Da remiziram...vol II.
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Da remiziram...vol II.
pa trebao si do sada skužiti da stari prdonja i njegove analize i projekcije nemaju veze s ničim.AssadNaPodmornici wrote:zato jer barata glupim podacima svaki dan, ne uči i ne prilagođava se novim saznanjima.
kako je došao do 30 000 mrtvih i to samo zajedan mjesec mi je misteroj.. to jedino ako i dalje vjeruje u stare podatke gdje je trebalo umrijeti 3-8 % populacije, po toj logici švedska je trebala imati stotine tiusća mrtvih
sam sebi uskače u usta i mrtav hladan pojede govno i nastavi dalje.
sjeti se svih mogućih izbora u zadnjih 15ak godina i njegovih analiza i "garant" "potpisujem", "kuvertiram" pobjednika.
mamlaz partijski, bulazni.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Boldano je zabluda. To su pretpostavke na osnovu prvog vala, ali ne zaboravimo da virus mutira i pitanje je hoće li mutanti ugroziti i mlade i djecu.Brain32 wrote:Nažalost čini se i meni, nažalost nema dobrog objašnjenja za ovakav utjecaj na društvo. Sama bolest je opasna za jako mali broj ljudi dok je "lijek" u vidu raznih razina lockdowna puno opasniji ne samo za veći broj ljudi nego i za sve skupine.Ra wrote:
I sve mi se čini da ovo ludilo neće završiti još dugo, dugo, samo će se jedni navići i prihvatiti to kao svakodnevicu, a drugi će se opirati i žaliti za 'nekim dobrim, starim vremenima'.
Ne samo da nisam teoretičar zavjera nego se godinama sprdam s takvima ali ovo što se radi se razumom ne može objasniti.
Inače ja sam coronu imao i prebolio, za mene osobno su sezonski rinitisi kojima sam nažalost podložan daleko gora stanja od virusa koji je zaustavio svijet, imao sam i običnu gripu koja je također za mene bila daleko teža od virusa koji je zaustavio svijet. Znači dva dana temperature 37,1-37,4, četiri dana jake glavobolje i lagane zaduhe u plućima, bez kašlja, kihanja, curenja nosa, tri dana bez okusa i tri tjedna bez mirisa te još neko vrijeme do povratka pune osjetljivosti ne mogu smatrati ozbiljnom prijetnjom, zadnja 3 dana 10-dnevne samoizolacije je veći problem bila dosada. Mislim žao mi je ali 30% svih oboljelih nema čak niti te simptome, nema nikakve, velika većina prođe kao ja dok ozbiljnije oblike redovito razvijaju osobe koje su vodile neuredan život ili imaju osobno poznate ili nepoznate komorbiditete. News flash, te su skupine UVIJEK ugrožene. Za to se ne zaustavlja planet, za to se ne ide u suludo stroge lockdowne.
Činjenica da se mjere utjeruju primjenom državnih organa sile i prisile zapravo sve govori, da je opasnost stvarna nitko ljude ne bi morao silom tjerati na zaštitne mjere.
Osim toga ako je opasnost tako velika suludo je da su granice otvorene, tijekom zadnjeg lockdowna sve zatvoreno, drmne potres, ja ne mogu na cugu sa ekipom u kvart niti na trening u teretanu da se malo dobijem od tih svih sranja ali ekipa putuje na jebeni Zanzibar, šećka se po Londonu, pići na skijanje, pa jel' vi mene jebete?
Jedino što me tješi je to što vidim da je velikoj većini ljudi u mojem poslovnom i privatnom okruženju apsolutno pun kurac svih tih sranja, većina je i preboljela i zaboravila koronu, ostale su samo retardirane mjere i sulude poruke medija i uhljeba iz stožera...
Ljudi ne trzaju jer je kao bezopasan za klince. Ne bih željela biti ptica zlosluznica, ali je i to moguće u budućnosti.
Bome, nisu svi imali par dana fibru i curenje nosa. Prijateljica u Slo je nakon preboljene Korone imala 2 možana. Sad uči ponovo govoriti. Nije u rizičnoj grupi. Opasnost je stvarna, ma kako to nevjerojatno zvučalo, ali u jednom se slažem, trebali su ili napraviti tvrdi lockdowne (kao prošle godine u proljeće) ili pustiti sve otvoreno pa što bude, bude.
