teorija svega!
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 16 of 40
Page 16 of 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: teorija svega!
Haha, sada si se sjebao, ne ide tako ta pitalica, drugi puta pažljivo čitaj što pišem na drugim forumima, valjda je sada svima jasno tko je ovdje plagijator, kada budem imao vremena napisati ću kako mora izgledati ta pitalica, a ti prestani krivo prepisivati, barem prepiši kako treba, e da!teodor francic wrote:nego, da se ne obaziremo na ove LAŽNJAKE, da nastavimo za metafizičkim pitalicama,e da!
da bi BILO ŠTA razumjeli iz moje veličanstvene teorije svega,morate TOČNO odgovoriti NA ovu PITALICU: imamo dva beskonačna štapa koja se prostiru u beskonačno-konačnom kontinuumu,dakle,samo za pametne glavice,koji od dva BESKRAJNA štapa je bliže KRAJU,e da?
teodor.francic- Posts : 726
2021-04-18
Ma kako se vas dvojica/dvoje/dvije medjusobno zabavljate! Zao mi vas je prekidati...
Guest- Guest
teodor francic wrote:nego, da se ne obaziremo na ove LAŽNJAKE, da nastavimo za metafizičkim pitalicama,e da!
da bi BILO ŠTA razumjeli iz moje veličanstvene teorije svega,morate TOČNO odgovoriti NA ovu PITALICU: imamo dva beskonačna štapa koja se prostiru u beskonačno-konačnom kontinuumu,dakle,samo za pametne glavice,koji od dva BESKRAJNA štapa je bliže KRAJU,e da?
TeoFran S Tockicom vec je spomenuo "Teodorov paradoks". To bi bila neka inacica Zenonovih aporija.
Na tvoje pitanje odgovorit cu protupitanjem. Ima li vise brojeva izmedju 0 i 10 od, primjerice, 0 i 1?
Guest- Guest
teodor.francic wrote:"Polupravac ima s jedne strane točku a s druge nema, prostire se u beskonačnost!"
Ak nekima nije jasno što ovdje piše možemo detaljnije o tome, ali mislio sam da su svi shvatili, ali nisu koliko vidim, e da!
I za tebe vrijedi isto pitanje koje sam postavila TeoFranu Bez Tockice.
Guest- Guest
metilda wrote:violator wrote:metilda wrote:violator wrote:Metka, ne bih htjela biti partibrejker, ali on nas sad vec fino .. je l'. :)
Hoćemo originalnog Teofrana, a ne ovog falseg! Ili barem linkove na njegove upise s drugih foruma. Ovi su teaseri poprilicno dosadili.. zelim konacno procitati nesto vise iz te njegove Teorije svega..
Ma nije.. Meni je jasno da od teorije svega nema ništa. Teodor, makar ovaj s točkicom, nema ni filozofsku ni teološku podlogu i sve što zna jest pisati protiv kršćanskih dogmi i židovske filozofije. Ovi teodori bez točkice su samo dokoni ljudi koji podižu čitanost teodorove teme, tako da je moguće da sve piše ista osoba. U svakom slučaju ja reagiram kad vidim namjeru pisanja protiv Krista. Znaš me.
Je li, ono, u Kviskoteci bila rubrika s osobom A, B i C? :)
Meni je TeoFran s tockicom drazi. Pristojniji je i smireniji, strpljivo odgovara na svaki upis.. To sto svoju Teoriju svega ispisuje mjesecevim runama pa se nama nesretnicama tesko nazire njen sadrzaj jer nam na ovom mjestu ne dopire ni svjetlost Mjeseca, ni zvijezda, a da i dopire opet ne bismo razaznale o cemu je rijec (nismo upoznate s tim posebnim runskim pismom), dakle, to je jos jedna kvacica za njega ...
Samo kazem.
