ipak je umro kao jebac a ne seronja
Page 11 of 12
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: ipak je umro kao jebac a ne seronja
...pazi da te cirko ne zguzi
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Franjo Ćirko ?vuksadinare wrote:...pazi da te cirko ne zguzi
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
veber wrote:pa ima lijepih tetovaža, pogotovo na mjestima koja se ne vide u javnosti.vili40 wrote:samo da mi neku istetoviranu švabicu ne doveze doma
tamo su svi istetovirani i izbušeni.
mi smo njima čudni.
Degenerična nacija u propadanju
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Iskreno,tu si upravu,međutim,to nije odlika koja je vezana isključivo uz određene političke i svjetonazorske preference,inače ne bi bila sva ona silna slavonska polja iz godine u godinu sve više zapuštena.vuksadinare wrote:..ne boj se..ti si lijen..sigurno ne bi na gruntu delao..nije to za leftardeIL Risorto wrote:Ako nemaš sad,to ne znači da jednog dana nećeš imat.S obzirom kako je 30 godina domoljublja protjeralo iz Hrvatske puno više ljudi,nego 45 god. ,,komunističkog mraka'' kako ti vidiš riješenje demografske katastrofe,te tko će radit da bi omjer radnika i umirovljenika bio održiv ?vuksadinare wrote:...il si u sebi homica otkrio..drugo ja nemam mirovinu vrc imam vlastiti opg..
2015-07-23
.polja su se obradjivala dok je seljackom glavom mislio kombinat a kad je trebalo misliti svojom glavom zemlja se sve manje obradjivala..lako je sjest na traktor tesko je naci trziste..odnosno mozes ako zaboravis na slobodne dane i dodatno se educiras..svaka budala zna uzgojit kuruzu i psenicuIL Risorto wrote:Iskreno, tu si upravu, međutim, to nije odlika koja je vezana isključivo uz određene političke i svjetonazorske preferencije, inače ne bi bila sva ona silna slavonska polja iz godine u godinu sve više zapuštena.vuksadinare wrote:..ne boj se..ti si lijen..sigurno ne bi na gruntu delao..nije to za leftardeIL Risorto wrote:Ako nemaš sad, to ne znači da jednog dana nećeš imat.S s obzirom na to kako je 30 godina domoljublja protjeralo iz Hrvatske puno više ljudi, nego 45 god. ,, komunističkog mraka '' kako ti vidiš riješenje demografske katastrofe, tko će radit da bi omjer radnika i umirovljenika bio održiv?vuksadinare wrote:... il si u sebi homica otkrio..drugo ja nemam mirovinu vrc imam vlastiti opg ..
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Eto,a nije vam valjao socijalizam.vuksadinare wrote:.polja su se obradjivala dok je seljackom glavom mislio kombinat a kad je trebalo misliti svojom glavom zemlja se sve manje obradjivala..lako je sjest na traktor tesko je naci trziste..odnosno mozes ako zaboravis na slobodne dane i dodatno se educiras..svaka budala zna uzgojit kuruzu i psenicuIL Risorto wrote:Iskreno, tu si upravu, međutim, to nije odlika koja je vezana isključivo uz određene političke i svjetonazorske preferencije, inače ne bi bila sva ona silna slavonska polja iz godine u godinu sve više zapuštena.vuksadinare wrote:..ne boj se..ti si lijen..sigurno ne bi na gruntu delao..nije to za leftardeIL Risorto wrote:Ako nemaš sad, to ne znači da jednog dana nećeš imat.S s obzirom na to kako je 30 godina domoljublja protjeralo iz Hrvatske puno više ljudi, nego 45 god. ,, komunističkog mraka '' kako ti vidiš riješenje demografske katastrofe, tko će radit da bi omjer radnika i umirovljenika bio održiv?vuksadinare wrote:... il si u sebi homica otkrio..drugo ja nemam mirovinu vrc imam vlastiti opg ..
2015-07-23
vi sančosi imate jebenu averziju prema nijemcima.Hektorović wrote:veber wrote:pa ima lijepih tetovaža, pogotovo na mjestima koja se ne vide u javnosti.vili40 wrote:samo da mi neku istetoviranu švabicu ne doveze doma
mi smo njima čudni.
propadaju, samo kaj nisu.
pišete gluposti, ali to su čari foruma.
i interneta.
2014-12-30
Elaboriraj(retoricki receno-ne ocekujem suvisli odgovor).Jos uvijek pregazi bilo koju,ili sve zajedno druge drzave u Europi u ekonomiji.Hektorović wrote:veber wrote:pa ima lijepih tetovaža, pogotovo na mjestima koja se ne vide u javnosti.vili40 wrote:samo da mi neku istetoviranu švabicu ne doveze doma
mi smo njima čudni.
Hartmann wrote:Elaboriraj(retoricki receno-ne ocekujem suvisli odgovor).Jos uvijek pregazi bilo koju,ili sve zajedno druge drzave u Europi u ekonomiji.Hektorović wrote:
Inercija.
No pukotine se vide.
2018-04-10
veber wrote:vi sančosi imate jebenu averziju prema nijemcima.Hektorović wrote:Degenerična nacija u propadanju
i interneta.
Pa kaj se žestiš veberu, nisam mislio na tebe, ovo je o ovim mlađim genracijama tamo.
2018-04-10
istetovirani i izbušeni su svi, moja šefica je nedavno dodala novu tetovažu.Hektorović wrote:veber wrote:vi sančosi imate jebenu averziju prema nijemcima.Hektorović wrote:Degenerična nacija u propadanju
i interneta.
