ipak je umro kao jebac a ne seronja
Page 2 of 12
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: ipak je umro kao jebac a ne seronja
Da joj je žao kaj nije studirala patologiju jer kad voliš ono što radiš ne radiš ni dana u životudebotoijusto wrote:
sto kaze plavojka ?
Brain32- Posts : 1394
2014-04-15
nadam se samo da nisu radili video uradke,to bi bila grozota.
vili40-
2015-08-02
Postoji još jedna priča koja kruži.Navodno,rahmetli gradonačelnik,već neko vrijeme išao na dijalizu,ali se to krilo od javnosti.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
debotoijusto wrote:nisam doktor al mogu da...vuksadinare wrote:Kaje tebi cunu dal na pregleddebotoijusto wrote:amo rec da je otisao pri pokušaju snosaja, budimo realni zadnjih po godini gtobar s lopatom pratio nastupe tesko je ta pumpica nabila potrebit tlak u cijevima za eruptivni zgoditakAssadNaPodmornici wrote:kralju ja sam to rekao da je umro kao jebač 24sata nakon što se to dogodilo. 3 različita izvora su mi potvrde
Aj razmisli opet...
darth_vader-
2014-04-17
Znači isukao sablju u juriš i ka onomad Nikola Šubić Zrinski pod Sigetom, junačkom smrću..
darth_vader-
2014-04-17
znam da isti izvor koji mi je najdetaljnije potvrdio ovu smrt(dakle isti izvor mi je rekao da je umro kod ljubavnice, što se tek sada zna, ja sam sumnja da su umrli na privatnom partiju gdje je išao vajda sa strane jebavati itd), uglavnom isti izvor mi je rekao da mu je nos razvaljen od kokaina , totalno uništen.. za ostalo ne znamIL Risorto wrote:Postoji još jedna priča koja kruži.Navodno,rahmetli gradonačelnik,već neko vrijeme išao na dijalizu,ali se to krilo od javnosti.
AssadNaPodmornici- Posts : 22253
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:AssadNaPodmornici wrote:to neznamo.. možda je svršio pa umro.. to bi bila dobra smrt.. svršiš i onda se isključiš... ako je umro prije snošaja, tipa povuka crtu, pa plavu tableticu, pa crtu, pa mu se zbog previše bijelog nije diglo, pa onda još jednu tableticu i onda adio đaci.. jebigadebotoijusto wrote:amo rec da je otisao pri pokusaju snosaja , budimo realni zadnih po godine gtobar s lopatom pratio nastupe tesko je ta pumpica nabila potrebit tlak u cijevima za eruptivni zgoditakAssadNaPodmornici wrote:kralju ja sam to rekao da je umro kao jebač 24sata nakon što se to dogodilo. 3 različita izvora su mi potvrdia
usput promjenio sam avatar još jučer u čast Bandića
i posebno mi je smješno kako ga je dobar dio foruma a i javnosti slavili kao nekog "heroja".. i ljudima priča da je ovaj umro na način na koji je umro, "nema šanse, to je nemoguće, on je bio pobožan Hercegovac , domoljub, pošten haha".
dobro to je manjina tako mislila, većina je saznala kako je ovaj umro.
sjećaš se prije par godina debo kada sam ti tvrdio da je jedan novinar iz splita(znamo mu ime da ga ne spominjemo) umro na isti jebeni način kao i bandić. i nisi mi vjerova(ili jesi ne mogu se sjetiti).
samo za razliku od bandića gdje su mi potvrdili "izvori", kod ovoga novinara slobodne dalmacije, ja sam bio u blizini kada se desilo, na jebodromu sa boljom polovicom, pa smo kasnije vidjeli da se skupila hitna, policija, da žena neka u šok nešto priča , osoba pokrivena na zadnjem sjedištu..
