teorija svega!
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 15 of 40
Page 15 of 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: teorija svega!
Ak želiš ozbiljno o mojoj teoriji, prvo bi morala shvatiti "teodorov paradoks", imaš ga na netu, samo to otkucaš i vidiš o čemu se radi, tek se onda može dalje, e da!violator wrote:Metka, ne bih htjela biti partibrejker, ali on nas sad vec fino .. je l'. :)
Hoćemo originalnog Teofrana, a ne ovog falseg! Ili barem linkove na njegove upise s drugih foruma. Ovi su teaseri poprilicno dosadili.. zelim konacno procitati nesto vise iz te njegove Teorije svega..
teodor.francic- Posts : 726
2021-04-18
U krivu si, Teodor i te kako ima i teološku i filozofsku podlogu, zato i ZNA kako je sve nastalo, dok recimo ni znanstvenici, ni teolozi, a ni filozofi o tome pojma nemaju, samo nagađaju, e da.metilda wrote:violator wrote:Metka, ne bih htjela biti partibrejker, ali on nas sad vec fino .. je l'. :)
Hoćemo originalnog Teofrana, a ne ovog falseg! Ili barem linkove na njegove upise s drugih foruma. Ovi su teaseri poprilicno dosadili.. zelim konacno procitati nesto vise iz te njegove Teorije svega..
Ma nije.. Meni je jasno da od teorije svega nema ništa. Teodor, makar ovaj s točkicom, nema ni filozofsku ni teološku podlogu i sve što zna jest pisati protiv kršćanskih dogmi i židovske filozofije. Ovi teodori bez točkice su samo dokoni ljudi koji podižu čitanost teodorove teme, tako da je moguće da sve piše ista osoba. U svakom slučaju ja reagiram kad vidim namjeru pisanja protiv Krista. Znaš me.
Prvo što ću dokazati svojom teorijom je da nema ni Velikoga praska, ali isto tako da nema ni Boga kao svemoćnog osobnog čarobnjaka, pa da onda vidim vas koji još u te bajke vjerujete, morati ćete priznati da sam u pravu, pa še kak.
Mada su te bajke sada u modi, poslije moje teorije to više neće biti, garant!
2021-04-18
pa da, JA sam pravi teodor i baš zato i tvrdim da je ovaj s tačkicom bolesnik,jer me tako prati po forumima i imitira i predstavlja se kao ja, zares žalobno, pa še kak! mada mislim da ih nekoliko koristi taj profil,i ove ostale koji su ovde,on je to i priznao na drugom forumu, ali to su sve LAŽNI profili,e da!metilda wrote:teodor francic wrote:zar ne vidiš da je čovek teško bolestan matilda, što se raspravljaš s njim
Osim toga, vidim da je temu otvorila osoba teodor francic bez točkice i s avatarom, a ja repliciram teodoru.francicu s točkicom. Ispada da si ti otvorio temu da bi se sprdao s kako tvrdiš bolesnom osobom. Stoga se pitam tko bi tu mogao biti bolesniji. Samo kažem.
nego, da se vratimo na VELIČANSTVENU ''teoriju svega'',
vidim da neki ne razumiju pitanje "tko je stariji kokoš ili jaje".
Ne radi se tu o doslovnoj kokoški a ni o doslovnom kokošjem jajetu, nego kokoš SIMBOLIZIRA sve ono što NOSI jaje, a jaje simbolizira sve ono što postoji kao jaje dakle ne samo kokošje nego bilo čije, pa i jajne stanice u bilo kojem organizmu.
I onda je jasno da ne može biti jasnije da je kokoš STARIJA od jajeta (kada se uzme u obzir što sve simbolizira kokoš i jaje u tom pitanju). Neki ni to pitanje do kraja NE SHVAĆAJU, što reći nego da je to zares žalobno!
Ali shvaćam da oni koji se nisu nikada metafizikom bavili (umnim jednadžbama riješenih DO KRAJA), ne mogu ni na tako lagano pitanje o kokoši i jajetu znati odgovor, sve jasno, prav zaprav!
A kako bi onda odgovorili na mnogo teža pitanja poput ovoga "Što sam Bog ne može nikada vidjeti?"
