Breaking - braca dalton osuđena
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 23
Page 3 of 23 • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 23
Re: Breaking - braca dalton osuđena
GIANNI AGNELLI wrote:Princ od Čaira wrote:Zeko, demo, shitting i fuksadinare na aparatima...
Sada će mamićima pičkousti psihopata pružiti utočište...
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
Neće, jer HNK Lutalica šrd iz Splita nije zanimljiv politici ... Nije nikada ni bio, osim u jugoslaviji u razdoblju kad su Tita Kirigina imali na čelu ...GIANNI AGNELLI wrote:Iskreno se nadam da ce uskoro i NH ovako zavrsit
Zeko-
2015-08-26
I ta ce stoka pasti vjeruj miZeko wrote:Neće, jer HNK Lutalica šrd iz Splita nije zanimljiv politici ... Nije nikada ni bio, osim u jugoslaviji u razdoblju kad su Tita Kirigina imali na čelu ...GIANNI AGNELLI wrote:Iskreno se nadam da ce uskoro i NH ovako zavrsit
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Nemoj iskrivljavati činjenice. DTSM nema nikakvu ambiciju ući u klub niti ga svesti na nivo skalamerije iz Splita. Žele samo da članovi kluba demokratskim putem izaberu najbolje za Dinamo. Nešto slično kako su nedavno članovi Barcelone birali.Zeko wrote:Samo mi nikako ne ide u glavu kak' to da Modrić i Lovren nisu isto osuđeni ... Ako je lopov onaj koji krade, valjda je lopov i onaj koji mu je dao ili donio to što je ukrao ... I ne vjerujem da nisu znali da nisu igrači Dinama kad su potpisivali te antidatirane ugovore, odnosno da je jedan igrač Tottenhama a drugi Lyona ... Još uvijek tu ima puno nejasnoća, al' 'ajde, valjda je to hrvatsko političko pravosuđe pravilno presudilo ... Meni je osobno puno važnije kaj bude sada sa Dinamom, jer sad se otvara velika šansa da DTSM-i, kojem je na čelu osuđenik osuđen po Zakonu za sprečavanje nereda na sportskim terenima, uđe u klub, a onda imamo svijetli primjer iz HNK Lutalica šrd iz Splita i možemo sa 100%-tnom sigurnošću predvidjeti kaj nas čeka u idućem razdoblju ... Novci od blokirane imovine braće Mamić završit će u državnom proračunu, jer Dinamo je izjavio da mu nije načinjena nikakva šteta i bit' će to mala injekcija za budžet ove propale države koja ne podnosi uspješne ... U svakom slučaju bilo je predivno u ovih proteklih 20-ak godina i siguran sam da se to više nikada neće ponoviti ...GIANNI AGNELLI wrote:End wrote:fridrih-niche wrote:GIANNI AGNELLI wrote:fridrih-niche wrote:End wrote:fridrih-niche wrote:GIANNI AGNELLI wrote:Dejan Lovren i Luka Modric sudionici kaznenog djela
I moram još čestitati Osijeku na osvojenoj tituli prvaka Hrvatske u nogometu u sezoni 2020/21 ...
Zavidim mamiću. Retko ko ima vernija pseta od njega...
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:Zavidim mamiću. Retko ko ima vernija pseta od njega...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
GIANNI AGNELLI wrote:Iskreno se nadam da ce uskoro i NH ovako zavrsit
Ante, nemoj se blamirati. To su dva različita svijeta.
Mamić se angažirao u nogometu u GNK-u jedino zbog svog osobnog interesa, a ne zbog interesa kluba. Da nije tako, ne bi imao menađersku agenciju (Koju je kasnije prebacivao na sina,pa na treću osobu) i ne bi pokušavao svoj profit ostvariti u dva druga hr kluba u vremenu dok nije bio poželjan na Maksimiru (dok je još Tuđman bio živ).
NH? Udruga osnovana radi kluba, da ga makne iz ralja politike i prepusti članovima i onima koji ga vole da biraju ljude. I ako pogledaš tko su inicijatori, tko je prije cca 10 godina stvarao NH i tko je tada bio istaknut, pa ti ljudi već duže vrime nisu aktivni u radu nego su obični članovi. Dolaze novi ljudi i dolazit će jer nisu ljudi tu bitni.
