Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
presuda će sigurno biti ukinuta, samo je pitanje hoće li ju ukinuti ustavni sud, ili sud u strasbourgu.Tominjo wrote:Ako Mamić misli da će presuda protiv njega samo tako biti ukinuta jer je on podmićivao suce, gadno se vara.
za podmićivanje ne može biti kažnjen jer je sam prijavio podmićivanje, tako barem piše u zakonu.
učestalo pojavljivanje đavoljeg odvjetnika ljube pavasovića pokazuje odakle u cijelom procesu puše vjetar, a znakovito je što e ljubo pavasović odvjetnik suca krušlina čime se ukazuje na timski rad cijelo vrijeme procesa kontra mamića u osijeku. još kad se s tim poveže svemir mozaik se popunjava.
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Poirot je goli kurac za Svetinu…
Mene samo zanima jel on stvarno viruje u ova sranja koja piše…
Tužno u svakom slučaju…
:(
Mene samo zanima jel on stvarno viruje u ova sranja koja piše…
Tužno u svakom slučaju…
:(
Guest- Guest
sitting_bull wrote:presuda će sigurno biti ukinuta, samo je pitanje hoće li ju ukinuti ustavni sud, ili sud u strasbourgu.Tominjo wrote:Ako Mamić misli da će presuda protiv njega samo tako biti ukinuta jer je on podmićivao suce, gadno se vara.
za podmićivanje ne može biti kažnjen jer je sam prijavio podmićivanje, tako barem piše u zakonu.
Guest- Guest
imali ste svojih pet minuta za slavlje nakon donošenja drugostupanjske presude.
sad opet nazad u bed.
takva je sudba sektaša.
sad opet nazad u bed.
takva je sudba sektaša.
sitting_bull-
2015-09-28
Tako pise u zakonu...fridrih-niche wrote:Ako ubijen covika i prijavim samog sebe, onda sam
automatski nevin!
:^O
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Tako pise u zakonu...fridrih-niche wrote:Ako ubijen covika i prijavim samog sebe, onda sam
automatski nevin!
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Čekaj, GNK Lopov stvarno danas igra?!
Celje-hajduk 2:0 ...80'minuta se igra
Guest- Guest
Montero wrote:fridrih-niche wrote:Čekaj, GNK Lopov stvarno danas igra?!
Celje-hajduk 2:0 ...80'minuta se igra
3:0 idemo dalje
Guest- Guest
A ništa, na Islandu treba staviti Oršića, Petkovića i Ivanušeca 15-ak minuta da im zabiju 3-4 komada i onda ih izvaditi van ... Jedino dobro iz ove utakmice je to da je priča o širokom kadru Dinama od 20 i nekoliko igrača konačno pala u vodu ... Jer činjenica je da ovako slabašnih k'o taj Valur, u HNL-u nema ...
Zeko-
2015-08-26
Shitting je skroz odlipija. Nevadi mamicev kurac iz usta
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
gle napušenog imotskog mafijaša!FRANK wrote:Shitting je skroz odlipija. Nevadi mamicev kurac iz usta
skoro mjesec dana nisam ništa napisao na ovoj temi, a njemu se priviđaju crni labudovi.
previše se družiš s ničeom, a svi znaju da niče ima lošu robu.
sitting_bull-
2015-09-28
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50