ipak je umro kao jebac a ne seronja
Page 1 of 12
Page 1 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
ipak je umro kao jebac a ne seronja
HITNA pomoć je 27. veljače u noći po zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića došla na adresu gdje posljednjih mjeseci živi njegova bliska suradnica Natalija Prica, kako je Indexu potvrđeno iz pouzdanog i vrlo upućenog izvora. Riječ je o stanu na Vrhovcu, točnije na adresi I. Vidovčica 24.
Podsjetimo, gradonačelnik Milan Bandić je oko 23 sata navečer doživio srčani udar. Prebačen je u Opću bolnicu Sveti Duh, no ubrzo je proglašen mrtvim.
Iako su Bandićevi prijatelji Sergije Ivanović i doktor Gzim Redžepi tvrdili da je Bandiću pozlilo u zgradi Sergija Ivanovića, koja se nalazi u istom naselju - zagrebačkom Vrhovcu, Indexu je neslužbeno potvrđeno kako je Hitna po Bandića došla u zgradu u kojoj živi Prica. Ta je zgrada oko pet minuta hoda udaljena od one Sergija Ivanovića.
Index je pokušao dobiti i službenu potvrdu informacije koju smo dobili iz vrlo pouzdanog izvora.
Kontaktirali smo stoga ravnatelja Nastavnog zavoda za hitnu pomoć grada Zagreba prof. dr. Žarka Rašića, kojeg smo pitali je li hitna te noći po Milana Bandića došla na tu adresu, na što nam je rekao da nam odgovor ne smije dati bez dozvole Grada Zagreba. Uputio nas je da upit pošaljemo na mail adresu Hitne jer ga oni potom moraju proslijediti Uredu za informiranje Grada Zagreba. To smo i učinili i ubrzo nam je stigao mail od Hitne da su naš upit proslijedili Gradu.
Budući da su mediji već slali isti upit, pitali smo ga je li mu Grad Zagreb dao dozvolu da odgovori na postavljeni upit.
"Ured za informiranje meni daje dozvolu smijem li ili ne smijem odgovarati na upit. Dosad mi nisu dali dozvolu da odgovorim na to pitanje. Inače prije godinu dana je došla odluka iz Grada da se ne dozvoljava samostalno istupanje u javnost", rekao nam je Rašić.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/index-doznaje-hitna-je-po-bandica-dosla-u-zgradu-u-kojoj-zivi-natalija-prica/2259600.aspx
Podsjetimo, gradonačelnik Milan Bandić je oko 23 sata navečer doživio srčani udar. Prebačen je u Opću bolnicu Sveti Duh, no ubrzo je proglašen mrtvim.
Iako su Bandićevi prijatelji Sergije Ivanović i doktor Gzim Redžepi tvrdili da je Bandiću pozlilo u zgradi Sergija Ivanovića, koja se nalazi u istom naselju - zagrebačkom Vrhovcu, Indexu je neslužbeno potvrđeno kako je Hitna po Bandića došla u zgradu u kojoj živi Prica. Ta je zgrada oko pet minuta hoda udaljena od one Sergija Ivanovića.
Index je pokušao dobiti i službenu potvrdu informacije koju smo dobili iz vrlo pouzdanog izvora.
Kontaktirali smo stoga ravnatelja Nastavnog zavoda za hitnu pomoć grada Zagreba prof. dr. Žarka Rašića, kojeg smo pitali je li hitna te noći po Milana Bandića došla na tu adresu, na što nam je rekao da nam odgovor ne smije dati bez dozvole Grada Zagreba. Uputio nas je da upit pošaljemo na mail adresu Hitne jer ga oni potom moraju proslijediti Uredu za informiranje Grada Zagreba. To smo i učinili i ubrzo nam je stigao mail od Hitne da su naš upit proslijedili Gradu.
Budući da su mediji već slali isti upit, pitali smo ga je li mu Grad Zagreb dao dozvolu da odgovori na postavljeni upit.
