teorija svega!
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 9 of 40
Page 9 of 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: teorija svega!
Naš svemir napravila je Vansvemirska Inteligencija, rođena u našem prostor-vremenu kao prvi inteligentni oblik života, e da!
teodor.francic- Posts : 726
2021-04-18
Moja teorija donosi neviđene stvari, poput te da recimo POSTOJE bića koja su daleko VEĆA od našega SVEMIRA, inteligentna bića, koja dakako onda žive u opet toliko daleko većem prostor-vremenu nego je to naše, e da!
2021-04-18
Isto tako moja teorija će dokazati da kao što postoje ineteligentna bića daleko veća od našega svemira, da isto tako postoje inteligentna bića koja žive u svemiru prepunom galaksija i prostor-vremenu, a sve to je daleko manje od naših subatomskih čestica.
Guliverova putovanja su ništa naspram stvarnosti u kojoj živimo, što se fizičkih veličina tiče.
Sve to dakako u detalje opisujem u svojoj teoriji, pa še kak!
Guliverova putovanja su ništa naspram stvarnosti u kojoj živimo, što se fizičkih veličina tiče.
Sve to dakako u detalje opisujem u svojoj teoriji, pa še kak!
2021-04-18
Ništa u materijalnom svijetu NIJE takvo kakvim se čini, dapače!
Sve je to UMJETNO napravljeno, cijeli svemir, manipulacijom prostora i vremena.
I svijesti, e da!
Sve je to UMJETNO napravljeno, cijeli svemir, manipulacijom prostora i vremena.
I svijesti, e da!
2021-04-18
Svemir je zapravo umjetni laboratorij najstarije Inteligencije u našem prostor-vremenu, to ću dokazati svojom teorijom, a nedugo zatim će svi ljudi na Zemlji dobiti i konkretne fizičke dokaze za to, e da!
2021-04-18
Biti će velikih znakova na nebu, na Suncu, Mjesecu i zvijezdama, koje znanost neće moći znati objasniti, osim postojanjem Stvoritelja svemira i života na Zemlji, e da!
2021-04-18
Dolazi vrijeme kada će BAJKE o postanku poput Velikoga praska, evolucije, i nekakvih nepostojećih vječnih bića, otići u povijest, a ostati će samo ona PRAVA istina o svima nama, e da!
2021-04-18
Koja je to Prava istina o nama?teodor.francic wrote:Dolazi vrijeme kada će BAJKE o postanku poput Velikoga praska, evolucije, i nekakvih nepostojećih vječnih bića, otići u povijest, a ostati će samo ona PRAVA istina o svima nama, e da!
Jesmo li ribice u nečijem akvariju?
Što su zapravo znanstvene discipline, u što one žele proniknuti, iako smo svjesni da smo na stupnju pokušaja paljenja vatre s drvetom i slamom..
poštovana mativka zar vam nije očigledno da sam bukvalno poremećena i mentalno zaostala osoba koja se dva meseca sama sa sobom dopisuje i nema pojma šta priča,što me pitate uopće išta,zares žalobno!
2021-01-16
Nismo ribice, ali smo BIO ROBOTI, e da!mativka wrote:Koja je to Prava istina o nama?teodor.francic wrote:Dolazi vrijeme kada će BAJKE o postanku poput Velikoga praska, evolucije, i nekakvih nepostojećih vječnih bića, otići u povijest, a ostati će samo ona PRAVA istina o svima nama, e da!
Jesmo li ribice u nečijem akvariju?
Mozak kao središte i upravni organ za cijelo tijelo.
A netko kontrolira mozak, sve jasno, ali kako kome.
Treba ZNATI mozak napraviti, a onda ga držati u funkciji održanja života.
Jasno je da Inteligencija koja to radi je pravi Bog za nas ljude, i ne samo za ljude nego za SVA bića u svemiru, dakle u cijelom materijalnom svijetu.
Last edited by teodor.francic on 13/6/2021, 20:27; edited 1 time in total
2021-04-18
Znanost NEMA alata da ikada sazna KAKO je nastao i kako funkcionira materijalni svijet, postoje ograničenja materijalnoga svijeta iza kojih se ne može, garant.mativka wrote:Što su zapravo znanstvene discipline, u što one žele proniknuti, iako smo svjesni da smo na stupnju pokušaja paljenja vatre s drvetom i slamom..
Može se dalje jedino ak se napusti materijalno tijelo.
Ali o tome mi ljudi ne odlučujemo, barem ne još na Zemlji, seveda!
2021-04-18
Neki još ne mogu shvatiti da postoji SAVRŠENA KOCKA, sa istim duljinama i stranica i dijagonala, a sve je lijepo objašnjeno na forumima, pa še kak.
2021-04-18
Kod savršene kocke nije samo problem što ima jednake duljine stranica i dijagonala, nego što postoji fizički ISTOVREMENO u dvije različite dimenzije, u jednoj dakako postoji fizički kao prostor-vrijeme a u drugoj kao doslovno Ništa, e da!
2021-04-18
Ukratko, ne postoji ni Veliki prasak, a niti neki vječni Bog kao osobno biće, sve što postoji nastalo je iz doslovnoga NIŠTA, a kako, to ćete moći saznati jedino iz moje "teorije svega", seveda!
2021-04-18
teodor.francic wrote:Kod savršene kocke nije samo problem što ima jednake duljine stranica i dijagonala, nego što postoji fizički ISTOVREMENO u dvije različite dimenzije, u jednoj dakako postoji fizički kao prostor-vrijeme a u drugoj kao doslovno Ništa, e da!
