Mila Horvat napusta HTV
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Mila Horvat napusta HTV
taman odgljedo warriors-bucks...baš mi ih je ža :(kolerik wrote:aben wrote:draymond green
Jesi vidio, imao je brutalnu vecer, 20+10+5+5+5, Warriorsi su na 24-0.
Statistika za Oscara Robertsona, Olayuwona ili Robinsona.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
ti sve krivo shvatiš, samo pojašnjavam što žene misle kad kažu da neka izgleda starije nego ima godinaveber wrote:analogno tome, ti izgledas kao pupoljak. Tek izasao iz puberteta.deda wrote:moža je bila s puno muškaraca pa se to vidi na njojmaggie13 wrote:
sve si rekao,kolerice..izgleda vec deset godina kao MILF,a jos nema ni 35..takav tip,ozbiljan..
često kad žena nešto kaže, onda to ne misli, nego misli nešto drugo
Guest- Guest
deda wrote:ti sve krivo shvatiš, samo pojašnjavam što žene misle kad kažu da neka izgleda starije nego ima godina
Sigurno je provedeno neko znanstveno istraživanje jer ti nikad ne bi lupio nešto bez znanstvenih dokaza.
Trinity-
2014-04-17
Trinity wrote:deda wrote:ti sve krivo shvatiš, samo pojašnjavam što žene misle kad kažu da neka izgleda starije nego ima godina
Sigurno je provedeno neko znanstveno istraživanje jer ti nikad ne bi lupio nešto bez znanstvenih dokaza.
To on i neve rasprave, sve prsti od statistike i analize podataka, korekcija, i na kraju ad hominem uvreda.
Je li protivno pravilima foruma da se korisnici zene?
Guest- Guest
ocito si jedino i samo ti ovdje onaj koji sve krivo shvati..:Ddeda wrote:ti sve krivo shvatiš, samo pojašnjavam što žene misle kad kažu da neka izgleda starije nego ima godinaveber wrote:analogno tome, ti izgledas kao pupoljak. Tek izasao iz puberteta.deda wrote:moža je bila s puno muškaraca pa se to vidi na njojmaggie13 wrote:
sve si rekao,kolerice..izgleda vec deset godina kao MILF,a jos nema ni 35..takav tip,ozbiljan..
Prestani se trest i prihvati da nismo sve iste..neke smo 'drugacije' i,zamisli,ne grizemo 8-)
2014-04-12
Cura je zgodna , izgleda predobro s obzirom na bolescine koje na zalost ne stede njeno lijepo tijelo.
dijagram-
2015-08-09
Ti i Stanojko, imate isti ukuskolerik wrote:Kakav komad, nenormalno...i odlicna voditeljica.
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Hahahahaha... Umesto one anoreksicne mongolke? Kako se zvase Tisek, Pisek... :)
kolerik wrote:(za vlasnika i prisutne admine: korisnik sa nickom ''kolerik'' je upotrijebio franciziranu rijec za osobe istospolne orijentacije, bez ikakve namjere da iste omalovazi, ili da sugerira, potakne, podrzi ili suzdrzi od sprjecavanja, bilo kakvog nasilja, netolerancije ili nejednakosti prema vec recenima).
"Često" je umanjivanje.deda wrote:često kad žena nešto kaže, onda to ne misli, nego misli nešto drugo
I na nju si ljubomorna?Eva wrote:Ti i Stanojko, imate isti ukuskolerik wrote:Kakav komad, nenormalno...i odlicna voditeljica.
Nisam ja na nikog ljubomorna jer sam miss foruma.Regoč wrote:I na nju si ljubomorna?Eva wrote:Ti i Stanojko, imate isti ukuskolerik wrote:Kakav komad, nenormalno...i odlicna voditeljica.
Guest- Guest
Valjda Mrs.Eva wrote:Nisam ja na nikog ljubomorna jer sam miss foruma.Regoč wrote:I na nju si ljubomorna?Eva wrote:Ti i Stanojko, imate isti ukuskolerik wrote:Kakav komad, nenormalno...i odlicna voditeljica.
Ali postoji, a to se računa.Eva wrote:Miss, ovdje sam bez muža
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
jebozovna do bola.evo i romi(stanojko,dzango..) iz srbije ostre kurac na nasu milicu...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
Ja baš i ne znam ko je u pitanju. Ali verujem Stanojku.max123 wrote:jebozovna do bola.evo i romi(stanojko,dzango..) iz srbije ostre kurac na nasu milicu...
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kad Horvat kaže: Beograd je vrh!
» ministar Horvat predložit će Vladi da 'Uljaniku' damo do 8,4 milijarde
» Komadina : Jedno od češćih prezimena u Mađarskoj je Horvat pa ne svojatamo Mađarsku
» Zlata Đurđević podržala govor mržnje prema Trumpu od Ane Horvat Vuković i okrivila - klečavce
» siptari " vozikaju " mila po vasingtonu
» ministar Horvat predložit će Vladi da 'Uljaniku' damo do 8,4 milijarde
» Komadina : Jedno od češćih prezimena u Mađarskoj je Horvat pa ne svojatamo Mađarsku
» Zlata Đurđević podržala govor mržnje prema Trumpu od Ane Horvat Vuković i okrivila - klečavce
» siptari " vozikaju " mila po vasingtonu
Page 2 of 6