Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Dinamo Zagreb
Dobro, ozbiljno sad, ovo je bila najzanimljivija sezona dosad, bolja i od 1994/95, 1998/99 ili 2016/17.
Tad je bilo napeto, ali između dva kluba, nismo imali četveroboj kroz sezonu. Svi smo prosuli puno bodova, zato jer nema više šetnje kod ostalih klubova i zato.
Sada su ostali Dinamo i Hajduk, i Hajduk i Rijeka u Kupu.
Ja sam zadovoljan kvalitetom, golovima, trkom i neizvjesnošću. Malo sam manje zadovoljan količinom grešaka i pacerskih golova, i nisam baš oduševljen suđenjem.
Tad je bilo napeto, ali između dva kluba, nismo imali četveroboj kroz sezonu. Svi smo prosuli puno bodova, zato jer nema više šetnje kod ostalih klubova i zato.
Ja sam zadovoljan kvalitetom, golovima, trkom i neizvjesnošću. Malo sam manje zadovoljan količinom grešaka i pacerskih golova, i nisam baš oduševljen suđenjem.
niels- Posts : 4797
2021-04-26
niels wrote:Dobro, ozbiljno sad, ovo je bila najzanimljivija sezona dosad, bolja i od 1994/95, 1998/99 ili 2016/17.
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
Isusati Boga a moj caca rodjen 13.12 1947.niels wrote:FRANK wrote:Rodjen sam 24.08 1974 u Münchenu.Zeko wrote:Iz koje si ti vukojebine?FRANK wrote:O splitu necu ni komentirati ali nemoj mi o gospodstvu iz zagreba. Tocno me sram kad vidin da se nekada becki grad pretvorio u sugavu palanku.Zeko wrote:Takav gadljivi i smrdljivi ljigavac poput tebe nemre ni biti navijač Dinama ... Mi smo gospodski purgerski klub i nismo sektaši ...fridrih_niche wrote: Dinamo, kao simbol lopovluka, ti mora bit nemjerljivo odvratan...
I da sam navijač Dinama, ovakav bi mi opet bija odvratan klub...
Ljigav, gadljiv, smrdljiv...
:(
Ciganstura na svakom koraku
To ti je grad u Bayern.
Njemacka.
Solidan gradic.
Inace moje prezime je jedno od najstarijih u Imotskome.
A ja 25. (26?)08. 1939. u Zagrebu.
Proslaviti ćemo rođendane i još jednu titulu.
Ti si od njega stariji 8 godina od matere skoro 10.
Ona je rodjena 25.03 1949
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Inace caca i mater su tu.
Dok sam bija u bolnici caca je sve sredija na farmi.
Neka je 44 godine proveja u munchenu a mater 37 ipak san ja amatercina za cacu sta se blaga tice.
On je sa time odrasta za razliku od mene.
Pojata cista ka apoteka.
Dok sam bija u bolnici caca je sve sredija na farmi.
Neka je 44 godine proveja u munchenu a mater 37 ipak san ja amatercina za cacu sta se blaga tice.
On je sa time odrasta za razliku od mene.
Pojata cista ka apoteka.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
To se sve blista. Posadija vise povrca na farmi nego dlake na glavi.
Neka njega tu jos dugo
Neka njega tu jos dugo
2015-09-13
Kaze caca dite moje samo ti lezi sve ce caca uredit.
Ocistio cijevi za musti mliko cuko se zdeblja
Macak ko bizon debeo.
Kokosi blistaju.
Sredio kocake i jos narucio 5 svinja.
Pujsica.
Da zna govorit spanjolski gospemi bi moga biti ministar poljoprivrede.
Dogovor je pa.
Caca ostaje do 01.09 a mater zena i dica odose 15.07 za hrvatsku.
Ocistio cijevi za musti mliko cuko se zdeblja
Macak ko bizon debeo.
Kokosi blistaju.
Sredio kocake i jos narucio 5 svinja.
Pujsica.
Da zna govorit spanjolski gospemi bi moga biti ministar poljoprivrede.
