ipak je umro kao jebac a ne seronja
Page 10 of 12
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: ipak je umro kao jebac a ne seronja
Pa nije ti sin zivio u zg..cudi me kak ti gore u varazdnu,medjimurju nije nasao posla..a traze ljude..i solidne su placevili40 wrote:ne znam čime ti to pune glavu kad se zna tko godinama uništava i raseljuje državu.Srećom pa smo u EU pod kakvom takvom kontrolom jer bi vi išli i dalje,boli vas ona stvar za rad i poštenje.U nedjelju ujutro mi sin otišao u njemačku ne radi pederluka i vaših gluposti nego zbog vaših bandića koji jednog doživotno zbrinu a petoricu zbog toga upropaste.I sad su drugi krivi,treba izmišljati neprijatelje na sve strane,ono dršte lopova.vuksadinare wrote:Sigurno necu tikve saditi sa ljubiteljima pederluka i 'dotura i inzinjera'..vili40 wrote:okani se te tvoje družine i sastanaka na kojima mlatite praznu slamu.Već ste istjerali pola milijuna ljudi van, što treba još milijun? Pa tko će umjesto vas raditi?vuksadinare wrote:Sorosevci, jugofilija i ljubitelji 'dotura i inžinjera' .. nema sanse da vlast bilo gdje dodju..sto mislis od kud je opanjkavanje policije doslo u svezi odnosa prema ilegalnim 'doturima'? .. iz tih redova..to su ti petokolonasi i sorosevci..mrs..toljaga..i iz hrvatskeIL Risorto wrote:Što, hoće te li opet podignut šatore usred grada i blokiran ulice plinskim bocama?vuksadinare wrote:Veberu ... svaki kurac mi je boljo od ovih sorosevaca i ljubotelja 'dotura i inžinjera' majku im jebem izdajničku..radit ce toljagaveber wrote:boli te kitomir. škoro u prvom krugu pobjeđuje.vuksadinare wrote:Njihov slogan govori sve..zagreb je nas ... opasna radikalna skupina koju treba onemogućiti ..
daj se odi s erom u pijesak igrati.
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Nitko mi ne puni glavu..sorosevska agentura iz Mozemo sama je priznala da drukaju mup i drzavu medjunarodnoj zajednici da 'terorisu' jadne i 'nemocne' 'doture i inzinjere'..vili40 wrote:ne znam čime ti to pune glavu kad se zna tko godinama uništava i raseljuje državu.Srećom pa smo u EU pod kakvom takvom kontrolom jer bi vi išli i dalje,boli vas ona stvar za rad i poštenje.U nedjelju ujutro mi sin otišao u njemačku ne radi pederluka i vaših gluposti nego zbog vaših bandića koji jednog doživotno zbrinu a petoricu zbog toga upropaste.I sad su drugi krivi,treba izmišljati neprijatelje na sve strane,ono dršte lopova.vuksadinare wrote:Sigurno necu tikve saditi sa ljubiteljima pederluka i 'dotura i inzinjera'..vili40 wrote:okani se te tvoje družine i sastanaka na kojima mlatite praznu slamu.Već ste istjerali pola milijuna ljudi van, što treba još milijun? Pa tko će umjesto vas raditi?vuksadinare wrote:Sorosevci, jugofilija i ljubitelji 'dotura i inžinjera' .. nema sanse da vlast bilo gdje dodju..sto mislis od kud je opanjkavanje policije doslo u svezi odnosa prema ilegalnim 'doturima'? .. iz tih redova..to su ti petokolonasi i sorosevci..mrs..toljaga..i iz hrvatskeIL Risorto wrote:Što, hoće te li opet podignut šatore usred grada i blokiran ulice plinskim bocama?vuksadinare wrote:Veberu ... svaki kurac mi je boljo od ovih sorosevaca i ljubotelja 'dotura i inžinjera' majku im jebem izdajničku..radit ce toljagaveber wrote:boli te kitomir. škoro u prvom krugu pobjeđuje.vuksadinare wrote:Njihov slogan govori sve..zagreb je nas ... opasna radikalna skupina koju treba onemogućiti ..
