'' PETROV 'Mandatara bismo mogli dobiti za tjedan dana, nastavljamo razgovore s Domoljubnom koalicijom' ''
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: '' PETROV 'Mandatara bismo mogli dobiti za tjedan dana, nastavljamo razgovore s Domoljubnom koalicijom' ''
Zašto me zamaraš prolaznim materijalom? Ono što vi nikada nećete razumijeti, uvijek, ali uvijek postoje viši interesi...Regoč wrote:
Jasno, to smo jučer pisali, dobro je za SDP jer će vlada biti nestabilna, raspast će se do ljeta, najesen novi izbori pa se Partija, možda i dalje sa Stokom, pardon, Zokom na čelu, vraća u velikom stilu do Božića.
Guest- Guest
Re: '' PETROV 'Mandatara bismo mogli dobiti za tjedan dana, nastavljamo razgovore s Domoljubnom koalicijom' ''
http://www.index.hr/vijesti/clanak/mostov-panenic-nek-se-milanovic-prikljuci-pregovorima-kao-mostobran-kriminalu/862638.aspx
Ne biti nervozan...Sad ste tu gdje jeste...Niste valjda mislili da neće doći dan kad ćete preuzeti odgovornost?...Ne samo za provedbu reformi, nego i za izabrati s kime ćete...Pa sad vam je izbor sužen...Sretno...
Ne biti nervozan...Sad ste tu gdje jeste...Niste valjda mislili da neće doći dan kad ćete preuzeti odgovornost?...Ne samo za provedbu reformi, nego i za izabrati s kime ćete...Pa sad vam je izbor sužen...Sretno...
Guest- Guest
i kakve to hebene veze ima, sada je glasnogovornik a zna se što je to...koju ulogu ima jasno vidimred wolf wrote:Takav kakav si...Ne shvaćaš ulogu koju ima Grmoja u MOSTU...On je začetnik ideje MOSTA...Ali očekivati od tebe da to znaš i još k tomu razumiješ...Ne...n_razbojnik wrote:seruckaš, kakve veze ima je li izabran u Sabor? znaš li što je uopće glasnogovornik?
n_razbojnik-
2014-04-15
Ima...Pokazuje kolika si neznalica, a s takvima ne komentiram...Pozdrav.n_razbojnik wrote:
i kakve to hebene veze ima, sada je glasnogovornik a zna se što je to...koju ulogu ima jasno vidim
Guest- Guest
opet ne valja, pozvali vas ljudi da budete branik orgniziranom kriminalu ali nećete, stotinu i jedan izgovor, samo ovaj o Grmoji je neki friškired wolf wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/mostov-panenic-nek-se-milanovic-prikljuci-pregovorima-kao-mostobran-kriminalu/862638.aspx
n_razbojnik-
2014-04-15
Imam dojam da je sve vodilo ovome jos od izborne noci, ostalo je folklor za sire narodne mase. Petrina i Prgomet su se ukrcali u zadnjem trenutku, pa su, kad su vidjeli gdje su, smjesta se i iskrcali (Petrina je nesto i uzicao). Tesko je reci, napisao sam vec da je magla gusta i neprozirna...a ZNA SE ciji predsjednik najbolje pliva u takvom ambijentu.
Rekavsi to, mogu konstantirati da nam je premijer totalno izgubio kontrolu, on ce u Vrapce uskoro ako ovako nastavi. Ne znam koliki mu je tlak.
Dobio je puno malih razmirica i bitaka ove godine, ali je konacno izgubio u ratu zivaca.
Rekavsi to, mogu konstantirati da nam je premijer totalno izgubio kontrolu, on ce u Vrapce uskoro ako ovako nastavi. Ne znam koliki mu je tlak.
Dobio je puno malih razmirica i bitaka ove godine, ali je konacno izgubio u ratu zivaca.
