'' PETROV 'Mandatara bismo mogli dobiti za tjedan dana, nastavljamo razgovore s Domoljubnom koalicijom' ''
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: '' PETROV 'Mandatara bismo mogli dobiti za tjedan dana, nastavljamo razgovore s Domoljubnom koalicijom' ''
dijagram wrote:Ja il ero, svakako ce se srusiti jer smo nesposobni:)epikur37 wrote:dijagram wrote:umjesto dvojbe yoda -epikur imamo izbor zoki-tomo.
bezveze
E a, najbolje da ti premostiš :)
Probajte obojica :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: '' PETROV 'Mandatara bismo mogli dobiti za tjedan dana, nastavljamo razgovore s Domoljubnom koalicijom' ''
ne znam zašto napadi na karamarka
1)lik uopće nije tako mutav, zna pričati, OK Zoki je tu malo vještiji ali nije niti Karamarko amater totalni, nije bahat kao zoki tu mu je neki plus
2)i nije toliko glup , dapače mislim da je premazam svim mastima
3)nevidim tko bi bolje vodio HDZ od njega, koga da izaberu? nekog antifašistu plenkovića ili stiera, pa da dobiju SDP2? najbolje bi bilo izabrati Vasu za šefa partije
1)lik uopće nije tako mutav, zna pričati, OK Zoki je tu malo vještiji ali nije niti Karamarko amater totalni, nije bahat kao zoki tu mu je neki plus
3)nevidim tko bi bolje vodio HDZ od njega, koga da izaberu? nekog antifašistu plenkovića ili stiera, pa da dobiju SDP2? najbolje bi bilo izabrati Vasu za šefa partije
Guest- Guest
Mi cemo osnovati hrid i pridruziti se pobjednicima,..pragmaticnoepikur37 wrote:dijagram wrote:Ja il ero, svakako ce se srusiti jer smo nesposobni:)epikur37 wrote:dijagram wrote:umjesto dvojbe yoda -epikur imamo izbor zoki-tomo.
bezveze
E a, najbolje da ti premostiš :)
Probajte obojica :D
dijagram-
2015-08-09
Izabrati Stiera ili Plenkovića, to znači izabrati moderni HDZ...No, Petrov i Grmoja su se umiješali i teško da će se to dogoditi...Što će biti za nekoliko godina, tko zna...EmberSpirit wrote:ne znam zašto napadi na karamarka
Guest- Guest
EmberSpirit wrote:ne znam zašto napadi na karamarka
ajme majko..
Guest- Guest
Ovo je dobro...Ovim cirkusom MOST-a jasno je postavljena granica između njih i nas...Da, granica u Hrvatskoj postoji...bogomdani wrote:
ajme majko..
Guest- Guest
Malo bih vam se rugao Ezeku,ali posto kod mene rula Merkelica,moram se poklopiti ušima..red wolf wrote:Ovo je dobro...Ovim cirkusom MOST-a jasno je postavljena granica između njih i nas...Da, granica u Hrvatskoj postoji...bogomdani wrote:
ajme majko..
Guest- Guest
Nemoj, mi smo je već odavno svijesni...bogomdani wrote:
Malo bih vam se rugao Ezeku,
Guest- Guest
ne znam kako će sve to završiti ali ako Mostu uspije bar malo trgnuti ove na vlasti da napokon počnu nešto korisno raditi i da prestanu zbrinjavati samo sebe i svoje,trebat će im podignuti spomenik.A ako onima kojima to ne odgovara uspije taj most srušiti,morat će računati na sve veći broj nezadovoljnih koji će drugi puta svoj glast dati nekom drugom mostu ili kako će se već zvati.
vili40-
2015-08-02
Evo, imaju priliku...Što čekaju?...vili40 wrote:ne znam kako će sve to završiti ali ako Mostu uspije bar malo trgnuti ove na vlasti da napokon počnu nešto korisno raditi i da prestanu zbrinjavati samo sebe i svoje,trebat će im podignuti spomenik.A ako onima kojima to ne odgovara uspije taj most srušiti,morat će računati na sve veći broj nezadovoljnih koji će drugi puta svoj glast dati nekom drugom mostu ili kako će se već zvati.