A ako netko nekad napravi nešto nemoralno ili kriminalno, budi siguran da će biti odbačen i osramoćen od strane ostalih puno prije nego mu bilo kakav sud to presudi.
Guest- Guest
Molim Lopove da ne stavljaju ime Hajduk u svoja usta...
Tema je lider GNK Lopova i njegova kazna zatvora koja ga čeka za dio lopovluka...
;)
Tema je lider GNK Lopova i njegova kazna zatvora koja ga čeka za dio lopovluka...
;)
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Molim Lopove da ne stavljaju ime Hajduk u svoja usta...
;)
darth_vader-
2014-04-17
GIANNI AGNELLI wrote:Princ od Čaira wrote:Zavidim mamiću. Retko ko ima vernija pseta od njega...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Molim Lopove da ne stavljaju ime Hajduk u svoja usta...
;)
Guest- Guest
jasambrend wrote:GIANNI AGNELLI wrote:Princ od Čaira wrote:Zavidim mamiću. Retko ko ima vernija pseta od njega...
Guest- Guest
Pusite kurac sektasijasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Molim Lopove da ne stavljaju ime Hajduk u svoja usta...
;)
2015-09-13
Aj ne serite ..dio sektasa se namirio i utekao na vrijeme iz centra paznje ...neki koji imaju veliki apetit kao rilov jos pune svoj burag
Guest- Guest
Montero wrote:Aj ne serite ..dio sektasa se namirio i utekao na vrijeme iz centra paznje ...neki koji imaju veliki apetit kao rilov jos pune svoj burag
2015-09-13
Aj smrade odjebi od Hajduka...Montero wrote:Aj ne serite ..dio sektasa se namirio i utekao na vrijeme iz centra paznje ...neki koji imaju veliki apetit kao rilov jos pune svoj burag
Jedine veze koje NH s klubom HNK Hajduk ima u pogledu poslovanja je odjel za članstvo, kojeg NH vodi. Osim što je troškove odjela s članstva skinuo s platnog lista kluba, isti odjel na godišnjoj razini donosi klubu nemjerljivo veći prihod od članarina nego što je to bio prije slučaj. Uz to, ako se ne varam plača jednog u cijelosti i polovicu drugog zaposlenika odjela za članstvo je osigurana kroz EU fondove (podatak koji mi je ostao u glavi nakon preuzimanja članstva, a mogu provjeriti jeli još uvijek tako). A dodaj tome brojne volontere koji rade u članstvu za 0 kuna.
Stvarno moraš biti dno samog dna i smeće najgore sorte da na ovoj temi o ovim kriminalcima ideš ovako nešto pričati o NH i pojedinim ljudima.
Guest- Guest
Nisam ja ni napisao da DTSM ima namjeru Dinamo svesti na nivo skalamerije iz Splita, ali se opravdano bojim da će to napraviti ... Kaj se demokratskih izbora tiče pa i u skalameriji iz Splita članovi biraju i misle da izabiru najbolje za Hajduk ... Kako izgleda to najbolje, vidimo ...Roland Deschain wrote:Nemoj iskrivljavati činjenice. DTSM nema nikakvu ambiciju ući u klub niti ga svesti na nivo skalamerije iz Splita. Žele samo da članovi kluba demokratskim putem izaberu najbolje za Dinamo. Nešto slično kako su nedavno članovi Barcelone birali.Zeko wrote:Samo mi nikako ne ide u glavu kak' to da Modrić i Lovren nisu isto osuđeni ... Ako je lopov onaj koji krade, valjda je lopov i onaj koji mu je dao ili donio to što je ukrao ... I ne vjerujem da nisu znali da nisu igrači Dinama kad su potpisivali te antidatirane ugovore, odnosno da je jedan igrač Tottenhama a drugi Lyona ... Još uvijek tu ima puno nejasnoća, al' 'ajde, valjda je to hrvatsko političko pravosuđe pravilno presudilo ... Meni je osobno puno važnije kaj bude sada sa Dinamom, jer sad se otvara velika šansa da DTSM-i, kojem je na čelu osuđenik osuđen po Zakonu za sprečavanje nereda na sportskim terenima, uđe u klub, a onda imamo svijetli primjer iz HNK Lutalica šrd iz Splita i možemo sa 100%-tnom sigurnošću predvidjeti kaj nas čeka u idućem razdoblju ... Novci od blokirane imovine braće Mamić završit će u državnom proračunu, jer Dinamo je izjavio da mu nije načinjena nikakva šteta i bit' će to mala injekcija za budžet ove propale države koja ne podnosi uspješne ... U svakom slučaju bilo je predivno u ovih proteklih 20-ak godina i siguran sam da se to više nikada neće ponoviti ...GIANNI AGNELLI wrote:End wrote:fridrih-niche wrote:GIANNI AGNELLI wrote:fridrih-niche wrote:End wrote:fridrih-niche wrote:GIANNI AGNELLI wrote:Dejan Lovren i Luka Modric sudionici kaznenog djela
I moram još čestitati Osijeku na osvojenoj tituli prvaka Hrvatske u nogometu u sezoni 2020/21 ...
