ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Umro je Milan Bandić

Page 13 of 31 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 22 ... 31  Next

Go down

Umro je Milan Bandić - Page 13 Empty Re: Umro je Milan Bandić

Post by kaya 1/3/2021, 15:54

sitting_bull wrote:
Eroo wrote:
sitting_bull wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
moguće ali mislim da mi nismo država takvog kalibra.. vjerojatno je samo pomješao stadnardni koktel kemikalija koje prosječni Hrvat konzumira subotom navečer(a nagleda sam se osoba od 50ak godina kako uzimaju te mješavine, alkohol, koks, plavu tableticu, to je prosječnom Hrvatu danas došlo skoro kao kava u kafiću) i to ga je strefilo..

a da mu je netko podmistio jači koktel u nadi da ga presiječe , sumnjam nismo država za takve stvari.. to se dešava u Rusiji, Izraelu, Kini , Ukraini, ne baš kod nas..
rekoh, cijenim kako državne službe nisu umiješane, ali pretpostavljam kako je moguće da je netko tko bi bio gadno ugrožen eventualnim mikijevim uhićenjem procijeni kako je bolje ne riskirati sa živim bandiće.

inače, kako je poginuo šarinićev sin, ubijena hodakova kćer, raznesen pukanić i u još nekoliko javnosti poznatih smrti ništa nije nemoguće, pogotovo obzirom na mikijevo stanje.
Vidi, vidi, udbaškoga sina kako mudruje. Ni mrtvom ne daju mira.
Sačekaj da mrtvog čovjeka pokopaju pa onda đubrite po medijima
koliko god hoćete. Itako vam ništa ne pomaže, odoste u povjest zaboravljeni od svih.
Jeba vas tito i partija.
kaj se peniš, udba efendija?
nije ovo hrt, ili ured anemičnog đubreta pa da žmirimo, ili se pravimo slepi kraj zdravih očiju.

miki je riknul i nek se sad bogu opravdava. točka.

kbk za povijest i zaborav?
bolno je pitanje u što je miki skršio više od 100 milijardi kuna u zadnjih 20 godina? recimo, u budimpešti se zorno vidi u što orban ulupava lovu.
zar bundek, fontane, prečistač, nesanirani jakuševac, advent i na leasing kupljeni tramvaji i buseva za zet teže 100 milijardi kuna?
laji, kerino, sigurno si i ti koske ispod mikijevog stola glodao.
mrššš!
Ajde lešinaru prestani kenjat više. Koji kurac ti imaš uopće sa zagrebom i mikijem

kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vili40 1/3/2021, 16:40

Bandićeva suradnica: Čudim se da se netko uopće usuđuje kandidirati za gradonačelnika
Umro je Milan Bandić - Page 13 F583d117-03a3-44c6-a353-223d6b8980a2MIRKA JOZIĆ, bliska Bandićeva suradnica iz Gradskog ureda za gospodarstvo, gostovala je u HRT-ovoj emisiji Studio 4.

"Čudim se kako se netko uopće usuđuje kandidirati za gradonačelnika kada vidim koliko malo znanja ima o funkcioniranju gradske uprave, komunalnih društava. Vidim to po komunikaciji, po rečenicama, nekim informacijama, vizijama. Što bi rekao Ćiro Blažević, utvaram sebi da nešto znam o tome, dugo sam u tom sustavu. I vidim da ljudi pričaju nebuloze", kazala je jutros Mirka Jozić.
:doh
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Hektorović 1/3/2021, 17:27

AssadNaPodmornici wrote:
sitting_bull wrote:
AssadNaPodmornici wrote:misliš da su mu najmjerno stavili malo jače kemikalije nego što ih on inače uzima subotom navečer, da njega i nas i sebe poštede dodatnih sranja?

mislim, da smo Rusija ili Kina ili Izrael, takve stvari bi mi bile sasvim OK.. ali da su naše tajne  službe ili deep state sposobni tako nešto sumnjam... oni su samo sposobni za krast i to je sve.
nisu to, ako je tako bilo, napravile tajne službe, nego njegovi pajdaši koji su ga vidljivo bolesnog zadnjih mjeseci vodali u javnost kao medvjeda na lancu dok su oni odrađivali što su još planirali dok mu traje mandat.

za pretpostaviti je kako su oni ionako bolje od njega znali u kakvom je miki zdravstvenom stanju.
moguće ali mislim da mi nismo država takvog kalibra.. vjerojatno je samo pomješao stadnardni koktel kemikalija koje prosječni Hrvat konzumira subotom navečer(a nagleda sam se osoba od 50ak godina kako uzimaju te mješavine, alkohol, koks, plavu tableticu, to je prosječnom Hrvatu danas došlo skoro kao kava u kafiću) i to ga je strefilo..

a da mu je netko podmistio jači koktel u nadi da ga presiječe , sumnjam nismo država za takve stvari.. to se dešava u Rusiji, Izraelu, Kini , Ukraini, ne baš kod nas..

