Breaking - braca dalton osuđena
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 23
Page 5 of 23 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 23
Re: Breaking - braca dalton osuđena
karlitovnačin wrote:kafe und kolač bitte
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
Kaže navijač Arsenala...izgubiti od Tottenhama je zločin koji zaslužuje kaznu. Hahaha...njima je naravno nepojmljivo da osuđenik vodi klub kojeg je pokrao. Bilo to pravomoćno ili ne.Montero wrote:Montero wrote:Jel sve spremno za "ubi et orobi" u 13h ?
Zatisje, placenici cekaju upute ...
Ali zato englezi ubijaju,top komentari haha
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/englezi-u-nevjerici-zbog-slucaja-mamic---644026.html
očekivani bal sektaških i dtsm vampira ne jenjava.
dapače, piskarala iz dabogda sve izgubili ispuzala iz svojih rupa i pišu pamfletiće za vlastito samozadovoljavanje i svršavanje.
naravno, svi misle kako je sada "game over".
kaj god.
nije gotov još ni prvi, tzv. hrvatski level.
dapače, piskarala iz dabogda sve izgubili ispuzala iz svojih rupa i pišu pamfletiće za vlastito samozadovoljavanje i svršavanje.
kaj god.
sitting_bull-
2015-09-28
Luka modric mora biti osidjen
Oduzet mu se kapetanska traka
Izbacen iz repke
Jednako kao i Lovren.
Oduzet mu se kapetanska traka
Izbacen iz repke
Jednako kao i Lovren.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
sitting_bull wrote:očekivani bal sektaških i dtsm vampira ne jenjava.
kaj god.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ako je točno samo 10% od ovoga što je Mamić danas na konferenciji za novinare iznio, onda ovoj državi spasa nema ... Ja iskreno mislim da je točno i preko 90% jer nemreš ti sve to samo tak' izmisliti ...
Zeko-
2015-08-26
Istina je sve sto je rekao osudjeni kriminalac i vodja zlocinacke organizacije.Zeko wrote:Ako je točno samo 10% od ovoga što je Mamić danas na konferenciji za novinare iznio, onda ovoj državi spasa nema ... Ja iskreno mislim da je točno i preko 90% jer nemreš ti sve to samo tak' izmisliti ...
Sve sto je rekao za suce je istina kao i za lazljivca pred sudom RH i sudionika u zlocinackom udruzenju Luku Modrica.
Koji em sto treba biti osudjen treba mu se oduzeti i kapetanska traka i dozivotno oduzeti pravo da ima ikakve veze sa hrvatskim nogometo.
2015-09-13
Nadam se da ovakav sljam nece nikad vise zagadjivati najveci hrvatski klub Dinamo
2015-09-13
Molim lijepo gospon tatticar, prisutni navijaci dinama nisu dtsm , obicni ljudi koji vide sto im se događa u klubu
To sto ne volim mamica i smatram ga zlocincem,sto je i konacno potvrđeno, ne znaci da sam za dtsm ili sektu, comprende ..
To sto ne volim mamica i smatram ga zlocincem,sto je i konacno potvrđeno, ne znaci da sam za dtsm ili sektu, comprende ..
Guest- Guest
tjerali lisicu, istjerali vuka.
korumpirani suci progonili mamiće, sami sebe istjerali na čistac.
to be continued...
korumpirani suci progonili mamiće, sami sebe istjerali na čistac.
to be continued...
sitting_bull-
2015-09-28
GIANNI AGNELLI wrote:Nadam se da ovakav sljam nece nikad vise zagadjivati najveci hrvatski klub Dinamo
Problem i jest sto samo sljam danas ima moc i novac
Guest- Guest
Svetina je hardkooo ...ne trebas se vise truditi,zadnju mjesecnicu ste dobili,tatta ce vas raspustiti jer mu niste potrebni ,a potencijalno ga mozete jos vise zaribati
Guest- Guest
kako ti meni tatičar, tako ja tebi dtsm.Montero wrote:Molim lijepo gospon tatticar, prisutni navijaci dinama nisu dtsm , obicni ljudi koji vide sto im se događa u klubu
i drugi obični ljudi vide što se događa oko dinama.