"Ured za informiranje meni daje dozvolu smijem li ili ne smijem odgovarati na upit. Dosad mi nisu dali dozvolu da odgovorim na to pitanje. Inače prije godinu dana je došla odluka iz Grada da se ne dozvoljava samostalno istupanje u javnost", rekao nam je Rašić.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/index-doznaje-hitna-je-po-bandica-dosla-u-zgradu-u-kojoj-zivi-natalija-prica/2259600.aspx
debotoijusto- Posts : 31553
2014-04-12
Re: ipak je umro kao jebac a ne seronja
prva 3 reda u katedrali trebaju jace molit
2014-04-12
kralju ja sam to rekao da je umro kao jebač 24sata nakon što se to dogodilo. 3 različita izvora su mi potvrdia
Otisao je posljednji boem i muzjak u politici..nastubilo je doba strebera 0
vuksadinare- Posts : 100231
2015-09-08
Tak je otisao i pokojni dordje novkovic na zanamari..
2015-09-08
amo rec da je otisao pri pokusaju snosaja , budimo realni zadnih po godine gtobar s lopatom pratio nastupe tesko je ta pumpica nabila potrebit tlak u cijevima za eruptivni zgoditakAssadNaPodmornici wrote:kralju ja sam to rekao da je umro kao jebač 24sata nakon što se to dogodilo. 3 različita izvora su mi potvrdia
2014-04-12
Uzmi Milane viagru, jednom se živi.
crvenkasti-
2014-04-17
Kaje tebi cunu dal na pregleddebotoijusto wrote:amo rec da je otisao pri pokušaju snosaja, budimo realni zadnjih po godini gtobar s lopatom pratio nastupe tesko je ta pumpica nabila potrebit tlak u cijevima za eruptivni zgoditakAssadNaPodmornici wrote:kralju ja sam to rekao da je umro kao jebač 24sata nakon što se to dogodilo. 3 različita izvora su mi potvrde
2015-09-08
nisam doktor al mogu da...vuksadinare wrote:Kaje tebi cunu dal na pregleddebotoijusto wrote:amo rec da je otisao pri pokušaju snosaja, budimo realni zadnjih po godini gtobar s lopatom pratio nastupe tesko je ta pumpica nabila potrebit tlak u cijevima za eruptivni zgoditakAssadNaPodmornici wrote:kralju ja sam to rekao da je umro kao jebač 24sata nakon što se to dogodilo. 3 različita izvora su mi potvrde
2014-04-12
kako god, obećao je da će ostati gradonačelnik do smrti i to je održao.
to neznamo.. možda je svršio pa umro.. to bi bila dobra smrt.. svršiš i onda se isključiš... ako je umro prije snošaja, tipa povuka crtu, pa plavu tableticu, pa crtu, pa mu se zbog previše bijelog nije diglo, pa onda još jednu tableticu i onda adio đaci.. jebigadebotoijusto wrote:amo rec da je otisao pri pokusaju snosaja , budimo realni zadnih po godine gtobar s lopatom pratio nastupe tesko je ta pumpica nabila potrebit tlak u cijevima za eruptivni zgoditakAssadNaPodmornici wrote:kralju ja sam to rekao da je umro kao jebač 24sata nakon što se to dogodilo. 3 različita izvora su mi potvrdia
usput promjenio sam avatar još jučer u čast Bandića
i posebno mi je smješno kako ga je dobar dio foruma a i javnosti slavili kao nekog "heroja".. i ljudima priča da je ovaj umro na način na koji je umro, "nema šanse, to je nemoguće, on je bio pobožan Hercegovac , domoljub, pošten haha".
dobro to je manjina tako mislila, većina je saznala kako je ovaj umro.
Poput Škore.vuksadinare wrote:Otisao je posljednji boem i muzjak u politici..nastubilo je doba strebera 0
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a osim toga, ima i gorih načina da se ode s ovog svijeta nego umrijet od plave tabletice na plavuši. Zapravo, teško je zamislit bolji.
Daj si mira...jastreb wrote:Poput Škore.vuksadinare wrote:Otisao je posljednji boem i muzjak u politici..nastubilo je doba strebera 0
2015-09-08
AssadNaPodmornici wrote:to neznamo.. možda je svršio pa umro.. to bi bila dobra smrt.. svršiš i onda se isključiš... ako je umro prije snošaja, tipa povuka crtu, pa plavu tableticu, pa crtu, pa mu se zbog previše bijelog nije diglo, pa onda još jednu tableticu i onda adio đaci.. jebigadebotoijusto wrote:amo rec da je otisao pri pokusaju snosaja , budimo realni zadnih po godine gtobar s lopatom pratio nastupe tesko je ta pumpica nabila potrebit tlak u cijevima za eruptivni zgoditakAssadNaPodmornici wrote:kralju ja sam to rekao da je umro kao jebač 24sata nakon što se to dogodilo. 3 različita izvora su mi potvrdia
i posebno mi je smješno kako ga je dobar dio foruma a i javnosti slavili kao nekog "heroja".. i ljudima priča da je ovaj umro na način na koji je umro, "nema šanse, to je nemoguće, on je bio pobožan Hercegovac , domoljub, pošten haha".
