Breaking - braca dalton osuđena
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 23
Page 1 of 23 • 1, 2, 3 ... 12 ... 23
Breaking - braca dalton osuđena
https://www.vecernji.hr/vijesti/sest-i-pol-godina-zatvora-vrhovni-sud-u-najvecem-dijelu-potvrdio-presudu-zdravku-mamicu-1476529
Zato su nam se ovih dana skrivale sauronove orke
Zato su nam se ovih dana skrivale sauronove orke
Guest- Guest
Re: Breaking - braca dalton osuđena
Zeko, demo, shitting i fuksadinare na aparatima...
Sada će mamićima pičkousti psihopata pružiti utočište...
Guest- Guest
Molimo za podanike gospodara muha
Biti ce suicidalnih ideja danas
Biti ce suicidalnih ideja danas
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:Zeko, demo, shitting i fuksadinare na aparatima...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ovo nije kraj, ovo je tek početak. Kao prvo treba se pokušat izborit za obeštećenje kluba ako nije kasno pošto su skupštinari glasali da klub nije oštećen. Kao drugo, treba iskoristiti ovaj moment u kombinaciji sa skorim izborima za izmjenu statuta i načinu glasanja članova.
Ocekivam da ce u.roku od 7.dana Zoran Mamic biti u medjugorju
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Roland Deschain wrote:Ovo nije kraj, ovo je tek početak. Kao prvo treba se pokušat izborit za obeštećenje kluba ako nije kasno pošto su skupštinari glasali da klub nije oštećen. Kao drugo, treba iskoristiti ovaj moment u kombinaciji sa skorim izborima za izmjenu statuta i načinu glasanja članova.
Treba i te govnjare krivično goniti. I oni su saučesnici...
Guest- Guest
GIANNI AGNELLI wrote:Ocekivam da ce u.roku od 7.dana Zoran Mamic biti u medjugorju
Zoran će se zaista voziti u gepeku...
Guest- Guest
Dejan Lovren i Luka Modric sudionici kaznenog djela
2015-09-13
Princ od Čaira wrote:GIANNI AGNELLI wrote:Ocekivam da ce u.roku od 7.dana Zoran Mamic biti u medjugorju
Zoran će se zaista voziti u gepeku...
2015-09-13
GIANNI AGNELLI wrote:Princ od Čaira wrote:Zeko, demo, shitting i fuksadinare na aparatima...
Guest- Guest
GIANNI AGNELLI wrote:Dejan Lovren i Luka Modric sudionici kaznenog djela
Guest- Guest
DTSM priprema tužbu, ali sumnjam da će nešto biti od toga. Sve je to na volonterskoj bazi, a takvi postupci traju i preskupi su.Princ od Čaira wrote:Roland Deschain wrote:Ovo nije kraj, ovo je tek početak. Kao prvo treba se pokušat izborit za obeštećenje kluba ako nije kasno pošto su skupštinari glasali da klub nije oštećen. Kao drugo, treba iskoristiti ovaj moment u kombinaciji sa skorim izborima za izmjenu statuta i načinu glasanja članova.
Treba i te govnjare krivično goniti. I oni su saučesnici...
fridrih-niche wrote:GIANNI AGNELLI wrote:Dejan Lovren i Luka Modric sudionici kaznenog djela
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:fridrih-niche wrote:GIANNI AGNELLI wrote:Dejan Lovren i Luka Modric sudionici kaznenog djela
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:End wrote:fridrih-niche wrote:GIANNI AGNELLI wrote:Dejan Lovren i Luka Modric sudionici kaznenog djela
2015-09-13
GIANNI AGNELLI wrote:fridrih-niche wrote:End wrote:fridrih-niche wrote:GIANNI AGNELLI wrote:Dejan Lovren i Luka Modric sudionici kaznenog djela
Guest- Guest
Page 1 of 23 • 1, 2, 3 ... 12 ... 23
Similar topics
» braća dalton , Frenk, Džek i Svetislav Đorđić , kupuju hotel dunav i grade hilton
» Evropa je osuđena na glad, hladnoću i izolaciju
» Putinova plinska strategija osuđena je na propast
» Dva Ruska špijuna vojnika osuđena na 14godina
» Katolička udruga Vigilare osuđena za diskriminaciju i uznemiravanje LGBTIQ osoba
» Evropa je osuđena na glad, hladnoću i izolaciju
» Putinova plinska strategija osuđena je na propast
» Dva Ruska špijuna vojnika osuđena na 14godina
» Katolička udruga Vigilare osuđena za diskriminaciju i uznemiravanje LGBTIQ osoba
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 23