'' VIDEO KOJI JE ZGROZIO HRVATSKU 'Što se tu događa, pa vidite i sami. Većina to radi' ''
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: '' VIDEO KOJI JE ZGROZIO HRVATSKU 'Što se tu događa, pa vidite i sami. Većina to radi' ''
Naravno da sam lud...kaja_333 wrote:ma nisi, ti si samo ludred wolf wrote:
Ja nisam KOŽA...
Guest- Guest
Re: '' VIDEO KOJI JE ZGROZIO HRVATSKU 'Što se tu događa, pa vidite i sami. Većina to radi' ''
kaja_333 wrote:kaja ne misli da ce ljudi probuditi i nema dijagnozu kao red wolf. kaja misli da ima dobrih ljudi ali ima i ovakvih sadista kojima treba jebat mamu po svim osnovama. da požale što su se rodili. da mi se dohvatiti ovih što vežu pse na prugu operirala bi ih naživo i poslala im mami bubrege. .deda wrote:red wolf wrote:
Ne. Ja želim da se ljudi probude.
Dobro, ti to želiš, ali duboko u sebi znaš da to neće nikad biti vidiš to. A tako i kaja, pa onda poživčani i kaže previše.
krive dijagnoze daješ, ta djeca nisu sadisti
statistički gledano većinu loših stvari počine normalni ljudi, no svi radije vole vidjeti nekakvu poremećenost u njima, psihopatiju
jer je jako neugodan osjećaj i neprihvatlijivo misliti da takvo što rade normalni
ali je tako, pa evo i ti si normalna ali ti dođe da pogaziš nekog...
Guest- Guest
Kaže mi sadist, ajde...kaja_333 wrote:ajd u p. materinu bolesnured wolf wrote:
Kaže @kaja sadist...Žalosno...
Guest- Guest
PA LJEČI SE ONDAred wolf wrote:Naravno da sam lud...kaja_333 wrote:ma nisi, ti si samo ludred wolf wrote:
Ja nisam KOŽA...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne. Ja sam slobodan. Zašto bih se liječio od slobode?kaja_333 wrote:PA LJEČI SE ONDAred wolf wrote:Naravno da sam lud...kaja_333 wrote:ma nisi, ti si samo ludred wolf wrote:
Ja nisam KOŽA...
Guest- Guest
ma kakvi, gdje bi bili. normalna dječica, dignu štene i lupaju s njim od pod dok ga ne ubiju, ili ga drže kao boks vreću i lupaju dok ga ne ubiju. baš su zdrava djeca, osjećajna, od njih će društvo puno dobiti.deda wrote:
2015-08-15
Smirite se.
Svi smo razliciti.
Svi smo razliciti.
2014-04-12
Nisi samo koža, ali je i ona dio tebe, nemaš je tek tako slučajno.red wolf wrote:Ja nisam KOŽA...deda wrote:Pa to što nešto znaš te ne čini novim čovjekom. Istu kožu nosiš.red wolf wrote:Jesam li?deda wrote:Pa i ti si to, sin in očev, jedan od puno njih... ne možeš od toga pobjeći...red wolf wrote:
Jebe se meni za vas ljude...
To što si u toku života negdje došao do znanja, ne znači da više nisi čovjek, ili da nisi isti kao i svi drugi.
Tvoje znanje te ne razlikuje, ne mjenja te.
Guest- Guest
ne dođe mi pogazim nekoga, nego konkretno ovakve. mada bi to bilo prebrzo, više mi dođe da ih mučim pa ubijem.deda wrote:
ali je tako, pa evo i ti si normalna ali ti dođe da pogaziš nekog...
2015-08-15
Naravno da me mijenja...deda wrote:Nisi samo koža, ali je i ona dio tebe, nemaš je tek tako slučajno.red wolf wrote:Ja nisam KOŽA...deda wrote:Pa to što nešto znaš te ne čini novim čovjekom. Istu kožu nosiš.red wolf wrote:Jesam li?deda wrote:Pa i ti si to, sin in očev, jedan od puno njih... ne možeš od toga pobjeći...red wolf wrote:
Jebe se meni za vas ljude...
To što si u toku života negdje došao do znanja, ne znači da više nisi čovjek, ili da nisi isti kao i svi drugi.
Tvoje znanje te ne razlikuje, ne mjenja te.
