Kvalifikacije za SP
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Kvalifikacije za SP
Jack Torrance wrote:fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Jedini pravi Imocani koje znam su iz Prolosca, Runovica i Studenaca...
Ovo sve ostalo je ajme...
:8)
Guest- Guest
Jack Torrance wrote:fridrih-niche wrote:Ma ako si covik, nema veze odakle si...
<3
Guest- Guest
Jack Torrance wrote:Ostavi me na miru napušena kostarikanska farmerska pederčino, jesi čuaFRANK wrote:Samo su Imocani do glavine nadljudi ostalo su pederi.Montero wrote:Ala sad ce jos ispasti da su dalmatinci kao hercegovci
Nadljudi
Vidis po Brendu.
Naime ja sam gradski imocanin.
Casni navijac Dinama i Juventusa.
Baka i Brend su tiniz runovica i prolosca a to ti odmah po defaultu znaci pederi i sljam isti kurac ka i ovi sa pujanki samo ipak u malo blazem obliku
Guest- Guest
To zna "pravnik" s Čaira ...Roland Deschain wrote:Kakve su to gluposti? Bobek nikad nije igrao za Srbiju, igrao je za mladu reprezentaciju NDH. Zašto bi sè njegovi golovi računali ovdje?
Zeko-
2015-08-26
fridrih-niche wrote:Jack Torrance wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Hrvatska bi bez Dalmacije bila u rangu Srbije, Malte i takvih sportskih velesila...
:D
Guest- Guest
Kmecanje sektwsafridrih-niche wrote:Jack Torrance wrote:Ostavi me na miru napušena kostarikanska farmerska pederčino, jesi čuaFRANK wrote:Samo su Imocani do glavine nadljudi ostalo su pederi.Montero wrote:Ala sad ce jos ispasti da su dalmatinci kao hercegovci
Nadljudi
Vidis po Brendu.
Baka i Brend su tiniz runovica i prolosca a to ti odmah po defaultu znaci pederi i sljam isti kurac ka i ovi sa pujanki samo ipak u malo blazem obliku
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Daj si ovaj potpis uredi ... Ne moraš baš svugdje pokazivati svoju nepismenost ... Ovo dolje ti je definicija za "PRESUMPCIJU NEVINOSTI", a ne za "PRESUMPCIJU NEVINOST" ...
Zeko-
2015-08-26
FRANK wrote:Kmecanje sektwsain..fridrih-niche wrote:Jack Torrance wrote:Ostavi me na miru napušena kostarikanska farmerska pederčino, jesi čuaFRANK wrote:Samo su Imocani do glavine nadljudi ostalo su pederi.Montero wrote:Ala sad ce jos ispasti da su dalmatinci kao hercegovci
Nadljudi
Vidis po Brendu.
Guest- Guest
Zeko wrote:To zna "pravnik" s Čaira ...Roland Deschain wrote:Kakve su to gluposti? Bobek nikad nije igrao za Srbiju, igrao je za mladu reprezentaciju NDH. Zašto bi sè njegovi golovi računali ovdje?
Zato što obojica niste pravnici, rezultat koji je pokojni Bobek postigao (ionako je više od 3/4 života proveo u Beogradu, gde je i sahranjen) je u dresu SFRJ, čiji je današnja Srbija pravni sledbenik...
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:Zeko wrote:To zna "pravnik" s Čaira ...Roland Deschain wrote:Kakve su to gluposti? Bobek nikad nije igrao za Srbiju, igrao je za mladu reprezentaciju NDH. Zašto bi sè njegovi golovi računali ovdje?
Zato što obojica niste pravnici, rezultat koji je pokojni Bobek postigao (ionako je više od 3/4 života proveo u Beogradu, gde je i sahranjen) je u dresu SFRJ, čiji je današnja Srbija pravni sledbenik...
Ovo me podsjeca na skupstinu gnk-a koja je isto tako donosila odluke
Guest- Guest
Mamić ionako drka na Bg i Zvezdu, voli taj model...Montero wrote:Princ od Čaira wrote:Zeko wrote:To zna "pravnik" s Čaira ...Roland Deschain wrote:Kakve su to gluposti? Bobek nikad nije igrao za Srbiju, igrao je za mladu reprezentaciju NDH. Zašto bi sè njegovi golovi računali ovdje?
Ovo me podsjeca na skupstinu gnk-a koja je isto tako donosila odluke
<3
Guest- Guest
Gdje to piše da je Srbija pravni sljednik SFRJ?Princ od Čaira wrote:Zeko wrote:To zna "pravnik" s Čaira ...Roland Deschain wrote:Kakve su to gluposti? Bobek nikad nije igrao za Srbiju, igrao je za mladu reprezentaciju NDH. Zašto bi sè njegovi golovi računali ovdje?
Gluperdo ... Je li taj današnji pravni sledbenik otplatio i sve dugove bivše SFRJ? Kaj ste vi to uopće "nasledili" od bivše SFRJ? Niste čak "nasledili" ni teritorij Srbije kakav je bio u SFRJ ...Princ od Čaira wrote:Zeko wrote:To zna "pravnik" s Čaira ...Roland Deschain wrote:Kakve su to gluposti? Bobek nikad nije igrao za Srbiju, igrao je za mladu reprezentaciju NDH. Zašto bi sè njegovi golovi računali ovdje?
Zeko-
2015-08-26
Mitrović opet
https://www.novosti.rs/sport/fudbal/981051/uzivo-azerbejdzan-srbija-mitrovic-doveo-srbiju-vodjstvo
https://www.novosti.rs/sport/fudbal/981051/uzivo-azerbejdzan-srbija-mitrovic-doveo-srbiju-vodjstvo
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Gay Cmarguze u nedilju u vojarnu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Mitar se pretvara u top10 igrača na svetu kada igra za svoju Srbiju...
Guest- Guest
Iz penala 1 : 1
De nemoj ga puno hvalit , vidiš da se odma pokvari.
De nemoj ga puno hvalit , vidiš da se odma pokvari.
2014-04-11
Princ od Čaira wrote:Mitar se pretvara u top10 igrača na svetu kada igra za svoju Srbiju...
Guest- Guest
Armija BiH na aparatima. Muslići u BiH i Sanđaku na aparatima jer su četnici dobili njihovu braću.
Za one koji ne znaju SDA je otvoreno davala političku podršku Erdoganu i Azerbejdžanu u napadu na Armence.
Azerbajdžan eliminiran , Srbiji tri nova boda.
Bravo Mitroviću. Bravo majistore.
Kad ti ustaša čestita onda znaš da si napravija posal. Bravo bravo.
Za one koji ne znaju SDA je otvoreno davala političku podršku Erdoganu i Azerbejdžanu u napadu na Armence.
Azerbajdžan eliminiran , Srbiji tri nova boda.
Bravo Mitroviću. Bravo majistore.
Kad ti ustaša čestita onda znaš da si napravija posal. Bravo bravo.
2014-04-11
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Similar topics
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije - Euro 2016
» Kvalifikacije za SP