Breaking - braca dalton osuđena
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 23
Page 7 of 23 • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 23
Re: Breaking - braca dalton osuđena
Zeko wrote:A gle, ti si sve, samo dinamovac nisi ... To ti znači da si klasični DTSM-ovac, jer u cijeloj ovoj priči jedino oni nisu dinamovci ... I daleko si ti veći DTSM-ovac nego što sam ja tattičar ... A ti tvoji DTSM-ovci bit će grobari ovog i ovakvog Dinama kakvog smo gledali u zadnjih 15-ak godina ... Volio bi da nisam u pravu, ali ... Sad im je put u Dinamo otvoren i ako ovo ne iskoriste onda su definitivno hrpa budala ... I na kraju, naslijediti će Dinamo koji nikome nije dužan ni lipe, a ne kao neki koji su ga naslijedili punog dugova, a u kasi nije bilo love ni za jednu žarulju promijeniti ... A ako postignu sportske rezultate samo 30% od ovih u zadnjih 15-ak godina, a financijske od 20%, ja im skidam kapu do poda ...Montero wrote:Molim lijepo gospon tatticar, prisutni navijaci dinama nisu dtsm , obicni ljudi koji vide sto im se događa u klubu
To sto ne volim mamica i smatram ga zlocincem,sto je i konacno potvrđeno, ne znaci da sam za dtsm ili sektu, comprende ..
Da se klub nije ostetio lovom za koju sad znamo da je ukradena ,dinamo bi bio znacajno bolji
Dtsm nisu dinamovci ?!?o krvi ti izgleda da nije sauron jedino dobio losu robu
Samo ti,kao i svetina, ne mozes kontemplirati da postoje ljudi koji nisu zadovoljni ni tvojim gospodarom ni dtsm-om
Guest- Guest
Znači mi svi koji godinama upozoravamo na krađu koju gamilija s ortacima provodi u Dinamu ustvari ne želimo dobro Dinamu. A oni koji su žmirili na to i još digli ruku da klub nije oštećen su pravi Dinamovci. Pa da, ovih 80 milijuna koji će sad završiti u proračunu ne treba Dinamu.
Ajde, nek sam nešto naučio.
Roland Deschain wrote:Znači mi svi koji godinama upozoravamo na krađu koju gamilija s ortacima provodi u Dinamu ustvari ne želimo dobro Dinamu. A oni koji su žmirili na to i još digli ruku da klub nije oštećen su pravi Dinamovci. Pa da, ovih 80 milijuna koji će sad završiti u proračunu ne treba Dinamu.
Guest- Guest
Roland Deschain wrote:Znači mi svi koji godinama upozoravamo na krađu koju gamilija s ortacima provodi u Dinamu ustvari ne želimo dobro Dinamu. A oni koji su žmirili na to i još digli ruku da klub nije oštećen su pravi Dinamovci. Pa da, ovih 80 milijuna koji će sad završiti u proračunu ne treba Dinamu.
Gospodine,nemoj se nervirati , dio njih to doista ne razumije,onaj drugi dio je placen da ne razumije
Guest- Guest
koja je razlika između dtsm-a i tebe?Montero wrote:Zeko wrote:A gle, ti si sve, samo dinamovac nisi ... To ti znači da si klasični DTSM-ovac, jer u cijeloj ovoj priči jedino oni nisu dinamovci ... I daleko si ti veći DTSM-ovac nego što sam ja tattičar ... A ti tvoji DTSM-ovci bit će grobari ovog i ovakvog Dinama kakvog smo gledali u zadnjih 15-ak godina ... Volio bi da nisam u pravu, ali ... Sad im je put u Dinamo otvoren i ako ovo ne iskoriste onda su definitivno hrpa budala ... I na kraju, naslijediti će Dinamo koji nikome nije dužan ni lipe, a ne kao neki koji su ga naslijedili punog dugova, a u kasi nije bilo love ni za jednu žarulju promijeniti ... A ako postignu sportske rezultate samo 30% od ovih u zadnjih 15-ak godina, a financijske od 20%, ja im skidam kapu do poda ...Montero wrote:Molim lijepo gospon tatticar, prisutni navijaci dinama nisu dtsm , obicni ljudi koji vide sto im se događa u klubu
To sto ne volim mamica i smatram ga zlocincem,sto je i konacno potvrđeno, ne znaci da sam za dtsm ili sektu, comprende ..
Da se klub nije ostetio lovom za koju sad znamo da je ukradena ,dinamo bi bio znacajno bolji
Dtsm nisu dinamovci ?!?o krvi ti izgleda da nije sauron jedino dobio losu robu
Samo ti,kao i svetina, ne mozes kontemplirati da postoje ljudi koji nisu zadovoljni ni tvojim gospodarom ni dtsm-om
nema je.
za koju je to lovu dinamo oštećen?
ne volim hrgu, ali je koka na mreži lijepo pojasnila zašto je mamić imao pravo uzeti dio kolača kod transfera nekih igrača.
ta lova je po važećim ugovorima trebala i bila je isplaćena mamiću.
sve ostalo je pravosudna farsa inicirana od onih kojima ne odgovara jaki dinamo, ili ga žele preuzeti.
sitting_bull-
2015-09-28
za koju je to lovu dinamo oštećen?Roland Deschain wrote:Znači mi svi koji godinama upozoravamo na krađu koju gamilija s ortacima provodi u Dinamu ustvari ne želimo dobro Dinamu. A oni koji su žmirili na to i još digli ruku da klub nije oštećen su pravi Dinamovci. Pa da, ovih 80 milijuna koji će sad završiti u proračunu ne treba Dinamu.
