Da remiziram...vol II.
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Da remiziram...vol II.
ajd idem onda to vidjet, hvala ;)Brain32 wrote:Nemaš kaj izgubit, jednom dnevno "tapneš" po ekranu i to je to, ak bu kaj vredilo dobitak je ak sve propadne uzalud si par sto puta dodirnula ekran telefona...Noor wrote:Yoda, kriptovaluta Pi ...jel se to isplati? :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ja bih rekao ne znam, kao sto zasigurno nitko ne zna, ni kod nas niti u svijetuAssadNaPodmornici wrote:naravno, njegove projekcije mogu malo odstupati gore-dolje, ali pandemija bi trebala ići kraju.. dakle ne bi smjelo biti 3000-4000 zaraženih do uskrsa.. nego dosta manjedijagram wrote:sve ok, samo mala digresija na sve te silne projekcije i pogadjanja i predvidjanjaAssadNaPodmornici wrote:jebiga, slažem sa tebom, fala bogu da on griješi. ja sam napisao ovdje koje su moje greške(a time bakićeve jer sam prenosio njegova saznanja)
ali daleko je najtočniji što se tiče ovo korone, mi smo prema većini drugih trebali imati desetke tisuća mrtvi a šveđani stotine tisuća, a da ne govorim druge glupsti što je ekipa valjala ... a doslovno nitko od drugih nije dava nikakve modele, rudan je dao jedan glupi model gdje se ljudi sprdaju, i to je sve.. dakle jedini i ima muda predviđati.. ostali zakurac.. a prema tim ostalima
trebali smo biti zaključani u podrumima i da nas mlate kada provirimo na sunce. ja gledam slike iz nizozeske, pazi ovo, pandurija izleti iz kombija u parku, i baca žene sa djecom po podu kao da su teroristi i lovi ljude po parku jer krše "karantenu". i tako u dosta zemalja EU; USA i svijeta.. kod nas život jebeno normalno teče, pa mi u EU imamo doslovno najliberalnije mjere, čak smo liberalniji od Švedske postali ili smo tu negdje..
dovoljno je pročitati status od Mate Rimca, dosta je :)
jer život je skoro kao u normali.. kafići ovdje dupkom puni, parkovi, trgovi, ovi sa zapada se čude kako normalno se živi.. nadam se da će mu projekcije biti točne, i da neće država panično uvoditi neka bez-korisna ograničenja, za koje ionako nemaju para više
no pogadjati mogu svi, i kod nas i u svijetu:)
po mojem gledajuci na sve moguc je takav scenarij, ima logike, i naravno da svi to prizeljkuju
moguc je ipak i onaj drugi, daljnja eskalacija, uvodjenje mjera oko prvog, ni to nije iskljuceno
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:ja bih rekao ne znam, kao sto zasigurno nitko ne zna, ni kod nas niti u svijetuAssadNaPodmornici wrote:naravno, njegove projekcije mogu malo odstupati gore-dolje, ali pandemija bi trebala ići kraju.. dakle ne bi smjelo biti 3000-4000 zaraženih do uskrsa.. nego dosta manjedijagram wrote:sve ok, samo mala digresija na sve te silne projekcije i pogadjanja i predvidjanjaAssadNaPodmornici wrote:jebiga, slažem sa tebom, fala bogu da on griješi. ja sam napisao ovdje koje su moje greške(a time bakićeve jer sam prenosio njegova saznanja)
ali daleko je najtočniji što se tiče ovo korone, mi smo prema većini drugih trebali imati desetke tisuća mrtvi a šveđani stotine tisuća, a da ne govorim druge glupsti što je ekipa valjala ... a doslovno nitko od drugih nije dava nikakve modele, rudan je dao jedan glupi model gdje se ljudi sprdaju, i to je sve.. dakle jedini i ima muda predviđati.. ostali zakurac.. a prema tim ostalima
trebali smo biti zaključani u podrumima i da nas mlate kada provirimo na sunce. ja gledam slike iz nizozeske, pazi ovo, pandurija izleti iz kombija u parku, i baca žene sa djecom po podu kao da su teroristi i lovi ljude po parku jer krše "karantenu". i tako u dosta zemalja EU; USA i svijeta.. kod nas život jebeno normalno teče, pa mi u EU imamo doslovno najliberalnije mjere, čak smo liberalniji od Švedske postali ili smo tu negdje..
