Ako nije Klaus pucao iz topa, onda je Zeman: Turskoj nije mjesto u EU, ponaša se kao saveznica Islamske države
Page 1 of 1
Ako nije Klaus pucao iz topa, onda je Zeman: Turskoj nije mjesto u EU, ponaša se kao saveznica Islamske države
KRTIKA IZ PRAGA: Turskoj nije mjesto u EU, ponaša se kao saveznica Islamske države
Foto: AFP Autor: Danas.hr 21:57 10.12.2015
“Mislim da je Turska prava članica NATO, ali se u nekim situacijama ponaša kao saveznica Islamske države. Turska kupuje naftu iz Sirije i tako financira Islamsku državu”, kazao je Zeman.
Dodao je kako se Turska vodi načelom ‘neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj’, misleći pritom na Kurde koji su, po Zemanovim riječima, jedini koji se učinkovito bore protiv Islamske države.
Češki predsjednik usto je kritizirao namjeru EU da vladi u Ankari dodijeli tri milijarde eura za bolje zbrinjavanje 2,2 milijuna izbjeglica iz Sirije.
RUSKO MINISTARSTVO OBRANE: Imamo dokaze da Turska kupuje naftu od Islamske države
“Prije nego što se raspalo, Rimsko carstvo plaćalo je danak barbarima da ne napadaju njezin teritorij. Turska ima mogućnosti primiti toliko broj izbjeglica, ne samo zato što je to mali dio u odnosu na njenu populaciju, već i stoga što dijele istu religiju”, kazao je Zeman.
Prozivan zbog svojih ranijih oštrih izjava i tvrdih stavova spram izbjeglica i islama, Zeman je ovoga puta naglasio kako opasnost ne vidi u islamu već u prenošenju navika muslimana u Europu.
http://net.hr/danas/svijet/krtika-iz-praga-turskoj-nije-mjesto-u-eu-ponasa-se-kao-saveznica-islamske-drzave/
Foto: AFP Autor: Danas.hr 21:57 10.12.2015
Turska ne bi trebala postati članica Europske unije jer se ponaša kao saveznica Islamske države, izjavio je češki predsjednik Miloš Zeman za praški dnevnik Parlamentni listy.
“Mislim da je Turska prava članica NATO, ali se u nekim situacijama ponaša kao saveznica Islamske države. Turska kupuje naftu iz Sirije i tako financira Islamsku državu”, kazao je Zeman.
Kritizirao Bruxelles zbog Ankare
Dodao je kako se Turska vodi načelom ‘neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj’, misleći pritom na Kurde koji su, po Zemanovim riječima, jedini koji se učinkovito bore protiv Islamske države.
Češki predsjednik usto je kritizirao namjeru EU da vladi u Ankari dodijeli tri milijarde eura za bolje zbrinjavanje 2,2 milijuna izbjeglica iz Sirije.
RUSKO MINISTARSTVO OBRANE: Imamo dokaze da Turska kupuje naftu od Islamske države
Turska može sama zbrinuti sve izbjeglice
“Prije nego što se raspalo, Rimsko carstvo plaćalo je danak barbarima da ne napadaju njezin teritorij. Turska ima mogućnosti primiti toliko broj izbjeglica, ne samo zato što je to mali dio u odnosu na njenu populaciju, već i stoga što dijele istu religiju”, kazao je Zeman.
Prozivan zbog svojih ranijih oštrih izjava i tvrdih stavova spram izbjeglica i islama, Zeman je ovoga puta naglasio kako opasnost ne vidi u islamu već u prenošenju navika muslimana u Europu.
http://net.hr/danas/svijet/krtika-iz-praga-turskoj-nije-mjesto-u-eu-ponasa-se-kao-saveznica-islamske-drzave/
Guest- Guest
Re: Ako nije Klaus pucao iz topa, onda je Zeman: Turskoj nije mjesto u EU, ponaša se kao saveznica Islamske države
Jasan uvid, kad će progledati naši sliepci?
Re: Ako nije Klaus pucao iz topa, onda je Zeman: Turskoj nije mjesto u EU, ponaša se kao saveznica Islamske države
Dokle god vlastiti narod bude dopuštao im miran san.