čija je to lova bila?
sitting_bull-
2015-09-28
Dinamova. A to je tek dio. Druga optužnica je još zanimljivija.
Daj, Svetina, prestani kmecat i face the music...
Gazda ti je popusija samo tako...
I to samo za sitni dio lopovluka, za sad...
Nadan se da će ga kazneno gonit za još hrpu drugih kriminalnih djela...
Potkupljivanje sudaca je ozbiljan krimen, a on se inkriminira samo tako sa ovom drukačinom osječkih smradova...
Nek svi potonu, majku im lopovsko kriminalnu...
<3
Potkupljivanje sudaca je ozbiljan krimen, a on se inkriminira samo tako sa ovom drukačinom osječkih smradova...
<3
Guest- Guest
netočno.Roland Deschain wrote:Dinamova. A to je tek dio. Druga optužnica je još zanimljivija.
to je bila lukina i dejanova lova jer je skinuta s njihovih računa, a na njihove je račune došla temeljem ugovora koje su oni imali s dinamom.
to što su oni imali ugovore i s mamićem je njihova stvar kao što je i njihova stvar što oni sa svojom lovom rade.
nikada nećete shvatiti koliko su vam sektaška piskarala dea, zvonko, holiga i ostali isprali mozak.
da njihovi mediji nisu godinama pripremali teren za ovakvu farsu od presude niti jedan se sudac ne bi usudio na temelju raspoloživih dokaza donijeti ovakvu presudu.
sitting_bull-
2015-09-28
Svetina, koja si ti struka?
Jesi li ti pravnik?
Sudac?
;)
Jesi li ti pravnik?
Sudac?
;)
Guest- Guest
Svetina x dea x zeko
Menage a trois by creme de la creme
Menage a trois by creme de la creme
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Svetina, koja si ti struka?
Jesi li ti pravnik?
Sudac?
;)
Sto god tatta kaze i plati
Guest- Guest
ajde, idiote, baci još koju drkicu na dinamo i mamiće.fridrih-niche wrote:Daj, Svetina, prestani kmecat i face the music...
<3
za sve što sada slijedi više nećeš imati nikakav izgovor, počevši sa današnja tri komada u gorici.
dižeš glas na drukere?
kako onda tretiraš hrvoja maleša?
po čemu je on bolji, osim što se htio izvući od mafijaškog plaćanja sudaca kvazi suradnjom s uskokom?
spava li hrvoje maleš mirno, ili je još uvijek pod zaštitom?
sitting_bull-
2015-09-28
kaj te muči?fridrih-niche wrote:Svetina, koja si ti struka?
Jesi li ti pravnik?
Sudac?
;)
činjenice koje u obradi sektaških piskarala nisu prikazane onakvim kakve jesu?
sitting_bull-
2015-09-28
Pušite kurac ..ide lp
Malo da gustam u novoj krađi reala te prevariolinom cirkusu
Malo da gustam u novoj krađi reala te prevariolinom cirkusu
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Daj, Svetina, prestani kmecat i face the music...
<3
To da Mamić kupuje, plača, potkupljuje sve i svakoga neki govore već čitav niz godina. Pa smo slušali razne izlike od razno-raznih isprdaka da to nije tako i da samo kmečimo...
Sad kad im je gazda na koljenima i kad je odluka pravomoćna, odlučio je povući neke s sobom s priznanjem da je to radio. Nek potonu svi, ja već godinama pričam da je Hrvatska vukojebina gdje vlada kriminal, korupcija, a neki su i to ismijavali i pričali da ja ustvari mrzim Hrvatsku.
Guest- Guest
Sad Maleša spominje, majko mila...
I give up...
Ka šta doktor kaže, LP počinje...
;)
I give up...
;)
Guest- Guest
spominjao si drukere.fridrih-niche wrote:Sad Maleša spominje, majko mila...
I give up...
;)
maleš je druker.
sitting_bull-
2015-09-28
A Maleš je izjavljiva “da ne bi bija druker da mu žarač guraju u guzicu”?
Ili je neko drugi to izjavljiva, spineru?
;)
;)
Guest- Guest
maleš je druker.fridrih-niche wrote:A Maleš je izjavljiva “da ne bi bija druker da mu žarač guraju u guzicu”?
;)
dapače, tim je drukanjem priznao kako je hajduk kupovao suce.
činjenica.
sitting_bull-
2015-09-28
Page 7 of 23 • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 23
Similar topics
» braća dalton , Frenk, Džek i Svetislav Đorđić , kupuju hotel dunav i grade hilton
» Evropa je osuđena na glad, hladnoću i izolaciju
» Putinova plinska strategija osuđena je na propast
» Dva Ruska špijuna vojnika osuđena na 14godina
» Katolička udruga Vigilare osuđena za diskriminaciju i uznemiravanje LGBTIQ osoba
» Evropa je osuđena na glad, hladnoću i izolaciju
» Putinova plinska strategija osuđena je na propast
» Dva Ruska špijuna vojnika osuđena na 14godina
» Katolička udruga Vigilare osuđena za diskriminaciju i uznemiravanje LGBTIQ osoba
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 23