jer život je skoro kao u normali.. kafići ovdje dupkom puni, parkovi, trgovi, ovi sa zapada se čude kako normalno se živi.. nadam se da će mu projekcije biti točne, i da neće država panično uvoditi neka bez-korisna ograničenja, za koje ionako nemaju para više
po mojem gledajuci na sve moguc je takav scenarij, ima logike, i naravno da svi to prizeljkuju
moguc je ipak i onaj drugi, daljnja eskalacija, uvodjenje mjera oko prvog, ni to nije iskljuceno
Eroo- Posts : 78709
2016-07-22
Sad nakon godinu dana možda se mogu i izvući neki (polu)zaključci.dijagram wrote:ja bih rekao ne znam, kao sto zasigurno nitko ne zna, ni kod nas niti u svijetuAssadNaPodmornici wrote:naravno, njegove projekcije mogu malo odstupati gore-dolje, ali pandemija bi trebala ići kraju.. dakle ne bi smjelo biti 3000-4000 zaraženih do uskrsa.. nego dosta manjedijagram wrote:sve ok, samo mala digresija na sve te silne projekcije i pogadjanja i predvidjanjaAssadNaPodmornici wrote:jebiga, slažem sa tebom, fala bogu da on griješi. ja sam napisao ovdje koje su moje greške(a time bakićeve jer sam prenosio njegova saznanja)
Ono što je najviše zbunilo i uplašilo (s pravom) većinu je što se nikako nije moglo predvidjeti ponašanje virusa. Sad kao malo više znamo, ali i dalje ne znamo ništa.
Tu su recimo zatvoreni samo restaći i kafići, ali mogu raditi dostavu, tj, može se sve kupiti i ponijeti doma. Neki dan gledam da sad i kavu (i ostala pića) kafići dostavljaju doma. Mali butici po gradu su i dalje zatvoreni, jer oni su postojali i živjeli od turista. A njih nema i tko zna kad će opet doći.
Bez obzira na dupkom pune kafiće u HR, na prepune parkove i dućane tu kod nas, neki strah se uvukao u ljude. Daleko je to od normalnog života, a sumnjam da ćemo se ikad više vratiti u onu normalu.
U liftu jedni drugima okrećemo leđa, rukovanje je zamijenio neki bedasti pozdrav vrhovima zglobova stisnutih šaka, izmičemo se... ma radimo sve ono što je nekad bilo nezamislivo nepristojno. Strašno.
Jako puno mojih poznanika, prijatelja i rodbine je već preboljelo koronu, a neki bome i nisu.
Neki smo stalno u pokretu, kontaktiramo s puno ljudi na dnevnoj razini i ništa, a neki su, uz sve mjere opreza, negdje ipak pokupili glupi virus. Ljudi se cijepe i ne razviju niti malo antitijela, drugi se ne cijepe, odu na test antitijela i ustanove da ih imaju gomilu, ali nisu ni znali da su imali koronu. Jednostavno nema pravila. Odnosno ima, ali mi i dalje ne kužimo koja su to pravila, a to je ono što cijeli svijet i nakon godinu dana drži u grču.
Nosevi nas više bole od silnog testiranja, tako da nekad poželim da je već jednom dobijem i završim to iščekivanje neminovnog.
Kod nas je antigen test odavno besplatan, a sad dijele i PCR testove (besplatno). Testiramo se doma pred kamerom i šaljemo na analizu.
Aj' barem je to neka mjera koja ima smisla i veze sa samim virusom. Ove druge su ionako izgledale kao zadovoljavanje forme, dobar izgovor raznim javnim službama za nerad ili snalažljivim iz privatnog sektora za pražnjenje zajedničke blagajne.
I sve mi se čini da ovo ludilo neće završiti još dugo, dugo, samo će se jedni navići i prihvatiti to kao svakodnevicu, a drugi će se opirati i žaliti za 'nekim dobrim, starim vremenima'.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Nažalost čini se i meni, nažalost nema dobrog objašnjenja za ovakav utjecaj na društvo. Sama bolest je opasna za jako mali broj ljudi dok je "lijek" u vidu raznih razina lockdowna puno opasniji ne samo za veći broj ljudi nego i za sve skupine.Ra wrote:
I sve mi se čini da ovo ludilo neće završiti još dugo, dugo, samo će se jedni navići i prihvatiti to kao svakodnevicu, a drugi će se opirati i žaliti za 'nekim dobrim, starim vremenima'.
