New China TV: China-constructed Peljesac Bridge progressing at speed in Croatia
Page 45 of 52
Page 45 of 52 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 48 ... 52
Eroo- Posts : 78951
2016-07-22
Re: New China TV: China-constructed Peljesac Bridge progressing at speed in Croatia
abraham wrote:Lijep most i korak naprijed. Nadam se samo da su krezavi talibani napokon shvatili da su im nocas vrata EU definitivno zatvorena. Zalupili su im pred nosom, da se brutalno izrazim. Umjesto da su iskoristili cijeli projekt, oni su se kurcili za neke dnevne bodove i lakojkove po Klix i Avaz. Sada dolazi picousti koji ce im krojiti gace u iducem periodu. Zali Boze Hrvata tamo ali to je druga prica. Uglavnom korak naprijed. Funkcionira li financiranje u buducnosti sve pet....
Hrvatska je bila zadužena uvesti BiH u društvo europskih naroda, ali se to pokazalo kao nemoguća misija,
što su konačno svatili i u EU. Ovaj most je bio posljednje EU upozorenje onima s glavama okrenutim prema
Turskoj i arapskom svijetu. Prije 10.-ak godina je gđa Merkel upozorila muslimansko političko vodstvo
što će se desiti ako ne prestanu "jašiti" Hrvate. Zbog pogrešnih "šaptača" Muslimani su to zanemarili
i doveli su državu u stanje kakvo sad imaju. Možda se tko od vas sjeća kako su dovlačili turske razarače
ispred plaže u Neumu, usred turističke sezone. Nije luka u Neumu ono na šta ciljaju, daleko od toga...
Turska se udaljila od EU i teško će sada balansirati između Turske i USA.
2016-07-22
Re: New China TV: China-constructed Peljesac Bridge progressing at speed in Croatia
Nisu oni genetski Turci ali jesu mentalni Turci
Nema tu pomoci
Nema tu pomoci
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ne znam odakle je ovo fotkano, ali je u svakom slučaju znakovito. Možda kolega Dijagram zna?
2016-07-22
kaya wrote:Vauu..stvarno je lijepEroo wrote:Još par slikica pa odmor.
Ne samo da je lijep, ovo je i sa stručne strane na granici onoga što je ovdje uopće bilo moguće izgraditi.
Projektanta osobno poznam i znam da je veoma inteligentan, ali me je ugodno iznenadio i sa svojim odnosom
do prirode i lijepe umjetnosti. Most se svojom strukturom savršeno uklapa u prostor u kojem je izgrađen.
2016-07-22
Nemam nikakvih insajderskih informacija pa ću nešto špekulirati od podataka
koji su javno dostupni.
Most ima širinu kolnika 22.5 m: dva vozna i 2 odstavna pasa.
Na jednom video snimku sam pored tunela koji se probija primjetio i drugi
tunelski otvor, pa sam razmišljao čemu bi mogao služiti...
Kao što sam već rekao jednom prilikom u razgovoru s Dijagramom:
ovaj most je i NATO-most. Ako se stvari u BiH ne riješe u dogledno vrijeme
gledat ćemo izgradnju autoceste do CG u punom profilu.
Gradit će je NATO svojim sredstvima ...Kad sam bio mlad i zelen bio sam
pozvan da obiđem jednu takvu NATO-cestu u izgradnji , od Udina pa prema Austriji....
...Išlo je : tunel-vijadukt-tunel-vijaduk...itd...Može to tako kad je dovoljno love.
koji su javno dostupni.
Most ima širinu kolnika 22.5 m: dva vozna i 2 odstavna pasa.
Na jednom video snimku sam pored tunela koji se probija primjetio i drugi
tunelski otvor, pa sam razmišljao čemu bi mogao služiti...
Kao što sam već rekao jednom prilikom u razgovoru s Dijagramom:
ovaj most je i NATO-most. Ako se stvari u BiH ne riješe u dogledno vrijeme
gledat ćemo izgradnju autoceste do CG u punom profilu.
Gradit će je NATO svojim sredstvima ...Kad sam bio mlad i zelen bio sam
pozvan da obiđem jednu takvu NATO-cestu u izgradnji , od Udina pa prema Austriji....
...Išlo je : tunel-vijadukt-tunel-vijaduk...itd...Može to tako kad je dovoljno love.
