ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Umro je Milan Bandić

Page 14 of 31 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 31  Next

Go down

Umro je Milan Bandić - Page 14 Empty Re: Umro je Milan Bandić

Post by RayMabus 1/3/2021, 19:19

Nema tu nikakve elite ni "elite". To su obične narkomančine.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hektorović 1/3/2021, 19:20

AssadNaPodmornici wrote:osim čokolade slab sam sa opijatima iskreno.. slabo alkohol, droge još manje(točnije nikako), aj nekada zapalim cigaretu nekada .. ali volim slatko.. uh.. danas evo prvi dan nakon x vremena da nisam pojeo čokoladu... morat ću se skinuti sa tih sranja do uskrsa.

Lindt sa 99% kaka, kakve droge ili pića
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by veber 1/3/2021, 19:23

RayMabus wrote:Nema tu nikakve elite ni "elite". To su obične narkomančine.
to ti iz vlastitog iskustva.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/3/2021, 19:27

veber wrote:
RayMabus wrote:Nema tu nikakve elite ni "elite". To su obične narkomančine.
to ti iz vlastitog iskustva.
Ja u životu nisan prova ništa jače od trave a zadnji joint san zapalija tamo negdi u 20/21 godini a sad su mi još malo pa 42.

Scientolosi su oštro protiv droga.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 1/3/2021, 19:33

AssadNaPodmornici wrote:osim čokolade slab sam sa opijatima iskreno.. slabo alkohol, droge još manje(točnije nikako), aj nekada zapalim cigaretu nekada .. ali volim slatko.. uh.. danas evo prvi dan nakon x vremena da nisam pojeo čokoladu... morat ću se skinuti sa tih sranja do uskrsa..
korona mi ubila seksualni život. nemreš u lov.
onda sam otkrio čokoladne kolače.
to me zadovoljava skoro kao i sex.
Umro je Milan Bandić - Page 14 Uoks_j10
sam ih radim.

Male
2014-12-30

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/3/2021, 19:40

Na Milanoviću se vidi da je narkič a na Bandiču se to nije nikad vidilo tako da kod njega je to možda bilo vikendom i ta šema a realno on ima 65 godina , neke operacije pa ako su pili alkohol , neku viagru uzeja i povukli dvi crte onda nije neko čudo šta ga je steglo.

Bandić nije bar kad gledaš ponašanje odava znakove ovisnost tako da kod njega jje tu niz faktora plus šmrkall malo i stref.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hektorović 1/3/2021, 19:42

veber wrote:
AssadNaPodmornici wrote:osim čokolade slab sam sa opijatima iskreno.. slabo alkohol, droge još manje(točnije nikako), aj nekada zapalim cigaretu nekada .. ali volim slatko.. uh.. danas evo prvi dan nakon x vremena da nisam pojeo čokoladu... morat ću se skinuti sa tih sranja do uskrsa..
sam ih radim.

Pa zar nemaš “šeficu”
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 1/3/2021, 19:43

[quote="RayMabus"]Na Milanoviću se vidi da je narkič a na Bandiču se to nije nikad vidilo tako da kod njega je to možda bilo vikendom i ta šema a realno on ima 65 godina , neke operacije pa ako su pili alkohol , neku viagru uzeja i povukli dvi crte onda nije neko čudo šta ga je steglo.

Bandić nije bar kad gledaš ponašanje odava znakove ovisnost tako da kod njega jje tu niz faktora plus šmrkall malo i stref.[/quote]
Milanović je gadan slučaj
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by veber 1/3/2021, 19:45

Hektorović wrote:
veber wrote:
sam ih radim.

Pa zar nemaš “šeficu”
bilo je to davno. prošle godine.
ne broji se.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/3/2021, 19:48

Hektorović wrote:
RayMabus wrote:Na Milanoviću se vidi da je narkič a na Bandiču se to nije nikad vidilo tako da kod njega je to možda bilo vikendom i ta šema a realno on ima 65 godina , neke operacije pa ako su pili alkohol , neku viagru uzeja i povukli dvi crte onda nije neko čudo šta ga je steglo.

Bandić nije bar kad gledaš ponašanje odava znakove ovisnost tako da kod njega jje tu niz faktora plus šmrkall malo i stref.
Prva dva znaka su ti češe nos stalno i nos mu je nadržen i crven. To su ti fizički znakovi. Imaš još i mutan pogled i krvave oči. A od psihičkih hiperaktivnost i priča suvislo.