Guest- Guest
Zeman je odličan kao i Orban.....višegradksa skupina cijela je super ali ne trebamo se vezati uz baltičke države. Američko kukavičije jaje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Trebamo se vezati uz svakoga uz koga možemo promicati svoje interese i dok možemo promicati svoje interese. Nikakva ljubav, samo interesi.
Regoč wrote:Trebamo se vezati uz svakoga uz koga možemo promicati svoje interese i dok možemo promicati svoje interese. Nikakva ljubav, samo interesi.
Hrvatski interes nije biti antiruski kordon a što postaje uspravnicom.
Ja sam za višegradsku skupinu ali protiv sam vezivanja za baltičke države.
2015-08-06
Ako bosherske Hrvate možemo osigurati dioništvom u kordonu, stanimo u prvi red.epikur37 wrote:Hrvatski interes nije biti antiruski kordon a što postaje uspravnicom.Regoč wrote:Trebamo se vezati uz svakoga uz koga možemo promicati svoje interese i dok možemo promicati svoje interese. Nikakva ljubav, samo interesi.
Regoč wrote:Ako bosherske Hrvate možemo osigurati dioništvom u kordonu, stanimo u prvi red.epikur37 wrote:Hrvatski interes nije biti antiruski kordon a što postaje uspravnicom.Regoč wrote:Trebamo se vezati uz svakoga uz koga možemo promicati svoje interese i dok možemo promicati svoje interese. Nikakva ljubav, samo interesi.
Pogle kakao se ponašaš poput poamerice kao ondak poturice...a sve nešto suverenbitet i država...bljeh roblje.
2015-08-06
nama ja prioritet riješiti se kukavičjih jaja u našem gnijezdu... posebno su kvarna ona iz tuzlanskog kontigenta... ta je serija ...kao i još neke inkubatorski skroz kontaminirana...
2015-08-08
Ponašam se racionalno: imamo svoje interese i moramo naći način da ih ostvarimo. Ako je to savez s Amerikom, onda smo američki vazal. Jasno, vazalstvo se mora odraditi, ali ako ishodujemo hrvatsku ravnopravnost u Bosheru, neka.epikur37 wrote:Pogle kakao se ponašaš poput poamerice kao ondak poturice...a sve nešto suverenbitet i država...bljeh roblje.Regoč wrote:Ako bosherske Hrvate možemo osigurati dioništvom u kordonu, stanimo u prvi red.epikur37 wrote:Hrvatski interes nije biti antiruski kordon a što postaje uspravnicom.Regoč wrote:Trebamo se vezati uz svakoga uz koga možemo promicati svoje interese i dok možemo promicati svoje interese. Nikakva ljubav, samo interesi.
No vrijeme će pokazati, Europa se mijenja stubokom. Regoch, ideološki si blizak bilo bi doista šteta da ostaneš na tom komadu leda dok se širi more koje vrije europom.
2015-08-06
hrvatsku ravnopravnost je pokušao ishodovati onaj kojeg danas na godišnjicu smrti spominju u odjavi dnevnika, a ološ koji se infiltrirao u HR najviše po njemu pljuje, što i ne čudi jer oni sa tom idejom nikad nisu ništa ni imali, osim kad je bilo izgledno da bi mogli na osobnoj razini profitirati...
2015-08-08
Similar topics
» Češki predsjednik: Turska se ponaša kao ISIL i nije joj mjesto u EU-a
» Bivši francuski premijer: "Turskoj nije mjesto u EU, prekinuti pregovore i s balkanskim zemljama"
» Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
» SEKSUALNA ROBINJA ISLAMSKE DRŽAVE
» Pao 'Buldožer'zloglasni koljač Islamske države
» Bivši francuski premijer: "Turskoj nije mjesto u EU, prekinuti pregovore i s balkanskim zemljama"
» Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
» SEKSUALNA ROBINJA ISLAMSKE DRŽAVE
» Pao 'Buldožer'zloglasni koljač Islamske države
Page 1 of 1