Dogovor je pa.
Caca ostaje do 01.09 a mater zena i dica odose 15.07 za hrvatsku.
2015-09-13
FRANK wrote:Isusati Boga a moj caca rodjen 13.12 1947.niels wrote:FRANK wrote:Rodjen sam 24.08 1974 u Münchenu.Zeko wrote:Iz koje si ti vukojebine?FRANK wrote:O splitu necu ni komentirati ali nemoj mi o gospodstvu iz zagreba. Tocno me sram kad vidin da se nekada becki grad pretvorio u sugavu palanku.Zeko wrote:Takav gadljivi i smrdljivi ljigavac poput tebe nemre ni biti navijač Dinama ... Mi smo gospodski purgerski klub i nismo sektaši ...fridrih_niche wrote: Dinamo, kao simbol lopovluka, ti mora bit nemjerljivo odvratan...
I da sam navijač Dinama, ovakav bi mi opet bija odvratan klub...
Ljigav, gadljiv, smrdljiv...
:(
Ciganstura na svakom koraku
To ti je grad u Bayern.
Njemacka.
Solidan gradic.
Inace moje prezime je jedno od najstarijih u Imotskome.
A ja 25. (26?)08. 1939. u Zagrebu.
Proslaviti ćemo rođendane i još jednu titulu.
Ti si od njega stariji 8 godina od matere skoro 10.
Ona je rodjena 25.03 1949
Klinčadija...
niels-
2021-04-26
Tovari bježite sa svete teme. Malo ste se ponadali ali kako stvari stoje opet ćete dobit kurčinu. Ove godine ste konkurentni i sad opet 10 godina ni blizu.
Evo ti tausenka ponovi to prid zenomTominjo wrote:Tovari bježite sa svete teme. Malo ste se ponadali ali kako stvari stoje opet ćete dobit kurčinu. Ove godine ste konkurentni i sad opet 10 godina ni blizu.
2015-09-13
Pribila bi ga ka pasa hahahaha...FRANK wrote:Evo ti tausenka ponovi to prid zenomTominjo wrote:Tovari bježite sa svete teme. Malo ste se ponadali ali kako stvari stoje opet ćete dobit kurčinu. Ove godine ste konkurentni i sad opet 10 godina ni blizu.
:^O
2021-02-25
boze dragi kako je lijepo biti navijac dinama
End- Posts : 21177
2015-08-25
niels likes this post
End wrote:boze dragi kako smo lijepo ukrali prvi gol
2021-02-25
Čestitke Liviju na obrani titule prvaka Hrvatske ... Konačno Hrvatska ima golmana koji ne viče samo da nije kriv nego neki kurac i obrani ... Da su ovi poveli ne znam kako bi sve to skupa završilo, jer opet smo do zabijenog gola igrali za kurac ... Velim opet, nikada Hrvatska nije imala lošijeg prvaka i naša je sreća kaj su drugi još gori ...
Zeko-
2015-08-26
Sve u svemu, liga postaje sve bolja i bolja, što je dobro i za Dinamo.
Međutim, Dinamo ipak ima sastav u kojem svaki igrač u svakom trenutku može ući na teren i napraviti razliku u utakmici HNL-a. I dobar dio ekipe čine mladi igrači ili igrači na vrhuncu forme.
Bravo za igrače, navijače, radnu zajednicu i svima kojima je Dinamo u srcu!
Međutim, Dinamo ipak ima sastav u kojem svaki igrač u svakom trenutku može ući na teren i napraviti razliku u utakmici HNL-a. I dobar dio ekipe čine mladi igrači ili igrači na vrhuncu forme.
Bravo za igrače, navijače, radnu zajednicu i svima kojima je Dinamo u srcu!
niels-
2021-04-26
Je, dobra je za popizdit kad Belupo dobije Dinama, Hajduka i Rijeku...niels wrote:Sve u svemu, liga postaje sve bolja i bolja...
A najbolji strijelac u Belupa ima skoro 40 godina...
Guest- Guest
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50