u dinamu je stanje redovno: sportski i financijski rezultati to potvrđuju.
očigledno to nekome smeta.
a tebi?
sitting_bull-
2015-09-28
i nisi dtsm, veliš?!Montero wrote:Svetina je hardkooo ...ne trebas se vise truditi,zadnju mjesecnicu ste dobili,tatta ce vas raspustiti jer mu niste potrebni ,a potencijalno ga mozete jos vise zaribati
daj me naj me.
sitting_bull-
2015-09-28
Pa ti si se sam deklarirao kao mamicev covjek
Ili i ti imas kratko pamcenje kao lukita?
Guest- Guest
sitting_bull wrote:i nisi dtsm, veliš?!Montero wrote:Svetina je hardkooo ...ne trebas se vise truditi,zadnju mjesecnicu ste dobili,tatta ce vas raspustiti jer mu niste potrebni ,a potencijalno ga mozete jos vise zaribati
daj me naj me.
Ne , samo sam flamer
To je valjda svima jasno osim amperu,zeki i tebi
Guest- Guest
kaj god.Montero wrote:Pa ti si se sam deklarirao kao mamicev covjek
netko iz tvoje sekte je to nalijepio, tebi i ostalima je pasalo pa ste nastavili.
dtsm modus operandi.
sitting_bull-
2015-09-28
Iako sam iznenađem presudom s obzirom na naśe pravosuđe, možda ipak ima nade za nas
Samo mi je žao što nije dobio veću kaznu
Samo mi je žao što nije dobio veću kaznu
Guest- Guest
sitting_bull wrote:kaj god.Montero wrote:Pa ti si se sam deklarirao kao mamicev covjek
netko iz tvoje sekte je to nalijepio, tebi i ostalima je pasalo pa ste nastavili.
dtsm modus operandi.
Dea mi je rekla da tebe i posebno zekana pozdravim
Guest- Guest
je.Montero wrote:sitting_bull wrote:i nisi dtsm, veliš?!Montero wrote:Svetina je hardkooo ...ne trebas se vise truditi,zadnju mjesecnicu ste dobili,tatta ce vas raspustiti jer mu niste potrebni ,a potencijalno ga mozete jos vise zaribati
daj me naj me.
Ne , samo sam flamer
i ja sam japanski car.
to je valjda svima jasno, samo tebi nije.
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:je.Montero wrote:sitting_bull wrote:i nisi dtsm, veliš?!Montero wrote:Svetina je hardkooo ...ne trebas se vise truditi,zadnju mjesecnicu ste dobili,tatta ce vas raspustiti jer mu niste potrebni ,a potencijalno ga mozete jos vise zaribati
daj me naj me.
Ne , samo sam flamer
i ja sam japanski car.
to je valjda svima jasno, samo tebi nije.
Loša dedukcija ...vidi se da panika uzima danak razumu
Guest- Guest
Page 5 of 23 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 23
Similar topics
» braća dalton , Frenk, Džek i Svetislav Đorđić , kupuju hotel dunav i grade hilton
» Evropa je osuđena na glad, hladnoću i izolaciju
» Putinova plinska strategija osuđena je na propast
» Dva Ruska špijuna vojnika osuđena na 14godina
» Katolička udruga Vigilare osuđena za diskriminaciju i uznemiravanje LGBTIQ osoba
» Evropa je osuđena na glad, hladnoću i izolaciju
» Putinova plinska strategija osuđena je na propast
» Dva Ruska špijuna vojnika osuđena na 14godina
» Katolička udruga Vigilare osuđena za diskriminaciju i uznemiravanje LGBTIQ osoba
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 23