Ovako su izludili narod, kao je ključ, ali nije skroz, ono malo možeš pa ne možeš... A o ekonomiji nema smisla ni govoriti. Rezultati su nikakvi, a šteta ogromna.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
https://www.index.hr/sport/clanak/video-nevidjene-scene-na-maksimiru-igraci-dinama-ispred-stadiona-slavili-s-navijacima/2262240.aspx?index_ref=read_more_d
Sve ja itekako razumijem, ali zašto na ovaj način?
Svi su razumjeli osim tebe, a da nije u tebi problem?AssadNaPodmornici wrote:zato jer barata glupim podacima svaki dan, ne uči i ne prilagođava se novim saznanjima.
kako je došao do 30 000 mrtvih i to samo zajedan mjesec mi je misteroj.. to jedino ako i dalje vjeruje u stare podatke gdje je trebalo umrijeti 3-8 % populacije, po toj logici švedska je trebala imati stotine tiusća mrtvih
Eroo- Posts : 78709
2016-07-22
Vrijeme imunizacije cijepljenjem nije vrijeme za popuštanje.
A i političari bi se trebajli držati podalje od medija.
A i političari bi se trebajli držati podalje od medija.
2016-07-22
Kumulativno kroz 7 dana 5,958, odnosno 146.1/100k stanovnika, iliti dnevni prosjek +851/1dan.
Rezultate ove nedodgovornosti ćemo moći pratiti kroz 7-10 dana. Onda se možete čuditi zašto lockdown...Eroo wrote:https://www.index.hr/sport/clanak/video-nevidjene-scene-na-maksimiru-igraci-dinama-ispred-stadiona-slavili-s-navijacima/2262240.aspx?index_ref=read_more_d
2016-07-22
Neće ništa biti od toga. Mladi su i zdravi i imuni na virus. Plus skoro polovica je već bila u kontaktu sa virusom.
AssadNaPodmornici wrote:Neće ništa biti od toga. Mladi su i zdravi i imuni na virus. Plus skoro polovica je već bila u kontaktu sa virusom.
Jučer Moskva
Imate cjepivo, ko neće, ko vas j***
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Druga stvar, Bakićev model za sada prati brojke. Nema skoka na razinu 11 mjeseca (3000- 6000) kako su predvidjeli njegovi "kritičari". Za sada. Vjerujem da će tako i ostati. Ako vas zanima koliko će biti zaraženih do uskrsa imate njegovu projekciju par stranica prije, dakle ovako do uskrsa pa onda bye bye. Tko ima viška kapitala neka kupuje dionice turističkih firmi
'odgovornost' prevedeno znači slušati bezpogovorno savjete i naputke 'struke' koja lupa ko max po diviziji već više od godinu dana...
T. wrote:'odgovornost' prevedeno znači slušati bezpogovorno savjete i naputke 'struke' koja lupa ko max po diviziji već više od godinu dana...
Očekujte lockdown za 7 ili najkasnije 10 dana.
Ono sinoć ispred stadiona je najava za to.
Šteta za grad ZG, jer su bili na dobrom putu za kontrolu epidemije.
2016-07-22
Kumulativno kroz 7 dana 5,958, odnosno 146.1/100k stanovnika, iliti dnevni prosjek +851/1dan.AssadNaPodmornici wrote:Druga stvar, Bakićev model za sada prati brojke.
"Bakiće model" tek za 25.03. predviđa +680/1dan.
2016-07-22
Ne znam...ali ja bih u ovoj situaciji lockdown odmah, ne treba čekati s time.
Eroo wrote:Kumulativno kroz 7 dana 5,958, odnosno 146.1/100k stanovnika, iliti dnevni prosjek +851/1dan.AssadNaPodmornici wrote:Druga stvar, Bakićev model za sada prati brojke.