Ne samo da nisam teoretičar zavjera nego se godinama sprdam s takvima ali ovo što se radi se razumom ne može objasniti.
Inače ja sam coronu imao i prebolio, za mene osobno su sezonski rinitisi kojima sam nažalost podložan daleko gora stanja od virusa koji je zaustavio svijet, imao sam i običnu gripu koja je također za mene bila daleko teža od virusa koji je zaustavio svijet. Znači dva dana temperature 37,1-37,4, četiri dana jake glavobolje i lagane zaduhe u plućima, bez kašlja, kihanja, curenja nosa, tri dana bez okusa i tri tjedna bez mirisa te još neko vrijeme do povratka pune osjetljivosti ne mogu smatrati ozbiljnom prijetnjom, zadnja 3 dana 10-dnevne samoizolacije je veći problem bila dosada. Mislim žao mi je ali 30% svih oboljelih nema čak niti te simptome, nema nikakve, velika većina prođe kao ja dok ozbiljnije oblike redovito razvijaju osobe koje su vodile neuredan život ili imaju osobno poznate ili nepoznate komorbiditete. News flash, te su skupine UVIJEK ugrožene. Za to se ne zaustavlja planet, za to se ne ide u suludo stroge lockdowne.
Činjenica da se mjere utjeruju primjenom državnih organa sile i prisile zapravo sve govori, da je opasnost stvarna nitko ljude ne bi morao silom tjerati na zaštitne mjere.
Osim toga ako je opasnost tako velika suludo je da su granice otvorene, tijekom zadnjeg lockdowna sve zatvoreno, drmne potres, ja ne mogu na cugu sa ekipom u kvart niti na trening u teretanu da se malo dobijem od tih svih sranja ali ekipa putuje na jebeni Zanzibar, šećka se po Londonu, pići na skijanje, pa jel' vi mene jebete?
Jedino što me tješi je to što vidim da je velikoj većini ljudi u mojem poslovnom i privatnom okruženju apsolutno pun kurac svih tih sranja, većina je i preboljela i zaboravila koronu, ostale su samo retardirane mjere i sulude poruke medija i uhljeba iz stožera...
Brain32-
2014-04-15
Govoriš o sebi i o ogarničenom broju ljudi.Brain32 wrote:Nažalost čini se i meni, nažalost nema dobrog objašnjenja za ovakav utjecaj na društvo. Sama bolest je opasna za jako mali broj ljudi dok je "lijek" u vidu raznih razina lockdowna puno opasniji ne samo za veći broj ljudi nego i za sve skupine.Ra wrote:
Ne samo da nisam teoretičar zavjera nego se godinama sprdam s takvima ali ovo što se radi se razumom ne može objasniti.
Inače ja sam coronu imao i prebolio, za mene osobno su sezonski rinitisi kojima sam nažalost podložan daleko gora stanja od virusa koji je zaustavio svijet, imao sam i običnu gripu koja je također za mene bila daleko teža od virusa koji je zaustavio svijet. Znači dva dana temperature 37,1-37,4, četiri dana jake glavobolje i lagane zaduhe u plućima, bez kašlja, kihanja, curenja nosa, tri dana bez okusa i tri tjedna bez mirisa te još neko vrijeme do povratka pune osjetljivosti ne mogu smatrati ozbiljnom prijetnjom, zadnja 3 dana 10-dnevne samoizolacije je veći problem bila dosada. Mislim žao mi je ali 30% svih oboljelih nema čak niti te simptome, nema nikakve, velika većina prođe kao ja dok ozbiljnije oblike redovito razvijaju osobe koje su vodile neuredan život ili imaju osobno poznate ili nepoznate komorbiditete. News flash, te su skupine UVIJEK ugrožene. Za to se ne zaustavlja planet, za to se ne ide u suludo stroge lockdowne.
Činjenica da se mjere utjeruju primjenom državnih organa sile i prisile zapravo sve govori, da je opasnost stvarna nitko ljude ne bi morao silom tjerati na zaštitne mjere.
