Kvalifikacije za SP
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Kvalifikacije za SP
Al si ga zakucaTominjo wrote:Naš Hajduk je sekta ispranih mozgova. Jeli se to novi kolega krenuo raspravljati s forumskim redikulom? Ili je lud ili mu je dosadno.Princ od Čaira wrote:Andreas Goldberger wrote:
Hoćeš reći da je udruga NH sekta, jesi li to mislio?
to svi mislimo...
Guest- Guest
Milicija još uvik nudi 20 iljada za info.niels wrote:Jack Torrance wrote:
Pa dobro ko je sad ova klaunčina?
Ne relativiziraj me.
Vi se pravite klaunčinama, a ušlo vam je u naviku. Samo pišem istinu - ni ne osuđujem te momke, niti me je briga tko vodi HNS. Zdravko Mamić je krkan, lopov, rijetko viđeni cigan i bjegunac.
Ali svastiku je na Poljudu nacrtala Torcida. Ako to znaju UEFA, FIFA, policija, obavještajne službe, pola tadašnje Vlade i cijeli Split, Dalmacija i Hrvatska, zašto se vi odjednom pravite mutavi? I pokušavate mene ušutkati ili skrenuti razgovor?
Barem se ovdje piše izravno.
Oni vinkovački debili nude još toliko.
Kad sve znaš šta ne pokupiš te pare?
Svi u Torci s više od dva gostovanja su u hajci nakon utakmice ekspresno privedeni, bez ikakve zakonske osnove, mnogi su podvrgnuti poligrafskom ispitivanju i svi su, gle čuda, imali prolazan rezultat.
Imali su punu kontrolu nad Poljudom punih tjedan dana prije utakmice. Čak su makli Hajdukovu zaštitarsku službu i stavili svoju. Svastika dakle nije osvanila na Hajdukovom stadionu, nego na njihovom.
Znaš li ti koje je jedino pravilo kod namištanja utakmica? Da u tome mora sudjelovat NEKO iz ekipe.
Tako je i s travnjakom, barem s onim na kojem NEKO nacrta kukasti križ.
Klaunčino.
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Casual ultrasfridrih-niche wrote:Vedro posta zvijezda!Jack Torrance wrote:U-M-R-A S-A-N
To je to
:^O
Falša rvatina u falšen dresu s pazara. Kako prigodno
Ali samoprozvani desničar i ultranacionalist pa daje izjavu ljeviĆarskom portalu?
Skroz ga je odnilo :D
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Giorgio wrote:Juranovic - pasalic- vratnica- livaja
Tatticari na aparatima
:D
2017-04-24
Pribacilo ga, ajme...Jack Torrance wrote:Casual ultrasfridrih-niche wrote:Vedro posta zvijezda!Jack Torrance wrote:U-M-R-A S-A-N
To je to
Falša rvatina u falšen dresu s pazara. Kako prigodno
Ali samoprozvani desničar i ultranacionalist pa daje izjavu ljeviĆarskom portalu?
Skroz ga je odnilo :D
Guest- Guest
Ko ne vidi, da je ta svastika djelo nasmrkanog i njegovih dupelizaca, mora da je slip kod zdravih ociju...Jack Torrance wrote:Milicija još uvik nudi 20 iljada za info.niels wrote:Jack Torrance wrote:
Ne relativiziraj me.
Vi se pravite klaunčinama, a ušlo vam je u naviku. Samo pišem istinu - ni ne osuđujem te momke, niti me je briga tko vodi HNS. Zdravko Mamić je krkan, lopov, rijetko viđeni cigan i bjegunac.
Ali svastiku je na Poljudu nacrtala Torcida. Ako to znaju UEFA, FIFA, policija, obavještajne službe, pola tadašnje Vlade i cijeli Split, Dalmacija i Hrvatska, zašto se vi odjednom pravite mutavi? I pokušavate mene ušutkati ili skrenuti razgovor?
Svi u Torci s više od dva gostovanja su u hajci nakon utakmice ekspresno privedeni, bez ikakve zakonske osnove, mnogi su podvrgnuti poligrafskom ispitivanju i svi su, gle čuda, imali prolazan rezultat.
Imali su punu kontrolu nad Poljudom punih tjedan dana prije utakmice. Čak su makli Hajdukovu zaštitarsku službu i stavili svoju. Svastika dakle nije osvanila na Hajdukovom stadionu, nego na njihovom.
Znaš li ti koje je jedino pravilo kod namištanja utakmica? Da u tome mora sudjelovat NEKO iz ekipe.
Klaunčino.
;)
Guest- Guest
Ne, uopće lopove nije sinoć gušilofridrih-niche wrote:Ispišala se Hajdukova dica po tebi hahaha...End wrote:cestitke tovarima treba biti iskren
izdominirali su ovu ekipu slovenije koja je jacine istre 1961 + oblak na golu
2017-04-24
2017-04-24
Jack Torrance wrote:Ne, uopće lopove nije sinoć gušilofridrih-niche wrote:Ispišala se Hajdukova dica po tebi hahaha...End wrote:cestitke tovarima treba biti iskren
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Nisam vidio ni jedno pitanje, oprosti.niels wrote:
Ne mogu.
