Izetbegovićev čuvar:Alija odobrio napad na Markale
Page 4 of 18
Page 4 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Re: Izetbegovićev čuvar:Alija odobrio napad na Markale
I ja pri svome. Nije mi ni trebalo ovo svedočenje. Važno je pratiti matricu po kojoj se događaju stvari. Stručna analiza ništa ne znači jer dva stručnjaka mogu dati potpuno oprečna mišljenja..Regoč wrote:Možda. Stručna analiza? Nema? Ostajem pri dosadašnjem objašnjenju.dzango wrote:Ne treba ti stručna analiza za razlog zašto nisu bombardovali obe strane. Markale su pokušavane dok nisu uspele a poslužile su kao povod za bombardovanje Srba. Dakle, o bombardovanju i krivcu za Markale je odlučeno i pre samog masakra. Isto je bilo i sa Račkom gde ni pripreme i režija nisu odrađeni kako treba. Jebiga, Šiptari bili aljkavi.Regoč wrote:Pročitao sam ponovno, samo iskaz Alijina čuvara, nikakva stručna analiza.dzango wrote:Pa piše ti u uvodnom postu. Ili se praviš blesav?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ko o čemu....well
regoch, govori o strucnoj analizi koju je samo on video ili iskonstruisao u svojoj pametnoj glavici... :D
Guest- Guest
Stručne analizu su radili i Rusi i utvrdili da je granata mogla da dođe sa obe strane. Ali to je manje važno jer je posao zbog kojeg su se montirale Markale, već odrađen. Nego neka mi neko objasni zašto bi ovaj Musliman svedočio u korist Ratka Mladića?VUČIĆU PEDERU wrote:regoch, govori o strucnoj analizi koju je samo on video ili iskonstruisao u svojoj pametnoj glavici... :D
Izdajnika uviek ima. Zapovjednik JRZ-a 91., u vrieme najžešćih napadah na Brod, bio je Brođanin Zvonko Jurjević. Sad se sudi Simatoviću kao dioniku velikosrbske agresije.
Sumnjivi su mi dzango i crveni, da nisu oni bili posada MB oko Sarajeva:)
dijagram-
2015-08-09
A Alija nije namestio Markale već je žrtva zlog telohranitelja. Markale su sasvim slučajno ubrzo poslužile kao povod za bombardovanje Srba.Regoč wrote:Izdajnika uviek ima. Zapovjednik JRZ-a 91., u vrieme najžešćih napadah na Brod, bio je Brođanin Zvonko Jurjević. Sad se sudi Simatoviću kao dioniku velikosrbske agresije.
Ja nisam bio kod Sarajeva već kod Mostara.dijagram wrote:Sumnjivi su mi dzango i crveni, da nisu oni bili posada MB oko Sarajeva:)
Sve je moguće, no nema dokazah za sve. Markale se osporavaju na razini rekla-kazala.dzango wrote:A Alija nije namestio Markale već je žrtva zlog telohranitelja. Markale su sasvim slučajno ubrzo poslužile kao povod za bombardovanje Srba.Regoč wrote:Izdajnika uviek ima. Zapovjednik JRZ-a 91., u vrieme najžešćih napadah na Brod, bio je Brođanin Zvonko Jurjević. Sad se sudi Simatoviću kao dioniku velikosrbske agresije.
I bombardovanje Srba zbog Markala je izvršeno zbog rekla-kazala. U stvrai po unapred određenom scenariju. Isto kao i Račak.Regoč wrote:Sve je moguće, no nema dokazah za sve. Markale se osporavaju na razini rekla-kazala.dzango wrote:A Alija nije namestio Markale već je žrtva zlog telohranitelja. Markale su sasvim slučajno ubrzo poslužile kao povod za bombardovanje Srba.Regoč wrote:Izdajnika uviek ima. Zapovjednik JRZ-a 91., u vrieme najžešćih napadah na Brod, bio je Brođanin Zvonko Jurjević. Sad se sudi Simatoviću kao dioniku velikosrbske agresije.
Hm, ne znam da li sam te pitao, da ne znas Djeru iz BG? I on je bio kod Mostara...dzango wrote:Ja nisam bio kod Sarajeva već kod Mostara.dijagram wrote:Sumnjivi su mi dzango i crveni, da nisu oni bili posada MB oko Sarajeva:)
Ako je, neka je. Što vam nisu tako češće namještali, kad vas već nisu bombardirali zbog Vukovara, Osieka, Broda, Zadra, Gospića, Škabrnje...dzango wrote:I bombardovanje Srba zbog Markala je izvršeno zbog rekla-kazala. U stvrai po unapred određenom scenariju. Isto kao i Račak.Regoč wrote:Sve je moguće, no nema dokazah za sve. Markale se osporavaju na razini rekla-kazala.dzango wrote:A Alija nije namestio Markale već je žrtva zlog telohranitelja. Markale su sasvim slučajno ubrzo poslužile kao povod za bombardovanje Srba.Regoč wrote:Izdajnika uviek ima. Zapovjednik JRZ-a 91., u vrieme najžešćih napadah na Brod, bio je Brođanin Zvonko Jurjević. Sad se sudi Simatoviću kao dioniku velikosrbske agresije.