Osim toga ako je opasnost tako velika suludo je da su granice otvorene, tijekom zadnjeg lockdowna sve zatvoreno, drmne potres, ja ne mogu na cugu sa ekipom u kvart niti na trening u teretanu da se malo dobijem od tih svih sranja ali ekipa putuje na jebeni Zanzibar, šećka se po Londonu, pići na skijanje, pa jel' vi mene jebete?
Jedino što me tješi je to što vidim da je velikoj većini ljudi u mojem poslovnom i privatnom okruženju apsolutno pun kurac svih tih sranja, većina je i preboljela i zaboravila koronu, ostale su samo retardirane mjere i sulude poruke medija i uhljeba iz stožera...
Pripremio sam neke podatke - imam ih na papiru, a mislim ih napisati tijekom sutrašnjeg dana.
Ako ni tada ne shvatite prirodu ove pandemije, onda odustajem s ovim piskaranjem na ovu temu.
Samo ću ti dati na razmišljanje, odnosno bolje reći imam pitanje za tebe:
Bi li tvoje razmišljanje bilo isto ako bi samo u ožujku i travnju u HR, pored prosječnih 8,680, imali i dodatnih 30,100 umrlih?
To je kao broj žrtava iz prošlog rata puta 2. U samo dva mjeseca, ustvari za 40 dana.
Izbjegavam psovati, lijepo sam pitao pa očekujem i takav odgovor.
2016-07-22
Opet ovaj as o desecima tisuća mrtvih
"Na primjeru "Bakić" smo zaključili taj dio rasprave.AssadNaPodmornici wrote:Opet ovaj as o desecima tisuća mrtvih
Nemam toliko vremena za traćenje u isprazne priče.
2016-07-22
AssadNaPodmornici- Posts : 22110
2018-06-14
bolnice pune, ljudi umiru po ulicama, zakapaju ih u masovne grobnice i pokrivaju živim vapnom da se suzbije zaraza...AssadNaPodmornici wrote:OK 30 000 mrtvih
jbg. sigurno ima i takvih koji zazivaju ovakav scenarij, samo što su izabrali pogrešan virus...
lik je kao i stožer.AssadNaPodmornici wrote:OK 30 000 mrtvih
bulazni po partijskoj direktivi.
dosta ljudi oko mene je preboljelo.
na jordanovcu gdje mi stari ide na terapije zbog raka pluća 40% ih je preboljelo covid.
smrtnost je mala, a liječnici ove sa škampima na plućima ne guraju pod covid smrtnost jer je očito da nisu od njega umrli.
safet je stari udbaški prdonja koji je u penziji i nema koga više cinkat, pa sam više ne zna kaj je pisao prije dva tjedna, a kamoli prije godinu dana.
2014-12-30
Covid, Draghi a Bergamo per la Giornata in memoria delle vittime. Diretta tv
Il premier ha deposto una corona di fiori al Cimitero monumentale. Al pomeriggio l'inaugurazione del Bosco della memoria
Bergamo, 18 marzo 2021 - Oggi è la prima Giornata nazionale in memoria delle vittime della epidemia di Covid-19. Il premier Mario Draghi è arrivato a Bergamo, città simbolo del dramma della prima ondata, e ha deposto una corona di fiori al Cimitero monumentale. Questo pomeriggio ci sarà poi l'inaugurazione del Bosco della memoria. Il Paese "ha dimostrato ancora una volta spirito di democrazia e di coesione", ha detto ieri Mattarella nel 160mo anniversario dell'Unità d'Italia. Oggi il Capo dello Stato ha promulgato questa mattina la legge approvata ieri dal Parlamento che istituisce la 'Giornata nazionale in memoria di tutte le vittime dell'epidemia da Coronavirus'.
