'' PETROV 'Mandatara bismo mogli dobiti za tjedan dana, nastavljamo razgovore s Domoljubnom koalicijom' ''
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: '' PETROV 'Mandatara bismo mogli dobiti za tjedan dana, nastavljamo razgovore s Domoljubnom koalicijom' ''
n_razbojnik wrote:nacisti i fašisti, i Grmoja po novome...pa otkud si ti upao neznamRegoč wrote:Pregovori su pregovori, tko je priečio Zoki Stoki da pristane na Mostove zahtjeve?kolerik wrote:ZNA SE ciji predsjednik najbolje pliva u takvom ambijentu
Nitko mu ne prijeci, samo bi prije sklopio i koaliciju sa HDZ-om, nego sto bi MOST pristao na koaliciju sa SDP-om. Koliko poznajem te ljude, rijec je mahom o konzervativcima, ljudima koji su bili angazirani oko referenduma o ustavnoj definiciji braka i povezanima sa Katolickom crkvom. Gremij MOST-a je desnije od vecine HDZ-a i otprilike tamo gdje je proklamirano Karamarko.
Sto je sa Grmojom, imas li kakav link?
Guest- Guest
Re: '' PETROV 'Mandatara bismo mogli dobiti za tjedan dana, nastavljamo razgovore s Domoljubnom koalicijom' ''
pa nijedna država, ili narod, nisu spremni na sizofrenu personu u vidu političara...takvi se ili izmarginaliziraju ili svojom ludošću zaraze eter...
2014-04-15
pa logično da MOST i SDP nemaju ništa zajedničko, osim što pojedinci MOSTa ne mogu vidjeti hdz upisano slovima, ali takvu su već napustili redove ili nezadovoljno hraćkaju u pozadini...to su suprotni tabori, pro reformi i anti reformski programi, ideologiju na stranu...kolerik wrote:n_razbojnik wrote:nacisti i fašisti, i Grmoja po novome...pa otkud si ti upao neznamRegoč wrote:Pregovori su pregovori, tko je priečio Zoki Stoki da pristane na Mostove zahtjeve?kolerik wrote:ZNA SE ciji predsjednik najbolje pliva u takvom ambijentu
Nitko mu ne prijeci, samo bi prije sklopio i koaliciju sa HDZ-om, nego sto bi MOST pristao na koaliciju sa SDP-om. Koliko poznajem te ljude, rijec je mahom o konzervativcima, ljudima koji su bili angazirani oko referenduma o ustavnoj definiciji braka i povezanima sa Katolickom crkvom. Gremij MOST-a je desnije od vecine HDZ-a i otprilike tamo gdje je proklamirano Karamarko.
a o Grmoji ništa, osim ovo što Zokin intimus ovdje tvrdi...Grmoja nije izabran stoga osim što su ovi nacisti, nema smisla igrati se sa Grmojom
n_razbojnik-
2014-04-15
Moš mislit nacionalističku...red wolf wrote:Ne. Ovo nije dobro za Zoku, kako ga ti zoveš...Ali on je prolazan...Ovo je dobro za... ...I čim prije više oformite svoju nacionalističku vlast, to bolje...Regoč wrote:Vuk crvendać pati što mu Zoka Stoka visi o niti. Crveni, sve je legitimno čak i da Grmoja bude premijer, nigdje uvjet za položaj premijera nije izbor u Sabor. Jest običaj, jest da bi bilo liepo, ali nije uvjet.
Kermit-
2014-04-17
On je mogao odmah, i to Nacionalno vijece bi ga smjesta podrzalo.epikur37 wrote:Nek se dogovore do proljeća i kvit...>Petrov ga razvukao a na kraju će izabrati jednu stranku od ove dvije što je mogao odmah.
Ali izabrani zastupnici MOST-a ne razmisljaju jednako, trebalo ih je zadrzati na okupu i kao takve privesti HDZ-u. Zato je razvukao, a razvlaciti ce mozda i jos malo, iako je KGK signalizirala da se akcija privodi kraju.
Igrokaz.
Guest- Guest
Za*ebavam ih...hehehehheheheheheheheheheheheasilovski wrote:
Moš mislit nacionalističku...
