Kad Horvat kaže: Beograd je vrh!
Page 1 of 10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Kad Horvat kaže: Beograd je vrh!
Salve aplauza koje je beogradska publika, u trenutku vrlo napetih političkih prilika, podarila prethodnih dana hrvatskim umetnicima i sportistima, Hani Jušić, Ivanu Horvatu i Ivoni Dadić, za mnoge su dokaz kosmopolitskog duha Beograda, a ovacije ovim državljanima Hrvatske mogle bi nešto reći i Hrvatima po pitanju pomirenja.
BEOGRAD - Salve aplauza koje je beogradska publika, u trenutku vrlo napetih političkih prilika, podarila prethodnih dana hrvatskim umetnicima i sportistima, Hani Jušić, Ivanu Horvatu i Ivoni Dadić, za mnoge su dokaz kosmopolitskog duha Beograda, za neke svedočanstvo otvorenosti i nepriznavanja razlika, a ovacije ovim državljanima Hrvatske mogle bi nešto reći i Hrvatima po pitanju pomirenja.
Od završetka sukoba na prostoru bivše zajedničke države o pomirenju se govori na različite načine, a u praksi se ipak svodi pre svega na obnavljanje kulturnih i sportskih veza, a posebno sa "srpske strane".
Foto Tanjug/ Z.Žestić, arhiva
BEOGRAD - Salve aplauza koje je beogradska publika, u trenutku vrlo napetih političkih prilika, podarila prethodnih dana hrvatskim umetnicima i sportistima, Hani Jušić, Ivanu Horvatu i Ivoni Dadić, za mnoge su dokaz kosmopolitskog duha Beograda, za neke svedočanstvo otvorenosti i nepriznavanja razlika, a ovacije ovim državljanima Hrvatske mogle bi nešto reći i Hrvatima po pitanju pomirenja.
Od završetka sukoba na prostoru bivše zajedničke države o pomirenju se govori na različite načine, a u praksi se ipak svodi pre svega na obnavljanje kulturnih i sportskih veza, a posebno sa "srpske strane".
Foto Tanjug/ Z.Žestić, arhiva
Guest- Guest
Re: Kad Horvat kaže: Beograd je vrh!
uopste,
glupo je i uvredljivo uporedjivati beograd i srbiju
sa primitivnim nacizmom kojim smo okruzeni.
Guest- Guest
Ma meni je sve to glupo. Što se mene tiče sve te gluposti sam prevazišao i ja na sve to gledam potpuno rasterećen predrasuda.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jeste, pizzon, ti si zivi dokaz tolerancije...
2016-11-17
ko da je bitno, ionak se računaš pod njih... :)))jastreb wrote:Ma meni je sve to glupo. Što se mene tiče sve te gluposti sam prevazišao i ja na sve to gledam potpuno rasterećen predrasuda.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
posaugaj ga primitivno, ovom bosanskom srbinu braćalu... a nacisti te jebali u prkno... znači jebo te yehudolino.... :)pizzon wrote:uopste,
2015-08-08
a bracala je moj neki? Hehehehehe, pa vidim ja nesto mi prica poznata...veci srbijanac od svih srbijanaca...michaellcmacha wrote:posaugaj ga primitivno, ovom bosanskom srbinu braćalu... a nacisti te jebali u prkno... znači jebo te yehudolino.... :)pizzon wrote:uopste,
2016-11-17
većinom su to prečani... moguće su džango i čiča srbijanci ali i to je upitno... ovo ostalo sve pobjeglice....govinda wrote:a bracala je moj neki? Hehehehehe, pa vidim ja nesto mi prica poznata...veci srbijanac od svih srbijanaca...michaellcmacha wrote:posaugaj ga primitivno, ovom bosanskom srbinu braćalu... a nacisti te jebali u prkno... znači jebo te yehudolino.... :)pizzon wrote:uopste,
2015-08-08
budale..sto ne uzmu cro pasos i pravac EU da rade a ne da drkaju keru nogu po forumima...michaellcmacha wrote:većinom su to prečani... moguće su džango i čiča srbijanci ali i to je upitno... ovo ostalo sve pobjeglice....govinda wrote:a bracala je moj neki? Hehehehehe, pa vidim ja nesto mi prica poznata...veci srbijanac od svih srbijanaca...michaellcmacha wrote:posaugaj ga primitivno, ovom bosanskom srbinu braćalu... a nacisti te jebali u prkno... znači jebo te yehudolino.... :)pizzon wrote:uopste,
2016-11-17
nije blam ne biti srbin iz srbije.
ali biti, jeste blaga privilegija.
posebno, ako znas da si korenima
vezan jedino za srbiju.
vezan jedino za srbiju.
Guest- Guest
eto, sad si u srbiji, budi sretan i pusti nas ostale na miru..pizzon wrote:nije blam ne biti srbin iz srbije.
vezan jedino za srbiju.