https://www.quotidiano.net/cronaca/draghi-a-bergamo-1.6146872
Il premier ha deposto una corona di fiori al Cimitero monumentale. Al pomeriggio l'inaugurazione del Bosco della memoria
Bergamo, 18 marzo 2021 - Oggi è la prima Giornata nazionale in memoria delle vittime della epidemia di Covid-19. Il premier Mario Draghi è arrivato a Bergamo, città simbolo del dramma della prima ondata, e ha deposto una corona di fiori al Cimitero monumentale. Questo pomeriggio ci sarà poi l'inaugurazione del Bosco della memoria. Il Paese "ha dimostrato ancora una volta spirito di democrazia e di coesione", ha detto ieri Mattarella nel 160mo anniversario dell'Unità d'Italia. Oggi il Capo dello Stato ha promulgato questa mattina la legge approvata ieri dal Parlamento che istituisce la 'Giornata nazionale in memoria di tutte le vittime dell'epidemia da Coronavirus'.https://www.quotidiano.net/cronaca/draghi-a-bergamo-1.6146872
2016-07-22
Provinca Bergamo: 1,114,590 stanovnika
U ožujku, pored prirodno očekivanih, dodatno umrlo +571.3%
U travnju, pored prirodno očekivanih, dodatno umrlo +122.9%
Prosječna mjesečna smrtnost u Hrvatskoj: 4,340/mjesec (godišnja 52,080 - nemam bolji podatak).
Kao ekvivalent za Hrvatsku:
ožujak : dodatno 4,340x5,713 = 24,790
travanj: dodatno 4,340x1,229 = 5,330
Skupa dodatna: 24,790 + 5,330 = 31,120
Samo ožujak. dodatna+prirodna: 24, 790 + 4,340 = 29,130 ili 56% od očekivane za godinu dana
Nije se desilo, Bogu hvala, a moglo je...
U ožujku, pored prirodno očekivanih, dodatno umrlo +571.3%
U travnju, pored prirodno očekivanih, dodatno umrlo +122.9%
Prosječna mjesečna smrtnost u Hrvatskoj: 4,340/mjesec (godišnja 52,080 - nemam bolji podatak).
Kao ekvivalent za Hrvatsku:
ožujak : dodatno 4,340x5,713 = 24,790
travanj: dodatno 4,340x1,229 = 5,330
Skupa dodatna: 24,790 + 5,330 = 31,120
Samo ožujak. dodatna+prirodna: 24, 790 + 4,340 = 29,130 ili 56% od očekivane za godinu dana
Nije se desilo, Bogu hvala, a moglo je...
2016-07-22
Ljudi u strahu, posebno za gubitak vlastite komocije, pričaju svašta.T. wrote:bolnice pune, ljudi umiru po ulicama, zakapaju ih u masovne grobnice i pokrivaju živim vapnom da se suzbije zaraza...AssadNaPodmornici wrote:OK 30 000 mrtvih
jbg. sigurno ima i takvih koji zazivaju ovakav scenarij, samo što su izabrali pogrešan virus...
Pala mi je na pamet ona. Nema šanse da bi Juga raspala i slične tvrdnje.
Priroda ima svoja zpravila, neki ih nazivaju i Božjim zakonima.
Ne da se ih zaobići.
2016-07-22
Zanimljiv je primjer i slučaja u provici Bescia, a o tome drugi put.
Za Hrvatsku je ipak najzanimljivija provinca Udine.
Je da ima tek nešto više od pola milijuna stanovnika , ali, ipak...
Epidemiološka situacija im je slična kao u HR, samo što su oni
nekih par tjedana ispred po pitanju širenja virusa. Tko ih bude pratio
znat će što može u skorije vrijeme očekivati u Hrvatskoj.
Za Hrvatsku je ipak najzanimljivija provinca Udine.
Je da ima tek nešto više od pola milijuna stanovnika , ali, ipak...
Epidemiološka situacija im je slična kao u HR, samo što su oni
nekih par tjedana ispred po pitanju širenja virusa. Tko ih bude pratio
znat će što može u skorije vrijeme očekivati u Hrvatskoj.
Faktor reprodukcije (širenja) virusa: Rt = ~1.18
2016-07-22
T. wrote:bolnice pune, ljudi umiru po ulicama, zakapaju ih u masovne grobnice i pokrivaju živim vapnom da se suzbije zaraza...AssadNaPodmornici wrote:OK 30 000 mrtvih
bilo je potrebno 4 stvari da ova pandemija već odavno bude prošlost: distanca, maske, pranje ruku kojih se nitko nije pridržavao. vlast je morala iznajmiti nekoliko hotela ali i ne treba već ima pun kurac hotela koji ničemu ne služe i prenamjeniti ih u karantene. i svakoga tko je zaražen maknuti iz cirkulacije u karantenu.
nikakvi lockdowni i zatvaranja.
evo primjer Taiwana.
