Kad to čine i drugi, zašto ne bismo mogli i mi
Page 1 of 1
Kad to čine i drugi, zašto ne bismo mogli i mi
Jednostavan je razlog zbog kojeg je Most bio izložen nezapamćenoj paljbi – Most je trebao biti drugačiji od drugih. Sam Božo Petrov je nakon trijumfa na izborima 2015. rekao:
"Neminovno će postojati situacija zbog strukturalnih promjena gdje će biti potrebno donijeti bolne odluke, odluke koje će zahvatiti prijatelje ili rodbinu, ali ukoliko se one ne naprave onda će i povlašteni biti dugoročno oštećeni jer neće živjeti u uređenoj državi... Prema svakom od nas neka građani budu sto puta oštriji i neka mu doživotno ne daju mir ako ikada na bilo kakav način pokuša izigrati ono do čega je danas držao", rekao je Petrov u izbornoj noći 2015.
Može se tvrditi da je to sve po propisima. I bit će, ali neće biti manje sramotno i neprihvatljivo bilo kome tko ne želi nepotizam u javnim službama.
link
"Neminovno će postojati situacija zbog strukturalnih promjena gdje će biti potrebno donijeti bolne odluke, odluke koje će zahvatiti prijatelje ili rodbinu, ali ukoliko se one ne naprave onda će i povlašteni biti dugoročno oštećeni jer neće živjeti u uređenoj državi... Prema svakom od nas neka građani budu sto puta oštriji i neka mu doživotno ne daju mir ako ikada na bilo kakav način pokuša izigrati ono do čega je danas držao", rekao je Petrov u izbornoj noći 2015.
Može se tvrditi da je to sve po propisima. I bit će, ali neće biti manje sramotno i neprihvatljivo bilo kome tko ne želi nepotizam u javnim službama.
link
Re: Kad to čine i drugi, zašto ne bismo mogli i mi
U RH nije problem preporuka i politicko kadroviranje, problem je izostanak politicke i osobne odgovornosti, i stranke i pojedinca.
2014-04-12
Similar topics
» Nevjerojatna je Vladina tromost oko obnove Zagreba. Evo zašto bismo mogli izgubiti novac iz EU
» Dačić: Možda bismo i mi mogli tužiti BiH i Hrvatsku jer su nas napali 1914.
» UBRZO BISMO MOGLI ZNATI JE LI NETKO ZARAŽEN STEKAO IMUNITET
» Vinjete bismo mogli uvesti i ranije nego što smo mislili? Butković: Sve ćemo znati za par mjeseci
» '' PETROV 'Mandatara bismo mogli dobiti za tjedan dana, nastavljamo razgovore s Domoljubnom koalicijom' ''
» Dačić: Možda bismo i mi mogli tužiti BiH i Hrvatsku jer su nas napali 1914.
» UBRZO BISMO MOGLI ZNATI JE LI NETKO ZARAŽEN STEKAO IMUNITET
» Vinjete bismo mogli uvesti i ranije nego što smo mislili? Butković: Sve ćemo znati za par mjeseci
» '' PETROV 'Mandatara bismo mogli dobiti za tjedan dana, nastavljamo razgovore s Domoljubnom koalicijom' ''
Page 1 of 1