mi utekli(da nas nebi ispitivali) a sutra u novinama čitam "iznenada u večernjim satima umro naš cijenjeni kolega bla bla bla", i jedan izvor mi potvrdio da je to on bio na jebodromu :D
ja ne znam ime pa spomeni... svilan nije, njega je isto ubilo bijelo / plavo ali u Beogradu
https://www.index.hr/vijesti/clanak/u-splitu-preminuo-djermano-cico-senjanovic/673528.aspx
Ne,to nije vezano uz sam smrtni slučaj,već se nešto govorkalo o njegovom sve lošijem zdravstvenom stanju čak i prije nego je umro.AssadNaPodmornici wrote:znam da isti izvor koji mi je najdetaljnije potvrdio ovu smrt(dakle isti izvor mi je rekao da je umro kod ljubavnice, što se tek sada zna, ja sam sumnja da su umrli na privatnom partiju gdje je išao vajda sa strane jebavati itd), uglavnom isti izvor mi je rekao da mu je nos razvaljen od kokaina , totalno uništen.. za ostalo ne znamIL Risorto wrote:Postoji još jedna priča koja kruži.Navodno,rahmetli gradonačelnik,već neko vrijeme išao na dijalizu,ali se to krilo od javnosti.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
AssadNaPodmornici wrote:to neznamo.. možda je svršio pa umro.. to bi bila dobra smrt.. svršiš i onda se isključiš... ako je umro prije snošaja, tipa povuka crtu, pa plavu tableticu, pa crtu, pa mu se zbog previše bijelog nije diglo, pa onda još jednu tableticu i onda adio đaci.. jebigadebotoijusto wrote:amo rec da je otisao pri pokusaju snosaja , budimo realni zadnih po godine gtobar s lopatom pratio nastupe tesko je ta pumpica nabila potrebit tlak u cijevima za eruptivni zgoditakAssadNaPodmornici wrote:kralju ja sam to rekao da je umro kao jebač 24sata nakon što se to dogodilo. 3 različita izvora su mi potvrdia
i posebno mi je smješno kako ga je dobar dio foruma a i javnosti slavili kao nekog "heroja".. i ljudima priča da je ovaj umro na način na koji je umro, "nema šanse, to je nemoguće, on je bio pobožan Hercegovac , domoljub, pošten haha".
Pa dobro ja sam ga hvalio oko nekih stvari ali sam i spominjao da ga je "ubila" plavuša :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
pa dobro ti si realan čovjek :D ok u Splitu se nitko nije "vezao" za njega, ali vidim ekipa iz ZGa pogotovo porijeklom iz Hercegovine, odmah su od početka odbijali pomisliti da je umro od čega je umro :D.. znaš ono "velik čovjek, obiteljski, vjernik, bla bla bla"Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:to neznamo.. možda je svršio pa umro.. to bi bila dobra smrt.. svršiš i onda se isključiš... ako je umro prije snošaja, tipa povuka crtu, pa plavu tableticu, pa crtu, pa mu se zbog previše bijelog nije diglo, pa onda još jednu tableticu i onda adio đaci.. jebigadebotoijusto wrote:amo rec da je otisao pri pokusaju snosaja , budimo realni zadnih po godine gtobar s lopatom pratio nastupe tesko je ta pumpica nabila potrebit tlak u cijevima za eruptivni zgoditakAssadNaPodmornici wrote:kralju ja sam to rekao da je umro kao jebač 24sata nakon što se to dogodilo. 3 različita izvora su mi potvrdia
Pa dobro ja sam ga hvalio oko nekih stvari ali sam i spominjao da ga je "ubila" plavuša :D
ali pazi događaja.. dakle lik umre kod ljubavnice.. a ova prvo zove okolo njegove frendove i oni izmišljaju priču, a država sve ovo zataškava... nije uopće zvala niti hitnu niti policiju.. nisam advokat ali mi sve ovo smrdi na krivično djelo..
naravno RH je toliko jebeno mala država, da ja običan mali miš sam 24h kasnije odmah počeo dobijati informacije kako je umro.. u roku par dana od 3 različita izvora.. naravno prva tri su mi rekli kako je umro, ali nisam dobio detalje, a ovaj treći mi je ispričao detaljnije, da je bio kod ljubavnice, a ne na privatnom partiju.. i zaista tako bilo :D
isti izvor mi govori(njemu je žena doktorica i ima dosta kolega koji rade po bolnicama po zagrebu) da je lik bio jedan od žešćih ovisnika o kokainu, da mu je nos razvaljen od bijelog totalno, da su ga jebeno krpali po toj bolnici koju je on navodno kontrolira..