2016-07-22
Ne znam slici situaciji kada netko donese kip andjela i fotka s njim u kadru;)Eroo wrote:Ne znam odakle je ovo fotkano, ali je u svakom slučaju znakovito. Možda kolega Dijagram zna?
dijagram-
2015-08-09
Koliko se dobro sjecam, krivousti je jednom prigodom "izlanuo" da je od ondasnje garniture EU dobio "zadatak" privesti BiH Europi. Pustanjem mosta u pogon iduce godine moze se sve prekriziti. Naime ovaj je most vise od samog spajanja obala. Ovaj je most dio buduceg sanitarnog koridora oko BiH tj muslimana i srba u istoj jer ruku na srce Hrvate tamo nitko vise ne racuna ni u kakovoj kombinaciji. Na kraju krajeva oni su drzavljani Eu te samo ostaje da sta skuplje prodaju "kozhu" tj imovinu. Uglavnom moja je procjena da za nekih 30 godina u BiH nece biti nit jedno hrvatsko uho. Ostalo...Kila mozga...Eroo wrote:abraham wrote:Lijep most i korak naprijed. Nadam se samo da su krezavi talibani napokon shvatili da su im nocas vrata EU definitivno zatvorena. Zalupili su im pred nosom, da se brutalno izrazim. Umjesto da su iskoristili cijeli projekt, oni su se kurcili za neke dnevne bodove i lakojkove po Klix i Avaz. Sada dolazi picousti koji ce im krojiti gace u iducem periodu. Zali Boze Hrvata tamo ali to je druga prica. Uglavnom korak naprijed. Funkcionira li financiranje u buducnosti sve pet....
Hrvatska je bila zadužena uvesti BiH u društvo europskih naroda, ali se to pokazalo kao nemoguća misija,
što su konačno svatili i u EU. Ovaj most je bio posljednje EU upozorenje onima s glavama okrenutim prema
Turskoj i arapskom svijetu. Prije 10.-ak godina je gđa Merkel upozorila muslimansko političko vodstvo
što će se desiti ako ne prestanu "jašiti" Hrvate. Zbog pogrešnih "šaptača" Muslimani su to zanemarili
i doveli su državu u stanje kakvo sad imaju. Možda se tko od vas sjeća kako su dovlačili turske razarače
ispred plaže u Neumu, usred turističke sezone. Nije luka u Neumu ono na šta ciljaju, daleko od toga...
2014-04-14
Ne znam je li dobio zadatak, ali izjavio je par puta kao neko objasnjenje famozne federacije i izostanka treceg entitewta.abraham wrote:Koliko se dobro sjecam, krivousti je jednom prigodom "izlanuo" da je od ondasnje garniture EU dobio "zadatak" privesti BiH Europi. Pustanjem mosta u pogon iduce godine moze se sve prekriziti. Naime ovaj je most vise od samog spajanja obala. Ovaj je most dio buduceg sanitarnog koridora oko BiH tj muslimana i srba u istoj jer ruku na srce Hrvate tamo nitko vise ne racuna ni u kakovoj kombinaciji. Na kraju krajeva oni su drzavljani Eu te samo ostaje da sta skuplje prodaju "kozhu" tj imovinu. Uglavnom moja je procjena da za nekih 30 godina u BiH nece biti nit jedno hrvatsko uho. Ostalo...Kila mozga...Eroo wrote:abraham wrote:Lijep most i korak naprijed. Nadam se samo da su krezavi talibani napokon shvatili da su im nocas vrata EU definitivno zatvorena. Zalupili su im pred nosom, da se brutalno izrazim. Umjesto da su iskoristili cijeli projekt, oni su se kurcili za neke dnevne bodove i lakojkove po Klix i Avaz. Sada dolazi picousti koji ce im krojiti gace u iducem periodu. Zali Boze Hrvata tamo ali to je druga prica. Uglavnom korak naprijed. Funkcionira li financiranje u buducnosti sve pet....