Guest- Guest
hahahah dobra, ja sam odustao od praćenja izaziva dijareju...kolerik wrote:red wolf wrote:Apsolutno...Oni su trebali biti ( MOST ) ona prevaga za HDZ, ali postali su nešto više...To ih je iznenadilo...No, sad su morali malo igrati, kako bi na kraju otišli s HDZ-om. Ali, stvarno su pretjerali...kolerik wrote:Imam dojam da je sve vodilo ovome jos od izborne noci, ostalo je folklor za sire narodne mase. Petrina i Prgomet su se ukrcali u zadnjem trenutku, pa su, kad su vidjeli gdje su, smjesta se i iskrcali (Petrina je nesto i uzicao). Tesko je reci, napisao sam vec da je magla gusta i neprozirna...a ZNA SE ciji predsjednik najbolje pliva u takvom ambijentu.
Rekavsi to, mogu konstantirati da nam je premijer totalno izgubio kontrolu, on ce u Vrapce uskoro ako ovako nastavi. Ne znam koliki mu je tlak.
Dobio je puno malih razmirica i bitaka ove godine, ali je konacno izgubio u ratu zivaca.
Vjerojatno zbog vlastitih zastupnika, ni oni nisu svjesni originalne ''platforme''. Da ih zadrze, morali su im prodati pricu o tripartitnoj vladi, reformama itd...sad se razvodnjava i prica o nestranackom mandataru, a za svaki slucaj i Kolinda pozuruje.
Treba moci izmanipulirati 15-oro ljudi.
Mene je iznenadilo da suprotno Milanovicu, Karamarko nije ni jedne jedine sekunde izgubio kontrolu nad sobom. Izgledao je mirno, iako su svi raspredali kako je ''izgubio izbore''. U izbornoj noci je rekao ''veselite se, jer smo pobijedili''. Izgleda da mi da vec onda nije mislio na tanku, tanku relativnu vecinu...
Milanovic je od prve sekunde nakon izbora presao na krizni menadzment, vukao je dramaticne poteze, izgledao je cijelo vrijeme kao da visi nad provalijom i da izbjegava nekakve nevidljive metke. Na kraju mu se odrazilo na zivce, koji jesu i inace tanki.
Kermit-
2014-04-17
n_razbojnik wrote:pa logično da MOST i SDP nemaju ništa zajedničko, osim što pojedinci MOSTa ne mogu vidjeti hdz upisano slovima, ali takvu su već napustili redove ili nezadovoljno hraćkaju u pozadini...to su suprotni tabori, pro reformi i anti reformski programi, ideologiju na stranu...kolerik wrote:n_razbojnik wrote:nacisti i fašisti, i Grmoja po novome...pa otkud si ti upao neznamRegoč wrote:Pregovori su pregovori, tko je priečio Zoki Stoki da pristane na Mostove zahtjeve?kolerik wrote:ZNA SE ciji predsjednik najbolje pliva u takvom ambijentu
a o Grmoji ništa, osim ovo što Zokin intimus ovdje tvrdi...Grmoja nije izabran stoga osim što su ovi nacisti, nema smisla igrati se sa Grmojom
O, ideologija je MOST-u jako vazna, ovo sa reformama je zbog sponzora koji su uplatili po drugim kanalima...
Pazi, ja ne govorim o saborskim zastupnicima MOST-a, ja govorim o ljudima koji vode MOST. To uopce nisu isti ljudi, i zato sav taj igrokaz koji je pao na Petrova.
Guest- Guest
Jebi ga, zar nije Karamarko mutav i ne zna nabrojiti do pet? Kako sad ovo? Da nas Agitprop ne vara?kolerik wrote:Mene je iznenadilo da suprotno Milanovicu, Karamarko nije ni jedne jedine sekunde izgubio kontrolu nad sobom. Izgledao je mirno, iako su svi raspredali kako je ''izgubio izbore''. U izbornoj noci je rekao ''veselite se, jer smo pobijedili''. Izgleda da mi da vec onda nije mislio na tanku, tanku relativnu vecinu...
Milanovic je od prve sekunde nakon izbora presao na krizni menadzment, vukao je dramaticne poteze, izgledao je cijelo vrijeme kao da visi nad provalijom i da izbjegava nekakve nevidljive metke. Na kraju mu se odrazilo na zivce, koji jesu i inace tanki.