Zeko-
2015-08-26
Ne vidin, jesu li na life supportu ili samo hiperventiliraju?fridrih-niche wrote:Molim Lopove da ne stavljaju ime Hajduk u svoja usta...
;)
Al koji gušt se bija istovarit po ženinoj svojti kojima je Tatta sve ove godine bija "sposoban" al je zato bija isprid Hajduka pa mu je sve bilo oprošteno, a koji bi se s druge strane propinjali na sve četiri i bili najglasniji na vijest o nekom hdz-ovcu koji je zamračija nešto novaca od poreznih obveznika i spremija ih u džep.
Kojima je glavni argument bija "pa danas svi kradu", "šta bi vi dali za jednog Mam'ča", "eh, di bi tek klub bija da nije izvuka tolike milijune".
Glupa, retardirana stoka od naroda.
S tom izvučenom lovom plaća nogometne suce, kupova glasove klubova i dužnosnike, strukturira čitav savez koji je tom lopovskom klubu omogućija privilegirani položaj u ligi, plaća političku, sudsku i policijsku zaštitu.
Al tattičarski debili i dalje zabijaju glave i misle da je sve to plaća iz vlastitog džepa i fantaziraju o valjda 500 bodova prednosti pred Hajdukom da su te pare ostale u klubu :))))
Ja san odavno skužija da onaj koji ijednim slovom podržava Tattu na osnovi "stvaranja" GNK Lopova kakav je danas u najmanju ruku ima problem s retardacijom i da s takvima nema rasprave. Srića pa će sav njegov rad u tom lopovskom klubu, nakon ovoga danas, bit preimenovan u ono šta je zapravo i bija sve ove godine - kriminal.
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Kad će opet doček za kapetana repkitze, arhitekta povijesnog srebra zlatnog sjaja, ružnog, lažljivog govna malenog koji je na sudu javno laga u korist pravomoćno osuđenog kriminalca?GIANNI AGNELLI wrote:Dejan Lovren i Luka Modric sudionici kaznenog djela
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
GIANNI AGNELLI wrote:Princ od Čaira wrote:Zavidim mamiću. Retko ko ima vernija pseta od njega...
2017-04-24
Page 3 of 23 • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 23
Similar topics
» braća dalton , Frenk, Džek i Svetislav Đorđić , kupuju hotel dunav i grade hilton
» Evropa je osuđena na glad, hladnoću i izolaciju
» Putinova plinska strategija osuđena je na propast
» Dva Ruska špijuna vojnika osuđena na 14godina
» Katolička udruga Vigilare osuđena za diskriminaciju i uznemiravanje LGBTIQ osoba
» Evropa je osuđena na glad, hladnoću i izolaciju
» Putinova plinska strategija osuđena je na propast
» Dva Ruska špijuna vojnika osuđena na 14godina
» Katolička udruga Vigilare osuđena za diskriminaciju i uznemiravanje LGBTIQ osoba
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 23