Guest- Guest
I ne znam što čekaju?...Svjetonazorski su kao i HDZ...Čemu ova komedija?...Oni koji nisu uz HDZ, već su otpali...Njih petnaest koji su ostali u MOST-u, svi su za HDZ...Nitko vam neće zamjeriti...To je vaš svjetonazor...
Guest- Guest
nije baš tako ali ne da mi se,ali ajde.Zar misliš da ovih petnaest da su za HDZ ne bi već prije dozvolili Karamarku da bude selektor nego ga toliko maltretiraju i ponižavaju?red wolf wrote:I ne znam što čekaju?...Svjetonazorski su kao i HDZ...Čemu ova komedija?...Oni koji nisu uz HDZ, već su otpali...Njih petnaest koji su ostali u MOST-u, svi su za HDZ...Nitko vam neće zamjeriti...To je vaš svjetonazor...
vili40-
2015-08-02
Pa svih petnaest je glasalo za suradnju s HDZ-om, a ne SDP-om...Pa što čekaju?...Nitko im neće zamjeriti...To je njihov svjetonazor.vili40 wrote:nije baš tako ali ne da mi se,ali ajde.Zar misliš da ovih petnaest da su za HDZ ne bi već prije dozvolili Karamarku da bude selektor nego ga toliko maltretiraju i ponižavaju?red wolf wrote:I ne znam što čekaju?...Svjetonazorski su kao i HDZ...Čemu ova komedija?...Oni koji nisu uz HDZ, već su otpali...Njih petnaest koji su ostali u MOST-u, svi su za HDZ...Nitko vam neće zamjeriti...To je vaš svjetonazor...
Guest- Guest
pa kad se SDP na čelu sa Pusićkom sam isključio i usprkos tome ih zovu ponovno za stol.Ali Zokiju nije ni u snu prihvatljivo ništa osim da bude on glavni šerif a ne razumije da više nije u poziciji da on određuje drugima što trebaju raditi.red wolf wrote:Pa svih petnaest je glasalo za suradnju s HDZ-om, a ne SDP-om...Pa što čekaju?...Nitko im neće zamjeriti...To je njihov svjetonazor.vili40 wrote:nije baš tako ali ne da mi se,ali ajde.Zar misliš da ovih petnaest da su za HDZ ne bi već prije dozvolili Karamarku da bude selektor nego ga toliko maltretiraju i ponižavaju?red wolf wrote:I ne znam što čekaju?...Svjetonazorski su kao i HDZ...Čemu ova komedija?...Oni koji nisu uz HDZ, već su otpali...Njih petnaest koji su ostali u MOST-u, svi su za HDZ...Nitko vam neće zamjeriti...To je vaš svjetonazor...
vili40-
2015-08-02
Nemoj se brinuti Ezeku,sve materijalne stvari ce prestati biti bitne..red wolf wrote:I ne znam što čekaju?...Svjetonazorski su kao i HDZ...Čemu ova komedija?...Oni koji nisu uz HDZ, već su otpali...Njih petnaest koji su ostali u MOST-u, svi su za HDZ...Nitko vam neće zamjeriti...To je vaš svjetonazor...
Guest- Guest
Što bi se trebali prepustiti volji petnaest zastupnika?...Ne...To je učinio HDZ...Iz MOST-a su bili jasni, glasali su i za suradnju s HDZ-om, a ne SDP-om...Pa sretno im bilo...vili40 wrote:
pa kad se SDP na čelu sa Pusićkom sam isključio i usprkos tome ih zovu ponovno za stol.Ali Zokiju nije ni u snu prihvatljivo ništa osim da bude on glavni šerif a ne razumije da više nije u poziciji da on određuje drugima što trebaju raditi.
