Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Dinamo Zagreb
Stručnjak je tu situaciju oznacija kao odličnu odluku suca da ne nasjedne na lopovluk igrača GNK Lopova...sitting_bull wrote:
kod rezultata 0:0 ovo nije svirano kao penal za dinamo.
Prestani kmecat, Shittinze!
Prestani!
:(
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
Koji stručnjak? Pa čak je i Strašimir u Stadionu po prvi puta u životu rekao da je to bio čisti penal ...fridrih_niche wrote:Stručnjak je tu situaciju oznacija kao odličnu odluku suca da ne nasjedne na lopovluk igrača GNK Lopova...sitting_bull wrote:
kod rezultata 0:0 ovo nije svirano kao penal za dinamo.
Prestani kmecat, Shittinze!
Prestani!
:(
Gorica - Dinamo 0:1
"U 79. minuti se dogodio jasni kazneni udarac za Dinamo koji nije dosuđen. Jovičić jasno povlači Lauritsena u skoku. Ako ovo glavni sudac nije vidio, onda se VAR soba morala oglasiti. Ovo je velika greška."
Zeko-
2015-08-26
Istina, vidi se na slici da je Lauritsen sam sebi skočio na leđa i da sam sebe navlači za dres ...
Zeko-
2015-08-26
dobar je niche.fridrih_niche wrote:End wrote:dinamo > poštenje + pravda
LOPOV
voli dinamo kao debelo dijete tortu, ali to vješto prikriva.
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:dobar je niche.fridrih_niche wrote:End wrote:dinamo > poštenje + pravda
LOPOV
voli dinamo kao debelo dijete tortu, ali to vješto prikriva.
2021-02-25
Kokice su spremne...
Cekam samo da Shitting i Zekan dođu pa da čitan njihove poslanice...
I uzivan...
<3
I uzivan...
<3
2021-02-25
Još ih nema...fridrih_niche wrote:Kokice su spremne...
I uzivan...
<3
Čudno...
2021-02-25
cijelo vrijeme priča o čačicu i pobjedi protiv lokomotive sad ga nema
100kn- Posts : 510
2022-01-29
100kn wrote:cijelo vrijeme priča o čačicu i pobjedi protiv lokomotive sad ga nema
2021-02-25
Ovaj naš bratski Dinamo II potpuno se oteo kontroli ... Svi su znali, posebno navijači Lutalice, da su to sigurna 3 boda Dinamu koja će mu Dinamo II pustiti ... Kad tamo, pustili su nam samo 1 bod ... Jedino se Nevistć prisjetio tko mu plaću daje ... Al' ostavimo sve to po strani, jedino u kaj sam 100% siguran to je da Hrvatska nikada lošijeg prvaka u nogometu nije imala nego što će ga imati ove sezone ... Oni koji su to igrama najviše zaslužili neće biti prvaci isključivo zbog vlastitih gluposti (Gorica, Dragovoljac, pa i Dinamo) ... Siguran sam i u to da poštenije lige od HNL-a teško da ima negdje u Europi ... Tu nema puštanja utakmica, tako je bilo i prošle sezone a bogami i ove ... Svaka čast klubovima na tome ...
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Ovaj naš bratski Dinamo II potpuno se oteo kontroli ... Svi su znali, posebno navijači Lutalice, da su to sigurna 3 boda Dinamu koja će mu Dinamo II pustiti ... Kad tamo, pustili su nam samo 1 bod ... Jedino se Nevistć prisjetio tko mu plaću daje ... Al' ostavimo sve to po strani, jedino u kaj sam 100% siguran to je da Hrvatska nikada lošijeg prvaka u nogometu nije imala nego što će ga imati ove sezone ... Oni koji su to igrama najviše zaslužili neće biti prvaci isključivo zbog vlastitih gluposti (Gorica, Dragovoljac, pa i Dinamo) ... Siguran sam i u to da poštenije lige od HNL-a teško da ima negdje u Europi ... Tu nema puštanja utakmica, tako je bilo i prošle sezone a bogami i ove ... Svaka čast klubovima na tome ...
2021-02-25
Kao što znate, u neka druga vremena stavljao se ogroman upitnik kad se radilo o odnosu ta dva zagrebačka kluba. Lokomotiva je bila proglašena filijalom Modrih, gubila je utakmice, nije mogla do boda, osim ponekad kad i nije bilo osobito važno. No, onda su se stvari promijenile, kako i zašto?
- Pa stvari su se okrenule zahvaljujući Dinamu. Ne želim sad otvarati neke teme, jer me baš briga, zašto bih se nekome zamjerio? Ali kazat ću ovo, jer uvijek govorim što mislim. Dinamo ovog trenutka nema momčad. Kad je Dinamo imao momčad, onda nije imao problema ni s kim, a najmanje s Lokomotivom. U to doba njihove snage, bio je petnaestak bodova ispred ostalih. Pričamo svi o ovosezonskom uzbudljivom prvenstvu, zar ne? Međutim, prvenstvo je tako neizvjesno zato što je Dinamo oslabio, a ne zato što su drugi mnogo bolji. To je isključivi problem maksimirskog društva.
Priča nam da Modri nemaju više ono što su imali prije...
- Idemo analizirati realno. Pa Dinamu su otišli Gvardiol, Jakić i Majer u lige Petice, sve su to reprezentativci Hrvatske. Nema više niti Gavranovića, reprezentativca Švicarske... Zamislite kako su to važni igrači bili. Ona prva tri koje sam nabrojio su jednostavno nenadomjestivi. A koga je Dinamo doveo, koga je kupio? O tome bolje neću pričati. Što se onda treba čuditi?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Šike pogodio točno u sridu ... Pogotovo ovo boldano i podcrtano ... Činjenica je da bi lanjski Dinamo i sada imao 15-20 bodova fore ...
- Pa stvari su se okrenule zahvaljujući Dinamu. Ne želim sad otvarati neke teme, jer me baš briga, zašto bih se nekome zamjerio? Ali kazat ću ovo, jer uvijek govorim što mislim. Dinamo ovog trenutka nema momčad. Kad je Dinamo imao momčad, onda nije imao problema ni s kim, a najmanje s Lokomotivom. U to doba njihove snage, bio je petnaestak bodova ispred ostalih. Pričamo svi o ovosezonskom uzbudljivom prvenstvu, zar ne? Međutim, prvenstvo je tako neizvjesno zato što je Dinamo oslabio, a ne zato što su drugi mnogo bolji. To je isključivi problem maksimirskog društva.
Priča nam da Modri nemaju više ono što su imali prije...
- Idemo analizirati realno. Pa Dinamu su otišli Gvardiol, Jakić i Majer u lige Petice, sve su to reprezentativci Hrvatske. Nema više niti Gavranovića, reprezentativca Švicarske... Zamislite kako su to važni igrači bili. Ona prva tri koje sam nabrojio su jednostavno nenadomjestivi. A koga je Dinamo doveo, koga je kupio? O tome bolje neću pričati. Što se onda treba čuditi?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Šike pogodio točno u sridu ... Pogotovo ovo boldano i podcrtano ... Činjenica je da bi lanjski Dinamo i sada imao 15-20 bodova fore ...
Zeko-
2015-08-26
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50