2016-11-17
Ne znam baš. Većina Srbijanaca opet vuče porijeklo iz C.Gore i Hercegovine.pizzon wrote:nije blam ne biti srbin iz srbije.
vezan jedino za srbiju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
michaellcmacha wrote:posaugaj ga primitivno, ovom bosanskom srbinu braćalu... a nacisti te jebali u prkno... znači jebo te yehudolino.... :)pizzon wrote:uopste,
kakve veze imam ja sa bosnom, molim lepo. ja sam srbin iz srbije, mada dobro-sve okolo su ionako svete, vekovne srpske hzemlje...
Guest- Guest
pre ce biti obrnutogovinda wrote:eto, sad si u srbiji, budi sretan i pusti nas ostale na miru..pizzon wrote:nije blam ne biti srbin iz srbije.
vezan jedino za srbiju.
Guest- Guest
?
sta ce biti obrnuto? Jesam aj ovdje napisao kako zelim da odlomim neki dio Srbije? Nisam..jesam ja napisao da je Sandzak dio Bosne i da treba da se vrati matici zemlji? Nisam iako imam potpuno pravo da to kazem...eto ti Srbija, zivi u njoj i pusti nas na miru..ako neces onda ces da dobijas samare svaki put...pizzon wrote:pre ce biti obrnutogovinda wrote:eto, sad si u srbiji, budi sretan i pusti nas ostale na miru..pizzon wrote:nije blam ne biti srbin iz srbije.
vezan jedino za srbiju.
2016-11-17
normalno, kada su na timjastreb wrote:Ne znam baš. Većina Srbijanaca opet vuče porijeklo iz C.Gore i Hercegovine.pizzon wrote:nije blam ne biti srbin iz srbije.
vezan jedino za srbiju.
prostorima formirane srp. drzave
Guest- Guest
to čuvaju za crne dane ako zarate sa kosovom, nešto ih pohvata išijas čim se nešto zakuva na kosovu pa moraju na lečenje van srbijegovinda wrote:budale..sto ne uzmu cro pasos i pravac EU da rade a ne da drkaju keru nogu po forumima...michaellcmacha wrote:većinom su to prečani... moguće su džango i čiča srbijanci ali i to je upitno... ovo ostalo sve pobjeglice....govinda wrote:a bracala je moj neki? Hehehehehe, pa vidim ja nesto mi prica poznata...veci srbijanac od svih srbijanaca...michaellcmacha wrote:posaugaj ga primitivno, ovom bosanskom srbinu braćalu... a nacisti te jebali u prkno... znači jebo te yehudolino.... :)pizzon wrote:uopste,
Guest- Guest
A puste sreće led te hebogovinda wrote:eto, sad si u srbiji, budi sretan i pusti nas ostale na miru..pizzon wrote:nije blam ne biti srbin iz srbije.
vezan jedino za srbiju.
Guest- Guest
ko si ti, vi, da postavljate pitanjagovinda wrote:?sta ce biti obrnuto? Jesam aj ovdje napisao kako zelim da odlomim neki dio Srbije? Nisam..jesam ja napisao da je Sandzak dio Bosne i da treba da se vrati matici zemlji? Nisam iako imam potpuno pravo da to kazem...eto ti Srbija, zivi u njoj i pusti nas na miru..ako neces onda ces da dobijas samare svaki put...pizzon wrote:pre ce biti obrnutogovinda wrote:eto, sad si u srbiji, budi sretan i pusti nas ostale na miru..pizzon wrote:nije blam ne biti srbin iz srbije.
vezan jedino za srbiju.
Ili uslove srbima.
cesto zaboravite ko ste !
Guest- Guest
Malo sam u atletici i nosit ću boje u Trstu u svibnju...:)
U glavnom jutros sam pratio sport na hr2, naši su na žalost ostali bez medalje ali imaju bolje rezultate.
Sramota je da Srbija ulaže više u opremanje dvorana od naših a naši i pored toga imaju bolje rezultate od Srbije.
Atletika je kraljica sportova, treba više ulagati.
Konačno je počela obnova Banine u ZD i bit će besplatno za građane :)
U glavnom jutros sam pratio sport na hr2, naši su na žalost ostali bez medalje ali imaju bolje rezultate.
Sramota je da Srbija ulaže više u opremanje dvorana od naših a naši i pored toga imaju bolje rezultate od Srbije.
Atletika je kraljica sportova, treba više ulagati.
Konačno je počela obnova Banine u ZD i bit će besplatno za građane :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» Mila Horvat napusta HTV
» ministar Horvat predložit će Vladi da 'Uljaniku' damo do 8,4 milijarde
» Komadina : Jedno od češćih prezimena u Mađarskoj je Horvat pa ne svojatamo Mađarsku
» Zlata Đurđević podržala govor mržnje prema Trumpu od Ane Horvat Vuković i okrivila - klečavce
» Mila Horvat napusta HTV
» ministar Horvat predložit će Vladi da 'Uljaniku' damo do 8,4 milijarde
» Komadina : Jedno od češćih prezimena u Mađarskoj je Horvat pa ne svojatamo Mađarsku
» Zlata Đurđević podržala govor mržnje prema Trumpu od Ane Horvat Vuković i okrivila - klečavce
Page 1 of 10