ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Umro je Milan Bandić

Page 8 of 31 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31  Next

Go down

Umro je Milan Bandić - Page 8 Empty Re: Umro je Milan Bandić

Post by sitting_bull Sun 28 Feb - 19:15

Eroo wrote:Bandić je nehrvatskoj nakupini u SDP-u stao na žulj.
Doslovce ih je raspolovio na dva dijela: Socijaldemokrate i SKJ-u (Stazić, Šiting, Sora, Mesić i njima slični).
Bandić je uvidio s kim ima posla i postupno ih je odbio od sise. Ne pjene se oni tek tako na Bandića.
bandiću su nacionalnost bile kuna, marka, dolar i euro. 

u boga očigledno nije vjerovao, jer inače ne bi toliko pizdarija i kriminalnih radnji napravio, a vjerovao je u popove i šeksovo krivosuđe.

čekamo stanje financija u zagrebu nakon izbora.
onda će puno toga biti razjašnjeno.

sitting_bull

2015-09-28

Back to top Go down

Post by sitting_bull Sun 28 Feb - 19:27

Eroo wrote:
sitting_bull wrote:
vili40 wrote:za zagrebačke izbore ovo je sad bitno drugačija situacija.Bandićevi sljedbenici će sad sigurno glasati za ovog HDZ-ovog geliptera pa da im pruži kišobran i zavjetrinu jer zgriješili su ne mnogo nego previše.A plenkiju tek sad rastu zazubice,on bi sigurno dao ruku za pobjedu u zagrebu,dobro svoju ne bi ali sigurno njonjovu ili od kojeg drugog uvlakača.Sad ga sigurno još više boli što ga je Vanđelić otkantao jer bi taj vjerojatno u ovoj situaciji i pobijedio.
mi se vidi kako je hdz sada izvučen na čistac.

do sada nije mogao nikako do vlasti u zagrebu, nego je bandića koristio kao svog skrivenog kandidata i onda s njim dijelio vlast.

e, sada se više hdz nema iza koga sakriti i sad će se snage drugačije preraspodijeliti, jer nitko iz bandićeve ergele neće biti kandidat koji može nadomjestiti mikija.

anemični šalabajzer tek sada treba strahovati od poraza u zagrebu, neovisno tko bude izabran.
Bandić je genijalac s nosom za nanjušiti  hulje kao što si ti i ostatak nakupine u SDP-u. 
Koliko vam je trebalo da shvatite da Bandić ima samo jednu stranku, a to nije ni jedna
koja djeluje na hr sceni. Shvatili ste ali  prekasno. Plenkiju je to bilo jasno cijelo vrijeme.
Bandića nema više, ali sad ide varijanta "B". Čujemo se kad sve prođe, ne prije. :king:
bandić je sada leš, a što je bio za života neće pomoći ni tebi ni ikome tko sada za njime cvili.

njegova stranka bila je marka, ponekad dolar, euro, ili kuna.

anemično đubre je ista sorta, ali narcisoidni psihopat u njemu ga sputava da krene mikijevim stazama.

svi domoljubi tvrde kako je tito bio diktator i tiranin.

što smo dobili nakon tita?

najezdu neiživljenih gojenaca, bilo komunjarske  bilo klerofašistoidne provenijencije kojima je jedina želja bila postati novi tito.

zato ću citirati prikladnu izjavu alberta einsteina:
Sila je uvijek privlačila ljude niskog morala. Zbog toga vjerujem da, bez ikakvih izuzetaka, genijalne tirane nasljeđuju nitkovi.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sitting_bull Sun 28 Feb - 19:30

Šandor Winnetou wrote:grob te hebo koji je komad govedine ovaj šiting :no:
što te boli u mojim upisima, mikiljubac?
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by max123 Sun 28 Feb - 19:36

Eroo wrote:Umro je Milan Bandić
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić preminuo je noćas u bolnici Sveti Duh
Piše: Goranka Jureško, Jutarnji.hr
Objavljeno: 28. veljača 2021. 01:49