Nisam gledala Kviskoteku ili se ne sjećam da jesam. Ali sjećam se nekog kviza sa trima osobama. Ovu enigmu ovdje bi mogao riješiti samo pokojni Mirko Miočić. :)
Teodor s točkicom je pristojan jer smo i mi pristojne. Pogledala sam malo po forumima, morala bi vidjeti koliko negativnih emocija i bijesa izaziva u sugovornicima. :D
Ipak se ne slažem da se teodor s točkicom služi mjesečevim runama. One ipak otvaraju neka vrata, ali bojim se da teorija svega drži vrata čvrsto zatvorenima. Vjerujem da je teodor s točkicom razvio svoj jedinstveni meta jezik, pardon, bogovi su ga naučili tome jeziku koji nama smrtnicima nije dostupan. Nisam talenat za jezike pa sam sve uvjerenija da teorija svega neće doprijeti do mojih dubina i pličina.
Seveda! Pa še kak!
Ponekad je dovoljna samo jedna misao, ideja i odskrinu se neka nasa unutarnja vrata bez obzira na istinitost onoga sto citamo ili slusamo. Tako i razne teorije urote drzim vrijednima jer me poticu na propitivanje mojeg stvarnog razumijevanja prirodnih mehanizama. Recimo, ako me uhvati na prepad zagovornik plosnozemlja, bih li mogla navesti barem dva, tri primjera iz svakodnevnog iskustva koji ukazuju na sfericnost naseg planeta?
Guest- Guest
NETOČNO! pokušaj opet, e da!violator wrote:teodor francic wrote:nego, da se ne obaziremo na ove LAŽNJAKE, da nastavimo za metafizičkim pitalicama,e da!
TeoFran S Tockicom vec je spomenuo "Teodorov paradoks". To bi bila neka inacica Zenonovih aporija.
Na tvoje pitanje odgovorit cu protupitanjem. Ima li vise brojeva izmedju 0 i 10 od, primjerice, 0 i 1?
2021-01-16
zemlja i jest ravna,pa še kak, moja TEORIJA govori i o TOME, se razme! BRAVO!violator wrote:metilda wrote:violator wrote:metilda wrote:violator wrote:Metka, ne bih htjela biti partibrejker, ali on nas sad vec fino .. je l'. :)
Hoćemo originalnog Teofrana, a ne ovog falseg! Ili barem linkove na njegove upise s drugih foruma. Ovi su teaseri poprilicno dosadili.. zelim konacno procitati nesto vise iz te njegove Teorije svega..
Ma nije.. Meni je jasno da od teorije svega nema ništa. Teodor, makar ovaj s točkicom, nema ni filozofsku ni teološku podlogu i sve što zna jest pisati protiv kršćanskih dogmi i židovske filozofije. Ovi teodori bez točkice su samo dokoni ljudi koji podižu čitanost teodorove teme, tako da je moguće da sve piše ista osoba. U svakom slučaju ja reagiram kad vidim namjeru pisanja protiv Krista. Znaš me.
Je li, ono, u Kviskoteci bila rubrika s osobom A, B i C? :)
Meni je TeoFran s tockicom drazi. Pristojniji je i smireniji, strpljivo odgovara na svaki upis.. To sto svoju Teoriju svega ispisuje mjesecevim runama pa se nama nesretnicama tesko nazire njen sadrzaj jer nam na ovom mjestu ne dopire ni svjetlost Mjeseca, ni zvijezda, a da i dopire opet ne bismo razaznale o cemu je rijec (nismo upoznate s tim posebnim runskim pismom), dakle, to je jos jedna kvacica za njega ...
Samo kazem.
Nisam gledala Kviskoteku ili se ne sjećam da jesam. Ali sjećam se nekog kviza sa trima osobama. Ovu enigmu ovdje bi mogao riješiti samo pokojni Mirko Miočić. :)
Teodor s točkicom je pristojan jer smo i mi pristojne. Pogledala sam malo po forumima, morala bi vidjeti koliko negativnih emocija i bijesa izaziva u sugovornicima. :D
Ipak se ne slažem da se teodor s točkicom služi mjesečevim runama. One ipak otvaraju neka vrata, ali bojim se da teorija svega drži vrata čvrsto zatvorenima. Vjerujem da je teodor s točkicom razvio svoj jedinstveni meta jezik, pardon, bogovi su ga naučili tome jeziku koji nama smrtnicima nije dostupan. Nisam talenat za jezike pa sam sve uvjerenija da teorija svega neće doprijeti do mojih dubina i pličina.
