ti ujutro u vojarnu
Milost ne tražim, a niti bih je dao...
darth_vader-
2014-04-17
Princ od Čaira wrote:Btw. Niko ne spominje kako su se braća Španci popišali po kozojebima iz južne srpske pokrajine. Šamarčina i otrežnjenje za sva vremena...
KBK... isto to nama sve, oli vi tamo mislite da ovdi ljudi razbijaju glavu s Kosovom...
darth_vader-
2014-04-17
fridrih-niche wrote:FRANK wrote:fridrih-niche wrote:karlitovnačin wrote:niche smiri se malo
darth_vader-
2014-04-17
Nemozete vi hajdukovci nikako bez tih partizanskih parola.jasambrend wrote:FRANK wrote:Gudaru ti ujutro u vojarnu
Milost ne tražim, a niti bih je dao...
Evo npr. Moj pokojni dida ivan i dida perica jedan ustasa drugi wermacht mrzili komunjare a volili tj ludi bili za hajdukom.
Neznam sta se motalo u glavi jednom Maksu Luburicu pa je navijao za Hajduk
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
E moj "pravniče" ... Kosovo je kurac prema onome kaj vas čeka kad vam još i Vojvodina kaže la-pa-pa ... Onda, ne samo da budete veliki "kakvi ste vekovima bili", nego budete i kruha gladni, jer Vojvodina vas hrani ... Al' to valjda znaš i sam bez obzira kol'ki si "pravnik" ... Onda možete bez brige postati, ne samo neslužbeno već i službeno, Putinova pokrajina ...Princ od Čaira wrote:Btw. Niko ne spominje kako su se braća Španci popišali po kozojebima iz južne srpske pokrajine. Šamarčina i otrežnjenje za sva vremena...
Zeko-
2015-08-26
Zasto bi se razbijala glava o MEDJUNARODNO PRIZNATOJ DRZAVI KOSOVO. tko smo mi da negiramo buducu clanicu nato i eu.jasambrend wrote:Princ od Čaira wrote:Btw. Niko ne spominje kako su se braća Španci popišali po kozojebima iz južne srpske pokrajine. Šamarčina i otrežnjenje za sva vremena...
KBK... isto to nama sve, oli vi tamo mislite da ovdi ljudi razbijaju glavu s Kosovom...
Ili danas sutra uskoro i Vojvodinu ili Sandzak
2015-09-13
Uskoro.ce ta zlocinacka drzava zvana srbija biti ono sto.i jeste.Zeko wrote:E moj "pravniče" ... Kosovo je kurac prema onome kaj vas čeka kad vam još i Vojvodina kaže la-pa-pa ... Onda, ne samo da budete veliki "kakvi ste vekovima bili", nego budete i kruha gladni, jer Vojvodina vas hrani ... Al' to valjda znaš i sam bez obzira kol'ki si "pravnik" ... Onda možete bez brige postati, ne samo neslužbeno već i službeno, Putinova pokrajina ...Princ od Čaira wrote:Btw. Niko ne spominje kako su se braća Španci popišali po kozojebima iz južne srpske pokrajine. Šamarčina i otrežnjenje za sva vremena...
Pasaluk
2015-09-13
Vise puta san cua Dinamo ja volim na Radio Dalmaciji ili Splitu...Roland Deschain wrote:Mislio sam na prvu poruku slušatelja koji im je dobro napisao i kulturno ih popljuvao. Ova druga "prijetnja" je sama po sebi debilana od nekog nezrelog klipana i tko to shvaća ozbiljno isti je ko taj klipan. Miješaš kruške i jabuke. Što bi bilo da na Radiu Split netko pusti od Pipsa "Dinamo ja volim"?RayMabus wrote:Nije im dobro rekao i sad će dobiti kaznu. Ono lik prijeti smrću tamo ovima na radiju , širi mržnju prema Dalmaciji i Dalmatincima itd.Roland Deschain wrote:Ono kad se tovari idu rugat Riječanima, a gutaju smrad iz njihovog auspuha, koliko već? 7-8 godina? Rijeka stalno osvaja trofeje, a u Splitu bude ove godine fešta ako osvoje 4. mjesto. I dobro im je lik rekao. Koju pm imaju na Radio Rijeka puštat tovarske pjesme.
Jedna stvar je reč svoju kritiku jer je to himna Torcide i to stoji a skroz druga ono šta je on njima uputio tamo na tom radiju.
Mislim šta ono sad ja pustim na radiju Split : Zagreb rad te imam sad ili nešto od Ive Robića i onda će mi neki mamlas pritit da ja to ne smin puštat i da sve to triba pobiti.
E Boga mi nećeš.
Ta pisma je svima super, bez obzira za koga ko navija...
Al zbog Coce (!) ic pritit okolo može samo retardirana osoba...
;)
Guest- Guest
Dalmatinac za Dinamo.... neprocjenjivofridrih-niche wrote:Vise puta san cua Dinamo ja volim na Radio Dalmaciji ili Splitu...Roland Deschain wrote:Mislio sam na prvu poruku slušatelja koji im je dobro napisao i kulturno ih popljuvao. Ova druga "prijetnja" je sama po sebi debilana od nekog nezrelog klipana i tko to shvaća ozbiljno isti je ko taj klipan. Miješaš kruške i jabuke. Što bi bilo da na Radiu Split netko pusti od Pipsa "Dinamo ja volim"?RayMabus wrote:Nije im dobro rekao i sad će dobiti kaznu. Ono lik prijeti smrću tamo ovima na radiju , širi mržnju prema Dalmaciji i Dalmatincima itd.Roland Deschain wrote:Ono kad se tovari idu rugat Riječanima, a gutaju smrad iz njihovog auspuha, koliko već? 7-8 godina? Rijeka stalno osvaja trofeje, a u Splitu bude ove godine fešta ako osvoje 4. mjesto. I dobro im je lik rekao. Koju pm imaju na Radio Rijeka puštat tovarske pjesme.