Ja sam bio na heliodromu i uglavnom je ekipa iz Beograda bila moja iz Drapšina. U stražari kao na eskurziji.Stanojko wrote:Hm, ne znam da li sam te pitao, da ne znas Djeru iz BG? I on je bio kod Mostara...dzango wrote:Ja nisam bio kod Sarajeva već kod Mostara.dijagram wrote:Sumnjivi su mi dzango i crveni, da nisu oni bili posada MB oko Sarajeva:)
nitko ko srbin ne laze.stara latinska...Riplex wrote:Ko o čemu....well
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Boleo ih kurac za Vukovar, Zadar, Škabrnju i ostalo. Ali ono baš. Draži im bili Muslimani i Šiptari. Nego drago mi je da smo konačno došli do suštine Markala i Račka.Regoč wrote:Ako je, neka je. Što vam nisu tako češće namještali, kad vas već nisu bombardirali zbog Vukovara, Osieka, Broda, Zadra, Gospića, Škabrnje...dzango wrote:I bombardovanje Srba zbog Markala je izvršeno zbog rekla-kazala. U stvrai po unapred određenom scenariju. Isto kao i Račak.Regoč wrote:Sve je moguće, no nema dokazah za sve. Markale se osporavaju na razini rekla-kazala.dzango wrote:A Alija nije namestio Markale već je žrtva zlog telohranitelja. Markale su sasvim slučajno ubrzo poslužile kao povod za bombardovanje Srba.Regoč wrote:Izdajnika uviek ima. Zapovjednik JRZ-a 91., u vrieme najžešćih napadah na Brod, bio je Brođanin Zvonko Jurjević. Sad se sudi Simatoviću kao dioniku velikosrbske agresije.
Pošto je svjedok tajan onda mi ovo nema smisla komentirati.
Imam ja nešto bolje ....svjedok nije tajan :
Imam ja nešto bolje ....svjedok nije tajan :
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Latinski je bio davno mrtav jezik kada su se Srbi pojavili na mapi naroda. Ali dobro.max123 wrote:nitko ko srbin ne laze.stara latinska...Riplex wrote:Ko o čemu....well
Nismo došli, samo kažem da je sve moguće, a i da ste zavriedili da vam se podvali. Dok stručnom analizom ne osporite, prihvaćam službeno objašnjenje.dzango wrote:Boleo ih kurac za Vukovar, Zadar, Škabrnju i ostalo. Ali ono baš. Draži im bili Muslimani i Šiptari. Nego drago mi je da smo konačno došli do suštine Markala i Račka.Regoč wrote:Ako je, neka je. Što vam nisu tako češće namještali, kad vas već nisu bombardirali zbog Vukovara, Osieka, Broda, Zadra, Gospića, Škabrnje...dzango wrote:I bombardovanje Srba zbog Markala je izvršeno zbog rekla-kazala. U stvrai po unapred određenom scenariju. Isto kao i Račak.Regoč wrote:Sve je moguće, no nema dokazah za sve. Markale se osporavaju na razini rekla-kazala.dzango wrote:A Alija nije namestio Markale već je žrtva zlog telohranitelja. Markale su sasvim slučajno ubrzo poslužile kao povod za bombardovanje Srba.Regoč wrote:Izdajnika uviek ima. Zapovjednik JRZ-a 91., u vrieme najžešćih napadah na Brod, bio je Brođanin Zvonko Jurjević. Sad se sudi Simatoviću kao dioniku velikosrbske agresije.
Čekaj, zar nisu bili prvo Srbi pa onda amebe? Kako je išta starije od vas?dzango wrote:Latinski je bio davno mrtav jezik kada su se Srbi pojavili na mapi naroda. Ali dobro.max123 wrote:nitko ko srbin ne laze.stara latinska...Riplex wrote:Ko o čemu....well
Srbi su bili nepismeni kad su se pojavili na Balkanu. Da ne bude zabune nisu ni Hrvati bili dalje po pitanju pismenosti kad su se spustili južnije.
2014-04-11
Metod prevodi u Moravskoj na slavenski jezik Bibliju. Nakon njegove smrti u Moravskoj je zabranjena slavenska liturgija, a knez Svatopluk je prognao njegove učenike. Neki od njih prodani su u ropstvo, a neki su se uspjeli skloniti u Bugarsku, Makedoniju, Rašku i primorsku Hrvatsku gdje su nastavili svoj rad. Prijevodom liturgijskih i biblijskih knjiga udarili su Ćiril i Metod temelje slavenskoj pismenosti.
https://hr.wikipedia.org/wiki/%C4%86iril_i_Metod
https://hr.wikipedia.org/wiki/%C4%86iril_i_Metod
2014-04-11
Page 4 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Similar topics
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Šta čini IZETBEGOVIĆEV PARASISTEM u BiH: SDA formirala državu u državi
» "Čuvar dvorca"
» Uhićen Izetbegovićev najbliži suradnik Osman Mehmedagić Osmica, direktor OSA-e
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Šta čini IZETBEGOVIĆEV PARASISTEM u BiH: SDA formirala državu u državi
» "Čuvar dvorca"
» Uhićen Izetbegovićev najbliži suradnik Osman Mehmedagić Osmica, direktor OSA-e
Page 4 of 18