'' VIDEO KOJI JE ZGROZIO HRVATSKU 'Što se tu događa, pa vidite i sami. Većina to radi' ''
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: '' VIDEO KOJI JE ZGROZIO HRVATSKU 'Što se tu događa, pa vidite i sami. Većina to radi' ''
Novoj vrsti koja će postati inteligentna.deda wrote:Znaš li tko je onda pobjedio i komu zamlja ostaje u vlasti?red wolf wrote:Shvatite jednu stvar, da bi Zemlja opstala, mora se riještiti ljudi...Vi uništavate Zemlju...
Znaš li? Pogađaš li?
Guest- Guest
Re: '' VIDEO KOJI JE ZGROZIO HRVATSKU 'Što se tu događa, pa vidite i sami. Većina to radi' ''
Pa sto se buniš onda kada predlažem zgodne načine rješavanja u ovom slučaju malih prljavih zločinačkih cigana..red wolf wrote:Shvatite jednu stvar, da bi Zemlja opstala, mora se riještiti ljudi...Vi uništavate Zemlju...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
To što ti pišeš je bolesno...kaja_333 wrote:Pa sto se buniš onda kada predlažem zgodne načine rješavanja u ovom slučaju malih prljavih zločinačkih cigana..red wolf wrote:Shvatite jednu stvar, da bi Zemlja opstala, mora se riještiti ljudi...Vi uništavate Zemlju...
Guest- Guest
nevjestin_razbojnik wrote:smiješno, pes nikad neće biti nuklearni fizičar, stomatolog, neurokirurg, kakav je potencijal u našijeh gancija...samo fašist staje na stranu pesa ovdje, živina je jasno kriva, a nakon toga Hrvati, jer je malenim neurokirurzima dosadnomarcellus wrote:dijagram wrote:Koga mi tolerantni i napredni sad trebamo braniti, ove rome ili cuku?
I jedni i drugi zasticeni pa me to zbunjuje.
pese. pesi ne kradu i nisu agresivni. I pesi ne lome kosti svojoj djeci da bi bolje prosila
pas može postati kršćšanski svetac
Guest- Guest
Ako ste kadri ubiti psa koji će za vas i život dati, što tražite na ovom prelijepom planetu?
Guest- Guest
Pa dobro, ali ne piše ona nešto posebno drugačije stvari od tebe. I ti pišeš da zle ljude treba kazniti, pa i uništiti, kako bi onda došao novi, bolji svijet.red wolf wrote:To što ti pišeš je bolesno...kaja_333 wrote:Pa sto se buniš onda kada predlažem zgodne načine rješavanja u ovom slučaju malih prljavih zločinačkih cigana..red wolf wrote:Shvatite jednu stvar, da bi Zemlja opstala, mora se riještiti ljudi...Vi uništavate Zemlju...
Oboje ste moralne osobe, koje ne žele da zlo pobjedi, samo se niste potrudili razumjeti jedno drugo, nego ste navikli da vas zbog vaše moralnosti napadaju.
I ponekad pustite da vas vode osjećaji pa pretjerate, kažete previše.
Guest- Guest
Ne. Ja želim da se ljudi probude. Tada se neće ubijati međusobno, a niti životinje i biljke...deda wrote:Pa dobro, ali ne piše ona nešto posebno drugačije stvari od tebe. I ti pišeš da zle ljude treba kazniti, pa i uništiti, kako bi onda došao novi, bolji svijet.red wolf wrote:To što ti pišeš je bolesno...kaja_333 wrote:Pa sto se buniš onda kada predlažem zgodne načine rješavanja u ovom slučaju malih prljavih zločinačkih cigana..red wolf wrote:Shvatite jednu stvar, da bi Zemlja opstala, mora se riještiti ljudi...Vi uništavate Zemlju...
Oboje ste moralne osobe, koje ne žele da zlo pobjedi, samo se niste potrudili razumjeti jedno drugo, nego ste navikli da vas zbog vaše moralnosti napadaju.
I ponekad pustite da vas vode osjećaji pa pretjerate, kažete previše.
Guest- Guest
No kasno je...Pravda stiže odozgo i bit će temeljita...
Guest- Guest
red wolf wrote:
Ne. Ja želim da se ljudi probude.