Seveda! Pa še kak!
Ponekad je dovoljna samo jedna misao, ideja i odskrinu se neka nasa unutarnja vrata bez obzira na istinitost onoga sto citamo ili slusamo. Tako i razne teorije urote drzim vrijednima jer me poticu na propitivanje mojeg stvarnog razumijevanja prirodnih mehanizama. Recimo, ako me uhvati na prepad zagovornik plosnozemlja, bih li mogla navesti barem dva, tri primjera iz svakodnevnog iskustva koji ukazuju na sfericnost naseg planeta?
2021-01-16
Ima više brojeva između 0 i10 nego između 0 i 1, jer imaš 10 skupova istih brojeva prema samo isto takva 2 skupa, lagana matematika, ali kako za koga, e da.violator wrote:teodor.francic wrote:"Polupravac ima s jedne strane točku a s druge nema, prostire se u beskonačnost!"
Ak nekima nije jasno što ovdje piše možemo detaljnije o tome, ali mislio sam da su svi shvatili, ali nisu koliko vidim, e da!
I za tebe vrijedi isto pitanje koje sam postavila TeoFranu Bez Tockice.
2021-04-18
Pardon, 10 skupova prema 1, a ne 2, krivo sam napisao, mea culpa!
2021-04-18
A što znači da i beskonačno ima VIŠE vrsta, nije sve isto, ima manje i veće beskonačnosti, detaljnije dakako u samoj teoriji, e da!
2021-04-18
Na primjeru polupravaca se vidi da ima veće i manje beskonačnosti, a tek kada se objasne sve dimenzije, biti će jasno ZAŠTO ne postoji samo jedna beskonačnost, e da!
Kako jedna beskonačnost MOŽE biti i beskonačno veća od druge, pokazati će matematika beskonačnosti, pa še kak.
Na Zemlji još za to nije nitko čuo a ni računao, samo kažem!
Kako jedna beskonačnost MOŽE biti i beskonačno veća od druge, pokazati će matematika beskonačnosti, pa še kak.
Na Zemlji još za to nije nitko čuo a ni računao, samo kažem!
2021-04-18
teodor.francic wrote:A što znači da i beskonačno ima VIŠE vrsta, nije sve isto, ima manje i veće beskonačnosti, detaljnije dakako u samoj teoriji, e da!
Ako uzmemo da je skup brojeva od 0 - 1 dio skupa brojeva od 0 - 10, tada nam se pogresno namece misao da je svaki podskup manji od skupa koji ga sadrzi. Ima beskonacno mnogo brojeva od 0 - 1, kao sto ih ima beskonacno mnogo od 0 - 10. Kako jedna beskonacnost moze biti manja od druge beskonacnosti? :)
Guest- Guest
violator wrote:teodor.francic wrote:A što znači da i beskonačno ima VIŠE vrsta, nije sve isto, ima manje i veće beskonačnosti, detaljnije dakako u samoj teoriji, e da!
Ako uzmemo da je skup brojeva od 0 - 1 dio skupa brojeva od 0 - 10, tada nam se pogresno namece misao da je svaki podskup manji od skupa koji ga sadrzi. Ima beskonacno mnogo brojeva od 0 - 1, kao sto ih ima beskonacno mnogo od 0 - 10. Kako jedna beskonacnost moze biti manja od druge beskonacnosti? :)
Sad si nekako mislim da tu neobicnost fraktali najbolje predstavljaju i razrjesavaju.... :)
Guest- Guest
Nije točno, od 0 - 1 imaš ISTO brojeva kao i recimo od 1 - 2, pa isto imaš od 2-3, i tak dalje.violator wrote:teodor.francic wrote:A što znači da i beskonačno ima VIŠE vrsta, nije sve isto, ima manje i veće beskonačnosti, detaljnije dakako u samoj teoriji, e da!