Ako si zaboravio, čitaj upise prema gore.
Molim :)
Ne želiš ponoviti, točnije ne želiš odgovoriti na moja pitanja. To je u redu.
Imaš 82 godine, ovo ti je prvi forum na kojem pišeš i to tek nekoliko mjeseci, a eto znaš koji moj nick od prije nekoliko godina i kao šlag na tortu ne trpiš laži...
Stoj mi dobro, kumerle...
Star sam, nisam baš toliko ishlapio. Ovdje sam 4 mjeseca, skoro svaki dan.
Svi se referiraju na tvoje upise i tebe kao “amper”. Idu i neki epiteti uz to, al dobro.
Znam da je Princ od Čaira bracala, znam da je FRANK zapravo Ante i da se oženio Sicilijankom i upao u matrijarhat. Niche je Livajin rođak (niche počasti rođaka u naše ime, zaslužio je).
I tako ti je kad čitaš što drugi pišu, a ne ponavljaš mantre iz NH bez kraja i konca.
niels-
2021-04-26
Princ od Čaira wrote:,,Dabogda sve izgubili” je mrtav…
Ti se pak ne hvališ sa rezultatom od svojih…
niels-
2021-04-26
fridrih-niche wrote:Odgovori ka da sam ih i sam pisa...
Odgovori koji nam zapravo puno vise govore :
1. Da je imao dobre uzore u mladosti- batistuta - ali ga je niche pokvario
2.Da mu je niche doista rođak koji mu ispire mozak -Messi x2 -da zna igrati sve sportove( basket) , da je nezaustavljivi dribler
3. Da mu je izbor zene ocekivan s obzirom da boluje od edipova kompleksa -mamin sin - i da druga mama brani instagram
4.Da je za odgovore koristio dalmatinski starter pack - hajduk, velo misto , nije u soldima sve
5. Da se precijenjuje - boze ni suarez se ne bi tako opisao
6. Da je iskren - da je balun i drogu iskusio prvo na ulici i da bi bio diler (u struci) da ne igra balun, vrlo vjerojatno u bijegu u dubrovniku
7. Da zivi u deluzijama- osvajanje icega sa Hajdukom
8. Da je karijera otisla u krivom smjeru (livaja ostani)
9.Da je lijen i da ceka kraj treninga
10. Da zapravo nije dalmatinac-sarma
Guest- Guest
Jack Torrance wrote:Milicija još uvik nudi 20 iljada za info.niels wrote:Jack Torrance wrote:
Ne relativiziraj me.
Klaunčino.
Znaš što, počeo sam ti pisati na tvoj upis i navode odgovore u boldu.
Policiji, miliciji, žandarmeriji…ne bih rekao ni gdje im je stanica. Kao ni ostatak zemlje.
A na ostale navode - nije to baš tako kako si ti tu isprezentirao (amper bi ovdje kmečao “dokazi!”). Ali o cijelom tvojem upisu ću se očitovati kad ti kolega pronađe pitanje i jasno i glasno, muški odgovori. :) (ovdje je “muški” karakterna osobina, a ne spol)
Hvala ti na pouci kako se “namištaju utakmice”.
niels-
2021-04-26
kako nije sramota pasalica pozirati uz ovu dvojicu prevarafridrih-niche wrote:Jack Torrance wrote:Ne, uopće lopove nije sinoć gušilofridrih-niche wrote:Ispišala se Hajdukova dica po tebi hahaha...End wrote:cestitke tovarima treba biti iskren
nesto degutantno
End- Posts : 21177
2015-08-25
Naravno da znas, pa nisi ti od jucer.niels wrote:
Star sam, nisam baš toliko ishlapio. Ovdje sam 4 mjeseca, skoro svaki dan.
Svi se referiraju na tvoje upise i tebe kao “amper”. Idu i neki epiteti uz to, al dobro.
Znam da je Princ od Čaira bracala, znam da je FRANK zapravo Ante i da se oženio Sicilijankom i upao u matrijarhat. Niche je Livajin rođak (niche počasti rođaka u naše ime, zaslužio je).
Guest- Guest
Nemoj lagati.niels wrote:
Znaš što, počeo sam ti pisati na tvoj upis i navode odgovore u boldu.
Policiji, miliciji, žandarmeriji…ne bih rekao ni gdje im je stanica. Kao ni ostatak zemlje.
A na ostale navode - nije to baš tako kako si ti tu isprezentirao (amper bi ovdje kmečao “dokazi!”). Ali o cijelom tvojem upisu ću se očitovati kad ti kolega pronađe pitanje i jasno i glasno, muški odgovori. :) (ovdje je “muški” karakterna osobina, a ne spol)
Hvala ti na pouci kako se “namištaju utakmice”.
Neces se ocitovati nikad kao ni dati odgovore na pitanja jer nemas ti tu karakternu osobinu.
Guest- Guest
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Similar topics
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije - Euro 2016
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije - Euro 2016