Umro je Milan Bandić - Page 8 F_10296173_1024
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/umro-je-milan-bandic-15054047

Umro je Milan Bandić - Page 8 Svijeca_za_pokojne

R.I.P., rođo.
bio je lopov al bio je naš.vječnaja mu pamjat...
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Sun 28 Feb - 19:37

sitting_bull wrote:
Šandor Winnetou wrote:grob te hebo koji je komad govedine ovaj šiting No
Ne boli mene nego tebe, tvoja glupost i mržnja moraju ostaviti traga, recimo mogu se kladiti da si ružan i tužan, da si cijeli izvitoperen od jala kojeg u sebi nosiš. Ti si ogledni primjer hejtera i u tvom životu nema svjetla i tu vlada isključivo tama.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by sitting_bull Sun 28 Feb - 19:52

Šandor Winnetou wrote:
sitting_bull wrote:
Šandor Winnetou wrote:grob te hebo koji je komad govedine ovaj šiting :no:
Ne boli mene nego tebe, tvoja glupost i mržnja moraju ostaviti traga, recimo mogu se kladiti da si ružan i tužan, da si cijeli izvitoperen od jala kojeg u sebi nosiš. Ti si ogledni primjer hejtera i u tvom životu nema svjetla i tu vlada isključivo tama.
eto, takvima kao ti bog je poslao mikija, pametnog i punog ljubavi (prema novcu - recimo) lijepog i nasmijanog, čovjeka koji je na lažima izgradio cijeli sustav kojem se diviš, ili si i sam dio njega.

nisam ja presudio mikiju, nego oni kojima se okružio i za koje je i koliko se zna, teško bolestan, odrađivao posao umjesto da se liječi i odmara.

kad to shvatiš možemo u raspravu.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Eroo Sun 28 Feb - 21:29

max123 wrote:
Eroo wrote:Umro je Milan Bandić
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić preminuo je noćas u bolnici Sveti Duh
Piše: Goranka Jureško, Jutarnji.hr
Objavljeno: 28. veljača 2021. 01:49

Umro je Milan Bandić - Page 8 F_10296173_1024
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/umro-je-milan-bandic-15054047

Umro je Milan Bandić - Page 8 Svijeca_za_pokojne

R.I.P., rođo.
bio je lopov al bio je naš.vječnaja mu pamjat...
A ti ni za lopova nisi sposoban. Ne što ti to ne bi htio  biti nego zato što si nesposoban...
Isti problem imaš i sa ženskim dijelom svijeta, a vjerojatno te nitu u JNAi nisu htjeli uzeti.
Moja ti je preporuka da za početak redovno piješ riblje olje, što će ti dobro doći za kokošje prsi.
To izjutra i navečer, a na podne dvajes deka svinjskog špeha bez kruha. Poslije neka te
mama sa svinjskom masti namaže po trbuhu i kokošjim prsima.Sretno.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Hartmann Sun 28 Feb - 21:35

melkior wrote:Umro kralj lopova i kumova. Hercegovina u tuzi  :_|

HAHAHAHAHAHA....dobar :D :D :D

2021-01-04

Back to top Go down

Post by Eroo Sun 28 Feb - 21:37

sitting_bull wrote:
zato ću citirati prikladnu izjavu alberta einsteina:
Sila je uvijek privlačila ljude niskog morala. Zbog toga vjerujem da, bez ikakvih izuzetaka, genijalne tirane nasljeđuju nitkovi.
Titoljubac, što tebe muči? Eto se i mrtvog Bandića bojiš. Postavio vam je visoko ljestvicu, alal mu vjera.
I rasturio vas također, zašto i to ne spomenuti.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Hartmann Sun 28 Feb - 21:41

Hektorović wrote:
marcellus wrote:fontane su whatabotutism, čisti, kao "zašto gradi fontane a ne vrtiće". U zagrebačkim vrtićima trenutno prazno 1200 mjesta.