2021-01-16
u tom slućaju imaš temu ''teorija svega'' na jednom velikome forumu, zove se burek forum,e da! vidi kako i tamo razvaljujem glupe majmunčiće,haha,pa še kak,živjeli!violator wrote:Metka, ne bih htjela biti partibrejker, ali on nas sad vec fino .. je l'. :)
2021-01-16
bolesniku bolesni prekini više da lažeš ljude i da me uhodiš i špijuniraš po raznim forumima i predstavljaš se kao ja, zbilja ću zvati miliciju, ozbiljno! ovo što ti radiš je KRIVIČNO DJELO! zvati ću Advokata ukoliko ne prestaneš iz ovih stopa,još jednom li vidim tvoj pokušaj imitacije VELIKOGA TEODORA,genija, tj MENE, nadrljao si,garant! BRAVO!teodor.francic wrote:Tko je zbilja bolestan je valjda jasno, ja nisam u ničije tuđe ime otvorio temu, a niti ne idem ko tele za nekim po svim forumima kao ti, zbilja trebaš liječničku pomoć, isto kao i svi majmunčići na onom forumu, normalan čovjek to ne bi radio, ozbiljno!teodor francic wrote:zar ne vidiš da je čovek teško bolestan matilda, što se raspravljaš s njim
Vidiš da je i metilda shvatila o kakvoj osobi je riječ kod tebe, bolje ti je da šutiš, nego da pišeš gluposti i laži.
Pametnome je dosta jednom reći, ali znam da ti nećeš poslušati, sve jasno, ali kako kome, e da.
2021-01-16
Haha, ovi majmunčići ne posustaju, sada žele sve uvjeriti da su oni pravi Teodor, autor prave "teorije svega", ali lako se da provjeriti koji jedini nick na svim forumima ima pravi Teodor, čas posla, e da!
2021-04-18
metilda wrote:violator wrote:Metka, ne bih htjela biti partibrejker, ali on nas sad vec fino .. je l'. :)
Ma nije.. Meni je jasno da od teorije svega nema ništa. Teodor, makar ovaj s točkicom, nema ni filozofsku ni teološku podlogu i sve što zna jest pisati protiv kršćanskih dogmi i židovske filozofije. Ovi teodori bez točkice su samo dokoni ljudi koji podižu čitanost teodorove teme, tako da je moguće da sve piše ista osoba. U svakom slučaju ja reagiram kad vidim namjeru pisanja protiv Krista. Znaš me.
Je li, ono, u Kviskoteci bila rubrika s osobom A, B i C? :)
Meni je TeoFran s tockicom drazi. Pristojniji je i smireniji, strpljivo odgovara na svaki upis.. To sto svoju Teoriju svega ispisuje mjesecevim runama pa se nama nesretnicama tesko nazire njen sadrzaj jer nam na ovom mjestu ne dopire ni svjetlost Mjeseca, ni zvijezda, a da i dopire opet ne bismo razaznale o cemu je rijec (nismo upoznate s tim posebnim runskim pismom), dakle, to je jos jedna kvacica za njega ...
Samo kazem.
Guest- Guest
teodor.francic wrote:Ak želiš ozbiljno o mojoj teoriji, prvo bi morala shvatiti "teodorov paradoks", imaš ga na netu, samo to otkucaš i vidiš o čemu se radi, tek se onda može dalje, e da!violator wrote:Metka, ne bih htjela biti partibrejker, ali on nas sad vec fino .. je l'. :)
I tako se njih dvojica nikako ne dostizu, a put pred njima ne skracuje se. Matematika je, zapravo, bogata nesretnim ljubavnim pricama. :( Ako su dvije linije uistinu paralelne, hoce li se ikada dodirnuti ondje negdje na dalekim obalama beskonacnosti? :( Hoce li tvoja TS omoguciti susret ljubavnicima? Hoce li se dostici i uzeti, vrli pisce!?
Guest- Guest
teodor francic wrote:u tom slućaju imaš temu ''teorija svega'' na jednom velikome forumu, zove se burek forum,e da! vidi kako i tamo razvaljujem glupe majmunčiće,haha,pa še kak,živjeli!violator wrote:Metka, ne bih htjela biti partibrejker, ali on nas sad vec fino .. je l'. :)
Ovo je moje plosnozemlje. Da bih stigla do tvojeg potrebne su mi ljestve. U ovom slucaju, to bi bio link. Link ili mi je tvoja ravan zanavijek izgubljena, TeoFrane Bez Tockice!
