Mila Horvat napusta HTV
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Mila Horvat napusta HTV
http://www.jutarnji.hr/veliko-iznenadenje-na-prisavlju--htv-ostaje-bez-jedne-od-najvecih-zvijezda-mila-horvat-za-nekoliko-tjedana-napusta-javnu-televiziju-/1477977/
Sve najbolje, a ponajvise puno zdravlja, ti zelim(o) Mila!
Sve najbolje, a ponajvise puno zdravlja, ti zelim(o) Mila!
Guest- Guest
Re: Mila Horvat napusta HTV
Meni izgleda prestaro za svoje godine.kolerik wrote:Kakav komad, nenormalno...i odlicna voditeljica.
Trinity-
2014-04-17
Trinity wrote:Meni izgleda prestaro za svoje godine.kolerik wrote:Kakav komad, nenormalno...i odlicna voditeljica.
O cemu ti Trinity vrhunska milfa, pa kad bi bila u studiju sa publikom svi su gledali u nju.
Obline, kosa, usne + pametna, elokventna i educirana zena.
Guest- Guest
da,uvijek je izgledala starije od svoje dobi..iako je zgodna zena..makar nije trebala operirat nos..ili ga barem ne onoliko smanjit..Trinity wrote:Meni izgleda prestaro za svoje godine.kolerik wrote:Kakav komad, nenormalno...i odlicna voditeljica.
Kako bilo,zena je imala ozbiljne zdravstvene probleme..nek'joj je sa srecom ..;)
2014-04-12
sve si rekao,kolerice..izgleda vec deset godina kao MILF,a jos nema ni 35..takav tip,ozbiljan..kolerik wrote:Trinity wrote:Meni izgleda prestaro za svoje godine.kolerik wrote:Kakav komad, nenormalno...i odlicna voditeljica.
O cemu ti Trinity vrhunska milfa, pa kad bi bila u studiju sa publikom svi su gledali u nju.
2014-04-12
Nisam rekla da nije zgodna ili pametna, ali izgleda starije nego što je.kolerik wrote:Trinity wrote:Meni izgleda prestaro za svoje godine.kolerik wrote:Kakav komad, nenormalno...i odlicna voditeljica.
Trinity-
2014-04-17
Hahaha, a kakve li ste Boze moj...
Kao moja cura i njene ''prijateljice'' (oci bi si iskljuvale).
Da, da nadam se da je zdravlje OK, zalosno je kad netko mlad pobolijeva.
Kao moja cura i njene ''prijateljice'' (oci bi si iskljuvale).
Da, da nadam se da je zdravlje OK, zalosno je kad netko mlad pobolijeva.
Guest- Guest
điss. milf s 35?....koji izracaj.maggie13 wrote:sve si rekao,kolerice..izgleda vec deset godina kao MILF,a jos nema ni 35..takav tip,ozbiljan..kolerik wrote:Trinity wrote:Meni izgleda prestaro za svoje godine.kolerik wrote:Kakav komad, nenormalno...i odlicna voditeljica.
2014-12-30
ljudi se napolu kad žensko drži brusi gozje, vozi traktor ili nešto govori o sportu, i get it. ali gruba je, ima škafetin ko draymond green
2014-04-16
moža je bila s puno muškaraca pa se to vidi na njojmaggie13 wrote:
sve si rekao,kolerice..izgleda vec deset godina kao MILF,a jos nema ni 35..takav tip,ozbiljan..
Guest- Guest
deda wrote:moža je bila s puno muškaraca pa se to vidi na njojmaggie13 wrote:
sve si rekao,kolerice..izgleda vec deset godina kao MILF,a jos nema ni 35..takav tip,ozbiljan..
I neka je i bila! Pa necemo valjda svi u pedere...
(za vlasnika i prisutne admine: korisnik sa nickom ''kolerik'' je upotrijebio franciziranu rijec za osobe istospolne orijentacije, bez ikakve namjere da iste omalovazi, ili da sugerira, potakne, podrzi ili suzdrzi od sprjecavanja, bilo kakvog nasilja, netolerancije ili nejednakosti prema vec recenima).
Guest- Guest
aben wrote:draymond green
Jesi vidio, imao je brutalnu vecer, 20+10+5+5+5, Warriorsi su na 24-0.
Statistika za Oscara Robertsona, Olayuwona ili Robinsona.
Guest- Guest
analogno tome, ti izgledas kao pupoljak. Tek izasao iz puberteta.deda wrote:moža je bila s puno muškaraca pa se to vidi na njojmaggie13 wrote:
2014-12-30
EmberSpirit wrote:šta bi izroka to Horvat uhh
Da i koga da ja sad gledam? Katju Kusec?
Guest- Guest
taman odgljedo warriors-bucks...baš mi ih je ža :(kolerik wrote:aben wrote:draymond green
Jesi vidio, imao je brutalnu vecer, 20+10+5+5+5, Warriorsi su na 24-0.
Statistika za Oscara Robertsona, Olayuwona ili Robinsona.
2014-04-16
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kad Horvat kaže: Beograd je vrh!
» ministar Horvat predložit će Vladi da 'Uljaniku' damo do 8,4 milijarde
» Komadina : Jedno od češćih prezimena u Mađarskoj je Horvat pa ne svojatamo Mađarsku
» Zlata Đurđević podržala govor mržnje prema Trumpu od Ane Horvat Vuković i okrivila - klečavce
» siptari " vozikaju " mila po vasingtonu
» ministar Horvat predložit će Vladi da 'Uljaniku' damo do 8,4 milijarde
» Komadina : Jedno od češćih prezimena u Mađarskoj je Horvat pa ne svojatamo Mađarsku
» Zlata Đurđević podržala govor mržnje prema Trumpu od Ane Horvat Vuković i okrivila - klečavce
» siptari " vozikaju " mila po vasingtonu
Page 1 of 6