sjećaš se prije par godina debo kada sam ti tvrdio da je jedan novinar iz splita(znamo mu ime da ga ne spominjemo) umro na isti jebeni način kao i bandić. i nisi mi vjerova(ili jesi ne mogu se sjetiti).
samo za razliku od bandića gdje su mi potvrdili "izvori", kod ovoga novinara slobodne dalmacije, ja sam bio u blizini kada se desilo, na jebodromu sa boljom polovicom, pa smo kasnije vidjeli da se skupila hitna, policija, da žena neka u šok nešto priča , osoba pokrivena na zadnjem sjedištu..
mi utekli(da nas nebi ispitivali) a sutra u novinama čitam "iznenada u večernjim satima umro naš cijenjeni kolega bla bla bla", i jedan izvor mi potvrdio da je to on bio na jebodromu :D
eeeee...milo mojejastreb wrote:Poput Škore.vuksadinare wrote:Otisao je posljednji boem i muzjak u politici..nastubilo je doba strebera 0
2014-04-12
Tako umiru Romeo i Julija nasih dana
Od vijagre umre on
A ona prezivj
Od vijagre umre on
A ona prezivj
spominjem seAssadNaPodmornici wrote:AssadNaPodmornici wrote:to neznamo.. možda je svršio pa umro.. to bi bila dobra smrt.. svršiš i onda se isključiš... ako je umro prije snošaja, tipa povuka crtu, pa plavu tableticu, pa crtu, pa mu se zbog previše bijelog nije diglo, pa onda još jednu tableticu i onda adio đaci.. jebigadebotoijusto wrote:amo rec da je otisao pri pokusaju snosaja , budimo realni zadnih po godine gtobar s lopatom pratio nastupe tesko je ta pumpica nabila potrebit tlak u cijevima za eruptivni zgoditakAssadNaPodmornici wrote:kralju ja sam to rekao da je umro kao jebač 24sata nakon što se to dogodilo. 3 različita izvora su mi potvrdia
sjećaš se prije par godina debo kada sam ti tvrdio da je jedan novinar iz splita(znamo mu ime da ga ne spominjemo) umro na isti jebeni način kao i bandić. i nisi mi vjerova(ili jesi ne mogu se sjetiti).
samo za razliku od bandića gdje su mi potvrdili "izvori", kod ovoga novinara slobodne dalmacije, ja sam bio u blizini kada se desilo, na jebodromu sa boljom polovicom, pa smo kasnije vidjeli da se skupila hitna, policija, da žena neka u šok nešto priča , osoba pokrivena na zadnjem sjedištu..
mi utekli(da nas nebi ispitivali) a sutra u novinama čitam "iznenada u večernjim satima umro naš cijenjeni kolega bla bla bla", i jedan izvor mi potvrdio da je to on bio na jebodromu :D
2014-04-12
mozda je osjemenio gradonacelnika za nova doba ?Sora wrote:Tako umiru Romeo i Julija nasih dana
Od vijagre umre on
A ona prezivj
sto kaze plavojka ?
2014-04-12
Da joj je žao kaj nije studirala patologiju jer kad voliš ono što radiš ne radiš ni dana u životudebotoijusto wrote:
sto kaze plavojka ?
Brain32-
2014-04-15
Page 1 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Jebač a ne četnik
» KAŽETE IPAK JE ON ČETNIK, A VI STE IPAK IDIOTI!
» Kanada je ipak najprogresivnija...
» australija je ipak najprogresivnija...
» EU ipak ima budućnost
» KAŽETE IPAK JE ON ČETNIK, A VI STE IPAK IDIOTI!
» Kanada je ipak najprogresivnija...
» australija je ipak najprogresivnija...
» EU ipak ima budućnost
Page 1 of 12