Guest- Guest
na partijskom sastanku nova riječ: "glasnogovornik" - značenje i funkcije, te položaj vlastitog na listama...neka Zoka podjeli skripte a ispit prije novih izborared wolf wrote:Ima...Pokazuje kolika si neznalica, a s takvima ne komentiram...Pozdrav.n_razbojnik wrote:
i kakve to hebene veze ima, sada je glasnogovornik a zna se što je to...koju ulogu ima jasno vidim
n_razbojnik-
2014-04-15
Apsolutno...Oni su trebali biti ( MOST ) ona prevaga za HDZ, ali postali su nešto više...To ih je iznenadilo...No, sad su morali malo igrati, kako bi na kraju otišli s HDZ-om. Ali, stvarno su pretjerali...kolerik wrote:Imam dojam da je sve vodilo ovome jos od izborne noci, ostalo je folklor za sire narodne mase. Petrina i Prgomet su se ukrcali u zadnjem trenutku, pa su, kad su vidjeli gdje su, smjesta se i iskrcali (Petrina je nesto i uzicao). Tesko je reci, napisao sam vec da je magla gusta i neprozirna...a ZNA SE ciji predsjednik najbolje pliva u takvom ambijentu.
Guest- Guest
DIjeli svakom po bijelu crtu, kako izgleda po eksponentima i apologetima...n_razbojnik wrote:.neka Zoka podjeli skripte
Guest- Guest
Pregovori su pregovori, tko je priečio Zoki Stoki da pristane na Mostove zahtjeve?kolerik wrote:ZNA SE ciji predsjednik najbolje pliva u takvom ambijentu
nacisti i fašisti, i Grmoja po novome...pa otkud si ti upao neznamRegoč wrote:Pregovori su pregovori, tko je priečio Zoki Stoki da pristane na Mostove zahtjeve?kolerik wrote:ZNA SE ciji predsjednik najbolje pliva u takvom ambijentu
n_razbojnik-
2014-04-15
I to je ona razlika koja odjeljuje državnika od...Više nije bitno...Regoč wrote:Pregovori su pregovori, tko je priečio Zoki Stoki da pristane na Mostove zahtjeve?kolerik wrote:ZNA SE ciji predsjednik najbolje pliva u takvom ambijentu
Guest- Guest
Šta je Crvendać, blokirala ganglija? A Zoka nije državnik nego politikant, državnik ne izaziva unutarnacionalne sukobe.red wolf wrote:I to je ona razlika koja odjeljuje državnika od...Više nije bitno...Regoč wrote:Pregovori su pregovori, tko je priečio Zoki Stoki da pristane na Mostove zahtjeve?kolerik wrote:ZNA SE ciji predsjednik najbolje pliva u takvom ambijentu
Da, baš ga slušam, tipično antifašističko preseravanje, tko me ne voli taj je fašist, rasist, ustaša...n_razbojnik wrote:nacisti i fašisti, i Grmoja po novome...pa otkud si ti upao neznamRegoč wrote:Pregovori su pregovori, tko je priečio Zoki Stoki da pristane na Mostove zahtjeve?kolerik wrote:ZNA SE ciji predsjednik najbolje pliva u takvom ambijentu
Kad bi recimo birao samo na aspektu do,ovinslog rata izmedju karamarla i milanovica birao bi karamarka ako.nista drugo tu je ostao mada se nije namirisao baruta s fronta.,,,dpk je jbg zoka otisao u zloglasnu 'minken bojnu'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne...Ja sam deset koraka naprijed...Regoč wrote:
Šta je Crvendać, blokirala ganglija? A
Guest- Guest
red wolf wrote:Apsolutno...Oni su trebali biti ( MOST ) ona prevaga za HDZ, ali postali su nešto više...To ih je iznenadilo...No, sad su morali malo igrati, kako bi na kraju otišli s HDZ-om. Ali, stvarno su pretjerali...kolerik wrote:Imam dojam da je sve vodilo ovome jos od izborne noci, ostalo je folklor za sire narodne mase. Petrina i Prgomet su se ukrcali u zadnjem trenutku, pa su, kad su vidjeli gdje su, smjesta se i iskrcali (Petrina je nesto i uzicao). Tesko je reci, napisao sam vec da je magla gusta i neprozirna...a ZNA SE ciji predsjednik najbolje pliva u takvom ambijentu.
Vjerojatno zbog vlastitih zastupnika, ni oni nisu svjesni originalne ''platforme''. Da ih zadrze, morali su im prodati pricu o tripartitnoj vladi, reformama itd...sad se razvodnjava i prica o nestranackom mandataru, a za svaki slucaj i Kolinda pozuruje.