2015-09-08
u varaždinu su manje plaće od hrvatskog prosjeka.A radi se puno za izvoz i nezaposlenost je niska.A znaš zašto,hoćeš da ti objasnim zašto je npr.u kninu veći prosjek?Moj sin je elektrotehničar i želi učiti i zaraditi a toga je kod nas malo,skoro pa ništa.Išao je u Dusseldorf na prvu obuku pa ide još ovaj tjedan u bmw u Leipzig na još jednu.A gdje će dobro naučit i zaradit?Tu nema nikakve perspektive.vuksadinare wrote:Pa nije ti sin zivio u zg..cudi me kak ti gore u varazdnu,medjimurju nije nasao posla..a traze ljude..i solidne su placevili40 wrote:ne znam čime ti to pune glavu kad se zna tko godinama uništava i raseljuje državu.Srećom pa smo u EU pod kakvom takvom kontrolom jer bi vi išli i dalje,boli vas ona stvar za rad i poštenje.U nedjelju ujutro mi sin otišao u njemačku ne radi pederluka i vaših gluposti nego zbog vaših bandića koji jednog doživotno zbrinu a petoricu zbog toga upropaste.I sad su drugi krivi,treba izmišljati neprijatelje na sve strane,ono dršte lopova.vuksadinare wrote:Sigurno necu tikve saditi sa ljubiteljima pederluka i 'dotura i inzinjera'..vili40 wrote:okani se te tvoje družine i sastanaka na kojima mlatite praznu slamu.Već ste istjerali pola milijuna ljudi van, što treba još milijun? Pa tko će umjesto vas raditi?vuksadinare wrote:Sorosevci, jugofilija i ljubitelji 'dotura i inžinjera' .. nema sanse da vlast bilo gdje dodju..sto mislis od kud je opanjkavanje policije doslo u svezi odnosa prema ilegalnim 'doturima'? .. iz tih redova..to su ti petokolonasi i sorosevci..mrs..toljaga..i iz hrvatskeIL Risorto wrote:Što, hoće te li opet podignut šatore usred grada i blokiran ulice plinskim bocama?vuksadinare wrote:Veberu ... svaki kurac mi je boljo od ovih sorosevaca i ljubotelja 'dotura i inžinjera' majku im jebem izdajničku..radit ce toljagaveber wrote:boli te kitomir. škoro u prvom krugu pobjeđuje.vuksadinare wrote:Njihov slogan govori sve..zagreb je nas ... opasna radikalna skupina koju treba onemogućiti ..
vili40-
2015-08-02
Ti doktori i inžinjeri,sutra će bit jeftina radna snaga,koja će punit proračun i fondove iz kojih se izdvaja za tvoju mirovinu.vuksadinare wrote:Nitko mi ne puni glavu..sorosevska agentura iz Mozemo sama je priznala da drukaju mup i drzavu medjunarodnoj zajednici da 'terorisu' jadne i 'nemocne' 'doture i inzinjere'..
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
moja kćer rekla: stari dolazim studirat kod tebe.vili40 wrote:u varaždinu su manje plaće od hrvatskog prosjeka.A radi se puno za izvoz i nezaposlenost je niska.A znaš zašto,hoćeš da ti objasnim zašto je npr.u kninu veći prosjek?Moj sin je elektrotehničar i želi učiti i zaraditi a toga je kod nas malo,skoro pa ništa.Išao je u Dusseldorf na prvu obuku pa ide još ovaj tjedan u bmw u Leipzig na još jednu.A gdje će dobro naučit i zaradit?Tu nema nikakve perspektive.vuksadinare wrote:Pa nije ti sin zivio u zg..cudi me kak ti gore u varazdnu,medjimurju nije nasao posla..a traze ljude..i solidne su placevili40 wrote:ne znam čime ti to pune glavu kad se zna tko godinama uništava i raseljuje državu.Srećom pa smo u EU pod kakvom takvom kontrolom jer bi vi išli i dalje,boli vas ona stvar za rad i poštenje.U nedjelju ujutro mi sin otišao u njemačku ne radi pederluka i vaših gluposti nego zbog vaših bandića koji jednog doživotno zbrinu a petoricu zbog toga upropaste.I sad su drugi krivi,treba izmišljati neprijatelje na sve strane,ono dršte lopova.vuksadinare wrote:Sigurno necu tikve saditi sa ljubiteljima pederluka i 'dotura i inzinjera'..vili40 wrote:okani se te tvoje družine i sastanaka na kojima mlatite praznu slamu.Već ste istjerali pola milijuna ljudi van, što treba još milijun? Pa tko će umjesto vas raditi?vuksadinare wrote:Sorosevci, jugofilija i ljubitelji 'dotura i inžinjera' .. nema sanse da vlast bilo gdje dodju..sto mislis od kud je opanjkavanje policije doslo u svezi odnosa prema ilegalnim 'doturima'? .. iz tih redova..to su ti petokolonasi i sorosevci..mrs..toljaga..i iz hrvatskeIL Risorto wrote:Što, hoće te li opet podignut šatore usred grada i blokiran ulice plinskim bocama?vuksadinare wrote:Veberu ... svaki kurac mi je boljo od ovih sorosevaca i ljubotelja 'dotura i inžinjera' majku im jebem izdajničku..radit ce toljagaveber wrote:boli te kitomir. škoro u prvom krugu pobjeđuje.vuksadinare wrote:Njihov slogan govori sve..zagreb je nas ... opasna radikalna skupina koju treba onemogućiti ..