Pa si sada zbroji čak i ako ima beskonačno od 0 - 1 , nemaju isto brojeva, jer isto tako beskonačno ima i od 1 -2, ili 2 -3, i tak dalje sve do deset.
To je matematika beskonačnosti, koju samo za sada Bogovi znaju, i Teodor na Zemlji, e da!
2021-04-18
teodor.francic wrote:Nije točno, od 0 - 1 imaš ISTO brojeva kao i recimo od 1 - 2, pa isto imaš od 2-3, i tak dalje.violator wrote:teodor.francic wrote:A što znači da i beskonačno ima VIŠE vrsta, nije sve isto, ima manje i veće beskonačnosti, detaljnije dakako u samoj teoriji, e da!
Pa si sada zbroji čak i ako ima beskonačno od 0 - 1 , nemaju isto brojeva, jer isto tako beskonačno ima i od 1 -2, ili 2 -3, i tak dalje sve do deset.
To je matematika beskonačnosti, koju samo za sada Bogovi znaju, i Teodor na Zemlji, e da!
TeoFrane, poslat cu te Franku na strijeljanje. :D Beskonacno je beskonacno. Nema manje i vece beskonacnosti. :P
Guest- Guest
IMA!violator wrote:teodor.francic wrote:Nije točno, od 0 - 1 imaš ISTO brojeva kao i recimo od 1 - 2, pa isto imaš od 2-3, i tak dalje.violator wrote:teodor.francic wrote:A što znači da i beskonačno ima VIŠE vrsta, nije sve isto, ima manje i veće beskonačnosti, detaljnije dakako u samoj teoriji, e da!
TeoFrane, poslat cu te Franku na strijeljanje. :D Beskonacno je beskonacno. Nema manje i vece beskonacnosti. :P
Ali to je za najnaprednije na Zemlji, za sada, samo kažem!
2021-04-18
"Da li je beskonačno puta metar i beskonačno puta kilometar jednako veliko"
Da bi to provjerili, počnite računati, i već na prva dva tri množenja se VIDI kakav će krajnji rezultat biti, iako se postupkom ne može do kraja izračunati.
Samo za najnaprednije, a za ostale kada budu savladali OSNOVE metafizike, dakako!
Da bi to provjerili, počnite računati, i već na prva dva tri množenja se VIDI kakav će krajnji rezultat biti, iako se postupkom ne može do kraja izračunati.
Samo za najnaprednije, a za ostale kada budu savladali OSNOVE metafizike, dakako!
2021-04-18
Rekao sam da ni najpametniji na Zemlji godinama NEĆE moći do kraja shvatiti moju "teoriju svega", i ne šalim se, dapače!
2021-04-18
teodor.francic wrote:"Da li je beskonačno puta metar i beskonačno puta kilometar jednako veliko"
Zelis li reci da, ako beskonacno ravnu liniju skratis za metar, ona prestaje biti beskonacno ravna linija? :) Ako je skratimo za dva metra? Tri?
Guest- Guest
teodor.francic wrote:Rekao sam da ni najpametniji na Zemlji godinama NEĆE moći do kraja shvatiti moju "teoriju svega", i ne šalim se, dapače!
A mozda nas onda oni glupi iznenade? Oni su fino nepredvidljivi, nisu skuceni razumom, pa im se, mozda, i posreci? :)
Guest- Guest
Ovo Franino- E, da! me podsjeća na ono Martinovo PREMA TOME!!!
Btw, onaj bez točke je falši Teodor. S točkom je original. E, da!
Btw, onaj bez točke je falši Teodor. S točkom je original. E, da!
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Page 16 of 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Similar topics
» Teorija zavjere - Let na Mjesec
» Afganistan : Teorija kaosa
» najjača covid teorija do sad
» Teorija zavjere o mreži 5G i koroni
» Teorije urote
» Afganistan : Teorija kaosa
» najjača covid teorija do sad
» Teorija zavjere o mreži 5G i koroni