Zoka Stoka je političar za otpočinjanje građanskoga rata i neproznavanje izbornih rezultatah izvođenjem vojske na ulice, nikakvo 21. stoljeće.red wolf wrote:Pa ne...Mislim da je sve sad rekao na kraju...Hrvatska nije bila spremna na takvu vrstu političara...Sad će dobiti političara iz 20. stoljeća, iako žive u 21. stoljeću...kolerik wrote:
Vjerojatno zbog vlastitih zastupnika, ni oni nisu svjesni originalne ''platforme''. Da ih zadrze, morali su im prodati pricu o tripartitnoj vladi, reformama itd...sad se razvodnjava i prica o nestranackom mandataru, a za svaki slucaj i Kolinda pozuruje.
Treba moci izmanipulirati 15-oro ljudi.
Mene je iznenadilo da suprotno Milanovicu, Karamarko nije ni jedne jedine sekunde izgubio kontrolu nad sobom. Izgledao je mirno, iako su svi raspredali kako je ''izgubio izbore''. U izbornoj noci je rekao ''veselite se, jer smo pobijedili''. Izgleda da mi da vec onda nije mislio na tanku, tanku relativnu vecinu...
asilovski wrote:hahahah dobra, ja sam odustao od praćenja izaziva dijareju...
Normalno da izaziva, ali imao sam tih dana zatvor, a lijekove ne volim, pa upali i gledaj...
Guest- Guest
Uživaj u svojim željama...Regoč wrote:
Zoka Stoka je političar za otpočinjanje građanskoga rata i neproznavanje izbornih rezultatah izvođenjem vojske na ulice, nikakvo 21. stoljeće.
Guest- Guest
Milanović svojim ludilom ruši granice pristojnosti u politici, svađa se kao u birtiji i argumentira kao u birtiji, šakom.n_razbojnik wrote:pa nijedna država, ili narod, nisu spremni na sizofrenu personu u vidu političara...takvi se ili izmarginaliziraju ili svojom ludošću zaraze eter...
Mislim da je dobro sto ce hdz i most biti tj ako budu vlast...mislim da bi trebali oladit zivce oni koji su strahovali da ce karamarko biti premijer i hdz sam vladati...realno da sdp nema za koalicijske partnere hns,ids...i da nije napravio gresku uvodjenja cirilice u vukovar i da se rjesi tipova poput milanovica,marasa,stazica,bauka,jovanovica....mozda bi im dao glas...i naravno odjebali multi kulti politiku...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa ja govorim o zastupnicima i idejama i željama na kojima je sastavljena lista...je li ona samo "šarena slaža" ne znam...ovdje nije riječ o MOSTu Metkovačkom već listi pojedinaca koji su se okupili iza zajedničkog reformatorskog paketa, a on s eu ovom slučaju može zvati i Burek, ne most...kolerik wrote:n_razbojnik wrote:pa logično da MOST i SDP nemaju ništa zajedničko, osim što pojedinci MOSTa ne mogu vidjeti hdz upisano slovima, ali takvu su već napustili redove ili nezadovoljno hraćkaju u pozadini...to su suprotni tabori, pro reformi i anti reformski programi, ideologiju na stranu...kolerik wrote:n_razbojnik wrote:nacisti i fašisti, i Grmoja po novome...pa otkud si ti upao neznamRegoč wrote:Pregovori su pregovori, tko je priečio Zoki Stoki da pristane na Mostove zahtjeve?kolerik wrote:ZNA SE ciji predsjednik najbolje pliva u takvom ambijentu
O, ideologija je MOST-u jako vazna, ovo sa reformama je zbog sponzora koji su uplatili po drugim kanalima...
Pazi, ja ne govorim o saborskim zastupnicima MOST-a, ja govorim o ljudima koji vode MOST. To uopce nisu isti ljudi, i zato sav taj igrokaz koji je pao na Petrova.
sponzori su svoje rekli nakon što je prvi puta SDP namirisao labuda...sponzori nisu idioti pa da ne znaju da ako ni ideologija ni program ne idu skupa tada samo mogu infiltrirane persone utjecati na ishod...persone isplivale pr erano, plan propao...bit će još "trećih puteva" i sponzora, netreba brinuti brigu...trenutno je ovaj cirkus više nego zanimljiv, barem otkriva malo realnija lica pojedinaca
2014-04-15
Regoč wrote:Jebi ga, zar nije Karamarko mutav i ne zna nabrojiti do pet? Kako sad ovo? Da nas Agitprop ne vara?