realno za ono kaj ona misli studirat ovdje nema studija, a još manje posla.
2014-12-30
bio je prošle godine šest zadnjih mjeseci u Zwickau i sad su ga slovenci preko kojih je tamo radio poslali za bmw,nadam se da će uspjeti a ako i neće probat će drugdje,nema mu druge.Gdje da radi i uči tu???
vili40-
2015-08-02
mlad je, neka proba.vili40 wrote:bio je prošle godine šest zadnjih mjeseci u Zwickau i sad su ga slovenci preko kojih je tamo radio poslali za bmw,nadam se da će uspjeti a ako i neće probat će drugdje,nema mu druge.Gdje da radi i uči tu???
2014-12-30
pa nema mu druge.Nije htio na faks ali nije ni ovo loše ako bude marljiv i ako dobro nauči,a ako neće u njemačkoj onda ne znam gdje bi.veber wrote:mlad je, neka proba.vili40 wrote:bio je prošle godine šest zadnjih mjeseci u Zwickau i sad su ga slovenci preko kojih je tamo radio poslali za bmw,nadam se da će uspjeti a ako i neće probat će drugdje,nema mu druge.Gdje da radi i uči tu???
vili40-
2015-08-02
pa u njemačkoj baš nisu na glasu oni sa završenim raznoraznim faksevima. filozofiranja i ispijanja kavica na podnevnom suncu.vili40 wrote:pa nema mu druge.Nije htio na faks ali nije ni ovo loše ako bude marljiv i ako dobro nauči,a ako neće u njemačkoj onda ne znam gdje bi.veber wrote:mlad je, neka proba.vili40 wrote:bio je prošle godine šest zadnjih mjeseci u Zwickau i sad su ga slovenci preko kojih je tamo radio poslali za bmw,nadam se da će uspjeti a ako i neće probat će drugdje,nema mu druge.Gdje da radi i uči tu???
dobar majstor ima plaću kao i inžinjer, nema tu nekih razlika.
a, ovo kaj je kod nas popularno tipa ekonomisti, pravnici, filozofi ti ako natuku 8 netto, dobro je.
2014-12-30
Vratit ce se ValterIL Risorto wrote:Kao što je Kolinda jednim činom,htjela poslat simboličku poruku kako je došlo do promjene na Pantovčaku,isto tako to će se dogoditi kad antifašizam preuzme Zagreb.
Kolinda je dovela svećenika da prokuži i blagoslovi Pantovčak,te je maknula Titovu bistu,tak da bi primjerena simbolička poruka,da je Zagreb vraćen u antifašističke ruke,bilo vraćanje imena trga Maršala Tita.
Ali u Zagreb ovaj put
Kad ovi nadrkani nacionalisti dodu svijesti
briga ih za tvoje papire,drže te mjesec dana i nakon toga vide što će s tobom,dal ideš naprijed.Nema tamo filozofije i bandića da te ugura u neku hladovinu tipa tu sjedi i ne diraj ništa.veber wrote:pa u njemačkoj baš nisu na glasu oni sa završenim raznoraznim faksevima. filozofiranja i ispijanja kavica na podnevnom suncu.vili40 wrote:pa nema mu druge.Nije htio na faks ali nije ni ovo loše ako bude marljiv i ako dobro nauči,a ako neće u njemačkoj onda ne znam gdje bi.veber wrote:mlad je, neka proba.vili40 wrote:bio je prošle godine šest zadnjih mjeseci u Zwickau i sad su ga slovenci preko kojih je tamo radio poslali za bmw,nadam se da će uspjeti a ako i neće probat će drugdje,nema mu druge.Gdje da radi i uči tu???
dobar majstor ima plaću kao i inžinjer, nema tu nekih razlika.