Guest- Guest
kaja_333 wrote:ma kakvi, gdje bi bili. normalna dječica, dignu štene i lupaju s njim od pod dok ga ne ubiju, ili ga drže kao boks vreću i lupaju dok ga ne ubiju. baš su zdrava djeca, osjećajna, od njih će društvo puno dobiti.deda wrote:
da, normalni su, tebi je samo lakše vjerovati da nešto nije u redu s njima :)
većinu zla počine normalni ljudi, zato se nekoć vjerovalo da su možda zaposjednuti zlim duhom
Guest- Guest
msilim da nered wolf wrote:
Naravno da me mijenja...
to je prije tvoj ego i njegova oholost
Guest- Guest
ne, nisu normalni.postoje normalni ljudi i ovakvi, koje se previše tolerira. da ih se kazni kako spada unormalili bi se i ti, ili se barem ne bi usudili to raditi.deda wrote:
većinu zla počine normalni ljudi, zato se nekoć vjerovalo da su možda zaposjednuti zlim duhom
2015-08-15
i ti si normalna, pa si eto pisala o probijanju šipkom, ili gaženju autom, mrcvarenju itd.kaja_333 wrote:ne, nisu normalni.postoje normalni ljudi i ovakvi, koje se previše tolerira. da ih se kazni kako spada unormalili bi se i ti, ili se barem ne bi usudili to raditi.deda wrote:
a što se kažnjavanja tiče, evo na primjeru mene, nijedna količina kažnjavanja od mene ne bi mogla napraviti moralnu osobu
ja jednostavno nemam osjećaje za to, ili npr. osjećaj srama, krivnje itd.
Guest- Guest
Moš mislit' kako bi. Kajo, primi se goblena ili štrikanja i smiri živčeke.kaja_333 wrote:kaja ne misli da ce ljudi probuditi i nema dijagnozu kao red wolf. kaja misli da ima dobrih ljudi ali ima i ovakvih sadista kojima treba jebat mamu po svim osnovama. da požale što su se rodili. da mi se dohvatiti ovih što vežu pse na prugu operirala bi ih naživo i poslala im mami bubrege. .deda wrote:red wolf wrote:
Dobro, ti to želiš, ali duboko u sebi znaš da to neće nikad biti vidiš to. A tako i kaja, pa onda poživčani i kaže previše.
Trinity-
2014-04-17
Ne pomaže to...Sad bih rekao @Triny, ali bih odmah dobio ban...Ali vi volite ovakve poput @kaje...Morate...Trinity wrote:Moš mislit' kako bi. Kajo, primi se goblena ili štrikanja i smiri živčeke.kaja_333 wrote:kaja ne misli da ce ljudi probuditi i nema dijagnozu kao red wolf. kaja misli da ima dobrih ljudi ali ima i ovakvih sadista kojima treba jebat mamu po svim osnovama. da požale što su se rodili. da mi se dohvatiti ovih što vežu pse na prugu operirala bi ih naživo i poslala im mami bubrege. .deda wrote:red wolf wrote:
Guest- Guest
Pa pisala sam da, o gaženju, mucenju i operiranju. Ali , ovih i ovakvih kao kaznu kako bi osjetili istu stvar sto su nekom napravili. Ja ne bi nasumce gazila ljude ili štenadi po cesti kao oni jer sam sadist. Ja priuštila istu patnju onima koji to rade. E sada ako ti ne vidis razliku si ograničen dečko i ja ti ne mogu pomoći.
2015-08-15
Ova Zemlja nema više budućnosti...Lišena je razuma...
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Pa pisala sam da, o gaženju, mucenju i operiranju. Ali , ovih i ovakvih kao kaznu kako bi osjetili istu stvar sto su nekom napravili. Ja ne bi nasumce gazila ljude ili štenadi po cesti kao oni jer sam sadist. Ja priuštila istu patnju onima koji to rade. E sada ako ti ne vidis razliku si ograničen dečko i ja ti ne mogu pomoći.
eno stavio sam video, tamo ti psihijatar sve objasni kako što funkcionira, zašto imaš te osjećaje, zašto su oni bitni za socijalnu interakciju, koji djelovi u mozgu ti se aktiviraju idt.
ako te zanima
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Pa pisala sam da, o gaženju, mucenju i operiranju. Ali , ovih i ovakvih kao kaznu kako bi osjetili istu stvar sto su nekom napravili. Ja ne bi nasumce gazila ljude ili štenadi po cesti kao oni jer sam sadist. Ja priuštila istu patnju onima koji to rade. E sada ako ti ne vidis razliku si ograničen dečko i ja ti ne mogu pomoći.
Kršćani ne čine tako.
Okreni i drugi obraz.
Tko tebe kamenom, ti njega kruhom.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» HDZovac iz općine Podstrana koji je u penziji od 32 godine(ahhaha) napada curu radi slike da "crni Hrvatsku"
» RADI DELIJE KOJI PIŠA HRVATSKU SVETINJU PRETUČEN TETOVIRANI SRBIN -suprug i otac dvije djevojčice
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
» Ruski veleposlanik zgrozio prijetnjama BiH i okolis:'Od kud vi znate da nemamo planove za Poljsku,Hrvatsku,Madjarsku'
» "Gazda" - film koji Todorić ne želi da vidite
» RADI DELIJE KOJI PIŠA HRVATSKU SVETINJU PRETUČEN TETOVIRANI SRBIN -suprug i otac dvije djevojčice
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
» Ruski veleposlanik zgrozio prijetnjama BiH i okolis:'Od kud vi znate da nemamo planove za Poljsku,Hrvatsku,Madjarsku'
» "Gazda" - film koji Todorić ne želi da vidite
Page 5 of 6