"Čuvar dvorca"
Page 1 of 1
"Čuvar dvorca"
Tko ej gledao jucer prvu epizodu serije o udbi?po obicaju velika najava a rodio se mis bar sudeci po prvoj epizodi gdje su glumci izgovorili sve skupa trideset recenica.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: "Čuvar dvorca"
Udbi se danas pridodaju natprirodna svojstva.vuksadinare wrote:Tko ej gledao jucer prvu epizodu serije o udbi?po obicaju velika najava a rodio se mis bar sudeci po prvoj epizodi gdje su glumci izgovorili sve skupa trideset recenica.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nema to puno veze kad se rade takve serije puno vise je monologa,akcije,kretnji..ovo jucer sve bilo usporeno..starci vode glavnu rijec a nekakvi rockeri i protuhe postaju udbine ubojice ili odrađuju prljave poslove...ne sumnjam da je u udbi bilo zivo..a ovdje prikazano kao neka organizacija gdje se komunikacija svela na dobro jutro laku noc...i gdje glavni protagonist pet puta na dan pije casu mlijeka...a drugi nekog proganja a ni sam ne zna koga..jastreb wrote:Udbi se danas pridodaju natprirodna svojstva.vuksadinare wrote:Tko ej gledao jucer prvu epizodu serije o udbi?po obicaju velika najava a rodio se mis bar sudeci po prvoj epizodi gdje su glumci izgovorili sve skupa trideset recenica.
2015-09-08
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
pa izglweda da je tako..no prva je epizoda pa valja vidjeti u kakvom smjeru idu sljedece epizode..ali iskreno kdo prve epizode sam skoro zaspao...cekas dijaloge u razmaku od deset minuta...a glavni protagonisti idu negdje a ne znaju ni sami gdje..Stanojko wrote:Sta je ovo? Rvacka verzija "Ravne gore" po smislu i dinamici?
2015-09-08
....glavni glumac(sef udbasa9 pita udbasa na zadatku...'jesi ga sredio'...ovaj odgovara sporo...'nisam..glavni sef..'au a sto cemo sad..'...ovaj na zadatku odgovara..'ne znam sto cu sad negdje moram ici'...
2015-09-08
.....tema prve epizode moze se svesti pdo ono..niti repa niti glave...uglavnom dukat moze biti zadovoljan na reklami koliko je glavna uloga(gregurovic) popio mlijeka kroz prvu epizodu...
2015-09-08
Ja razumem da treba popuniti sat vremena, ali brate mili... Lik se sprema da gadja bundevu 10 minuta...vuksadinare wrote:pa izglweda da je tako..no prva je epizoda pa valja vidjeti u kakvom smjeru idu sljedece epizode..ali iskreno kdo prve epizode sam skoro zaspao...cekas dijaloge u razmaku od deset minuta...a glavni protagonisti idu negdje a ne znaju ni sami gdje..Stanojko wrote:Sta je ovo? Rvacka verzija "Ravne gore" po smislu i dinamici?
a nesto tako..a jos mu drhte ruke i psitolj a kao ka'k ti profic..Stanojko wrote:Ja razumem da treba popuniti sat vremena, ali brate mili... Lik se sprema da gadja bundevu 10 minuta...vuksadinare wrote:pa izglweda da je tako..no prva je epizoda pa valja vidjeti u kakvom smjeru idu sljedece epizode..ali iskreno kdo prve epizode sam skoro zaspao...cekas dijaloge u razmaku od deset minuta...a glavni protagonisti idu negdje a ne znaju ni sami gdje..Stanojko wrote:Sta je ovo? Rvacka verzija "Ravne gore" po smislu i dinamici?
2015-09-08
Similar topics
» Sikara iza dvorca postaje hrvatski Pentagon
» Srbija je čuvar balkanskog mira
» Srbija je čuvar mira na Balkanu
» Hrvatska kao najeuroatlantskija zemlja je čuvar europskih bedema!
» cuvar tradicionalnih vrijednosti u epizodi nisam kriv
» Srbija je čuvar balkanskog mira
» Srbija je čuvar mira na Balkanu
» Hrvatska kao najeuroatlantskija zemlja je čuvar europskih bedema!
» cuvar tradicionalnih vrijednosti u epizodi nisam kriv
Page 1 of 1