Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
Page 1 of 1
Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
Zahtevamo da nam se odobri penzija za Mirzu. Pa svi moraju znati da se on borio za islam i za ceo ummet a ne samo za islamsku drzavu. Kakva je ovo drzava koja ne brine o svojim gradjanima, o nama i o nasem gubitku.
Mi imamo pravo na pravicnu nadoknadu. Necemo sjediti skrstenih ruku dok nam se to ne omoguci. Kako i ostali borci, i nas sin ima svoja ljudska prava. Nama su ugrozena ljudska prava, mislimo da bi se i Natasa Kandic slozila sa nama.
Ne trazimo puno, jer razumijemo situaciju u zemlji, zato 80% prosecne penzije je nesto socijem smo zadovoljni. Da je ovo ozbiljna drzava koja ne ponizava muslimane ona bi nam to vec omogucila. Mi smo ovde obespravljeni i gradjani smo drugoga rijeda, nas sin se borio za slobodu protiv zla Assada, i za nju je zivot svoj dao,a mi sad nista da ne dobijemo. Pa kako to moze, ne mere Allah to dozvolit! A i Zukorlic bi se slozio sa tijem. On je ubijao tamo nevjernike i borio se za slavu Allaha i poslanika naseg, a da je ziv i sad bijih ubijao. Pa islam je tekovina Srbije, i trebamo se svi zajedno boriti protiv islamofobije. Allah ce kaznit ovu zemlju ako se ne udovolji nasijem zahtijevima. Zato se obracamo iz najbolje namjere ovoj drzavi da nam udovolji jer joj zelimo sve najboljije.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
Daće Vučić penziju. Dobar je on sa Alahom, jebem ih u usta obojicu.
Re: Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
Eto ti šabana.
2014-12-30
niko ne ponizava muslimane, ali srbija ne deli penzije za ucesce
u verskim ratovima sirom sveta.
ne znam, ali, msm, da je ucesce u ratu priznato samo nama iz 99 ?
a drugo, srbija ne bastini islam kao svoju kulturu, sem istorijski.
u verskim ratovima sirom sveta.
ne znam, ali, msm, da je ucesce u ratu priznato samo nama iz 99 ?
a drugo, srbija ne bastini islam kao svoju kulturu, sem istorijski.
Guest- Guest
Citam nekoliko puta...pa opet...i sve nesto gledam da li je Njuz net ili nesto slicno...pa opet citam...pa ne verujem... VUCICU, JEBEM TI SEME I PLEME U STA SI NAM PRETVORIO DRZAVU!
Oni ili su nenormalni ili nenormalno drski sa ovakvim zahtjevima. Ali nema veze neka je on otisao tamo gdje treba.
omni-
2014-04-12
Ahah kažu Alah će kazniti zemlju ako im nedaju penziju :D
Šaban je brat Cian. Moj problem je sisa Vučić.veber wrote:Eto ti šabana.
Možda mu Allah za uzvrat dade koju od 72 djevice.dzango wrote:Daće Vučić penziju. Dobar je on sa Alahom, jebem ih u usta obojicu.
Vučiću driješi kesu i daj ljudima ono što im po šerijatu pripada.
Mislim da je ovo zajebancija. Ako nije, onda joj.... :D
Guest- Guest
ahahahahahaha
ljucka prava
ajme
ovaj ode klati i onda se njegovi pozivaju na ljucka prava
a kru te jebo
njukaj brate Kime, hitno je, ocisti ovaj balkan i naseli bracu iz sjeverne koreje, imas moj blagoslov
ljucka prava
ajme
ovaj ode klati i onda se njegovi pozivaju na ljucka prava
a kru te jebo
njukaj brate Kime, hitno je, ocisti ovaj balkan i naseli bracu iz sjeverne koreje, imas moj blagoslov
» Partizani kreću u rat protiv Islamske države
» Na Balkanu 400.000 poklonika Islamske države, a BiH prednjači
» Pao 'Buldožer'zloglasni koljač Islamske države
» SEKSUALNA ROBINJA ISLAMSKE DRŽAVE
» Partizani kreću u rat protiv Islamske države
» Na Balkanu 400.000 poklonika Islamske države, a BiH prednjači
» Pao 'Buldožer'zloglasni koljač Islamske države
Page 1 of 1