Treba moci izmanipulirati 15-oro ljudi.
Mene je iznenadilo da suprotno Milanovicu, Karamarko nije ni jedne jedine sekunde izgubio kontrolu nad sobom. Izgledao je mirno, iako su svi raspredali kako je ''izgubio izbore''. U izbornoj noci je rekao ''veselite se, jer smo pobijedili''. Izgleda da mi da vec onda nije mislio na tanku, tanku relativnu vecinu...
Milanovic je od prve sekunde nakon izbora presao na krizni menadzment, vukao je dramaticne poteze, izgledao je cijelo vrijeme kao da visi nad provalijom i da izbjegava nekakve nevidljive metke. Na kraju mu se odrazilo na zivce, koji jesu i inace tanki.
Guest- Guest
Pa ne...Mislim da je sve sad rekao na kraju...Hrvatska nije bila spremna na takvu vrstu političara...Sad će dobiti političara iz 20. stoljeća, iako žive u 21. stoljeću...kolerik wrote:
Vjerojatno zbog vlastitih zastupnika, ni oni nisu svjesni originalne ''platforme''. Da ih zadrze, morali su im prodati pricu o tripartitnoj vladi, reformama itd...sad se razvodnjava i prica o nestranackom mandataru, a za svaki slucaj i Kolinda pozuruje.
Treba moci izmanipulirati 15-oro ljudi.
Mene je iznenadilo da suprotno Milanovicu, Karamarko nije ni jedne jedine sekunde izgubio kontrolu nad sobom. Izgledao je mirno, iako su svi raspredali kako je ''izgubio izbore''. U izbornoj noci je rekao ''veselite se, jer smo pobijedili''. Izgleda da mi da vec onda nije mislio na tanku, tanku relativnu vecinu...
Milanovic je od prve sekunde nakon izbora presao na krizni menadzment, vukao je dramaticne poteze, izgledao je cijelo vrijeme kao da visi nad provalijom i da izbjegava nekakve nevidljive metke. Na kraju mu se odrazilo na zivce, koji jesu i inace tanki.
Guest- Guest
Nek se dogovore do proljeća i kvit...>Petrov ga razvukao a na kraju će izabrati jednu stranku od ove dvije što je mogao odmah.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nije. On je odmah znao koga želi, ali dobio je previše mandata.epikur37 wrote:Nek se dogovore do proljeća i kvit...>Petrov ga razvukao a na kraju će izabrati jednu stranku od ove dvije što je mogao odmah.
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:nacisti i fašisti, i Grmoja po novome...pa otkud si ti upao neznamRegoč wrote:Pregovori su pregovori, tko je priečio Zoki Stoki da pristane na Mostove zahtjeve?kolerik wrote:ZNA SE ciji predsjednik najbolje pliva u takvom ambijentu
Nitko mu ne prijeci, samo bi prije sklopio i koaliciju sa HDZ-om, nego sto bi MOST pristao na koaliciju sa SDP-om. Koliko poznajem te ljude, rijec je mahom o konzervativcima, ljudima koji su bili angazirani oko referenduma o ustavnoj definiciji braka i povezanima sa Katolickom crkvom. Gremij MOST-a je desnije od vecine HDZ-a i otprilike tamo gdje je proklamirano Karamarko.
Sto je sa Grmojom, imas li kakav link?
Guest- Guest
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Petrov: Gotovo je! Prekidamo pregovore s Milanovićevom koalicijom
» MOST odlučio: Nastavljamo pregovore s koalicijom HDZ-a
» Obustavljeni poreski postupci protiv frilensera; Brnabić: "Nastavljamo razgovore"
» Kad to čine i drugi, zašto ne bismo mogli i mi
» UBRZO BISMO MOGLI ZNATI JE LI NETKO ZARAŽEN STEKAO IMUNITET
» MOST odlučio: Nastavljamo pregovore s koalicijom HDZ-a
» Obustavljeni poreski postupci protiv frilensera; Brnabić: "Nastavljamo razgovore"
» Kad to čine i drugi, zašto ne bismo mogli i mi
» UBRZO BISMO MOGLI ZNATI JE LI NETKO ZARAŽEN STEKAO IMUNITET
Page 2 of 7