AssadNaPodmornici- Posts : 22253
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/u-splitu-preminuo-djermano-cico-senjanovic/673528.aspx
a i taj je isto išao u jebačinu s ono 6 i pol banki... "dalmatinska akcija", ispostava kosa / udbe
Ovo si u pravu..narocito kos-amarcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/u-splitu-preminuo-djermano-cico-senjanovic/673528.aspx
a i taj je isto išao u jebačinu s ono 6 i pol banki... "dalmatinska akcija", ispostava kosa / udbe
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
AssadNaPodmornici wrote:pa dobro ti si realan čovjek :D ok u Splitu se nitko nije "vezao" za njega, ali vidim ekipa iz ZGa pogotovo porijeklom iz Hercegovine, odmah su od početka odbijali pomisliti da je umro od čega je umro :D.. znaš ono "velik čovjek, obiteljski, vjernik, bla bla bla"Hektorović wrote:
ali pazi događaja.. dakle lik umre kod ljubavnice.. a ova prvo zove okolo njegove frendove i oni izmišljaju priču, a država sve ovo zataškava... nije uopće zvala niti hitnu niti policiju.. nisam advokat ali mi sve ovo smrdi na krivično djelo..
naravno RH je toliko jebeno mala država, da ja običan mali miš sam 24h kasnije odmah počeo dobijati informacije kako je umro.. u roku par dana od 3 različita izvora.. naravno prva tri su mi rekli kako je umro, ali nisam dobio detalje, a ovaj treći mi je ispričao detaljnije, da je bio kod ljubavnice, a ne na privatnom partiju.. i zaista tako bilo :D
isti izvor mi govori(njemu je žena doktorica i ima dosta kolega koji rade po bolnicama po zagrebu) da je lik bio jedan od žešćih ovisnika o kokainu, da mu je nos razvaljen od bijelog totalno, da su ga jebeno krpali po toj bolnici koju je on navodno kontrolira..
Ajmo realno, u današnjoj Hercegovini "vjera" je neki tip plemenskog folklora a ne vrijednostnog sustava, ono subotom se "razvališ" na cajkama, a nedjeljom misa u Međugorju.
Pa čini se kako je ova prvo pozvala onog albanca, išli da zataškaju sa doktorom od povjerenja, ovaj došao, vidio da je bandić na dobrom putu da završi ko rahmetlija, sjebali se, i tek onda pozvali hitnu.
2018-04-10
IL Risorto wrote:Ne,to nije vezano uz sam smrtni slučaj,već se nešto govorkalo o njegovom sve lošijem zdravstvenom stanju čak i prije nego je umro.
Pa mene je zadnjih par godina šokirao koliko je propao, godine i sve, al lik je fakat oronuo od kad se uhvatio plavuše...
2018-04-10
Bajka, na račun proračuna :D
Bandić ipak klasični BiH političar :D
Bandić ipak klasični BiH političar :D
2018-04-10
nemaš straha.marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/u-splitu-preminuo-djermano-cico-senjanovic/673528.aspx
tebi se to nemre desit.
nije da nemaš potencijala za srčani....
2014-12-30
plavojki dat orden danice s likom katarine zrinske
tribalo je ovog krkana i njegovu neuku svitu trpit sve dok miki nije dosao do posljednje nekretnine na mirogoju
tribalo je ovog krkana i njegovu neuku svitu trpit sve dok miki nije dosao do posljednje nekretnine na mirogoju
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
debotoijusto wrote:plavojki dat orden danice s likom katarine zrinske
a ja jedva čekam da Tomašević ispuni obećanje i kaže povijesno ne pripuzu
baš bi volio vidjet te pregovore, fini gradski gej dečko aktivist vs. krkan i baraba s vezama do Boga, dugogodišnjim ugovorima s gradom, vrhunskim odvjetnicima i stotinama milijuna na računima odavde do monaca
marcellus wrote:debotoijusto wrote:plavojki dat orden danice s likom katarine zrinske
a ja jedva čekam da Tomašević ispuni obećanje i kaže povijesno ne pripuzu
baš bi volio vidjet te pregovore, fini gradski gej dečko aktivist vs. krkan i baraba s vezama do Boga, dugogodišnjim ugovorima s gradom, vrhunskim odvjetnicima i stotinama milijuna na računima odavde do monaca
kako stvari stoje imati ces prigodu vidjeti tomu u akciji
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Similar topics
» Jebač a ne četnik
» KAŽETE IPAK JE ON ČETNIK, A VI STE IPAK IDIOTI!
» Kanada je ipak najprogresivnija...
» australija je ipak najprogresivnija...
» EU ipak ima budućnost
» KAŽETE IPAK JE ON ČETNIK, A VI STE IPAK IDIOTI!
» Kanada je ipak najprogresivnija...
» australija je ipak najprogresivnija...
» EU ipak ima budućnost
Page 2 of 12