Odstupanja od 15% su OK. S obzirom da doslovno nitko drugi nrma nikakve druge modele, plus drugi koji su usudili nešto predvidjeti, tipa Đikić i Rudan su pogriješili po nekoliko tisuća %. Bitno je da znamo da neće doći do stanja kakvo je bilo u 11 mjesecu i eventualnog masovnog pomora. Vidimo da su se katastrofičari povukli, Boris Lenhard na fejsu navija da bude 5000 6000 dnevno i masovno umiremanje ali na žalost njega i drugih ništa od toga
AssadNaPodmornici- Posts : 22110
2018-06-14
Nije još 25.03, vidjet ćeš tada koliko je promašio, a ni taj ti postotak ne štima...Do 19.0g je već promašio 25%.AssadNaPodmornici wrote:Eroo wrote:Kumulativno kroz 7 dana 5,958, odnosno 146.1/100k stanovnika, iliti dnevni prosjek +851/1dan.AssadNaPodmornici wrote:Druga stvar, Bakićev model za sada prati brojke.
Odstupanja od 15% su OK. S obzirom da doslovno nitko drugi nrma nikakve druge modele
Oš da ti ja kažem koliko ćete ih imati 25.03.? Ni 5% neću promašiti.
Za to mi nije potreban nikakav Bayesov model..sve na'prste izračunam.
2016-07-22
Oleg Maštruko
"Stravična pandemija", "jezive brojke" i "tsunami trećeg vala" koje sa svih portala na osmo mjesto medijske pažnje izgura - nogomet?!? I to čak ne finale SP, nego neka ajmo reć srednje važna klupska utakmica.
Da niste otkazali Evropsko prvenstvo i Olimpijske igre lani, o pandemiji nitko ne bi ni mario osim onih koji moraju..... ljudi bi se veselili nekoj brončanoj medalji u četvercu ili boćanju ili pobjedi nad npr Portugalom.
A može se i drugačije gledat - ako raja koja mjesecima živi na neradu i minimalcu od 4k kuna se ovoliko veseli pobjedi nogometaša od koje nemaju ništa, a ne mari za vlastiti život tj ispraznost istoga, pa može ih se ladno metnut i na 2k kuna.
Smanji dozu kruha, a povećaj dozu igara (y)
Nevjerojatno koliko su životne ambicije ogromnog postotka čovječanstva skromne.
Čestitke Dinamu (y) a čestitke i Hrvatskoj na relativno razumnoj corona politici. To su dvije pobjede nad Englezima....
"Stravična pandemija", "jezive brojke" i "tsunami trećeg vala" koje sa svih portala na osmo mjesto medijske pažnje izgura - nogomet?!? I to čak ne finale SP, nego neka ajmo reć srednje važna klupska utakmica.
Da niste otkazali Evropsko prvenstvo i Olimpijske igre lani, o pandemiji nitko ne bi ni mario osim onih koji moraju..... ljudi bi se veselili nekoj brončanoj medalji u četvercu ili boćanju ili pobjedi nad npr Portugalom.
A može se i drugačije gledat - ako raja koja mjesecima živi na neradu i minimalcu od 4k kuna se ovoliko veseli pobjedi nogometaša od koje nemaju ništa, a ne mari za vlastiti život tj ispraznost istoga, pa može ih se ladno metnut i na 2k kuna.
Smanji dozu kruha, a povećaj dozu igara (y)
Nevjerojatno koliko su životne ambicije ogromnog postotka čovječanstva skromne.
Čestitke Dinamu (y) a čestitke i Hrvatskoj na relativno razumnoj corona politici. To su dvije pobjede nad Englezima....
AssadNaPodmornici wrote:Oleg Maštruko
Bergamo, una lunga colonna di mezzi militari
Bergamo, 19 marzo 2020 - Un pugno al cuore, un'immagine da teatro di guerra. Una lunga colonna di mezzi militari ha percorso nella notte le vie di Bergamo trasportando fuori dalla città i feretri delle vittime del coronavirus che non trovano più posto nel cimitero cittadino perché i tempi delle cremazioni sono diventati troppo lunghi.
https://www.bergamonews.it/2020/05/05/coronavirus-a-marzo-5-900-i-morti-in-bergamasca-i-dati-comune-per-comune/370139/
Onako nešto mogu izjaviti samo suicdno raspoloženi zbog promašenog života, koji nemaju ni kučeta ni mačeta.
2016-07-22
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Page 19 of 50