što je ostavio gradu? Ceste koje više nisu sama zakrpa i rupa, bundek koji više nije močvara, smetlište koje je sanirano i uređeno, socijalne stanove na mjestu nekadašnje farme svinja, najljepši advent u europi, tkalču koja je sad jedna od ljepših ulica igdje, ZET koji više nije kao prije kad su dolazila tri autobusa odjednom pa onda sat vremena nijedan i kad su putnici visjeli u grozdovima s vrata autobusa i tramvaja pa bi tu i tamo neko osto na banderi, u konačnici grad koji ima plaće 20 posto veće od prosjeka RH, koji jedini u Hrvatskoj nije izgubio stanovništvo u ovih 20 godina, koji se uređuje...

a korupcija - jebiga, u hr ne postoji grad u kom to ne funkcionira tako. Svaki se gradonačelnik suočio sa "srebro ili olovo" izborom, ili si s nama u talu ili se miči.

Miki je delao,to ga je i ubilo 

Naravno sad ga drugi put ubijamo, tako što sve naš mane i loše osobine lijepimo za njega.

On je sad kriv što smo skloni sitnoj i krupnoj korupciji, što ne volimo urbanističke planove, što volimo namještati poslove po kumstvima...
Vrlo prigodno i plemenito preokretanje logike naglavacke..Vi morate nauciti da privatne osobe i javni(trebali bi biti i odgovorni) ljudi nisu ista stvar,jer su u njihovim rukama milijuni ljudskih sudbina.No jasno je da nemas bas umnih kapaciteta,jer si upravo rekao da ste svi lopovi i slicni karakteri.U takvom"saznanju" nekoliko megatonki po Balkanu,bi bilo jedino rjesenje...500 godina vladavine prirode i radijacije,bi valjda,iznjedrilo nesto bolje

2021-01-04

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by Eroo Sun 28 Feb - 21:42

Hartmann wrote:

Hercegovina cijeni svoje najveće sinove. Pored Bandića, tu su još Šušak i Praljak....
Obilježili su hrvatsku povijest kao njeni najbolji sinovi.
Nisu oni jedini, ali su među najboljima što je Hercegovina ikad imala.
Vidim da ih pamtite i vas dvojica.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Hartmann Sun 28 Feb - 21:47

Eroo wrote:
Hartmann wrote:

Hercegovina cijeni svoje najveće sinove. Pored Bandića, tu su još Šušak i Praljak....

Jasno se vidi i ovdje na forumu.Na tvoju zalost sa tom zalosnom drzavom nemam nista od pocetka 90tih.Dalekovid sam bio,pa sam pretpostavio i postojanje osoba,koje ce svojim djelovanjem,dovesti vrlo potencijalno dobru drzavu u stanje propasti i raspadanja.Ne pamtim lopova,no tu i tamo malo popratim komentare,koji su 97% doslovno isti,i vrlo nepovoljni za vaseg ljubimca.Sad,reci da je 97% ljudi glupo i ne zna zbrojiti 2 i 2 bilo bi malo pretjerano,zar ne kolega?

2021-01-04

Back to top Go down

Post by Eroo Sun 28 Feb - 21:55

Hartmann wrote:
Hektorović wrote:
marcellus wrote:fontane su whatabotutism, čisti, kao "zašto gradi fontane a ne vrtiće". U zagrebačkim vrtićima trenutno prazno 1200 mjesta.

što je ostavio gradu? Ceste koje više nisu sama zakrpa i rupa, bundek koji više nije močvara, smetlište koje je sanirano i uređeno, socijalne stanove na mjestu nekadašnje farme svinja, najljepši advent u europi, tkalču koja je sad jedna od ljepših ulica igdje, ZET koji više nije kao prije kad su dolazila tri autobusa odjednom pa onda sat vremena nijedan i kad su putnici visjeli u grozdovima s vrata autobusa i tramvaja pa bi tu i tamo neko osto na banderi, u konačnici grad koji ima plaće 20 posto veće od prosjeka RH, koji jedini u Hrvatskoj nije izgubio stanovništvo u ovih 20 godina, koji se uređuje...

a korupcija - jebiga, u hr ne postoji grad u kom to ne funkcionira tako. Svaki se gradonačelnik suočio sa "srebro ili olovo" izborom, ili si s nama u talu ili se miči.