Guest- Guest
Nije fora u dostizanju, nego sveukupnoj duljini puta pred njima, i jasno je da nemaju istu duljinu puta, kada su udaljeni jedan od drugoga na istome putu, treba to shvatiti, a to je tek početak muke po teoriji svega, e da!violator wrote:teodor.francic wrote:Ak želiš ozbiljno o mojoj teoriji, prvo bi morala shvatiti "teodorov paradoks", imaš ga na netu, samo to otkucaš i vidiš o čemu se radi, tek se onda može dalje, e da!violator wrote:Metka, ne bih htjela biti partibrejker, ali on nas sad vec fino .. je l'. :)
I tako se njih dvojica nikako ne dostizu, a put pred njima ne skracuje se. Matematika je, zapravo, bogata nesretnim ljubavnim pricama. :( Ako su dvije linije uistinu paralelne, hoce li se ikada dodirnuti ondje negdje na dalekim obalama beskonacnosti? :( Hoce li tvoja TS omoguciti susret ljubavnicima? Hoce li se dostici i uzeti, vrli pisce!?
2021-04-18
teodor.francic wrote:Nije fora u dostizanju, nego sveukupnoj duljini puta pred njima, i jasno je da nemaju istu duljinu puta, kada su udaljeni jedan od drugoga na istome putu, treba to shvatiti, a to je tek početak muke po teoriji svega, e da!violator wrote:teodor.francic wrote:Ak želiš ozbiljno o mojoj teoriji, prvo bi morala shvatiti "teodorov paradoks", imaš ga na netu, samo to otkucaš i vidiš o čemu se radi, tek se onda može dalje, e da!violator wrote:Metka, ne bih htjela biti partibrejker, ali on nas sad vec fino .. je l'. :)
Zelis li reci da u svemu tome nema Cruza i Eden!? Ta zasto bi mi uopce trebalo biti stalo do tako hladne TS!?
Osnova je tog paradoksa u mijesanju dva razlicita opisa, onog matematickog i onog fizickog, osjetilnog, iskustvenog...to ti je otprilike kao Abenovo (dva kat ispod) baratanje s dva razlicita smisla istog pojma u "argumentu" s namjerom zbunjivanja sugovornika.
Guest- Guest
Prijateljice, TS je prekrasna. iako je najteže gradivo koje postoji u cijelom MULTISVEMIRU e da!violator wrote:teodor.francic wrote:Nije fora u dostizanju, nego sveukupnoj duljini puta pred njima, i jasno je da nemaju istu duljinu puta, kada su udaljeni jedan od drugoga na istome putu, treba to shvatiti, a to je tek početak muke po teoriji svega, e da!violator wrote:teodor.francic wrote:Ak želiš ozbiljno o mojoj teoriji, prvo bi morala shvatiti "teodorov paradoks", imaš ga na netu, samo to otkucaš i vidiš o čemu se radi, tek se onda može dalje, e da!violator wrote:Metka, ne bih htjela biti partibrejker, ali on nas sad vec fino .. je l'. :)
Zelis li reci da u svemu tome nema Cruza i Eden!? Ta zasto bi mi uopce trebalo biti stalo do tako hladne TS!?
Osnova je tog paradoksa u mijesanju dva razlicita opisa, onog matematickog i onog fizickog, osjetilnog, iskustvenog...to ti je otprilike kao Abenovo (dva kat ispod) baratanje s dva razlicita smisla istog pojma u "argumentu" s namjerom zbunjivanja sugovornika.
Ali da prije dokažem da sam ja pravi autor teorije o svemu.
Idi na "forum krstarica", ili "burek forum", ili "slobodni net forum", i otkucaj ovaj moj nick, vidjeti ćeš da su sve teme otvorene ovim mojim nickom, sa točkicom kako kažeš, a nijedna tena nije otvorena sa istim nickom ali bez točkice, tko tu koga želi imitirati je više nego jasno, lep pozdrav!
Last edited by teodor.francic on Wed 4 Aug - 18:13; edited 1 time in total
2021-04-18
:)
'cu! Odoh si sada pustiti par tugaljivih pjesmica jer me matematika uvijek nekako dirne svojim pricama o usamljenicima ..
'cu! Odoh si sada pustiti par tugaljivih pjesmica jer me matematika uvijek nekako dirne svojim pricama o usamljenicima ..
Guest- Guest
violator wrote:metilda wrote:violator wrote:Metka, ne bih htjela biti partibrejker, ali on nas sad vec fino .. je l'. :)
Meni je TeoFran s tockicom drazi. Pristojniji je i smireniji, strpljivo odgovara na svaki upis.. To sto svoju Teoriju svega ispisuje mjesecevim runama pa se nama nesretnicama tesko nazire njen sadrzaj jer nam na ovom mjestu ne dopire ni svjetlost Mjeseca, ni zvijezda, a da i dopire opet ne bismo razaznale o cemu je rijec (nismo upoznate s tim posebnim runskim pismom), dakle, to je jos jedna kvacica za njega ...