Kocka (kao geometrijsko tijelo) postoji u dvije razlicite dimenzije? Jest. I zove se kvadrat (geometrijski lik). :p
Guest- Guest
Nije riječ o kocki u 3D prostoru, nego u multisvemiru, gdje postoji u 2 različite dimenzije, u dva razlilčita oblika, e da!violator wrote:teodor.francic wrote:Kod savršene kocke nije samo problem što ima jednake duljine stranica i dijagonala, nego što postoji fizički ISTOVREMENO u dvije različite dimenzije, u jednoj dakako postoji fizički kao prostor-vrijeme a u drugoj kao doslovno Ništa, e da!
Kocka (kao geometrijsko tijelo) postoji u dvije razlicite dimenzije? Jest. I zove se kvadrat (geometrijski lik). :p
2021-04-18
teodor.francic wrote:Ukratko, ne postoji ni Veliki prasak, a niti neki vječni Bog kao osobno biće, sve što postoji nastalo je iz doslovnoga NIŠTA, a kako, to ćete moći saznati jedino iz moje "teorije svega", seveda!
A kad ces nam izloziti tu svoju teoriju? Dosad si je samo najavljivao...
Velis, znanost nema alate za otkrivanje postanka i funkcioniranja svemira (materijalnog svijeta) zbog ogranicenja istog. Kako si ti, kao tvarno bice, uspio ono sto je znanosti nedohvatno? Odakle tebi ti "alati"?
Guest- Guest
teodor.francic wrote:Nije riječ o kocki u 3D prostoru, nego u multisvemiru, gdje postoji u 2 različite dimenzije, u dva razlilčita oblika, e da!violator wrote:teodor.francic wrote:Kod savršene kocke nije samo problem što ima jednake duljine stranica i dijagonala, nego što postoji fizički ISTOVREMENO u dvije različite dimenzije, u jednoj dakako postoji fizički kao prostor-vrijeme a u drugoj kao doslovno Ništa, e da!
Pa "kocka" je po definiciji (3D) tijelo omedjeno sa sest medjusobno sukladnih kvadrata.
Zatim imamo HIPERkocku, 4D kocku, koja se odnosi prema obicnoj (3D) kocki kao obicna kocka prema kvadratu, odnosno omedjena je s medjusobno sukladnim kockama.
A kocka iz multiverzuma bi , po analogiji, bila omedjena s medjusobno sukladnim n-dimenzionalnim kockama. Zar ne?
Ili zelis reci da je sam multiverzum jedna "metakocka", odnosno da je multiverzum.omedjen s medjusobno sukladnim 4D prostorvremenskim kontinuumima?
Guest- Guest
Ne, ne radi se o metakocki, već o kocki kako sam rekao koja ima jednake i stranice i dijagonale, i jedna kocka ne dodiruje drugu u multisvemiru, dapače, one su toliko udaljene jedne od drugih da jedne za druge NE POSTOJE, e da!violator wrote:teodor.francic wrote:Nije riječ o kocki u 3D prostoru, nego u multisvemiru, gdje postoji u 2 različite dimenzije, u dva razlilčita oblika, e da!violator wrote:teodor.francic wrote:Kod savršene kocke nije samo problem što ima jednake duljine stranica i dijagonala, nego što postoji fizički ISTOVREMENO u dvije različite dimenzije, u jednoj dakako postoji fizički kao prostor-vrijeme a u drugoj kao doslovno Ništa, e da!
Pa "kocka" je po definiciji (3D) tijelo omedjeno sa sest medjusobno sukladnih kvadrata.
Zatim imamo HIPERkocku, 4D kocku, koja se odnosi prema obicnoj (3D) kocki kao obicna kocka prema kvadratu, odnosno omedjena je s medjusobno sukladnim kockama.
A kocka iz multiverzuma bi , po analogiji, bila omedjena s medjusobno sukladnim n-dimenzionalnim kockama. Zar ne?
Ili zelis reci da je sam multiverzum jedna "metakocka", odnosno da je multiverzum.omedjen s medjusobno sukladnim 4D prostorvremenskim kontinuumima?
Last edited by teodor.francic on 22/6/2021, 15:38; edited 1 time in total
2021-04-18
"Teorija svega" je preteška da bi se dala na forumima, zato i dajem samo neke rezultate, da se eto čuje za to, seveda.violator wrote:teodor.francic wrote:Ukratko, ne postoji ni Veliki prasak, a niti neki vječni Bog kao osobno biće, sve što postoji nastalo je iz doslovnoga NIŠTA, a kako, to ćete moći saznati jedino iz moje "teorije svega", seveda!
A kad ces nam izloziti tu svoju teoriju? Dosad si je samo najavljivao...
Velis, znanost nema alate za otkrivanje postanka i funkcioniranja svemira (materijalnog svijeta) zbog ogranicenja istog. Kako si ti, kao tvarno bice, uspio ono sto je znanosti nedohvatno? Odakle tebi ti "alati"?
I kako ja ZNAM kako je zbilja sve nastalo je zasluga Bogova koji su svemir napravili, ONI su mi to dopustili, ali to ne znači da ja svojim radom i Umom nisam došao do toga, samo kažem.
Recimo da su Bogovi to samo ubrazali, e da!
2021-04-18
Page 9 of 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Similar topics
» Teorija zavjere - Let na Mjesec
» Afganistan : Teorija kaosa
» najjača covid teorija do sad
» Teorija zavjere o mreži 5G i koroni
» Teorije urote
» Afganistan : Teorija kaosa
» najjača covid teorija do sad
» Teorija zavjere o mreži 5G i koroni