MOST odlučio: Nastavljamo pregovore s koalicijom HDZ-a
Page 1 of 10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
MOST odlučio: Nastavljamo pregovore s koalicijom HDZ-a
Mostovci odlučili: Nastavljamo pregovore s koalicijom HDZ-a
Most je na sastanku odlučio kako nastavljaju razgovore s Domoljubnom koalicijom. Traže nestranačkog premijera. Naglašavaju da su "vrata" SDP-u i dalje otvorenaMost je na sastanku odlučio kako nastavljaju razgovore s Domoljubnom koalicijom. Traže nestranačkog premijera.
Rekli su kako će, ako HDZ ne prihvati njihove uvjete, odustati od pregovora. Rekli su i da njihova današnja odluka ne znači da će automatski dati 15 potpisa HDZ-ovoj koaliciji već da prvo idu u stvaranje reformske vlade.
"Ako HDZ prihvati naše uvjete, onda će to biti to"
Predstavnici Mosta stigli su u 10 sati na sastanak u svoju zagrebačku središnjicu u Smičiklasovoj ulici. Božo Petrov prije sastanka nije htio davati nikakve izjave.
Miro Bulj je prije sastanka, na pitanje kako ocjenjuje HDZ-ove odgovore, rekao:
- Ako prihvate ono što smo mi dali kao uvjet, onda će to biti to.
Nikola Grmoja, glasnogovornik Mosta rekao je kako će na sastanku analizirati odgovore koje su dobili od HDZ-a i SDP-a. Ipak, naglasio je kako mu se čini da su HDZ-ovi odgovori pozitivniji od SDP-ovih.
http://www.24sata.hr/politika/grmoja-odgovori-hdz-a-su-pozitivniji-nego-oni-sdp-ovi-451993
Guest- Guest
Re: MOST odlučio: Nastavljamo pregovore s koalicijom HDZ-a
kom si ti glas dal...cccc... red bi bio da se nakon što hdz preuzme vlast ne javljaš idućih pol godine....
2015-08-08
Znači ipak kuramarko bude išo sa mostićima,putićima i stazicama, ....kako vjerovat tako lošem čovjeku koji se rugao toj stranci a sad cvili da se koliraju....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ja sam zadovoljna, bit će jako zabavno na hrvatskoj političkoj sceni sexa ne bu manjkalo, kita i kara su tu.
Guest- Guest
podrzavam dogovor s zlocinackom org. sastavite vladu i idemo dalje , trpi proizvodnja
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
nažalost u ovom slučaju si totalno netočan, u interesu RH građana je da što duže nema vlade.. neznam kome je u interesu da mu život reguliraju Bojan Glavašević, Jadronković, Karamarko, Zoki, Bandić itd..debotoijusto wrote:podrzavam dogovor s zlocinackom org. sastavite vladu i idemo dalje , trpi proizvodnja
Guest- Guest
Činjenica jest... Obje velike koalicije ( bez dijaspore) osvojili su jednaki broj mandata. SDP je izgubio a HDZ s glupim Karamarkom nije pobijedio. Mnogo je građana dalo glas za 19 mandata i jednu bolju i pravedniju Hrvatsku. Na Most-u je da ne izigra njihovo povjerenje. Red je da i mi dočekamo to da: -saborska zastupnica i poljoprivrednica idu u mirovinu sa jednakim brojem godina starosti ili staža, da i saborski zastupnici mogu završiti na zavodu za zapošljavanje,
-da javna nabava ne bude zabava,
-da porezni obveznici školuju visoko obrazovane koji će raditi u svojoj zemlji ( ako baš odmah žele u neku drugu zemlju neka najprije vrate u njih uloženo)
-da sudski sporovi traju kraće,
-da menađeri u državnim firmama ne primaju milijunske otpremnine,
-da svi imaju pravo na lijekove, preglede, operacije pod jednakim uvjetima,
-da građani znaju koliko ima zaposlenih dužnosnika, službenika i namještenika i da u svakom trenutku znamo koga se zapošljava i zašto...itd.
