Pao 'Buldožer'zloglasni koljač Islamske države
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Pao 'Buldožer'zloglasni koljač Islamske države
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/video-pao-buldozer-zloglasni-koljac-islamske-drzave-polugol-i-s-lisicama-na-rukama/4123821/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Pao 'Buldožer'zloglasni koljač Islamske države
..taj ej najebo...
2015-09-08
ko zna sto si je u tom trenutku mislio..sto mi ej ovo sve trebalo
2015-09-08
jak mi je taj đihadist koji se dao zarobiti..a djevice?..a raj?
2015-09-08
a, baš..nešto tu ne štima..vuksadinare wrote:jak mi je taj đihadist koji se dao zarobiti..a djevice?..a raj?
2014-04-12
..debeli ej htio avanturu....mislio ej da nece njega..on silan i jak...a sad svezan i bacen u kamionet ko svinja pred klanje...a djevica i raja nema nigdjeIvyTeasdale wrote:a, baš..nešto tu ne štima..vuksadinare wrote:jak mi je taj đihadist koji se dao zarobiti..a djevice?..a raj?
2015-09-08
Snimka od proškog tjedna. Tkozna šta je bilo s njime...
Kakva vrića govana, bijednik i kukavica kao i druge islamističke ubojice,
sadistički manijaci "religije mira" .
Izmet ljudskog roda, kukavica koja nije imao hrabrosti ostaviti zadnji metak
za sebe. Ili je pokušao prošvercati se kao civil. Možda je krenio ka EU ka -mutti-
Ne znam šta je očekivao.............da će ga pomilovati, amnestirati???
Da ga neće prepoznati
sadistički manijaci "religije mira" .
Izmet ljudskog roda, kukavica koja nije imao hrabrosti ostaviti zadnji metak
za sebe. Ili je pokušao prošvercati se kao civil. Možda je krenio ka EU ka -mutti-
Ne znam šta je očekivao.............da će ga pomilovati, amnestirati???
Da ga neće prepoznati
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
..pa dar bradu obrijao i osisao se..toliko pameti u pasceta
2015-09-08
ovaj će sve propjevati čim mu uskrate prvi obrok...
Zatukli ga lopatama, ima par snimaka gdje takve zatuku palicama nabrajajuci clanove obitelji koje su takvi pobili, pa ga tresnu povelikom ciglom u glavu i onda kratki rafal. Necu stavljat linkove nije to za gledat bas.dawson wrote:Snimka od proškog tjedna. Tkozna šta je bilo s njime...
omni-
2014-04-12
..nikakva smrt za onog koje ocekivao da ce susrest u raju djevice..bolje da se sam roknuo..ili izletio sa bombama da ga roknu..omni wrote:Zatukli ga lopatama, ima par snimaka gdje takve zatuku palicama nabrajajuci clanove obitelji koje su takvi pobili, pa ga tresnu povelikom ciglom u glavu i onda kratki rafal. Necu stavljat linkove nije to za gledat bas.dawson wrote:Snimka od proškog tjedna. Tkozna šta je bilo s njime...
2015-09-08
omni wrote:Zatukli ga lopatama, ima par snimaka gdje takve zatuku palicama nabrajajuci clanove obitelji koje su takvi pobili, pa ga tresnu povelikom ciglom u glavu i onda kratki rafal. Necu stavljat linkove nije to za gledat bas.dawson wrote:Snimka od proškog tjedna. Tkozna šta je bilo s njime...
Stavi link onda, baš bih pogledao šta je bilo sa njim.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ne vjerujem da je on ista ocekivao, on se isao izivljavat misleci da mu nitko nista ne moze, pa se nadao da ce uzet neku poziciju u novonastaloj "drzavi" i dokopat se bogatstva i izobilja, tipicni revolucionar. Sad je upoznao drugu stranu revolucije, nadat se da ga je boljelo do besvjesti.vuksadinare wrote:..nikakva smrt za onog koje ocekivao da ce susrest u raju djevice..bolje da se sam roknuo..ili izletio sa bombama da ga roknu..omni wrote:Zatukli ga lopatama, ima par snimaka gdje takve zatuku palicama nabrajajuci clanove obitelji koje su takvi pobili, pa ga tresnu povelikom ciglom u glavu i onda kratki rafal. Necu stavljat linkove nije to za gledat bas.dawson wrote:Snimka od proškog tjedna. Tkozna šta je bilo s njime...
omni-
2014-04-12
Yehudi wrote:omni wrote:Zatukli ga lopatama, ima par snimaka gdje takve zatuku palicama nabrajajuci clanove obitelji koje su takvi pobili, pa ga tresnu povelikom ciglom u glavu i onda kratki rafal. Necu stavljat linkove nije to za gledat bas.dawson wrote:Snimka od proškog tjedna. Tkozna šta je bilo s njime...
znala sam
Guest- Guest
perverznjakNoor wrote:Yehudi wrote:omni wrote:Zatukli ga lopatama, ima par snimaka gdje takve zatuku palicama nabrajajuci clanove obitelji koje su takvi pobili, pa ga tresnu povelikom ciglom u glavu i onda kratki rafal. Necu stavljat linkove nije to za gledat bas.dawson wrote:Snimka od proškog tjedna. Tkozna šta je bilo s njime...
znala sam
2015-09-08
Na snimci se ne radi o njemu nego jednom takvom al predpostavljam da je tu negdje prosao, pogotovu ako su ga Kurdi uhvatili. Na snimku sirijski vojnici zlostavljaju clana umjerenih ili isis-a ne proizilazi tocno ali s evidi njihov odnos prema takvima.Yehudi wrote:omni wrote:Zatukli ga lopatama, ima par snimaka gdje takve zatuku palicama nabrajajuci clanove obitelji koje su takvi pobili, pa ga tresnu povelikom ciglom u glavu i onda kratki rafal. Necu stavljat linkove nije to za gledat bas.dawson wrote:Snimka od proškog tjedna. Tkozna šta je bilo s njime...
https://www.youtube.com/watch?v=ykqs1L4wo3I
https://www.youtube.com/watch?v=0TBQVdC8sRI
UPOZORENJE!!! Stvarno nije za gledat.
Last edited by omni on 2/6/2016, 12:43; edited 2 times in total
omni-
2014-04-12
moramo biti....onda ti ej najboljeYehudi wrote:Zločesti ste
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
» SEKSUALNA ROBINJA ISLAMSKE DRŽAVE
» Partizani kreću u rat protiv Islamske države
» Na Balkanu 400.000 poklonika Islamske države, a BiH prednjači
» O izjednačavanju Srba u Bosni sa teroristima Islamske države!
» SEKSUALNA ROBINJA ISLAMSKE DRŽAVE
» Partizani kreću u rat protiv Islamske države
» Na Balkanu 400.000 poklonika Islamske države, a BiH prednjači
» O izjednačavanju Srba u Bosni sa teroristima Islamske države!
Page 1 of 2