ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Umro je Milan Bandić

Page 12 of 31 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 31  Next

Go down

Umro je Milan Bandić - Page 12 Empty Re: Umro je Milan Bandić

Post by Noor 1/3/2021, 11:04

ja sam to jos jucer cula, a kasnije sam vidjela da vam je to i kaya suptilno napisala, samo ne znate citati medu redovima

Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 1/3/2021, 11:08

pardon nisam ispratio baš puno to sa bandićem.. više mi je zanimljivo ovo bilo kada mi je sinoć frend pokazivao komunikaciju između njegova frenda(poznanika) koji radi u bolnici ST i doktora iz ZG :D

ero razočaran.. mislio valjda naivno, da je bandić subotu navečer u 11h umjesto kao prosječan hrvat koji te sate provodi sa opijatima i ekipom, ovaj mislio da je bandić se molio doma , i onda mu se ukazala Gospa i rekla "tvoj ovozemaljski put je gotovo - udbaši ti spremaju klopku, najbolje ti je da te ja pozovem k sebi, da te spasim o udbaša, i tako ćeš najbolje napraviti za RH narod i građane ZG" a Bandić na to .--- "God yeah, fuck yeah"

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Hektorović 1/3/2021, 11:18

Noor wrote:ja sam to jos jucer cula, a kasnije sam vidjela da vam je to i kaya suptilno napisala, samo ne znate citati medu redovima

I ja sam nešto slično čuo
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by IL Risorto 1/3/2021, 11:19

AssadNaPodmornici wrote:pardon nisam ispratio baš puno to sa bandićem.. više mi je zanimljivo ovo bilo kada mi je sinoć frend pokazivao komunikaciju između njegova frenda(poznanika) koji radi u bolnici ST i doktora iz ZG :D

ero razočaran.. mislio valjda naivno, da je bandić subotu navečer u 11h umjesto kao prosječan hrvat koji te sate provodi sa opijatima i ekipom, ovaj mislio da je bandić se molio doma , i onda mu se ukazala Gospa i rekla "tvoj ovozemaljski put je gotovo - udbaši ti spremaju klopku, najbolje ti je da te ja pozovem k sebi, da te spasim o udbaša, i tako ćeš najbolje napraviti za RH narod i građane ZG" a Bandić na to .--- "God yeah, fuck yeah"
lol! lol!  o jebo te,upiša se lol!
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Hektorović 1/3/2021, 11:19

AssadNaPodmornici wrote:pardon nisam ispratio baš puno to sa bandićem.. više mi je zanimljivo ovo bilo kada mi je sinoć frend pokazivao komunikaciju između njegova frenda(poznanika) koji radi u bolnici ST i doktora iz ZG :D

Lažeš, nebi to on nikad, subota navečer uz krunicu i sveto pismo :D
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 1/3/2021, 11:22

usput to kako je bandić umro ne mjenja moje mišljenje o njemu(dapače otišao je na drugi svijet na pravi style).. čak i mislim da je nešto i bolji od prosječnog HDZovca/SDPovca, nešto u rangu Tite i pokojeg komuniste.. ono moto sa Titu i komuniste je bio , "kradu ali nama dadu", a za HDZ/SDP i ove nove "kradu ali nama ništa ne dadu".. Bandić je bio ovo prvo... kod njega je čak i prosječan čovjek mogao nešto riješiti, naći vezu, nisu nužno morao biti iz Hercegovine da bi dobio posao, nešto u vrtiću, ili da ti u kvartu pofarba fasade po 10x većoj cijeni od tržišne čije će izvođenje raditi njegov rođo iz Pogane vlake".. to je Bandić bio kao Tito i komunisti, kada tamo 70tih, 80tih, za srediti nešto, skoro da i nisi trebao nužno biti član partije..

tu je on "bolji" od ovih HDZ šeme, "kradu a nama ništa ne dadu".. Đakić, Rimac, itd ekipa su spremni spaliti sve oko sebe, samo da je njima bolje.. i eventualno uskom sloju u partiji gdje moraju dijeliti dio plijena.. a okolo njih sve ostalo može biti afrička kasaba ili ciganska mahala, dapače to im i odgovara da mentalno izgledaju "jači".. tu je Bandić ipaj jedna kategorija iznad njih, više kao Tito ili neki naivni dobri komunist koji ulaže u svoje selo i gradić..

naravno sve to je skupa nakaradno ali to je tema za sebe

2018-06-14

Back to top Go down

Post by malistolac1 1/3/2021, 11:33

U stvarnom životu, da se nije "overdose" bio bi danas-ponedjeljak 01.03.2021 prepraćen sucu i bio bi mu određen pritvor od 60 dana zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke.
Sud je obznanio da se prekida postupak u slučaju Agram i da USKOK mora pokrenuti novi postupak.

