SEKSUALNA ROBINJA ISLAMSKE DRŽAVE
Page 1 of 1
SEKSUALNA ROBINJA ISLAMSKE DRŽAVE
Islamska država u Iraku vodi tržište na kojem prodaje žene kao seksualne robinje, kazala je za AFP djevojka koja je uspjela pobjeći.
Jinan (18) je Jezidkinja koja je zarobljena početkom 2014. godine od strane Islamske države. Tri mjeseca kasnije uspjela je pobjeći iz ralja islamista, no u tom periodu prošla je pravi pakao.Tinejdžerica je bila premještana na nekoliko lokacija prije nego su ju kupila dvojica muškaraca, policajac i imam.
“Pokušali su nas preobratiti”
Otkrila je kako su ona i druge žene bile zaključane u kući.“Mučili su nas i pokušali su nas prisilno preobratiti. Kada bi to odbile tukli su nas i zavezane lancima ostavljali na suncu. Tjerali su nas da pijemo vodu punu mrtvih miševa. Ponekad su nam prijetili da će nas mučiti strujom”, kazala je Jinan.
“Ti muškarci nisu ljudi. Oni samo misle na smrt i ubijanje. Cijelo vrijeme uzimaju drogu i traže osvetu protiv svakoga. Kazali su kako će Islamska država jednog dana vladati svijetom”, objasnila je Jinan.
U petak će u Parizu biti objavljena knjiga u kojoj je opisano sve što je prošla tijekom zarobljeništva.
Vidjela je i borce iz zemalja Zapada
Opisala je u knjizi kako je jednom prilikom bila dovedena u jednu veliku prostoriju u kojoj je bilo još nekoliko desetaka žena. Borci su kružili oko njih, smijali se i štipali za stražnjice.Jedan je čovjek tada kazao: “Ova ima velike grudi, no ja želim Jezidkinju plavih očiju i svjetlije puti. One su navodno najbolje, a ja sam spreman to platiti”.
Tijekom boravka na toj “tržnici” vidjela je borce iz Iraka i Sirije, no i zapandjake čiju nacionalnost nije mogla razabrati. Najzgodnije djevojke bile su rezervirane za šefove ili bogate klijente.
Jinan je uspjela pobjeći nakon što je ukrala ključeve. Otišla je do svojeg supruga s kojim sada živi u kampu u Kurdistanu.
http://net.hr/danas/svijet/seksualna-robinja-islamske-drzave-mucili-su-nas-i-tjerali-da-pijemo-vodu-punu-mrtvih-miseva/
No fino...cak i zivotinje postuju svoje zenke,ovi vrazji nakoti niti to..
Guest- Guest
Re: SEKSUALNA ROBINJA ISLAMSKE DRŽAVE
Ljudi imaju tu jednu stranu, strašnu, pogotovo ako se s njome ne suoče...Zna se ona raspirti kad za to su povoljne prilike vani...
Guest- Guest
ma nisu oni krivi, društvo ih je natjeralo da budu takvi :)red wolf wrote:Ljudi imaju tu jednu stranu, strašnu, pogotovo ako se s njome ne suoče...Zna se ona raspirti kad za to su povoljne prilike vani...
2014-04-16
Ne yodica...To je unutar svakog čovjeka.aben wrote:ma nisu oni krivi, društvo ih je natjeralo da budu takvi :)red wolf wrote:Ljudi imaju tu jednu stranu, strašnu, pogotovo ako se s njome ne suoče...Zna se ona raspirti kad za to su povoljne prilike vani...
Guest- Guest
opa, a ruso i čovik je rođen dobar, a onda ga društvo iskvari?red wolf wrote:Ne yodica...To je unutar svakog čovjeka.aben wrote:ma nisu oni krivi, društvo ih je natjeralo da budu takvi :)red wolf wrote:Ljudi imaju tu jednu stranu, strašnu, pogotovo ako se s njome ne suoče...Zna se ona raspirti kad za to su povoljne prilike vani...
2014-04-16
Nisi još upoznao svog demona. Kad ga upoznaš, shvatit ćeš što sam ti rekao.aben wrote:opa, a ruso i čovik je rođen dobar, a onda ga društvo iskvari?red wolf wrote:Ne yodica...To je unutar svakog čovjeka.aben wrote:ma nisu oni krivi, društvo ih je natjeralo da budu takvi :)red wolf wrote:Ljudi imaju tu jednu stranu, strašnu, pogotovo ako se s njome ne suoče...Zna se ona raspirti kad za to su povoljne prilike vani...
Guest- Guest
more, javin ti se kad ga upoznam!red wolf wrote:Nisi još upoznao svog demona. Kad ga upoznaš, shvatit ćeš što sam ti rekao.aben wrote:opa, a ruso i čovik je rođen dobar, a onda ga društvo iskvari?red wolf wrote:Ne yodica...To je unutar svakog čovjeka.aben wrote:ma nisu oni krivi, društvo ih je natjeralo da budu takvi :)red wolf wrote:Ljudi imaju tu jednu stranu, strašnu, pogotovo ako se s njome ne suoče...Zna se ona raspirti kad za to su povoljne prilike vani...