Mani se toga Yoda, ne razjebavaj si zdravlje
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 1/3/2021, 17:29

sitting_bull wrote:
Hektorović wrote:

Bandić je ulagao u periferiju, neugledna predgrađa u kojima žive niže klase, gdje mu je i bila izborna baza.

I tu je stvaro dobro odradio, uveo infrastrkturu, sredio ceste, kanalizacije...

Naravno problem je što je sve to bilo 3-4x skuplje nego što je trebalo biti, ali lova se barem utrošila u to umjesto da se trošila na neke pizdarije. Naravno kupovao je i elitu.

Problem je što nije imao viziju razvoja grada iznad tog uređenja predgrađa, što se posebno osjetilo zadnjih par godina. Vrijeme ga je pregazilo, a njegov način vladavine okupio je masu parazita koji su žderali proračun, od kobne plavuše nadalje...
problem je u tome što je zbog takvog načina rada napravljeno 3-4x manje nego što se moglo.

Sveopće stanje države i nacije 

Ko da je ZG bio nekakva iznimka
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 1/3/2021, 17:29

Hektorović wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
sitting_bull wrote:
AssadNaPodmornici wrote:misliš da su mu najmjerno stavili malo jače kemikalije nego što ih on inače uzima subotom navečer, da njega i nas i sebe poštede dodatnih sranja?

mislim, da smo Rusija ili Kina ili Izrael, takve stvari bi mi bile sasvim OK.. ali da su naše tajne  službe ili deep state sposobni tako nešto sumnjam... oni su samo sposobni za krast i to je sve.
nisu to, ako je tako bilo, napravile tajne službe, nego njegovi pajdaši koji su ga vidljivo bolesnog zadnjih mjeseci vodali u javnost kao medvjeda na lancu dok su oni odrađivali što su još planirali dok mu traje mandat.

za pretpostaviti je kako su oni ionako bolje od njega znali u kakvom je miki zdravstvenom stanju.

Mani se toga Yoda, ne razjebavaj si zdravlje
:D kralju u životu nisam prošmrka, travu uvučem dim svako prijestupne godine, alkkohol doslovno ne pijem..jedina "slaba točka" mi je čokolada.. ali da sam vidio i čuo šta drugi rade to.. od 18godine do penzionera to je istina..  mislio sam da samo po Splitu to ekipa roka, a onda sam sazna da je u ZGu još gore
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Hektorović 1/3/2021, 17:43

AssadNaPodmornici wrote::D kralju u životu nisam prošmrka, travu uvučem dim svako prijestupne godine, alkkohol doslovno ne pijem..jedina "slaba točka" mi je čokolada.. ali da sam vidio i čuo šta drugi rade to.. od 18godine do penzionera to je istina..  mislio sam da samo po Splitu to ekipa roka, a onda sam sazna da je u ZGu još gore

Ti onda ko ja... iako imam jedan porok.

Kakav Split, elita je puno gora od klošara. 

Gledaj nam samo predsjednika države
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 1/3/2021, 17:53

Hektorović wrote:
AssadNaPodmornici wrote::D kralju u životu nisam prošmrka, travu uvučem dim svako prijestupne godine, alkkohol doslovno ne pijem..jedina "slaba točka" mi je čokolada.. ali da sam vidio i čuo šta drugi rade to.. od 18godine do penzionera to je istina..  mislio sam da samo po Splitu to ekipa roka, a onda sam sazna da je u ZGu još gore

Ti onda ko ja... iako imam jedan porok.

Kakav Split, elita je puno gora od klošara. 

Gledaj nam samo predsjednika države
zapravo točno, kokain je droga za elitu.. neće prosječna osoba od 4000kn plaćom vuči koku.. međutim, Informatičari, advokati ovdje po splitu, poduzetnici, političari, a zatim od ostalih zanimanja konobari koji rade u boljim restoranima, skiperi, ajme majko šta je to..

a onda upao u priču sa nekom ekipom iz ZGa , ono u ZGu još gore, jer je tamo veća koncetracija "elite"(čitaj sve političke i državne institucije) i više se para vrti, pa ima više bijelog..

travu više nitko nesmatra niti drogom :D to je ono za "klošare" koji nemogu priuštiti bijelo..

a starija ekipa kada idu jebavati kurvice mješaju koks i plavu tableticu, čak i mlađa.. jer po pričama kokain ubija erekciju..a plava tabletica diže.. a to dvoje je brutalna kombinacija za srce..