Pa kaj se žestiš veberu, nisam mislio na tebe, ovo je o ovim mlađim genracijama tamo.
mladi su svagdje jednaki samo s tom razlikom da njemačka mladež radi, a ne visi roditeljima na vratu za razliku od naših koji čekaju tridesetu da postanu punoljetni.
i tipkate iz aspekta far far away o zemlji i ljudima o kojima čujete na vijestima pročitate na internetu i onda bulaznite.
zemo epi ti uredno pljuje po nijemcima, a samo moli boga da mu dođu.
čisto licemjerje.
2014-12-30
možemo srati protiv njemačke, ali realno
da sada izbrišemo njemačku sa mape i njezino stanovništvo
u Hrvatskoj bi bila teška glad, građanski rat, i standard na razini Afrike sa natalitetom u razini HongKonga
da sada izbrišemo njemačku sa mape i njezino stanovništvo
u Hrvatskoj bi bila teška glad, građanski rat, i standard na razini Afrike sa natalitetom u razini HongKonga
Hartmann likes this post
tu ti je odmah jasno zašto je kod nas bandić bio toliko prihvatljiv i slavljen dok u njemačkoj ne bi ni postojao kao takav.Ne samo da bi ga strpali u buvaru nego ne bi ni došao do prilike da radi pizdarije tj.ne bi ni mogao doći u situaciju da odgovara.Drugačiji smo,naši ne razumiju njih ali bogami ni oni ne razumiju nas.veber wrote:istetovirani i izbušeni su svi, moja šefica je nedavno dodala novu tetovažu.Hektorović wrote:veber wrote:vi sančosi imate jebenu averziju prema nijemcima.Hektorović wrote:Degenerična nacija u propadanju
i interneta.
mladi su svagdje jednaki samo s tom razlikom da njemačka mladež radi, a ne visi roditeljima na vratu za razliku od naših koji čekaju tridesetu da postanu punoljetni.
i tipkate iz aspekta far far away o zemlji i ljudima o kojima čujete na vijestima pročitate na internetu i onda bulaznite.
čisto licemjerje.
vili40-
2015-08-02
veber wrote:istetovirani i izbušeni su svi, moja šefica je nedavno dodala novu tetovažu.
čisto licemjerje.
No Njemačka polako gubi trku za Amerikom i Kinom.
Čak i Ameri danas imaju car brand koji radije kupuju nego Švabe i Japance.
2018-04-10
srušili su ih dva puta do temelja i opet se uzdigli iznad ostalih
Last edited by vili40 on 9/3/2021, 19:43; edited 2 times in total
vili40-
2015-08-02
veber wrote:istetovirani i izbušeni su svi, moja šefica je nedavno dodala novu tetovažu.
Takvi su meksikanci i leftardi u portlandu.
Ko što kaže epi, poražena nacija.
2018-04-10
deplasirano mi je uopće raspravljat.Hektorović wrote:veber wrote:istetovirani i izbušeni su svi, moja šefica je nedavno dodala novu tetovažu.
čisto licemjerje.
No Njemačka polako gubi trku za Amerikom i Kinom.
Čak i Ameri danas imaju car brand koji radije kupuju nego Švabe i Japance.
u eu i japanu nitko ne proizvodi kamione za kućnu uporabu. niti planira to raditi.
ameri ne mogu izvesti automobila na tržište eu, japana i rusije-ne da ne mogu, nego ih nitko ne kupuje.
nijemci planiraju 50g unaprijed-između ostalog u algoritmima je rat, pandemije, boleštine, terorizam.
dokument iz 80ih točno opisuje koronu, postupke čak i mogučnost jedne merkelice.
hrvatska ne zna kaj bu sutra. očiju uprtih u nebo.
a u svijetu nitko nije trajao dovijeka.
2014-12-30
bitno da ste se vi bosanci izdigli, nijemci hrle u bosnu raditi jer ste tehnološki ispred srbije, a znamo da je ona najbolja u europi.Hektorović wrote:veber wrote:istetovirani i izbušeni su svi, moja šefica je nedavno dodala novu tetovažu.
teško licemjerje i zavist.
2014-12-30
švicarci su isto svi istetovirani.Hektorović wrote:veber wrote:istetovirani i izbušeni su svi, moja šefica je nedavno dodala novu tetovažu.
tetovaža je averzija kod vas sančosa i nekad ste žene tetovirali da ih turci ne pokupe.
to vam je ostalo u mentalitetu, ta turska averzija prema tetovažama, geni su jači od vas bez obzira na tanku glazuru "civilizacije"
2014-12-30
veber wrote:švicarci su isto svi istetovirani.
tetovaža je averzija kod vas sančosa i nekad ste žene tetovirali da ih turci ne pokupe.
to vam je ostalo u mentalitetu, ta turska averzija prema tetovažama, geni su jači od vas bez obzira na tanku glazuru "civilizacije"
Uglavnom nacija pervertita i čudaka.
Iako nije loše za skijanje.
2018-04-10
veber wrote:bitno da ste se vi bosanci izdigli, nijemci hrle u bosnu raditi jer ste tehnološki ispred srbije, a znamo da je ona najbolja u europi.
teško licemjerje i zavist.
Švabe cvile da ih Ameri slučajno ne napuste, bez Amerike ne mogu se braniti
Inače u Americi se zna da su tatoos uglavnom za lower class...
2018-04-10
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Similar topics
» Jebač a ne četnik
» KAŽETE IPAK JE ON ČETNIK, A VI STE IPAK IDIOTI!
» Kanada je ipak najprogresivnija...
» australija je ipak najprogresivnija...
» EU ipak ima budućnost
» KAŽETE IPAK JE ON ČETNIK, A VI STE IPAK IDIOTI!
» Kanada je ipak najprogresivnija...
» australija je ipak najprogresivnija...
» EU ipak ima budućnost
Page 11 of 12