Samo kazem.
Nisam gledala Kviskoteku ili se ne sjećam da jesam. Ali sjećam se nekog kviza sa trima osobama. Ovu enigmu ovdje bi mogao riješiti samo pokojni Mirko Miočić. :)
Teodor s točkicom je pristojan jer smo i mi pristojne. Pogledala sam malo po forumima, morala bi vidjeti koliko negativnih emocija i bijesa izaziva u sugovornicima. :D
Ipak se ne slažem da se teodor s točkicom služi mjesečevim runama. One ipak otvaraju neka vrata, ali bojim se da teorija svega drži vrata čvrsto zatvorenima. Vjerujem da je teodor s točkicom razvio svoj jedinstveni meta jezik, pardon, bogovi su ga naučili tome jeziku koji nama smrtnicima nije dostupan. Nisam talenat za jezike pa sam sve uvjerenija da teorija svega neće doprijeti do mojih dubina i pličina.
Seveda! Pa še kak!
metilda- Posts : 5140
2021-02-20
Svatko može shvatiti "teoriju svega", ali ne odmah, nekome će trebati mjeseci a nekima godine da sve shvate, kako je već tko Umno dorastao, bolje reći razvijen.metilda wrote:violator wrote:metilda wrote:violator wrote:Metka, ne bih htjela biti partibrejker, ali on nas sad vec fino .. je l'. :)
Samo kazem.
Nisam gledala Kviskoteku ili se ne sjećam da jesam. Ali sjećam se nekog kviza sa trima osobama. Ovu enigmu ovdje bi mogao riješiti samo pokojni Mirko Miočić. :)
Teodor s točkicom je pristojan jer smo i mi pristojne. Pogledala sam malo po forumima, morala bi vidjeti koliko negativnih emocija i bijesa izaziva u sugovornicima. :D
Ipak se ne slažem da se teodor s točkicom služi mjesečevim runama. One ipak otvaraju neka vrata, ali bojim se da teorija svega drži vrata čvrsto zatvorenima. Vjerujem da je teodor s točkicom razvio svoj jedinstveni meta jezik, pardon, bogovi su ga naučili tome jeziku koji nama smrtnicima nije dostupan. Nisam talenat za jezike pa sam sve uvjerenija da teorija svega neće doprijeti do mojih dubina i pličina.
Seveda! Pa še kak!
Međutim, ono što moram reći je da Bogovi koji su nas napravili NEĆE nikoga od ljudi pustiti u vječni život tko ne zna ISTINU i o Bogu, i o Stvoritelju, i o svemu stvorenome, s bajkama se ne može u vječni život, ili raj, kako god to netko zvao.
Dakle, kada objavim teoriju, bolje da se svi prime posla i polako pokušaju shvatiti o čemu ona govori, jednom i čovječanstvo mora ODRASTI, ne može zauvijek biti dijete koje u bajke vjeruje, e da!
A što se tiće negativnih emocija mnogih forumaša, pa to nije ništa čudno, uvijek su se ISTINI mnogi protivili, zapravo velika većina, tako će i sada biti, ali zna se tko će na kraju pobijediti, pa še kak!
2021-04-18
I tako, pošto smo odgonetnuli tko je pravi Teodor, slobodno možete postavljati pitanja o postanku svega, neću ovdje detaljno odgovarati, to ću u svojoj teoriji dakako, ali generalno može, pa še kak.
Recimo mnoge zanima da li postoji život POSLIJE ovoga na Zemlji, ili da li postoje Vanzemaljci, ili da li je naš svemir beskonačan, ili je li Bog osobno biće, ili je li Sotona neki pali anđeo kako se uči na vjeronauku, ili je li se ikada dogodio Velikii prasak i evolucija, i tak dalje i tak bliže.
Pitajte i odgovoriti ću vam na sva pitanja, ne detaljno, ali ćete čuti ISTINU o tome što ćete pitati, zares.
Moje prava "teorija svega" ama na baš sve odgovara kako je bilo što nastalo, nema ni bajki ni laži za razliku od toga što ćete od drugih čuti.
Sada ovo dajem besplatno, kada objavim teoriju, ništa neće biti besplatno, zato navali narode dok akcija još traje, e da!