inače ponavljam Bandić nije umro u nedjelju ujutro na misi, ili u nedjelju u podne za obiteljskim ručkom, nije mu pozlilo na poslu u ponedjeljak, ili u utorak dok je obilazio cigansko naselje, ili srijeda navečer kada je doma bio sa ženom ispred televizije.. niti u subotu ujutro :D

nego u subotu u 23h :D ono , nemoj me jebati.. i da, u privatnoj viletini nekog bogataša na privatnom partiju :D ... dobro su naši političari , policija, i doktori sve to uspjeli zataškati.. iako već vidim po internet komentarima širi se brzo priča kako je umro, ovo je mala država..
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by veber 1/3/2021, 18:39

yoda. koks nije droga za elitu.

imate stalno neku predodžbu o tamo nekima. i o nekim opijatima.

vaše projekcije su samo vaše, ničije druge.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by sitting_bull 1/3/2021, 18:53

kaya wrote:
sitting_bull wrote:
Eroo wrote:
sitting_bull wrote:
rekoh, cijenim kako državne službe nisu umiješane, ali pretpostavljam kako je moguće da je netko tko bi bio gadno ugrožen eventualnim mikijevim uhićenjem procijeni kako je bolje ne riskirati sa živim bandiće.

inače, kako je poginuo šarinićev sin, ubijena hodakova kćer, raznesen pukanić i u još nekoliko javnosti poznatih smrti ništa nije nemoguće, pogotovo obzirom na mikijevo stanje.
Vidi, vidi, udbaškoga sina kako mudruje. Ni mrtvom ne daju mira.
Sačekaj da mrtvog čovjeka pokopaju pa onda đubrite po medijima
koliko god hoćete. Itako vam ništa ne pomaže, odoste u povjest zaboravljeni od svih.
Jeba vas tito i partija.
kaj se peniš, udba efendija?
nije ovo hrt, ili ured anemičnog đubreta pa da žmirimo, ili se pravimo slepi kraj zdravih očiju.

miki je riknul i nek se sad bogu opravdava. točka.

kbk za povijest i zaborav?
bolno je pitanje u što je miki skršio više od 100 milijardi kuna u zadnjih 20 godina? recimo, u budimpešti se zorno vidi u što orban ulupava lovu.
zar bundek, fontane, prečistač, nesanirani jakuševac, advent i na leasing kupljeni tramvaji i buseva za zet teže 100 milijardi kuna?
laji, kerino, sigurno si i ti koske ispod mikijevog stola glodao.
mrššš!
Ajde lešinaru prestani kenjat više. Koji kurac ti imaš uopće sa zagrebom i mikijem
odjebi, koka, i ne glumi fiškala udba efendiji.

jedino ako niste iz iste partijske ćelije hdz-a pa si međusobno ližete šupak.

nisi se zapitala koji kurac sa zagrebom i mikijem ima navodni eroo koji je navodno iz bosne emigrirao u sloveniju i sad kao prosipa pamet.
sikter, koka.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 1/3/2021, 18:55

veber wrote:yoda. koks nije droga za elitu.

onda šta naši političari i poduzetnici konzumiraju?
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by veber 1/3/2021, 18:58

AssadNaPodmornici wrote:

onda šta naši političari i poduzetnici konzumiraju?
koks, yoda. koks.

pivo piješ ti, kao i predsjednik uprave.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by IL Risorto 1/3/2021, 19:00

AssadNaPodmornici wrote:onda šta naši političari i poduzetnici konzumiraju?
Adrenokrom :rasta
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by veber 1/3/2021, 19:00

PS
"elita" i elita su prizemniji.
alkohol, eventualno cigla.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by marcellus 1/3/2021, 19:06

kurca nije 500 kn 0,8 grama, minimalna cijena

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 1/3/2021, 19:06

a to se pošmrče dok si reko keks

2014-04-16

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 1/3/2021, 19:08

veber wrote:PS
ok , imamo "elitu" i elitu.

AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by veber 1/3/2021, 19:11

marcellus wrote:

kurca nije 500 kn 0,8 grama, minimalna cijena
to neki tvoji svemiri.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 1/3/2021, 19:12

AssadNaPodmornici wrote:
ok , imamo "elitu" i elitu.

dobro vino ti je skuplje od horsa, a organoleptički daleko bolje i manje opasno.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 1/3/2021, 19:15

osim čokolade slab sam sa opijatima iskreno.. slabo alkohol, droge još manje(točnije nikako), aj nekada zapalim cigaretu nekada .. ali volim slatko.. uh.. danas evo prvi dan nakon x vremena da nisam pojeo čokoladu... morat ću se skinuti sa tih sranja do uskrsa..

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Hektorović 1/3/2021, 19:19

Dobro vrhunski alkohol je neizmjerno skuplji od droge 

Ali kažem, među “elitom” ima većih svinjarija nego među klošarima, koji ako ništa drugo, barem ne šire licemjerje.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/3/2021, 19:19

Nema tu nikakve elite ni "elite". To su obične narkomančine.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 13 of 31 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 22 ... 31  Next

Back to top

- Similar topics