-da porezni obveznici školuju visoko obrazovane koji će raditi u svojoj zemlji ( ako baš odmah žele u neku drugu zemlju neka najprije vrate u njih uloženo)
-da građani znaju koliko ima zaposlenih dužnosnika, službenika i namještenika i da u svakom trenutku znamo koga se zapošljava i zašto...itd.
I ja sam odlučio.....idu mi na kurac više pa već bi i junfericu nagovorio....
2015-07-28
ovisi kako gledas , ne idu natjecaji za lovu da ne govorim da oni vec potpisani kasne , tko ovisi samo o tom novcu najeba jeEmberSpirit wrote:nažalost u ovom slučaju si totalno netočan, u interesu RH građana je da što duže nema vlade.. neznam kome je u interesu da mu život reguliraju Bojan Glavašević, Jadronković, Karamarko, Zoki, Bandić itd..debotoijusto wrote:podrzavam dogovor s zlocinackom org. sastavite vladu i idemo dalje , trpi proizvodnja
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Čekaj malo...A zakaj ih ne bi jebali? Što smo to dobro doživjeli za sve te godine kada su HDZ ili SDP bez problema formirali Vladu? To te ja pitam!
Bajka.....ovo je predaleko otišlo.....ništa od tih reformi......provocator wrote:Činjenica jest... Obje velike koalicije ( bez dijaspore) osvojili su jednaki broj mandata. SDP je izgubio a HDZ s glupim Karamarkom nije pobijedio. Mnogo je građana dalo glas za 19 mandata i jednu bolju i pravedniju Hrvatsku. Na Most-u je da ne izigra njihovo povjerenje. Red je da i mi dočekamo to da: -saborska zastupnica i poljoprivrednica idu u mirovinu sa jednakim brojem godina starosti ili staža, da i saborski zastupnici mogu završiti na zavodu za zapošljavanje,
zabava za stoku sitnog zuba....prvo pdv spustit na 15% i ukinut razne hgk...ali za to nema nitko muda,pazi imamo penzića iz 2. sv rata.....objavit njihova imena,godine rođenja i oib.....počet čistit sranja jer debelo mute....
2015-07-28
Pa u tome i jest bed jer ovi jaki ne žele formirati Vladu koja bi počela čistit sranja. A sad je kao Most svemu kriv. Kumica na placu se fejst živcira kaj još nemamo Vladu jer eto Most sere. Ma daj me naj me.
Mene zanima koliko će izdržati HDZ i MOST zajedno...
Guest- Guest
Kaže ovaj Petrov pred malo da nastavljaju razgovore s Domoljubnom koalicijom, ali da ostavljaju vrata koaliciji Hrvatska raste...Karamarko izjavljuje da imaju i više potpisa nego što je potrebno za mandat...A predsjednica kaže kasnije da ni danas nitko nije imao dovoljno potpisa...Koja komedija...
Guest- Guest
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Petrov: Gotovo je! Prekidamo pregovore s Milanovićevom koalicijom
» '' PETROV 'Mandatara bismo mogli dobiti za tjedan dana, nastavljamo razgovore s Domoljubnom koalicijom' ''
» Hrvatske stranke u BiH: Nastavljamo pripreme za uvođenje trećeg entiteta
» Plenkovi'ć o "velikoj koaliciji": U HDZ-u sve pršti od želje za koalicijom s SDP-om
» Obustavljeni poreski postupci protiv frilensera; Brnabić: "Nastavljamo razgovore"
» '' PETROV 'Mandatara bismo mogli dobiti za tjedan dana, nastavljamo razgovore s Domoljubnom koalicijom' ''
» Hrvatske stranke u BiH: Nastavljamo pripreme za uvođenje trećeg entiteta
» Plenkovi'ć o "velikoj koaliciji": U HDZ-u sve pršti od želje za koalicijom s SDP-om
» Obustavljeni poreski postupci protiv frilensera; Brnabić: "Nastavljamo razgovore"
Page 1 of 10