S druge strane to je relativno nepovoljan ishod za stečajnog suca Mihalea Kovačića jer se cijela akcija temeljla na njegovom priznanju i podacima.
malistolac1
malistolac1

2021-03-01

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 1/3/2021, 11:36

misliš da su mu najmjerno stavili malo jače kemikalije nego što ih on inače uzima subotom navečer, da njega i nas i sebe poštede dodatnih sranja?

mislim, da smo Rusija ili Kina ili Izrael, takve stvari bi mi bile sasvim OK.. ali da su naše tajne službe ili deep state sposobni tako nešto sumnjam... oni su samo sposobni za krast i to je sve.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Hektorović 1/3/2021, 11:37

AssadNaPodmornici wrote:usput to kako je bandić umro ne mjenja moje mišljenje o njemu(dapače otišao je na drugi svijet na pravi style).. čak i mislim da je nešto i bolji od prosječnog HDZovca/SDPovca, nešto u rangu Tite i pokojeg komuniste.. ono moto sa Titu i komuniste je bio , "kradu ali nama dadu", a za HDZ/SDP i ove nove "kradu ali nama ništa ne dadu".. Bandić je bio ovo prvo... kod njega je čak i prosječan čovjek mogao nešto riješiti, naći vezu, nisu nužno morao biti iz Hercegovine da bi dobio posao, nešto u vrtiću, ili da ti u kvartu pofarba fasade po 10x većoj cijeni od tržišne čije će izvođenje raditi njegov rođo iz Pogane vlake".. to je Bandić bio kao Tito i komunisti, kada tamo 70tih, 80tih, za srediti nešto, skoro da i nisi trebao nužno biti član partije..

tu je on "bolji" od ovih HDZ šeme, "kradu a nama ništa ne dadu".. Đakić, Rimac, itd ekipa su spremni spaliti sve oko sebe, samo da je njima bolje.. i eventualno uskom sloju u partiji gdje moraju dijeliti dio plijena.. a okolo njih sve ostalo može biti afrička kasaba ili ciganska mahala, dapače to im i odgovara da mentalno izgledaju "jači".. tu je Bandić ipaj jedna kategorija iznad njih, više kao Tito ili neki naivni dobri komunist  koji ulaže u svoje selo i gradić..

naravno sve to je skupa nakaradno ali to je tema za sebe

Bandić je ulagao u periferiju, neugledna predgrađa u kojima žive niže klase, gdje mu je i bila izborna baza.

I tu je stvaro dobro odradio, uveo infrastrkturu, sredio ceste, kanalizacije...

Naravno problem je što je sve to bilo 3-4x skuplje nego što je trebalo biti, ali lova se barem utrošila u to umjesto da se trošila na neke pizdarije. Naravno kupovao je i elitu.

Problem je što nije imao viziju razvoja grada iznad tog uređenja predgrađa, što se posebno osjetilo zadnjih par godina. Vrijeme ga je pregazilo, a njegov način vladavine okupio je masu parazita koji su žderali proračun, od kobne plavuše nadalje...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 1/3/2021, 11:39

AssadNaPodmornici wrote:misliš da su mu najmjerno stavili malo jače kemikalije nego što ih on inače uzima subotom navečer, da njega i nas i sebe poštede dodatnih sranja?

mislim, da smo Rusija ili Kina ili Izrael, takve stvari bi mi bile sasvim OK.. ali da su naše tajne  službe ili deep state sposobni tako nešto sumnjam... oni su samo sposobni za krast i to je sve.

Nope.

On je sam sebe.

Jednostavno sve mu se sastavilo, od muške menopauze, potresa, prazne gradske blagajne, sve lošijeg zdravlja. Jednostavno nakon 20 godina vrijeme ga je pregazilo, od čovjeka je ostala sjena.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by sitting_bull 1/3/2021, 11:46

Hektorović wrote:

Bandić je ulagao u periferiju, neugledna predgrađa u kojima žive niže klase, gdje mu je i bila izborna baza.

I tu je stvaro dobro odradio, uveo infrastrkturu, sredio ceste, kanalizacije...

Naravno problem je što je sve to bilo 3-4x skuplje nego što je trebalo biti, ali lova se barem utrošila u to umjesto da se trošila na neke pizdarije. Naravno kupovao je i elitu.