2014-04-16
Ako ga ne pobjediš, nećeš mi se javiti...aben wrote:more, javin ti se kad ga upoznam!red wolf wrote:Nisi još upoznao svog demona. Kad ga upoznaš, shvatit ćeš što sam ti rekao.aben wrote:opa, a ruso i čovik je rođen dobar, a onda ga društvo iskvari?red wolf wrote:Ne yodica...To je unutar svakog čovjeka.aben wrote:ma nisu oni krivi, društvo ih je natjeralo da budu takvi :)red wolf wrote:Ljudi imaju tu jednu stranu, strašnu, pogotovo ako se s njome ne suoče...Zna se ona raspirti kad za to su povoljne prilike vani...
Guest- Guest
a, ja san mislia da ga triban samo upoznati, jebemu..ne ratuje mi se s demonima. i oni imaju prava. zar oni ne krvare kad ih porižeš?red wolf wrote:Ako ga ne pobjediš, nećeš mi se javiti...aben wrote:more, javin ti se kad ga upoznam!red wolf wrote:Nisi još upoznao svog demona. Kad ga upoznaš, shvatit ćeš što sam ti rekao.aben wrote:opa, a ruso i čovik je rođen dobar, a onda ga društvo iskvari?red wolf wrote:Ne yodica...To je unutar svakog čovjeka.aben wrote:ma nisu oni krivi, društvo ih je natjeralo da budu takvi :)red wolf wrote:Ljudi imaju tu jednu stranu, strašnu, pogotovo ako se s njome ne suoče...Zna se ona raspirti kad za to su povoljne prilike vani...
2014-04-16
A jadna otišla divljacima koji režu vratove.....i šta je glupača očekivala a još je veći kreten novinar koji je ovo napisao...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Otišla?...v_vlado wrote:A jadna otišla divljacima koji režu vratove.....i šta je glupača očekivala a još je veći kreten novinar koji je ovo napisao...
Guest- Guest
Ma o člemu vi divanite????
Islamska država????
Pa tko je prvi sebi uzimao seksualne robinje???
Zar nije onaj koji je sebi zebecirao pionirku od 7 godina???
Islamska država????
Pa tko je prvi sebi uzimao seksualne robinje???
Zar nije onaj koji je sebi zebecirao pionirku od 7 godina???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Koja je razlika između robinje i seksualne robinje?. Tj. dali "obična" robinja može prema potrebi biti i seksualna? :)
jasno,no seksualno se naglasava da se ponizi narod iz koga cure dolaze...dawson wrote:Koja je razlika između robinje i seksualne robinje?. Tj. dali "obična" robinja može prema potrebi biti i seksualna? :)
Guest- Guest
A jel sexualna robinja pere i suđe ili samo kitu?
2015-07-28
e sad...ja seksualnoj robinji ne bih dao da ista radi,samo da se potapa u mirisne vodice,po cijeli dan se maze sa bodi loušnom,lakira noktice,omeksava stopala u kupkama,i tako...ako je vec za seks..
Guest- Guest
Meni dobra i prosjećna ženska,pere mi gaće,kuha,čisti i još je katkad kresnem.....univerzale...bogomdani wrote:e sad...ja seksualnoj robinji ne bih dao da ista radi,samo da se potapa u mirisne vodice,po cijeli dan se maze sa bodi loušnom,lakira noktice,omeksava stopala u kupkama,i tako...ako je vec za seks..
2015-07-28
Multipraktik.. ...sto kad u prolazu pored trosjeda prdne,dok ti gledas utakmicu...??v_vlado wrote:Meni dobra i prosjećna ženska,pere mi gaće,kuha,čisti i još je katkad kresnem.....univerzale...bogomdani wrote:e sad...ja seksualnoj robinji ne bih dao da ista radi,samo da se potapa u mirisne vodice,po cijeli dan se maze sa bodi loušnom,lakira noktice,omeksava stopala u kupkama,i tako...ako je vec za seks..
Guest- Guest
red wolf wrote:Nisi još upoznao svog demona. Kad ga upoznaš, shvatit ćeš što sam ti rekao.aben wrote:opa, a ruso i čovik je rođen dobar, a onda ga društvo iskvari?red wolf wrote:Ne yodica...To je unutar svakog čovjeka.aben wrote:ma nisu oni krivi, društvo ih je natjeralo da budu takvi :)red wolf wrote:Ljudi imaju tu jednu stranu, strašnu, pogotovo ako se s njome ne suoče...Zna se ona raspirti kad za to su povoljne prilike vani...
Ova ima mista.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Similar topics
» TJERAO JE NA BRAK: Seksualna ropkinja ubila višeg zapovjednika Islamske države
» Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
» Pao 'Buldožer'zloglasni koljač Islamske države
» Partizani kreću u rat protiv Islamske države
» Na Balkanu 400.000 poklonika Islamske države, a BiH prednjači
» Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
» Pao 'Buldožer'zloglasni koljač Islamske države
» Partizani kreću u rat protiv Islamske države
» Na Balkanu 400.000 poklonika Islamske države, a BiH prednjači
Page 1 of 1