'' VIDEO KOJI JE ZGROZIO HRVATSKU 'Što se tu događa, pa vidite i sami. Većina to radi' ''
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: '' VIDEO KOJI JE ZGROZIO HRVATSKU 'Što se tu događa, pa vidite i sami. Većina to radi' ''
kaja_333 wrote:Pa pisala sam da, o gaženju, mucenju i operiranju. Ali , ovih i ovakvih kao kaznu kako bi osjetili istu stvar sto su nekom napravili. Ja ne bi nasumce gazila ljude ili štenadi po cesti kao oni jer sam sadist. Ja priuštila istu patnju onima koji to rade. E sada ako ti ne vidis razliku si ograničen dečko i ja ti ne mogu pomoći.
Kršćani ne čine tako.
Okreni i drugi obraz.
Tko tebe kamenom, ti njega kruhom.
crvenkasti- Posts : 29689
2014-04-17
Re: '' VIDEO KOJI JE ZGROZIO HRVATSKU 'Što se tu događa, pa vidite i sami. Većina to radi' ''
kažem ti, još sutra ćeš pisati tu s nama na forumu, a tako i dan poslije, i dan poslije tog dana...red wolf wrote:Ova Zemlja nema više budućnosti...Lišena je razuma...
idi s mirom...
...možda ženi treba nešto pomoć, provjeri...
Guest- Guest
pa ne baš...deda wrote:kažem ti, još sutra ćeš pisati tu s nama na forumu, a tako i dan poslije, i dan poslije tog dana...red wolf wrote:Ova Zemlja nema više budućnosti...Lišena je razuma...
idi s mirom...
Guest- Guest
pa ne mogu smiriti živce kad mi tu neki još objašnjavaju da je to normalno. ono nad čim se svatko zdrav danima zgražava nekima je normalno. najgore što je i policiji normalno izgleda.Trinity wrote:
Moš mislit' kako bi. Kajo, primi se goblena ili štrikanja i smiri živčeke.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ne izvlači se, kućanskih poslova uvijek imared wolf wrote:pa ne baš...deda wrote:
Guest- Guest
pa ne baš...deda wrote:ne izvlači se, kućanskih poslova uvijek imared wolf wrote:pa ne baš...deda wrote:
Guest- Guest
e daj se lječit odi, pa ima danas ljekova, koji ti je k..red wolf wrote:
Ne pomaže to...Sad bih rekao @Triny, ali bih odmah dobio ban...Ali vi volite ovakve poput @kaje...Morate...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ljuti te činjenica da si to što jesi?...Gledaj, boli me ona stvar što si...kaja_333 wrote:e daj se lječit odi, pa ima danas ljekova, koji ti je k..red wolf wrote:
Ne pomaže to...Sad bih rekao @Triny, ali bih odmah dobio ban...Ali vi volite ovakve poput @kaje...Morate...
Guest- Guest
A izvinite, kaj rade?
ma ništ, igrali su se pa im se jedna životinja pokvarila i ne može se više popravitiAlfaOmega wrote:A izvinite, kaj rade?
Guest- Guest
ja ne volim, meni se sviđaju samo nemoralne cure, a kaja je moralnared wolf wrote:
Guest- Guest
Boli me ona stvar.deda wrote:ja ne volim, meni se sviđaju samo nemoralne cure, a kaja je moralnared wolf wrote:
Guest- Guest
Onda odi doktoru nek provjeri.red wolf wrote:Boli me ona stvar.deda wrote:ja ne volim, meni se sviđaju samo nemoralne cure, a kaja je moralnared wolf wrote:
Guest- Guest
Nema potrebe...deda wrote:Onda odi doktoru nek provjeri.red wolf wrote:Boli me ona stvar.deda wrote:ja ne volim, meni se sviđaju samo nemoralne cure, a kaja je moralnared wolf wrote:
Guest- Guest
bolničko osoblje to obavi, ne zna dedared wolf wrote:pa ne baš...deda wrote:ne izvlači se, kućanskih poslova uvijek imared wolf wrote:pa ne baš...deda wrote:
n_razbojnik-
2014-04-15
policiji je u pravilu sve normalno...inače kako bi se na dnevnoj razini suočavali sa raznoraznim bestijalijama... trebate znat da je naš policijski sustav jedinstveni centralizirani sustav i posredno je svaki policijski službenik neovisno o lokaciji djelatne službe involviran u sve kažnjive radnje koje su evidentirane na ukupnom teritoriju koji pokriva sustav.... prije je to išlo preko dnevnog biltena, a danas ne znam, moguće imaju interni ftp server....kaja_333 wrote:pa ne mogu smiriti živce kad mi tu neki još objašnjavaju da je to normalno. ono nad čim se svatko zdrav danima zgražava nekima je normalno. najgore što je i policiji normalno izgleda.Trinity wrote:
Moš mislit' kako bi. Kajo, primi se goblena ili štrikanja i smiri živčeke.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Vidi ovoga, zna za ftp.
Znači, nije glup.
Znači, nije glup.
crvenkasti-
2014-04-17
Budi primjer svima kako se to čini na osobnoj razini.red wolf wrote:Žao mi je što sam zapravo ovu temu stavio ovdje...Zemlja pati zbog ljudi...Životinje pate zbog ljudi...Biljke pate zbog ljudi...Slobodna Zemlja će biti kad više ljudi ne bude na Zemlji...
Klince treba kazniti, no mučenje koje predlaže Kaja bi nas svelo na njihovu razinu. Oduzeti ih treba roditeljima i poslati na radni preodgoj.
misliš u Jasenovac ?Regoč wrote: i poslati na radni preodgoj.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» HDZovac iz općine Podstrana koji je u penziji od 32 godine(ahhaha) napada curu radi slike da "crni Hrvatsku"
» RADI DELIJE KOJI PIŠA HRVATSKU SVETINJU PRETUČEN TETOVIRANI SRBIN -suprug i otac dvije djevojčice
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
» Ruski veleposlanik zgrozio prijetnjama BiH i okolis:'Od kud vi znate da nemamo planove za Poljsku,Hrvatsku,Madjarsku'
» "Gazda" - film koji Todorić ne želi da vidite
» RADI DELIJE KOJI PIŠA HRVATSKU SVETINJU PRETUČEN TETOVIRANI SRBIN -suprug i otac dvije djevojčice
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
» Ruski veleposlanik zgrozio prijetnjama BiH i okolis:'Od kud vi znate da nemamo planove za Poljsku,Hrvatsku,Madjarsku'
» "Gazda" - film koji Todorić ne želi da vidite
Page 6 of 6