Breaking - braca dalton osuđena
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 23
Page 6 of 23 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23
Re: Breaking - braca dalton osuđena
sitting_bull wrote:je.Montero wrote:sitting_bull wrote:i nisi dtsm, veliš?!Montero wrote:Svetina je hardkooo ...ne trebas se vise truditi,zadnju mjesecnicu ste dobili,tatta ce vas raspustiti jer mu niste potrebni ,a potencijalno ga mozete jos vise zaribati
daj me naj me.
Ne , samo sam flamer
To je valjda svima jasno osim amperu,zeki i tebi
i ja sam japanski car.
to je valjda svima jasno, samo tebi nije.
Loša dedukcija ...vidi se da panika uzima danak razumu
Guest- Guest
Idem otvoriti jedan stari viski za posebne prigode
Ovo zaslužuje proslavu
Ovo zaslužuje proslavu
Guest- Guest
kaj se nisu dea i zvonko danas ubili u alkoholu, ili bijelom od sreće?Montero wrote:sitting_bull wrote:kaj god.Montero wrote:Pa ti si se sam deklarirao kao mamicev covjek
Ili i ti imas kratko pamcenje kao lukita?
netko iz tvoje sekte je to nalijepio, tebi i ostalima je pasalo pa ste nastavili.
dtsm modus operandi.
Dea mi je rekla da tebe i posebno zekana pozdravim
bit će im gadno kad se osvijeste.
sitting_bull-
2015-09-28
Btw jel netko zna gdje je zoki ? Jel u remetincu ili se sakrio u neciji prtljaznik?
Guest- Guest
dabogda sve izgubili boy, ne?Montero wrote:Idem otvoriti jedan stari viski za posebne prigode
Ovo zaslužuje proslavu
sitting_bull-
2015-09-28
Svetina se ne da...
Ovo je već tužno gledat kako se drži za posljednju nit razuma...
A ona neminovno puca...
Tužno, bas tužno...
:(
Al ostaje đubre do kraja, ima plus zbog toga...
Zekan se već premišlja di će, šta će, al Svetina se ne da...
<3
Ovo je već tužno gledat kako se drži za posljednju nit razuma...
A ona neminovno puca...
Tužno, bas tužno...
:(
Al ostaje đubre do kraja, ima plus zbog toga...
Zekan se već premišlja di će, šta će, al Svetina se ne da...
<3
Guest- Guest
[size=40]OSUĐENI Zdravko Mamić izašao pred javnost, ali u BiH, i šokirao: Modrić mi je saučesnik, sudijama sam dao 500.000 evra, Dinamo se možda gasi za tri meseca![/size]
Guest- Guest
znači sada jadnik namešta modrića, iako je potpisao klasičan zelenaški ugovor sa njim...
Guest- Guest
I naravno dInAmO sE gAsI jer niko nije sposoban da vodi klub umesto njega...
Guest- Guest
Drukara stoljeća - Zdravko Mamić...
A niko mu žarač nije gurnija u anus...
:8)
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Drukara stoljeća - Zdravko Mamić...
Osnivac bbb-a ,digao puč i vratio ćiru, pa price o tudmanu ...skakanje sa teme na nepovezanu temu
Boze dragi kakvu su mu robu uvalili ? Niche sto su mu tvoji podvalili ?
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:[size=44]OSUĐENI Zdravko Mamić izašao pred javnost, ali u BiH, i šokirao: Modrić mi je saučesnik, sudijama sam dao 500.000 evra, Dinamo se možda gasi za tri meseca![/size]
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ja sam bio u filmu već sa suradnicima, nisam bio u filmu 16. ožujka, na današnji dan, živio sam u futuru. Ja sam Zdravko Mamić kojeg slučajno vidite ovdje, ja sam u 2024. godini
Krvi ti bogove....cmarniche kakve su ovo droge?
Guest- Guest
GIANNI AGNELLI wrote:Princ od Čaira wrote:[size=44]OSUĐENI Zdravko Mamić izašao pred javnost, ali u BiH, i šokirao: Modrić mi je saučesnik, sudijama sam dao 500.000 evra, Dinamo se možda gasi za tri meseca![/size]
Guest- Guest
Glavni diler mu je nedavno umra dok je kombinira koku i Viagru...Montero wrote:Ja sam bio u filmu već sa suradnicima, nisam bio u filmu 16. ožujka, na današnji dan, živio sam u futuru. Ja sam Zdravko Mamić kojeg slučajno vidite ovdje, ja sam u 2024. godini
Pa je Zdravkec dobija neku lošu robu od ko zna koga...