Mutav je kad se upale kamere.
U kuloarima i po kaficima na periferiji Zagreba ocito dobro pliva.
Cista suprotnost Milanovicu, u dobru i zlu. I opet su oba krivo nasadjena. Zanimljivo, nadam se da Bozo pise anamnezu... :)
Guest- Guest
Ma fašističku, nacističku... sve najgore. Kaže Agitprop.asilovski wrote:Moš mislit nacionalističku...red wolf wrote:Ne. Ovo nije dobro za Zoku, kako ga ti zoveš...Ali on je prolazan...Ovo je dobro za... ...I čim prije više oformite svoju nacionalističku vlast, to bolje...Regoč wrote:Vuk crvendać pati što mu Zoka Stoka visi o niti. Crveni, sve je legitimno čak i da Grmoja bude premijer, nigdje uvjet za položaj premijera nije izbor u Sabor. Jest običaj, jest da bi bilo liepo, ali nije uvjet.
http://www.vecernji.hr/izbori2015/nikola-grmoja-klijentelisticki-hns-sprjecava-koaliciju-hrvatska-raste-da-se-pridruzi-reformskoj-vladi-1045217
Čemu nervoza Grmoja?...Misliš li da HNS kontrolira SDP?...Želio si s HDZ-om, evo sad imaš priliku. Što te spriječava?
Čemu nervoza Grmoja?...Misliš li da HNS kontrolira SDP?...Želio si s HDZ-om, evo sad imaš priliku. Što te spriječava?
Guest- Guest
Sve legitimno i legalno, mada na kraju ispada šupak s onim potpisom.kolerik wrote:On je mogao odmah, i to Nacionalno vijece bi ga smjesta podrzalo.epikur37 wrote:Nek se dogovore do proljeća i kvit...>Petrov ga razvukao a na kraju će izabrati jednu stranku od ove dvije što je mogao odmah.
Ali izabrani zastupnici MOST-a ne razmisljaju jednako, trebalo ih je zadrzati na okupu i kao takve privesti HDZ-u. Zato je razvukao, a razvlaciti ce mozda i jos malo, iako je KGK signalizirala da se akcija privodi kraju.
Igrokaz.
takvi pojedinci vode prijateljske narode Sjeverne Koreje, Kube, Čada ili Sudana...u zgapadnom svijetu nakon Adolfa, Benita , Franca, Cauceskua i Tite uglavnom se ljudi otrijeznili od takvih pojedinacaRegoč wrote:Milanović svojim ludilom ruši granice pristojnosti u politici, svađa se kao u birtiji i argumentira kao u birtiji, šakom.n_razbojnik wrote:pa nijedna država, ili narod, nisu spremni na sizofrenu personu u vidu političara...takvi se ili izmarginaliziraju ili svojom ludošću zaraze eter...
2014-04-15
Moja je želja da se to ne dogodi. Čovječe, 90. su se komunisti pristojno povukli kad su izgubili izbore, a sad Zoka Stoka ne da vlast po cienu građanskoga rata.red wolf wrote:Uživaj u svojim željama...Regoč wrote:
Zoka Stoka je političar za otpočinjanje građanskoga rata i neproznavanje izbornih rezultatah izvođenjem vojske na ulice, nikakvo 21. stoljeće.
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Petrov: Gotovo je! Prekidamo pregovore s Milanovićevom koalicijom
» MOST odlučio: Nastavljamo pregovore s koalicijom HDZ-a
» Obustavljeni poreski postupci protiv frilensera; Brnabić: "Nastavljamo razgovore"
» Kad to čine i drugi, zašto ne bismo mogli i mi
» UBRZO BISMO MOGLI ZNATI JE LI NETKO ZARAŽEN STEKAO IMUNITET
» MOST odlučio: Nastavljamo pregovore s koalicijom HDZ-a
» Obustavljeni poreski postupci protiv frilensera; Brnabić: "Nastavljamo razgovore"
» Kad to čine i drugi, zašto ne bismo mogli i mi
» UBRZO BISMO MOGLI ZNATI JE LI NETKO ZARAŽEN STEKAO IMUNITET
Page 3 of 7