Kod Bandića je postojala hiperaktivnost međutim pregled slika unazad 20 godina ne odaje znakove konstantnog drogiranja tako da to on možda vikendom ovako s ekipom i ta šema al to je to.

Last edited by RayMabus on 1/3/2021, 19:50; edited 2 times in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 1/3/2021, 19:48

veber wrote:
sam ih radim.
eto znaš o čemu pričam cheers

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Eroo 1/3/2021, 19:48

Evo tko je sve iz vodećih stranaka zaposlen pod Bandićem u gradskim uredima i firmama

https://www.jutarnji.hr/vijesti/zagreb/evo-tko-je-sve-iz-vodecih-stranaka-zaposlen-pod-bandicem-u-gradskim-uredima-i-firmama-15054013

Valjda bi i oni trebali krenit u Irsku...
Pok. se valjda povodio  onom kineskom: Nije važno koje je boje mačka, važno je da lovi miše. No, izgleda da se to i ne sviđa previše titovcima i komsomolcima.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by veber 1/3/2021, 19:53

AssadNaPodmornici wrote:
veber wrote:
sam ih radim.
eto znaš o čemu pričam cheers
ja sam sam počeo raditi kolače.
čokoladna glazura...mmmm. mora biti čvrsta i na sobnoj temperaturi.
biskvit mora biti prhak, a ne lomljiv.
a bijela krema mora biti lagano kiselkasta od limuna da se sljubi s čoksom.

ode moj sex na kvasinu.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/3/2021, 19:53

RayMabus wrote:
Hektorović wrote:
RayMabus wrote:Na Milanoviću se vidi da je narkič a na Bandiču se to nije nikad vidilo tako da kod njega je to možda bilo vikendom i ta šema a realno on ima 65 godina , neke operacije pa ako su pili alkohol , neku viagru uzeja i povukli dvi crte onda nije neko čudo šta ga je steglo.

Prva dva znaka su ti češe nos stalno i nos mu je nadržen i crven. To su ti fizički znakovi. Imaš još i mutan pogled i krvave oči. A od psihičkih hiperaktivnost i priča suvislo.

Kod Bandića je postojala hiperaktivnost međutim pregled slika unazad 20 godina ne odaje znakove konstantnog drogiranja tako da to on možda vikendom ovako s ekipom i ta šema al to je to.
Doduše on je tu zadnji godina bija bolestan pa tu ne mogu procjenit al ako gledaš prije slike onda ono nema tu neki znakova drogiranja u smislu da se navuka na to. 

Ono.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by darth_vader 1/3/2021, 19:54

veber wrote:
sam ih radim.

Ovo je bezobrazno nam ovako prostirati...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by dzango 1/3/2021, 19:58

AssadNaPodmornici wrote:osim čokolade slab sam sa opijatima iskreno.. slabo alkohol, droge još manje(točnije nikako), aj nekada zapalim cigaretu nekada ..
I ja isto.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by sitting_bull 1/3/2021, 20:01

Eroo wrote:Evo tko je sve iz vodećih stranaka zaposlen pod Bandićem u gradskim uredima i firmama

https://www.jutarnji.hr/vijesti/zagreb/evo-tko-je-sve-iz-vodecih-stranaka-zaposlen-pod-bandicem-u-gradskim-uredima-i-firmama-15054013

Valjda bi i oni trebali krenit u Irsku...
Pok. se valjda povodio  onom kineskom: Nije važno koje je boje mačka, važno je da lovi miše. No, izgleda da se to i ne sviđa previše titovcima i komsomolcima.
pokojnik se povodio za onom drugom: kad je u pitanju novac svi su iste vjere.
također je iskorištavao sve koji su klečali pred novcem koji je otimao većini građana kako bi platio manjinu koju mu je osiguravala vlast i kojoj je bio bitan novac koji su dobivali, a ne poštenje.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by vili40 1/3/2021, 20:01

Ljudi moji, istina je živa
što poludi selo, to je droga kriva
pušila se trava, na redu je koka
u mom selu, brale, sve se živo roka

Ref.
Cijelo selo šmrče bijelo, joj
cijelo selo šmrče bijelo, joj
prodaj stoku da kupimo koku
aj do moga, uništi nas droga, joj

Navuk’o se ćale, to je, braćo, strašno
konzumira bijelo kao da je brašno
ujaci i ujne, stričevi i strine
niko neće, ljudi, s koke da se skine

Ref.
Cijelo selo šmrče bijelo, joj
(2x)

Prodaj stoku da kupimo koku
aj do moga, uništi nas droga, joj
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by veber 1/3/2021, 20:04

jasambrend wrote:
veber wrote:
sam ih radim.

