Da remiziram...vol II.
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Da remiziram...vol II.
aha, vidim da je yoda u pravu, a ero, gnjec, mutavi i slicni falivaju:)
dijagram- Posts : 18859
2015-08-09
yoda je skroz ok. ne traži potpore, radi.dijagram wrote:aha, vidim da je yoda u pravu, a ero, gnjec, mutavi i slicni falivaju:)
ne mažnjava lovu van prosjeka.
navedena ekipa osim komentiranja o covidu nema nikaj zajedničko.
mutvi ima smisla za humor.
2014-12-30
dijagram wrote:aha, vidim da je yoda u pravu, a ero, gnjec, mutavi i slicni falivaju:)
pa di si mene utrpao u tu bratiju? ja uopće ne dajem prognoze. u početku jesam i pokazale su se točne kasnije sam odustao od davanja prognoza jer nisam htio sudjelovati u nametnutoj prognozerskoj utakmici koju su retard ero s jedne i yoda s druge, mutavi s treće strane...sva trojica nobelovci...
nemam ja tu šta tražiti osim što ponekad puknem koji news i link.
Guest- Guest
Po Nietzscheu se ljudi dijele na one koji pišu i na one one koji čitaju.Gnječ wrote:dijagram wrote:aha, vidim da je yoda u pravu, a ero, gnjec, mutavi i slicni falivaju:)
pa di si mene utrpao u tu bratiju? ja uopće ne dajem prognoze. u početku jesam i pokazale su se točne kasnije sam odustao od davanja prognoza jer nisam htio sudjelovati u nametnutoj prognozerskoj utakmici koju su retard ero s jedne i yoda s druge, mutavi s treće strane...sva trojica nobelovci...
Eroo- Posts : 78709
2016-07-22
ok... vidim dijagram je bacio bulin u trnje.
strpao te u ratne zločince, a ti nemaš ni 52mutava baštarda wrote:ok... vidim dijagram je bacio bulin u trnje.
2014-12-30
Eroo wrote:Po Nietzscheu se ljudi dijele na one koji pišu i na one one koji čitaju.Gnječ wrote:dijagram wrote:aha, vidim da je yoda u pravu, a ero, gnjec, mutavi i slicni falivaju:)
nigdje veze. o čemu ti pričaš? šta ti misliš da se meni da natezati s tobom i još nekolicinom pacijenata? ti, šejker, mutavi, yoda ajd yodu bi izostavio , epikur, aben? pa vi ste kvarni ljudi jebote. uz to glupi ste ko najgluplji primati bez uvrede za primate. a ti ero ne samo da si kvaran i maliciozan zloban nego si etalon za mentalnu retardaciju.
tko s tobom može voziti normalnu komunikaciju kad misliš i uvjeren si da si stalno u pravu?
pa bogtejebo da se nađemo u nekom bircu ja bi cijeli inventar iz birca polomio po tvojoj glavi.
Guest- Guest
u našim krajevima što veći ratni zločinac to veći heroj.veber wrote:strpao te u ratne zločince, a ti nemaš ni 52mutava baštarda wrote:ok... vidim dijagram je bacio bulin u trnje.
sreća naša da korona nije bila 95te, bilo bi #misli na druge koristi topništvo.
veber-
2014-12-30
moje isprike dijagramu
referirao sam se na
#jasemizljubljanenovogmestasin
i na
#maznemlovuzadarpartijatitosmokva
referirao sam se na
#jasemizljubljanenovogmestasin
i na
#maznemlovuzadarpartijatitosmokva
2014-12-30
Gnječ wrote:Eroo wrote:Po Nietzscheu se ljudi dijele na one koji pišu i na one one koji čitaju.Gnječ wrote:dijagram wrote:aha, vidim da je yoda u pravu, a ero, gnjec, mutavi i slicni falivaju:)
nigdje veze. o čemu ti pričaš? šta ti misliš da se meni da natezati s tobom i još nekolicinom pacijenata? ti, šejker, mutavi, yoda ajd yodu bi izostavio , epikur, aben? pa vi ste kvarni ljudi jebote. uz to glupi ste ko najgluplji primati bez uvrede za primate. a ti ero ne samo da si kvaran i maliciozan zloban nego si etalon za mentalnu retardaciju.
tko s tobom može voziti normalnu komunikaciju kad misliš i uvjeren si da si stalno u pravu?
pa bogtejebo da se nađemo u nekom bircu ja bi cijeli inventar iz birca polomio po tvojoj glavi.
Eroo wrote:Po Nietzscheu se ljudi dijele na one koji pišu i na one one koji čitaju.Gnječ wrote:dijagram wrote:aha, vidim da je yoda u pravu, a ero, gnjec, mutavi i slicni falivaju:)
Veliki Fisher je podijelio ljude na šahiste i one kojima nešto fali.
Kažu mi da sam dobar šahist.
2016-07-22
"tebi kažu" pa si "navodno" ili si "inače"Eroo wrote:Eroo wrote:Po Nietzscheu se ljudi dijele na one koji pišu i na one one koji čitaju.Gnječ wrote:dijagram wrote:aha, vidim da je yoda u pravu, a ero, gnjec, mutavi i slicni falivaju:)
Veliki Fisher je podijelio ljude na šahiste i one kojima nešto fali.
Kažu mi da sam dobar šahist.
što si ti kao pod inače, a da nisu drugi rekli.
2014-12-30
Rt=~1.22 je još uvijek prevelik, ali vidim smirivanje na nivou velikih brojeva.
To i moglo značiti "prelazak" na linearno stanje povećavanja i veću predvidljivost.
U sljedećih 14 dana bi crvena linija trebala prijeći pod 1.00 (u zeleno područje).
To i moglo značiti "prelazak" na linearno stanje povećavanja i veću predvidljivost.
U sljedećih 14 dana bi crvena linija trebala prijeći pod 1.00 (u zeleno područje).
Gle, Gnječo, trudio sam s tobom rasčistiti neke stvari, ali izgleda da ne ide.Gnječ wrote:
Kod mene su brojevi uglavnom uvijek u pravu, jer se samo s time služim kad je ova tema u pitanju.
Nisam ja u pravo zbog sujete, već zbog brojeva čiji nisam vlasnik.
Profesionalna deformacija, jebiga.
2016-07-22
Eroo wrote:
Šta kaže Bakić bre, "sutra 2,500?
Ne slažem se, sutra će biti 2.475, a ako budem slabe volje i marljiv onda 2.650.
Last edited by Eroo on 31/3/2021, 14:21; edited 1 time in total
2016-07-22
Nije, opet je promašio.AssadNaPodmornici wrote:Županije šalju nove podatke. Luetić: Danas ćemo imati više od 2000 zaraženih
......
Bakić opet pogodio. Inače pomakao je pad ove pandemije za 10ak dana od prve procjene
2016-07-22
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Page 34 of 50