Zlata Đurđević podržala govor mržnje prema Trumpu od Ane Horvat Vuković i okrivila - klečavce
Page 1 of 1
Zlata Đurđević podržala govor mržnje prema Trumpu od Ane Horvat Vuković i okrivila - klečavce
https://www.maxportal.hr/vijesti/zlata-durdevic-podrzala-neviden-govor-mrznje-prof-ane-horvat-vukovic/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Zlata Đurđević podržala govor mržnje prema Trumpu od Ane Horvat Vuković i okrivila - klečavce
.. Kad prdiš onda prdiš na turbo pogon
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Zlata Đurđević podržala govor mržnje prema Trumpu od Ane Horvat Vuković i okrivila - klečavce
lijevonapredna-slobodnomisleća te samostojeća "inteligencija"...
"najbolje" od svega je da se radi o profesorima pravnih fakulteta...
jedna je čak s ustavnog prava, a ne znam za drugu, niti namjeravam trošiti vrijeme na utvrđivanje...
ustavno pravo i ubojstvo predsjedničkog kandidata u republici demokratskog tipa, vjerujte mi na riječ, da se poslužim poštapalicom najvećeg lažova na ovom forumu, nemaju previše dodirnih točaka...
"najbolje" od svega je da se radi o profesorima pravnih fakulteta...
jedna je čak s ustavnog prava, a ne znam za drugu, niti namjeravam trošiti vrijeme na utvrđivanje...
ustavno pravo i ubojstvo predsjedničkog kandidata u republici demokratskog tipa, vjerujte mi na riječ, da se poslužim poštapalicom najvećeg lažova na ovom forumu, nemaju previše dodirnih točaka...
Similar topics
» silina mržnje prema Thompsonu i prema hrvatskim braniteljima
» govor mržnje na fejsbuku
» Kultura otkazivanja i govor mrznje u Hrvatskoj
» HRT: Kako prijaviti govor mržnje na društvenim mrežama?
» FRLJIĆ GOVOR MRŽNJE POKUŠAVA PROVUĆI KROZ UMJETNOST
» govor mržnje na fejsbuku
» Kultura otkazivanja i govor mrznje u Hrvatskoj
» HRT: Kako prijaviti govor mržnje na društvenim mrežama?
» FRLJIĆ GOVOR MRŽNJE POKUŠAVA PROVUĆI KROZ UMJETNOST
Page 1 of 1