Jedna stvar je reč svoju kritiku jer je to himna Torcide i to stoji a skroz druga ono šta je on njima uputio tamo na tom radiju.
Mislim šta ono sad ja pustim na radiju Split : Zagreb rad te imam sad ili nešto od Ive Robića i onda će mi neki mamlas pritit da ja to ne smin puštat i da sve to triba pobiti.
E Boga mi nećeš.
;)
2015-09-13
Pa to sam i ja rekao. Zato i ne treba to ozbiljno shvatiti. Dobit će prekršajnu kaznu. Ovo ti ne vjerujem da se pušta Dinamova himna u Dalmaciji.fridrih-niche wrote:Vise puta san cua Dinamo ja volim na Radio Dalmaciji ili Splitu...Roland Deschain wrote:Mislio sam na prvu poruku slušatelja koji im je dobro napisao i kulturno ih popljuvao. Ova druga "prijetnja" je sama po sebi debilana od nekog nezrelog klipana i tko to shvaća ozbiljno isti je ko taj klipan. Miješaš kruške i jabuke. Što bi bilo da na Radiu Split netko pusti od Pipsa "Dinamo ja volim"?RayMabus wrote:Nije im dobro rekao i sad će dobiti kaznu. Ono lik prijeti smrću tamo ovima na radiju , širi mržnju prema Dalmaciji i Dalmatincima itd.Roland Deschain wrote:Ono kad se tovari idu rugat Riječanima, a gutaju smrad iz njihovog auspuha, koliko već? 7-8 godina? Rijeka stalno osvaja trofeje, a u Splitu bude ove godine fešta ako osvoje 4. mjesto. I dobro im je lik rekao. Koju pm imaju na Radio Rijeka puštat tovarske pjesme.
E Boga mi nećeš.
;)
Vise puta san je cua na radiju, vise puta...
Vole se Pipsi u Splitu...
Bija san na njihovom koncertu na tvrđavi Gripe davno davno...
;)
;)
Guest- Guest
Ma hebo split pulu cakovec itd. Samo od sljemena do lucka se priznafridrih-niche wrote:Vise puta san je cua na radiju, vise puta...
;)
2015-09-13
FRANK wrote:Prvo Kosovo je nezavisna i medjunarodno priznata drzava.Princ od Čaira wrote:Btw. Niko ne spominje kako su se braća Španci popišali po kozojebima iz južne srpske pokrajine. Šamarčina i otrežnjenje za sva vremena...
A spanjolci su picke jer da priznaju Kosovo
Ode Katalonija a O Baskiji da ne pricam
Jeste, jeste-evo baš dobili stolicu u UN...
Guest- Guest
Zeko wrote:E moj "pravniče" ... Kosovo je kurac prema onome kaj vas čeka kad vam još i Vojvodina kaže la-pa-pa ... Onda, ne samo da budete veliki "kakvi ste vekovima bili", nego budete i kruha gladni, jer Vojvodina vas hrani ... Al' to valjda znaš i sam bez obzira kol'ki si "pravnik" ... Onda možete bez brige postati, ne samo neslužbeno već i službeno, Putinova pokrajina ...Princ od Čaira wrote:Btw. Niko ne spominje kako su se braća Španci popišali po kozojebima iz južne srpske pokrajine. Šamarčina i otrežnjenje za sva vremena...
Ko u vojvodini da kaže pa-pa?
GSKK, sendvičaru...
Guest- Guest
Tak' ste govorili i za Hrvatsku, Makedoniju, Kosovo, Crnu Goru ..., pa sve otišlo pa-pa ... Jebiga, ljudi misle svojom glavom, nisu svi srbi da misle dupetom...Princ od Čaira wrote:Zeko wrote:E moj "pravniče" ... Kosovo je kurac prema onome kaj vas čeka kad vam još i Vojvodina kaže la-pa-pa ... Onda, ne samo da budete veliki "kakvi ste vekovima bili", nego budete i kruha gladni, jer Vojvodina vas hrani ... Al' to valjda znaš i sam bez obzira kol'ki si "pravnik" ... Onda možete bez brige postati, ne samo neslužbeno već i službeno, Putinova pokrajina ...Princ od Čaira wrote:Btw. Niko ne spominje kako su se braća Španci popišali po kozojebima iz južne srpske pokrajine. Šamarčina i otrežnjenje za sva vremena...
GSKK, sendvičaru...
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Tak' ste govorili i za Hrvatsku, Makedoniju, Kosovo, Crnu Goru ..., pa sve otišlo pa-pa ... Jebiga, ljudi misle svojom glavom, nisu svi srbi da misle dupetom...Princ od Čaira wrote:Zeko wrote:E moj "pravniče" ... Kosovo je kurac prema onome kaj vas čeka kad vam još i Vojvodina kaže la-pa-pa ... Onda, ne samo da budete veliki "kakvi ste vekovima bili", nego budete i kruha gladni, jer Vojvodina vas hrani ... Al' to valjda znaš i sam bez obzira kol'ki si "pravnik" ... Onda možete bez brige postati, ne samo neslužbeno već i službeno, Putinova pokrajina ...Princ od Čaira wrote:Btw. Niko ne spominje kako su se braća Španci popišali po kozojebima iz južne srpske pokrajine. Šamarčina i otrežnjenje za sva vremena...
GSKK, sendvičaru...
Ko, reci mi? Krajišnici i bosančerosi?
Guest- Guest
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Similar topics
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije - Euro 2016
» Kvalifikacije za SP