Guest- Guest
Hoće...uskoro...bogomdani wrote:Nemoj se brinuti Ezeku,sve materijalne stvari ce prestati biti bitne..red wolf wrote:I ne znam što čekaju?...Svjetonazorski su kao i HDZ...Čemu ova komedija?...Oni koji nisu uz HDZ, već su otpali...Njih petnaest koji su ostali u MOST-u, svi su za HDZ...Nitko vam neće zamjeriti...To je vaš svjetonazor...
Guest- Guest
Sto se onda prljas raspravom o politici...red wolf wrote:Hoće...uskoro...bogomdani wrote:Nemoj se brinuti Ezeku,sve materijalne stvari ce prestati biti bitne..red wolf wrote:I ne znam što čekaju?...Svjetonazorski su kao i HDZ...Čemu ova komedija?...Oni koji nisu uz HDZ, već su otpali...Njih petnaest koji su ostali u MOST-u, svi su za HDZ...Nitko vam neće zamjeriti...To je vaš svjetonazor...
Guest- Guest
Reda radi...bogomdani wrote:Sto se onda prljas raspravom o politici...red wolf wrote:Hoće...uskoro...bogomdani wrote:Nemoj se brinuti Ezeku,sve materijalne stvari ce prestati biti bitne..red wolf wrote:I ne znam što čekaju?...Svjetonazorski su kao i HDZ...Čemu ova komedija?...Oni koji nisu uz HDZ, već su otpali...Njih petnaest koji su ostali u MOST-u, svi su za HDZ...Nitko vam neće zamjeriti...To je vaš svjetonazor...
Guest- Guest
vili40 wrote:nije baš tako ali ne da mi se,ali ajde.Zar misliš da ovih petnaest da su za HDZ ne bi već prije dozvolili Karamarku da bude selektor nego ga toliko maltretiraju i ponižavaju?
upravo je tako, premda cijenim kako možda 2-3 nisu baš svim srcem za, ali ostali su u krdu i ne mogu više van.
što se karamarka tiče, on sada pleše kako kolinda i kaptol diktiraju i može glumiti pobjednika, ali on je na jacinom putu.
dobro je što se ovo dogodilo jer su konačno stvari jasno predstavljene biračima.
loše je što ćemo izgubiti zamah dok se svatko od ovih koji ne žele fotelje udobno smjesti i uhljebi koga je obećao.
također je dobro što će poslije ovoga most doživjeti sudbinu hsp-a, hss-a i hsls-a, a novu podvalu hdz neće uspjeti ponoviti čak i ako odradi cijeli mandat.
dobro je što bi u tom slučaju izbori za parlament i za predsjednika republike bili istovremeno pa se smeće sa političke scene može u jednom trošku počistiti...
sitting_bull-
2015-09-28
i to će biti premijer? Ivica Šerfezi ili
Kermit-
2014-04-17
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Petrov: Gotovo je! Prekidamo pregovore s Milanovićevom koalicijom
» MOST odlučio: Nastavljamo pregovore s koalicijom HDZ-a
» Obustavljeni poreski postupci protiv frilensera; Brnabić: "Nastavljamo razgovore"
» Kad to čine i drugi, zašto ne bismo mogli i mi
» UBRZO BISMO MOGLI ZNATI JE LI NETKO ZARAŽEN STEKAO IMUNITET
» MOST odlučio: Nastavljamo pregovore s koalicijom HDZ-a
» Obustavljeni poreski postupci protiv frilensera; Brnabić: "Nastavljamo razgovore"
» Kad to čine i drugi, zašto ne bismo mogli i mi
» UBRZO BISMO MOGLI ZNATI JE LI NETKO ZARAŽEN STEKAO IMUNITET
Page 6 of 7