Mi cemo, kao, Hrvati, na neki nacin emancipirati muje i uvesti u EU;)
dijagram-
2015-08-09
Da ne trazim, mislim da se prilicno "cetvrtasto" izrazio. Ispalo je da (prema medijima) je on dobio ulogu tutora. Dobro , tada sam citao Feral ali znam da je izjavio i mislim da su mu to i kazali. Uglavnom vrijeme je proteklo i jedini je rezultat daljnje kopnjenje parav i velicine Hrvatskog naroda u BiH. Nikakove promejen nisu na vidiku sa anemicnim i bobuljicavim. Jedan primjer politicaradijagram wrote:Ne znam je li dobio zadatak, ali izjavio je par puta kao neko objasnjenje famozne federacije i izostanka treceg entitewta.abraham wrote:Koliko se dobro sjecam, krivousti je jednom prigodom "izlanuo" da je od ondasnje garniture EU dobio "zadatak" privesti BiH Europi. Pustanjem mosta u pogon iduce godine moze se sve prekriziti. Naime ovaj je most vise od samog spajanja obala. Ovaj je most dio buduceg sanitarnog koridora oko BiH tj muslimana i srba u istoj jer ruku na srce Hrvate tamo nitko vise ne racuna ni u kakovoj kombinaciji. Na kraju krajeva oni su drzavljani Eu te samo ostaje da sta skuplje prodaju "kozhu" tj imovinu. Uglavnom moja je procjena da za nekih 30 godina u BiH nece biti nit jedno hrvatsko uho. Ostalo...Kila mozga...Eroo wrote:abraham wrote:Lijep most i korak naprijed. Nadam se samo da su krezavi talibani napokon shvatili da su im nocas vrata EU definitivno zatvorena. Zalupili su im pred nosom, da se brutalno izrazim. Umjesto da su iskoristili cijeli projekt, oni su se kurcili za neke dnevne bodove i lakojkove po Klix i Avaz. Sada dolazi picousti koji ce im krojiti gace u iducem periodu. Zali Boze Hrvata tamo ali to je druga prica. Uglavnom korak naprijed. Funkcionira li financiranje u buducnosti sve pet....
2014-04-14
Govorio je on to i pred kamerama, sa znakovitim smjeskom nekog nadmocnog pobjednika;)abraham wrote:Da ne trazim, mislim da se prilicno "cetvrtasto" izrazio. Ispalo je da (prema medijima) je on dobio ulogu tutora. Dobro , tada sam citao Feral ali znam da je izjavio i mislim da su mu to i kazali. Uglavnom vrijeme je proteklo i jedini je rezultat daljnje kopnjenje parav i velicine Hrvatskog naroda u BiH. Nikakove promejen nisu na vidiku sa anemicnim i bobuljicavim. Jedan primjer politicaradijagram wrote:Ne znam je li dobio zadatak, ali izjavio je par puta kao neko objasnjenje famozne federacije i izostanka treceg entitewta.abraham wrote:Koliko se dobro sjecam, krivousti je jednom prigodom "izlanuo" da je od ondasnje garniture EU dobio "zadatak" privesti BiH Europi. Pustanjem mosta u pogon iduce godine moze se sve prekriziti. Naime ovaj je most vise od samog spajanja obala. Ovaj je most dio buduceg sanitarnog koridora oko BiH tj muslimana i srba u istoj jer ruku na srce Hrvate tamo nitko vise ne racuna ni u kakovoj kombinaciji. Na kraju krajeva oni su drzavljani Eu te samo ostaje da sta skuplje prodaju "kozhu" tj imovinu. Uglavnom moja je procjena da za nekih 30 godina u BiH nece biti nit jedno hrvatsko uho. Ostalo...Kila mozga...Eroo wrote:abraham wrote:Lijep most i korak naprijed. Nadam se samo da su krezavi talibani napokon shvatili da su im nocas vrata EU definitivno zatvorena. Zalupili su im pred nosom, da se brutalno izrazim. Umjesto da su iskoristili cijeli projekt, oni su se kurcili za neke dnevne bodove i lakojkove po Klix i Avaz. Sada dolazi picousti koji ce im krojiti gace u iducem periodu. Zali Boze Hrvata tamo ali to je druga prica. Uglavnom korak naprijed. Funkcionira li financiranje u buducnosti sve pet....