Ovo je bezobrazno nam ovako prostirati...
imam i za puk
Umro je Milan Bandić - Page 14 Harso10

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by pokerjocker 1/3/2021, 20:22

Dugih 20 Bandićevih godina na čelu Zagreba najlakše je vrednovati usporedbom s onim što je Pero Pirker, jedan od njegovih prethodnika, učinio u samo 4 godine (1963. - 1967.).
Kolos zagrebačke povijesti - potpuno prešućen i zaboravljen junak 20. stoljeća

Proučavajući učinke i doprinos razvoju grada Zagreba (od 1850. do danas) devetorice gradonačelnika germanskoga porijekla došao sam do zaključka da je posljednji u nizu od njih devetorice, po svemu najuspješniji i najsposobniji zagrebački gradonačelnik svih vremena, bio čovjek koji je potpuno prešućen i kojemu u Zagrebu (ali ni u njegovu rodnom Varaždinu) nije posvećena ni jedna ulica ili trg (jest u Sesvetskom Kraljevcu i u Slavonskom Brodu). U svome četverogodišnjem mandatu (postao je gradonačelnik s 36 godina!) učinio je toliko toga da ne možete vjerovati. Dovoljno je reći da je u njegovo vrijeme izgrađeno 26 tisuća stanova pa da se već zapitate kako i zašto o njemu ne znamo ništa. Donesen je (prvi nakon Heinzelova) urbanistički plan po kojemu je Zagreb isprojektiran za 950 tisuća stanovnika. Da vam još kažem i to da je sagrađeno 35 škola i 6 dječjih vrtića, 5 novih velikih tvorničkih postrojenja i 2 velike farme, nova gradska plinara, vodocrpilište u Maloj Mlaki, da je otvoreno više od 270 trgovina (među kojima su bile i tri robne kuće Nama), izgrađeno 30 km savskih nasipa, 100 km kanalizacijske mreže, novi terminal i produžena pista zračne luke na Plesu, novi željeznički most na Savi, cesta Zagreb-Velika Gorica, žičara na Sljemenu, stalno postrojenje za klizalište na Šalati i kompleks sportskog centra na Sveticama. 
Kruna svega je činjenica da mu se u drugoj godini mandata dogodila najgora poplava u povijesti Zagreba kad se jedna trećina grada, u kojoj je živjelo 180 tisuća Zagrepčana, našla pod vodom, a njih 10 tisuća ostalo je bez krova nad glavom. Dakle, uz sve navedeno, morao je koordinirati i veliku akciju zbrinjavanja postradalih, podjele humanitarne pomoći, čišćenja grada i sanacije katastrofalnih posljedica poplave, što je vrlo uspješno i učinio. Da je samo to odradio, trebalo bi ga pamtiti i slaviti zauvijek.
Tek kad vidite što je sve taj čovjek uspio napraviti u samo 4 godine, od 1963. do 1967. godine, shvatite svu mizeriju i jalovost aktualnoga gradonačelnika Zagreba koji ga vodi već skoro 2 desetljeća.
Čovjek o kojemu ovdje pišem bio je Pero Pirker. Stradao je 1971. godine kao hrvatski proljećar, a godinu dana kasnije je i umro u dobi od 45 godina. Ta politička sudbina i prerana smrt pridonijele su da ga se potpuno zaboravi i da ga ne spominju ni nakon 1990. godine.
pokerjocker
pokerjocker

2017-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 1/3/2021, 20:23

Slovenska budaletima i dezerter pljuje po svojim.komunjarama a zaboravio je reci da je i Bandic pokoj mu dusi bio i sam.pripadnik CK SKH SKJ

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 14 of 31 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 31  Next

Back to top

- Similar topics