Mila Horvat napusta HTV
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Mila Horvat napusta HTV
HTV je još prije 8-9 godina propao. Sve nakon toga su negativne asocijacije, pljačka, kurva, banda.kolerik wrote:http://www.jutarnji.hr/veliko-iznenadenje-na-prisavlju--htv-ostaje-bez-jedne-od-najvecih-zvijezda-mila-horvat-za-nekoliko-tjedana-napusta-javnu-televiziju-/1477977/
Sve najbolje, a ponajvise puno zdravlja, ti zelim(o) Mila!
Kako bude vrijeme odmicalo, broj profesionalaca će samo opadati a dolazit će nekakvi kreteni poput Danijele Trbović, Ace Stankovića i sličnih panjeva u prvi plan.
Guest- Guest
kaja_333 wrote:A ne moze im odjeća dobro stajat ako su s previše oblina, nije to diktat pedera nego realnost. A rekoh, ne sviđa mi se taj tip a zgodna zena je, nije ružna naravno.Eva wrote:Mila je zgodna žena. Ženska mora imat obline, te anoreksične su diktat pedera, to oni po sebi biraju dječarce pa su ženama nametnuli neke standarde ljepote bez guze i sisa.kaja_333 wrote:Meni nije nikad bio zgodan ovaj tip a la Jovanka Broz sa velikom glavom i oblinama. Nisam ljubomorna ali jednostavno uvijek su mi zgodnije neke mršave , plave ili crvene sa nekom specifičnom facom da izgledaju onako, svjetski. Sad dobro, ženski i muški ukus se malo razlikuje..
Baš zato jer imaju obline im odjeća dobro stoji. Ne govorim sad o debeloj krmadi s 15, 20 kila viška, naravno.
mrincredible-
2014-04-16
Točno, vidi macemrincredible wrote:kaja_333 wrote:A ne moze im odjeća dobro stajat ako su s previše oblina, nije to diktat pedera nego realnost. A rekoh, ne sviđa mi se taj tip a zgodna zena je, nije ružna naravno.Eva wrote:Mila je zgodna žena. Ženska mora imat obline, te anoreksične su diktat pedera, to oni po sebi biraju dječarce pa su ženama nametnuli neke standarde ljepote bez guze i sisa.kaja_333 wrote:Meni nije nikad bio zgodan ovaj tip a la Jovanka Broz sa velikom glavom i oblinama. Nisam ljubomorna ali jednostavno uvijek su mi zgodnije neke mršave , plave ili crvene sa nekom specifičnom facom da izgledaju onako, svjetski. Sad dobro, ženski i muški ukus se malo razlikuje..
Baš zato jer imaju obline im odjeća dobro stoji. Ne govorim sad o debeloj krmadi s 15, 20 kila viška, naravno.
Guest- Guest
kolerik wrote:Uglavnom, trpo bi u nju ko siromah u torbu...
He he ...
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Ona pokazala sise a ti ranac.Eva wrote:Točno, vidi macemrincredible wrote:kaja_333 wrote:A ne moze im odjeća dobro stajat ako su s previše oblina, nije to diktat pedera nego realnost. A rekoh, ne sviđa mi se taj tip a zgodna zena je, nije ružna naravno.Eva wrote:Mila je zgodna žena. Ženska mora imat obline, te anoreksične su diktat pedera, to oni po sebi biraju dječarce pa su ženama nametnuli neke standarde ljepote bez guze i sisa.kaja_333 wrote:Meni nije nikad bio zgodan ovaj tip a la Jovanka Broz sa velikom glavom i oblinama. Nisam ljubomorna ali jednostavno uvijek su mi zgodnije neke mršave , plave ili crvene sa nekom specifičnom facom da izgledaju onako, svjetski. Sad dobro, ženski i muški ukus se malo razlikuje..
Pa di to, čoviče, prestaro i za srednju generaciju, na to se palio moj stari.Stanojko wrote:Vesna Cipcic!
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kad Horvat kaže: Beograd je vrh!
» ministar Horvat predložit će Vladi da 'Uljaniku' damo do 8,4 milijarde
» Komadina : Jedno od češćih prezimena u Mađarskoj je Horvat pa ne svojatamo Mađarsku
» Zlata Đurđević podržala govor mržnje prema Trumpu od Ane Horvat Vuković i okrivila - klečavce
» siptari " vozikaju " mila po vasingtonu
» ministar Horvat predložit će Vladi da 'Uljaniku' damo do 8,4 milijarde
» Komadina : Jedno od češćih prezimena u Mađarskoj je Horvat pa ne svojatamo Mađarsku
» Zlata Đurđević podržala govor mržnje prema Trumpu od Ane Horvat Vuković i okrivila - klečavce
» siptari " vozikaju " mila po vasingtonu
Page 6 of 6