A ovi papci danas, nece pomaknuti nista ni u HR , kamoli u BiH.
dijagram-
2015-08-09
Da, da cerekao se. Nego pogledajte malo na YT ovog poljaka. Poljak zna engleski, prvnik i ima muda...... Kod nas znaju engleski, pravnici a mda imaju zene doma. Nishta seksisticki naravno....Kila mozga...dijagram wrote:Govorio je on to i pred kamerama, sa znakovitim smjeskom nekog nadmocnog pobjednika;)abraham wrote:Da ne trazim, mislim da se prilicno "cetvrtasto" izrazio. Ispalo je da (prema medijima) je on dobio ulogu tutora. Dobro , tada sam citao Feral ali znam da je izjavio i mislim da su mu to i kazali. Uglavnom vrijeme je proteklo i jedini je rezultat daljnje kopnjenje parav i velicine Hrvatskog naroda u BiH. Nikakove promejen nisu na vidiku sa anemicnim i bobuljicavim. Jedan primjer politicaradijagram wrote:Ne znam je li dobio zadatak, ali izjavio je par puta kao neko objasnjenje famozne federacije i izostanka treceg entitewta.abraham wrote:Koliko se dobro sjecam, krivousti je jednom prigodom "izlanuo" da je od ondasnje garniture EU dobio "zadatak" privesti BiH Europi. Pustanjem mosta u pogon iduce godine moze se sve prekriziti. Naime ovaj je most vise od samog spajanja obala. Ovaj je most dio buduceg sanitarnog koridora oko BiH tj muslimana i srba u istoj jer ruku na srce Hrvate tamo nitko vise ne racuna ni u kakovoj kombinaciji. Na kraju krajeva oni su drzavljani Eu te samo ostaje da sta skuplje prodaju "kozhu" tj imovinu. Uglavnom moja je procjena da za nekih 30 godina u BiH nece biti nit jedno hrvatsko uho. Ostalo...Kila mozga...Eroo wrote:abraham wrote:Lijep most i korak naprijed. Nadam se samo da su krezavi talibani napokon shvatili da su im nocas vrata EU definitivno zatvorena. Zalupili su im pred nosom, da se brutalno izrazim. Umjesto da su iskoristili cijeli projekt, oni su se kurcili za neke dnevne bodove i lakojkove po Klix i Avaz. Sada dolazi picousti koji ce im krojiti gace u iducem periodu. Zali Boze Hrvata tamo ali to je druga prica. Uglavnom korak naprijed. Funkcionira li financiranje u buducnosti sve pet....
A ovi papci danas, nece pomaknuti nista ni u HR , kamoli u BiH.
2014-04-14
dobar ovaj, respect
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dijagram wrote:Ne znam slici situaciji kada netko donese kip andjela i fotka s njim u kadru;)Eroo wrote:Ne znam odakle je ovo fotkano, ali je u svakom slučaju znakovito. Možda kolega Dijagram zna?
Pomislio sam i na to. Podaleko s lijeve strane je Bijesta, a sa ove strane nema ništa osim brijeg, koliko se sjećam.
2016-07-22
https://twitter.com/cro_crisis_mgmt/status/1421047995945082880
Pojedine faze izgradnje mosta su praćene i satelitskim snimcima (GIF).
Pojedine faze izgradnje mosta su praćene i satelitskim snimcima (GIF).
2016-07-22
dijagram-
2015-08-09
Eroo wrote:kaya wrote:Vauu..stvarno je lijepEroo wrote:Još par slikica pa odmor.
Ne samo da je lijep, ovo je i sa stručne strane na granici onoga što je ovdje uopće bilo moguće izgraditi.
Projektanta osobno poznam i znam da je veoma inteligentan, ali me je ugodno iznenadio i sa svojim odnosom
do prirode i lijepe umjetnosti. Most se svojom strukturom savršeno uklapa u prostor u kojem je izgrađen.
Ovo bi bilo za uramit.
Kad se završi osobno ću se potruditi i fotografirati ga s iste pozicije.
2016-07-22
Da, da, i ovaj efekat utjecaja vode(pored ostalog) u slučaju potresa, je projektan morao obuhvatiti proračunom mosta,
prije svega pilota. Sve to na kraju padne na njegova leđa.
prije svega pilota. Sve to na kraju padne na njegova leđa.
2016-07-22
Skidanje zadnjih konzolnih dizalica, što bi trebalo značiti da je zavarivanje segmenata završeno.
dijagram-
2015-08-09
Page 45 of 52 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 48 ... 52
Similar topics
» New bridge linking Split and Kaštela to be constructed by Pelješac Bridge company
» For China, a Bridge Over the Adriatic Is a Road Into Europe
» Croatia Airlines makes first-ever flight to China
» Meanwhile in China...
» Made in China‘ propada!
» For China, a Bridge Over the Adriatic Is a Road Into Europe
» Croatia Airlines makes first-ever flight to China
» Meanwhile in China...
» Made in China‘ propada!
Page 45 of 52