Miki je delao,to ga je i ubilo 

Naravno sad ga drugi put ubijamo, tako što sve naš mane i loše osobine lijepimo za njega.

On je sad kriv što smo skloni sitnoj i krupnoj korupciji, što ne volimo urbanističke planove, što volimo namještati poslove po kumstvima...
Vrlo prigodno i plemenito preokretanje logike naglavacke..Vi morate nauciti da privatne osobe i javni(trebali bi biti i odgovorni) ljudi nisu ista stvar,jer su u njihovim rukama milijuni ljudskih sudbina.No jasno je da nemas bas umnih kapaciteta,jer si upravo rekao da ste svi lopovi i slicni karakteri.U takvom"saznanju" nekoliko megatonki po Balkanu,bi bilo jedino rjesenje...500 godina vladavine prirode i radijacije,bi valjda,iznjedrilo nesto bolje
Eto "Miki" je sredio da su mali ljudi u Zagrebu imali 2x+ veću prosječnu plaću od svojih južnih i istočnih komšija.
Što bi rekla Munira, erojina iz Srbrenice, jebemu-ja-majku da pola u kurve daju imali bi još 500 evra za živit.  :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Sun 28 Feb - 22:00

sitting_bull wrote:
Vidi titoljupca, još je ovdje.
Treba sendvič zaslužit, ništa ja ne kažem... A koliko sam ti puta rekao da se upišeš u HDZ?
Evo ja ću ti srediti upis, jer ne primaju ološ s ulice. Ti in samo reci da san te ja preporučiJo.  :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by IL Risorto Sun 28 Feb - 22:11

Eroo wrote:
Hartmann wrote:

Zaboravio si i Pavelića,jer osim lopova,ratnih zločinaca i vjerskih fanatika,drugih istaknutih osoba nemate a da su dale nekakav doprinos u svijetu.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Sun 28 Feb - 22:37

sitting_bull wrote:
Šandor Winnetou wrote:
sitting_bull wrote:
eto, takvima kao ti bog je poslao mikija, pametnog i punog ljubavi (prema novcu - recimo) lijepog i nasmijanog, čovjeka koji je na lažima izgradio cijeli sustav kojem se diviš, ili si i sam dio njega.

nisam ja presudio mikiju, nego oni kojima se okružio i za koje je i koliko se zna, teško bolestan, odrađivao posao umjesto da se liječi i odmara.

kad to shvatiš možemo u raspravu.
Ti nikako da uhvatiš nit da za tvoje stanje nije kriv ni miki ni itko drugi doli drug koji te naguzio i stavio ti tu boleštinu u tikveš na ramenima.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by max123 Sun 28 Feb - 22:41

סמאל wrote:
Eroo wrote:
Hartmann wrote:

Zaboravio si i Pavelića,jer osim lopova,ratnih zločinaca i vjerskih fanatika,drugih istaknutih osoba nemate a da su dale nekakav doprinos u svijetu.
i svi redom srbi-pokatolčeni.pazi im imena slobodan praljak,gojko šušak ili onaj vukovarčan blago zadro....
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Umro je Milan Bandić - Page 8 Empty Sazna sam zašto je Bandic osta na drugi svijet

Post by AssadNaPodmornici Sun 28 Feb - 22:48

Hint
Kao onaj novinar slobodne Dalmacije prije nekoliko godina
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by debotoijusto Sun 28 Feb - 22:52

pretvorio sam se u uho , da cujem ?
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

IL Risorto likes this post

Back to top Go down

Post by IL Risorto Sun 28 Feb - 22:57

debotoijusto wrote:pretvorio sam se u uho , da cujem ?
takođe,volim dobre teorije
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by debotoijusto Sun 28 Feb - 23:04

izmedju verzije tripice za radni narod i svracanja kod prijatelja na casu vode te srcani zastoj i posljednje rijeci cuvajte mi zagreb kao zjenicu oka neka pedersko-narkomanska verzija bolje bi legla
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 31 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31  Next

Back to top

- Similar topics