a, ovo kaj je kod nas popularno tipa ekonomisti, pravnici, filozofi ti ako natuku 8 netto, dobro je.
vili40-
2015-08-02
samo da mi neku istetoviranu švabicu ne doveze doma
vili40-
2015-08-02
Ali to je već gotova stvar. Stalno trljam ranu pojedincima s tim što im je napravio HasanbegovićSora wrote:Vratit ce se ValterIL Risorto wrote:Kao što je Kolinda jednim činom,htjela poslat simboličku poruku kako je došlo do promjene na Pantovčaku,isto tako to će se dogoditi kad antifašizam preuzme Zagreb.
Kolinda je dovela svećenika da prokuži i blagoslovi Pantovčak,te je maknula Titovu bistu,tak da bi primjerena simbolička poruka,da je Zagreb vraćen u antifašističke ruke,bilo vraćanje imena trga Maršala Tita.
Ali u Zagreb ovaj put
2015-07-23
pa ima lijepih tetovaža, pogotovo na mjestima koja se ne vide u javnosti.vili40 wrote:samo da mi neku istetoviranu švabicu ne doveze doma
tamo su svi istetovirani i izbušeni.
mi smo njima čudni.
2014-12-30
Jebote irudu ludu..ovaj jos vjeruje da su 'doturi i inzinjeri'..radnici iliti 'radnici'..strasno..stari jel tebi kakva leftarka dala picke pa si zgubil glavuIL Risorto wrote:Ti doktori i inžinjeri,sutra će bit jeftina radna snaga,koja će punit proračun i fondove iz kojih se izdvaja za tvoju mirovinu.vuksadinare wrote:Nitko mi ne puni glavu..sorosevska agentura iz Mozemo sama je priznala da drukaju mup i drzavu medjunarodnoj zajednici da 'terorisu' jadne i 'nemocne' 'doture i inzinjere'..
2015-09-08
...il si u sebi homica otkrio..drugo ja nemam mirovinu vrc imam vlastiti opg..
2015-09-08
pa superIL Risorto wrote:Ali to je već gotova stvar. Stalno trljam ranu pojedincima s tim što im je napravio HasanbegovićSora wrote:Vratit ce se ValterIL Risorto wrote:Kao što je Kolinda jednim činom,htjela poslat simboličku poruku kako je došlo do promjene na Pantovčaku,isto tako to će se dogoditi kad antifašizam preuzme Zagreb.
Ali u Zagreb ovaj put
OvaOvaj narod za cas napravi ludoriju a dobre stvari ..treba stoljeća
aaaaa, u tom vrču leži zec. nije stvar u disleksiji.vuksadinare wrote:...il si u sebi homica otkrio..drugo ja nemam mirovinu vrc imam vlastiti opg..
2014-12-30
Ako nemaš sad,to ne znači da jednog dana nećeš imat.S obzirom kako je 30 godina domoljublja protjeralo iz Hrvatske puno više ljudi,nego 45 god. ,,komunističkog mraka'' kako ti vidiš riješenje demografske katastrofe,te tko će radit da bi omjer radnika i umirovljenika bio održiv ?vuksadinare wrote:...il si u sebi homica otkrio..drugo ja nemam mirovinu vrc imam vlastiti opg..
2015-07-23
..ne boj se..ti si lijen..sigurno ne bi na gruntu delao..nije to za leftardeIL Risorto wrote:Ako nemaš sad,to ne znači da jednog dana nećeš imat.S obzirom kako je 30 godina domoljublja protjeralo iz Hrvatske puno više ljudi,nego 45 god. ,,komunističkog mraka'' kako ti vidiš riješenje demografske katastrofe,te tko će radit da bi omjer radnika i umirovljenika bio održiv ?vuksadinare wrote:...il si u sebi homica otkrio..drugo ja nemam mirovinu vrc imam vlastiti opg..
2015-09-08
...pazi da te cirko ne zguzi
2015-09-08
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Jebač a ne četnik
» KAŽETE IPAK JE ON ČETNIK, A VI STE IPAK IDIOTI!
» Kanada je ipak najprogresivnija...
» australija je ipak najprogresivnija...
» EU ipak ima budućnost
» KAŽETE IPAK JE ON ČETNIK, A VI STE IPAK IDIOTI!
» Kanada je ipak najprogresivnija...
» australija je ipak najprogresivnija...
» EU ipak ima budućnost
Page 10 of 12