Problem je što nije imao viziju razvoja grada iznad tog uređenja predgrađa, što se posebno osjetilo zadnjih par godina. Vrijeme ga je pregazilo, a njegov način vladavine okupio je masu parazita koji su žderali proračun, od kobne plavuše nadalje...
problem je u tome što je zbog takvog načina rada napravljeno 3-4x manje nego što se moglo.

inače, rubni su dijelovi grada urbanistički devastirani jer je građeno kako su oni koji su se dokopali građevinskog zemljišta htjeli, bez ikakve urbanističke logike i uređene infrastrukture pa su na kanalizaciju, vodu i struju u nekoj slijepoj uličici izgrađene još samodoprinosom 70-80 godina priključene i nove stambene zgrade s više stanova u jednoj zgradi, nego što ima cijela ulica koja je tu infrastrukturu platila. 
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sitting_bull 1/3/2021, 11:49

AssadNaPodmornici wrote:misliš da su mu najmjerno stavili malo jače kemikalije nego što ih on inače uzima subotom navečer, da njega i nas i sebe poštede dodatnih sranja?

mislim, da smo Rusija ili Kina ili Izrael, takve stvari bi mi bile sasvim OK.. ali da su naše tajne  službe ili deep state sposobni tako nešto sumnjam... oni su samo sposobni za krast i to je sve.
nisu to, ako je tako bilo, napravile tajne službe, nego njegovi pajdaši koji su ga vidljivo bolesnog zadnjih mjeseci vodali u javnost kao medvjeda na lancu dok su oni odrađivali što su još planirali dok mu traje mandat.

za pretpostaviti je kako su oni ionako bolje od njega znali u kakvom je miki zdravstvenom stanju.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by malistolac1 1/3/2021, 11:56

@AssadNaPodmornici
Nitko ga nije ubio. Sam se ubio.
Tužiteljstvu vrijedi više živ nego mrtav.
Da se nije predozirao danas bi bio u Remetincu.
Slučaj "Agram" dobio bi šire konotacije vezane uz Stečajni sud i Mihaela Kovačića.
Kao i još neke iz Izvršne vlasti.

Svojom smrću prekida se postupak u slučaju "Agram"
On je u svakom slučaju bio daleko vrijedniji živ. 
Za Tužiteljstvo.
malistolac1
malistolac1

2021-03-01

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 1/3/2021, 11:58

sitting_bull wrote:

nisu to, ako je tako bilo, napravile tajne službe, nego njegovi pajdaši koji su ga vidljivo bolesnog zadnjih mjeseci vodali u javnost kao medvjeda na lancu dok su oni odrađivali što su još planirali dok mu traje mandat.

za pretpostaviti je kako su oni ionako bolje od njega znali u kakvom je miki zdravstvenom stanju.
moguće ali mislim da mi nismo država takvog kalibra.. vjerojatno je samo pomješao stadnardni koktel kemikalija koje prosječni Hrvat konzumira subotom navečer(a nagleda sam se osoba od 50ak godina kako uzimaju te mješavine, alkohol, koks, plavu tableticu, to je prosječnom Hrvatu danas došlo skoro kao kava u kafiću) i to ga je strefilo..

a da mu je netko podmistio jači koktel u nadi da ga presiječe , sumnjam nismo država za takve stvari.. to se dešava u Rusiji, Izraelu, Kini , Ukraini, ne baš kod nas..
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by IL Risorto 1/3/2021, 12:07

To da bi ga netko namjerno dokrajčio,nekako mi djeluje previše nategnuto,mada se nikad ne zna kome bi mogao smetat iz njegovog bližeg kruga suradnika,da bi ga preventivno upokojili.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 1/3/2021, 12:09

malistolac1 wrote:@AssadNaPodmornici
Nitko ga nije ubio. Sam se ubio.
Tužiteljstvu vrijedi više živ nego mrtav.
Da se nije predozirao danas bi bio u Remetincu.
Slučaj "Agram" dobio bi šire konotacije vezane uz Stečajni sud i Mihaela Kovačića.
Kao i još neke iz Izvršne vlasti.