Dobro, ti to želiš, ali duboko u sebi znaš da to neće nikad biti vidiš to. A tako i kaja, pa onda poživčani i kaže previše.
Ja nisam moralna osoba, pa dobro vidim da ti i ona jeste moralne osobe, i da vam je stalo do dobrote, do životinja, do biljaka....
Guest- Guest
Jebe se meni za vas ljude...deda wrote:red wolf wrote:
Dobro, ti to želiš, ali duboko u sebi znaš da to neće nikad biti vidiš to. A tako i kaja, pa onda poživčani i kaže previše.
Ja nisam moralna osoba, pa dobro vidim da ti i ona jeste moralne osobe, i da vam je stalo do dobrote, do životinja, do biljaka....
Guest- Guest
Pa i ti si to, sin in očev, jedan od puno njih... ne možeš od toga pobjeći...red wolf wrote:
Jebe se meni za vas ljude...
Guest- Guest
Jesam li?deda wrote:Pa i ti si to, sin in očev, jedan od puno njih... ne možeš od toga pobjeći...red wolf wrote:
Guest- Guest
kaja ne misli da ce ljudi probuditi i nema dijagnozu kao red wolf. kaja misli da ima dobrih ljudi ali ima i ovakvih sadista kojima treba jebat mamu po svim osnovama. da požale što su se rodili. da mi se dohvatiti ovih što vežu pse na prugu operirala bi ih naživo i poslala im mami bubrege. .deda wrote:red wolf wrote:
2015-08-15
Kaže @kaja sadist...Žalosno...kaja_333 wrote:kaja ne misli da ce ljudi probuditi i nema dijagnozu kao red wolf. kaja misli da ima dobrih ljudi ali ima i ovakvih sadista kojima treba jebat mamu po svim osnovama. da požale što su se rodili. da mi se dohvatiti ovih što vežu pse na prugu operirala bi ih naživo i poslala im mami bubrege. .deda wrote:red wolf wrote:
Guest- Guest
Pa to što nešto znaš te ne čini novim čovjekom. Istu kožu nosiš.red wolf wrote:Jesam li?deda wrote:Pa i ti si to, sin in očev, jedan od puno njih... ne možeš od toga pobjeći...red wolf wrote:
Guest- Guest
pa što braniš onda ove cigane? pobrkao ljekove opetred wolf wrote:
2015-08-15
Ja nisam KOŽA...deda wrote:Pa to što nešto znaš te ne čini novim čovjekom. Istu kožu nosiš.red wolf wrote:Jesam li?deda wrote:Pa i ti si to, sin in očev, jedan od puno njih... ne možeš od toga pobjeći...red wolf wrote:
Guest- Guest
ajd u p. materinu bolesnured wolf wrote:
Kaže @kaja sadist...Žalosno...
2015-08-15
ma nisi, ti si samo ludred wolf wrote:
Ja nisam KOŽA...
2015-08-15
Zbog KOŽE ste bijeli, crni, crveni, žuti, dakle podložni da vas se podijeli...KOŽA znači, ma koje boje jeste, da ste LJUDI...Vi ste Jedno...
Guest- Guest
Naravno da sam lud...kaja_333 wrote:ma nisi, ti si samo ludred wolf wrote:
Ja nisam KOŽA...
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» HDZovac iz općine Podstrana koji je u penziji od 32 godine(ahhaha) napada curu radi slike da "crni Hrvatsku"
» RADI DELIJE KOJI PIŠA HRVATSKU SVETINJU PRETUČEN TETOVIRANI SRBIN -suprug i otac dvije djevojčice
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
» Ruski veleposlanik zgrozio prijetnjama BiH i okolis:'Od kud vi znate da nemamo planove za Poljsku,Hrvatsku,Madjarsku'
» "Gazda" - film koji Todorić ne želi da vidite
» RADI DELIJE KOJI PIŠA HRVATSKU SVETINJU PRETUČEN TETOVIRANI SRBIN -suprug i otac dvije djevojčice
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
» Ruski veleposlanik zgrozio prijetnjama BiH i okolis:'Od kud vi znate da nemamo planove za Poljsku,Hrvatsku,Madjarsku'
» "Gazda" - film koji Todorić ne želi da vidite
Page 4 of 6