Recimo mnoge zanima da li postoji život POSLIJE ovoga na Zemlji, ili da li postoje Vanzemaljci, ili da li je naš svemir beskonačan, ili je li Bog osobno biće, ili je li Sotona neki pali anđeo kako se uči na vjeronauku, ili je li se ikada dogodio Velikii prasak i evolucija, i tak dalje i tak bliže.
Pitajte i odgovoriti ću vam na sva pitanja, ne detaljno, ali ćete čuti ISTINU o tome što ćete pitati, zares.
Moje prava "teorija svega" ama na baš sve odgovara kako je bilo što nastalo, nema ni bajki ni laži za razliku od toga što ćete od drugih čuti.
Sada ovo dajem besplatno, kada objavim teoriju, ništa neće biti besplatno, zato navali narode dok akcija još traje, e da!
2021-04-18
LAŽNI teodore, jučer sam ti dao posljednje upozorenje a pošto si nastavio sa kradjom identiteta,ićićeš u zatvor,garant! odvjetnik je krenuo. spremi se za posledice
violator, samo kucaj burek forum i izaćiće ti samo,garant! :) i ne slušaj ovog psihopatu, čovjek me proganja po svim forumima i predstavlja se kao ja i stavlja nekakve točkice u želji da zavara trag ali nadam se da su forumaši bar ovdje dovoljno inteligentni da ne nasednu na njegove prevare..to je jedan moj zemljak koji je ljubomoran na moju velićanstvenu teoriju i proganja me godinama,seveda! :( zares užasno pomisliti koliko su neki ljudi bolesni i spremni da idu daleko u svojim prevarama i lažima.. molim da ga banirate bar sa ovog foruma
violator, samo kucaj burek forum i izaćiće ti samo,garant! :) i ne slušaj ovog psihopatu, čovjek me proganja po svim forumima i predstavlja se kao ja i stavlja nekakve točkice u želji da zavara trag ali nadam se da su forumaši bar ovdje dovoljno inteligentni da ne nasednu na njegove prevare..to je jedan moj zemljak koji je ljubomoran na moju velićanstvenu teoriju i proganja me godinama,seveda! :( zares užasno pomisliti koliko su neki ljudi bolesni i spremni da idu daleko u svojim prevarama i lažima.. molim da ga banirate bar sa ovog foruma
2021-01-16
Imitatori ne posustaju, zbilja bi nam trebala kviskoteka, e da!
2021-04-18
"Polupravac ima s jedne strane točku a s druge nema, prostire se u beskonačnost!"
Ak nekima nije jasno što ovdje piše možemo detaljnije o tome, ali mislio sam da su svi shvatili, ali nisu koliko vidim, e da!
Ak nekima nije jasno što ovdje piše možemo detaljnije o tome, ali mislio sam da su svi shvatili, ali nisu koliko vidim, e da!
2021-04-18
nego, da se ne obaziremo na ove LAŽNJAKE, da nastavimo za metafizičkim pitalicama,e da!
da bi BILO ŠTA razumjeli iz moje veličanstvene teorije svega,morate TOČNO odgovoriti NA ovu PITALICU: imamo dva beskonačna štapa koja se prostiru u beskonačno-konačnom kontinuumu,dakle,samo za pametne glavice,koji od dva BESKRAJNA štapa je bliže KRAJU,e da?
da bi BILO ŠTA razumjeli iz moje veličanstvene teorije svega,morate TOČNO odgovoriti NA ovu PITALICU: imamo dva beskonačna štapa koja se prostiru u beskonačno-konačnom kontinuumu,dakle,samo za pametne glavice,koji od dva BESKRAJNA štapa je bliže KRAJU,e da?
2021-01-16
Haha, sada si se sjebao, ne ide tako ta pitalica, drugi puta pažljivo čitaj što pišem na drugim forumima, valjda je sada svima jasno tko je ovdje plagijator, kada budem imao vremena napisati ću kako mora izgledati ta pitalica, a ti prestani krivo prepisivati, barem prepiši kako treba, e da!teodor francic wrote:nego, da se ne obaziremo na ove LAŽNJAKE, da nastavimo za metafizičkim pitalicama,e da!
2021-04-18
Page 15 of 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Similar topics
» Teorija zavjere - Let na Mjesec
» Afganistan : Teorija kaosa
» najjača covid teorija do sad
» Teorija zavjere o mreži 5G i koroni
» Teorije urote
» Afganistan : Teorija kaosa
» najjača covid teorija do sad
» Teorija zavjere o mreži 5G i koroni