<3
Guest- Guest
A gle, ti si sve, samo dinamovac nisi ... To ti znači da si klasični DTSM-ovac, jer u cijeloj ovoj priči jedino oni nisu dinamovci ... I daleko si ti veći DTSM-ovac nego što sam ja tattičar ... A ti tvoji DTSM-ovci bit će grobari ovog i ovakvog Dinama kakvog smo gledali u zadnjih 15-ak godina ... Volio bi da nisam u pravu, ali ... Sad im je put u Dinamo otvoren i ako ovo ne iskoriste onda su definitivno hrpa budala ... I na kraju, naslijediti će Dinamo koji nikome nije dužan ni lipe, a ne kao neki koji su ga naslijedili punog dugova, a u kasi nije bilo love ni za jednu žarulju promijeniti ... A ako postignu sportske rezultate samo 30% od ovih u zadnjih 15-ak godina, a financijske od 20%, ja im skidam kapu do poda ...Montero wrote:Molim lijepo gospon tatticar, prisutni navijaci dinama nisu dtsm , obicni ljudi koji vide sto im se događa u klubu
To sto ne volim mamica i smatram ga zlocincem,sto je i konacno potvrđeno, ne znaci da sam za dtsm ili sektu, comprende ..
Zeko-
2015-08-26
GIANNI AGNELLI wrote:Luka modric mora biti osidjen
Oduzet mu se kapetanska traka
Izbacen iz repke
Jednako kao i Lovren.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Prosinac 2011: "Ni da me stave pred topove i mitraljeze, ni da mi gurnu onaj vreli žarač u guzicu ja nikad ne bih napravio što je napravio Maleš i bio cinkaroš."fridrih-niche wrote:GIANNI AGNELLI wrote:Princ od Čaira wrote:[size=44]OSUĐENI Zdravko Mamić izašao pred javnost, ali u BiH, i šokirao: Modrić mi je saučesnik, sudijama sam dao 500.000 evra, Dinamo se možda gasi za tri meseca![/size]
Veljača 2021: "Mogao si u Zagrebu biti loš čovjek. Mogao si biti umišljen, zločest, papak, svakakav. Ali nisi smio biti druker, cinkaroš, najveći ološ s društvene ljestvice."
I onda majstor danas druka Modrića, Lovrena, razno-razne suce.
Guest- Guest
Pa to bi sad bilo logično ... Rekao sam već, ako je lopov onaj koji je ukrao novce, onda je valjda lopov i onaj koji mu je te novce donio ... Al' jebiga kad je naše sudstvo puno kontradiktornosti ... Mamići su osuđeni, između ostaloga, jer sud nije prihvatio Modrićevo svjedočenje i proglasio ga krivokletnikom, a Modrić ima oslobađajuću sudsku presudu da nije krivo svjedočio ... Naši suci su izgubljeni u tolikoj mjeri da jedan drugome ne vjeruju ...End wrote:GIANNI AGNELLI wrote:Luka modric mora biti osidjen
Oduzet mu se kapetanska traka
Izbacen iz repke
Jednako kao i Lovren.
Zeko-
2015-08-26
Page 6 of 23 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23
Similar topics
» braća dalton , Frenk, Džek i Svetislav Đorđić , kupuju hotel dunav i grade hilton
» Evropa je osuđena na glad, hladnoću i izolaciju
» Putinova plinska strategija osuđena je na propast
» Dva Ruska špijuna vojnika osuđena na 14godina
» Katolička udruga Vigilare osuđena za diskriminaciju i uznemiravanje LGBTIQ osoba
» Evropa je osuđena na glad, hladnoću i izolaciju
» Putinova plinska strategija osuđena je na propast
» Dva Ruska špijuna vojnika osuđena na 14godina
» Katolička udruga Vigilare osuđena za diskriminaciju i uznemiravanje LGBTIQ osoba
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 23