Svojom smrću prekida se postupak u slučaju "Agram"
On je u svakom slučaju bio daleko vrijedniji živ. 
Za Tužiteljstvo.
eh, jel se ubio "sam" namjerno, vidio da se steže obruč oko njega, ili "slučajno", ono nije jedini koji je najeba u takvoj kombinaciji koktela?
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by sitting_bull 1/3/2021, 12:10

AssadNaPodmornici wrote:
sitting_bull wrote:

moguće ali mislim da mi nismo država takvog kalibra.. vjerojatno je samo pomješao stadnardni koktel kemikalija koje prosječni Hrvat konzumira subotom navečer(a nagleda sam se osoba od 50ak godina kako uzimaju te mješavine, alkohol, koks, plavu tableticu, to je prosječnom Hrvatu danas došlo skoro kao kava u kafiću) i to ga je strefilo..

a da mu je netko podmistio jači koktel u nadi da ga presiječe , sumnjam nismo država za takve stvari.. to se dešava u Rusiji, Izraelu, Kini , Ukraini, ne baš kod nas..
rekoh, cijenim kako državne službe nisu umiješane, ali pretpostavljam kako je moguće da je netko tko bi bio gadno ugrožen eventualnim mikijevim uhićenjem procijeni kako je bolje ne riskirati sa živim bandiće.

inače, kako je poginuo šarinićev sin, ubijena hodakova kćer, raznesen pukanić i u još nekoliko javnosti poznatih smrti ništa nije nemoguće, pogotovo obzirom na mikijevo stanje.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Eroo 1/3/2021, 14:23

sitting_bull wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
sitting_bull wrote:

rekoh, cijenim kako državne službe nisu umiješane, ali pretpostavljam kako je moguće da je netko tko bi bio gadno ugrožen eventualnim mikijevim uhićenjem procijeni kako je bolje ne riskirati sa živim bandiće.

inače, kako je poginuo šarinićev sin, ubijena hodakova kćer, raznesen pukanić i u još nekoliko javnosti poznatih smrti ništa nije nemoguće, pogotovo obzirom na mikijevo stanje.
Vidi, vidi, udbaškoga sina kako mudruje. Ni mrtvom ne daju mira.
Sačekaj da mrtvog čovjeka pokopaju pa onda đubrite po medijima
koliko god hoćete. Itako vam ništa ne pomaže, odoste u povjest zaboravljeni od svih.
Jeba vas tito i partija.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by malistolac1 1/3/2021, 14:37

USKOK nakon tragičnog događaja predoziranja osumnjičenog širi istragu na ostale sudionike "Agram" i "Stečajna".
Danas, ponedjeljak, 01.03.2021 g. Milan Bandić trebao je biti na ročištu u slučaju "Agram".
malistolac1
malistolac1

2021-03-01

Back to top Go down

Post by sitting_bull 1/3/2021, 15:12

Eroo wrote:
sitting_bull wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
sitting_bull wrote:

koliko god hoćete. Itako vam ništa ne pomaže, odoste u povjest zaboravljeni od svih.
Jeba vas tito i partija.
kaj se peniš, udba efendija?
nije ovo hrt, ili ured anemičnog đubreta pa da žmirimo, ili se pravimo slepi kraj zdravih očiju.

miki je riknul i nek se sad bogu opravdava. točka.

kbk za povijest i zaborav?
bolno je pitanje u što je miki skršio više od 100 milijardi kuna u zadnjih 20 godina? recimo, u budimpešti se zorno vidi u što orban ulupava lovu.
zar bundek, fontane, prečistač, nesanirani jakuševac, advent i na leasing kupljeni tramvaji i buseva za zet teže 100 milijardi kuna?
laji, kerino, sigurno si i ti koske ispod mikijevog stola glodao.
mrššš!
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by kaya 1/3/2021, 15:54

sitting_bull wrote:
Eroo wrote:
sitting_bull wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

Jeba vas tito i partija.
kaj se peniš, udba efendija?
nije ovo hrt, ili ured anemičnog đubreta pa da žmirimo, ili se pravimo slepi kraj zdravih očiju.

miki je riknul i nek se sad bogu opravdava. točka.

kbk za povijest i zaborav?
bolno je pitanje u što je miki skršio više od 100 milijardi kuna u zadnjih 20 godina? recimo, u budimpešti se zorno vidi u što orban ulupava lovu.
zar bundek, fontane, prečistač, nesanirani jakuševac, advent i na leasing kupljeni tramvaji i buseva za zet teže 100 milijardi kuna?
laji, kerino, sigurno si i ti koske ispod mikijevog stola glodao.
mrššš!
Ajde lešinaru prestani kenjat više. Koji kurac ti imaš uopće sa zagrebom i mikijem
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 12 of 31 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 31  Next

Back to top

- Similar topics