Guest- Guest
Ok, znači imaš hipotetsko pitanje koje si izveo ekstrapolacijom podataka koje si iz nekog razloga smatrao relevatnim iako ništa ne ukazuje da jesu pa od mene očekuješ da postavim odgovor za nešto što se nije dogodilo, neće se dogoditi i ne može se dogoditi.Eroo wrote:
Samo ću ti dati na razmišljanje, odnosno bolje reći imam pitanje za tebe:
Bi li tvoje razmišljanje bilo isto ako bi samo u ožujku i travnju u HR, pored prosječnih 8,680, imali i dodatnih 30,100 umrlih?
To je kao broj žrtava iz prošlog rata puta 2. U samo dva mjeseca, ustvari za 40 dana.
Izbjegavam psovati, lijepo sam pitao pa očekujem i takav odgovor.
Ok, obzirom da pitanje traži da zamislim hipotetsku situaciju koja se nije dogodila, neće se dogoditi jer se i ne može dogoditi moj je odgovor da bi pogledao relevantne podatke koji su se stvarno dogodile te prema tome formirao svoje mišljenje.
Zanima me možeš li mi odgovoriti na pitanje kako to da je jedna Švedska čiji građani cijelo ovo vrijeme normalno žive po smrtnosti tek na 24. mjestu i daleko ispod zemalja sa daleko strožim mjerama? Također kako to da se krivulja pada broja zaraženih gotovo nigdje ne poklapa sa uvođenjem strožih mjera? To bi recimo odličan primjer bila Slovenija u kojoj je policija kažnjavala ljude koji nisu naučili jesti burek kroz masku dok su im brojke uporno divljale.
Brain32-
2014-04-15
Yet Another New Antibody-Resistant SARS-CoV-2 Variant Emerges In Colombia But WHO Still Classifying It As A VOI and Not VOC!
Source: Variant News Mar 17, 2021 1 day ago
Variant News: Researchers from Instituto Nacional de Salud-Bogotá and Universidad Cooperativa de Colombia have alarmingly discovered yet another SARS-CoV-2 variant in Colombia that is antibody resistant and bears the L249S and E484K spike substitutions. Despite the same mutations having convergently appeared in other mutant strains of the virus, most notably in variants of concern, the WHO is still classifying the variant as a VOI or variant under investigation. There are speculations that the WHO is under pressure from vaccine manufacturers and also the Biden led American administration to downplay the seriousness of these emerging variants and also their ability to escape the vaccines.
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.03.12.21253000v1
Source: Variant News Mar 17, 2021 1 day ago
Variant News: Researchers from Instituto Nacional de Salud-Bogotá and Universidad Cooperativa de Colombia have alarmingly discovered yet another SARS-CoV-2 variant in Colombia that is antibody resistant and bears the L249S and E484K spike substitutions. Despite the same mutations having convergently appeared in other mutant strains of the virus, most notably in variants of concern, the WHO is still classifying the variant as a VOI or variant under investigation. There are speculations that the WHO is under pressure from vaccine manufacturers and also the Biden led American administration to downplay the seriousness of these emerging variants and also their ability to escape the vaccines.
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.03.12.21253000v1
Guest- Guest
zato jer barata glupim podacima svaki dan, ne uči i ne prilagođava se novim saznanjima.
kako je došao do 30 000 mrtvih i to samo zajedan mjesec mi je misteroj.. to jedino ako i dalje vjeruje u stare podatke gdje je trebalo umrijeti 3-8 % populacije, po toj logici švedska je trebala imati stotine tiusća mrtvih
kako je došao do 30 000 mrtvih i to samo zajedan mjesec mi je misteroj.. to jedino ako i dalje vjeruje u stare podatke gdje je trebalo umrijeti 3-8 % populacije, po toj logici švedska je trebala imati stotine tiusća mrtvih
pa trebao si do sada skužiti da stari prdonja i njegove analize i projekcije nemaju veze s ničim.AssadNaPodmornici wrote:zato jer barata glupim podacima svaki dan, ne uči i ne prilagođava se novim saznanjima.
sam sebi uskače u usta i mrtav hladan pojede govno i nastavi dalje.
sjeti se svih mogućih izbora u zadnjih 15ak godina i njegovih analiza i "garant" "potpisujem", "kuvertiram" pobjednika.
mamlaz partijski, bulazni.
2014-12-30
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Page 18 of 50