'' VIDEO KOJI JE ZGROZIO HRVATSKU 'Što se tu događa, pa vidite i sami. Većina to radi' ''
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: '' VIDEO KOJI JE ZGROZIO HRVATSKU 'Što se tu događa, pa vidite i sami. Većina to radi' ''
Atomski fizicari, doktori, zubari i par nobelovaca.......
abraham- Posts : 14647
2014-04-14
Re: '' VIDEO KOJI JE ZGROZIO HRVATSKU 'Što se tu događa, pa vidite i sami. Većina to radi' ''
Ima naravno al ne mogu slobodno da izraze svoje osjecaje na gradjanstvu pa moraju na zivotinjama, kalifat pruza tim umjetnicima tu slobodu.Sora wrote:A kao nema ih bez kalifata ? Ova je zivi kalifat ...omni wrote:Uce se djeca, dolazi kalifat trebat ce koljaca
omni-
2014-04-12
To je pogrešno...Nisi ništa bolja od njih...Ovu Zemlju treba pročistiti...kaja_333 wrote:Gle, necu pogledati video, dovoljno sam pročitala. Da mi se dohvatiti ove monstrum djece ili odraslih ono mučenje iz srednjeg vijeka bio bi raj za ono sto bi im napravila . Točno bi ovog malog sto nosi psa odvukla sa strane i šipkom mu probila mozak da mu izađe na drugu stranu
Guest- Guest
ovdje su cigani zrtve, isto kao i muslimani poslije onog u Parizu
2014-04-19
Kada se sjetim kako su jedno vrijeme naslikavali i gurali onu malu romkinju koja je zavrsila farmaciju. Respect. Od 40 000 jedna, dakle cetvrt promila. Da bio je onaj sta je Mesketu sliku poklonio i Braco cigan. Da i onaj sta nije htio vratiti mandat u Saboru. Bilo kako bilo Buduici atomski fizicari, piloti, zubari, i nekoliko nobelovaca.
2014-04-14
Dosta ovakvog vrijeđanja...Gdje ste sada vrli administratori da čistite ovakva mentalna govna na temi koju sam otvorio...Vi ljudi ste takvo...Neću reći što jer ću opet dobiti ban...Ovakva sranja se događaju svugdje na Zemlji...To sve govori o tome što su ljudi...Ali, sve ima svoje granice...abraham wrote:Kada se sjetim kako su jedno vrijeme naslikavali i gurali onu malu romkinju koja je zavrsila farmaciju. Respect. Od 40 000 jedna, dakle cetvrt promila. Da bio je onaj sta je Mesketu sliku poklonio i Braco cigan. Da i onaj sta nije htio vratiti mandat u Saboru. Bilo kako bilo Buduici atomski fizicari, piloti, zubari, i nekoliko nobelovaca.
Guest- Guest
Sto ti imas protiv male farmaceutkinje??? Ili Protiv Brace cigana???? Protiv onoga sta je dao sliku ili onoga sta je primio???? Sto je krivo ili netocno??? Ja tvrdim da medju ovom djecom ima buducih nobelovaca . Sto ti tvrdis da nema ili????red wolf wrote:Dosta ovakvog vrijeđanja...Gdje ste sada vrli administratori da čistite ovakva mentalna govna na temi koju sam otvorio...Vi ljudi ste takvo...Neću reći što jer ću opet dobiti ban...Ovakva sranja se događaju svugdje na Zemlji...To sve govori o tome što su ljudi...Ali, sve ima svoje granice...abraham wrote:Kada se sjetim kako su jedno vrijeme naslikavali i gurali onu malu romkinju koja je zavrsila farmaciju. Respect. Od 40 000 jedna, dakle cetvrt promila. Da bio je onaj sta je Mesketu sliku poklonio i Braco cigan. Da i onaj sta nije htio vratiti mandat u Saboru. Bilo kako bilo Buduici atomski fizicari, piloti, zubari, i nekoliko nobelovaca.
abraham-
2014-04-14
Popravljaš se , tako treba reći fašistima, da su fašistired wolf wrote:Dosta ovakvog vrijeđanja...Gdje ste sada vrli administratori da čistite ovakva mentalna govna na temi koju sam otvorio...Vi ljudi ste takvo...Neću reći što jer ću opet dobiti ban...Ovakva sranja se događaju svugdje na Zemlji...To sve govori o tome što su ljudi...Ali, sve ima svoje granice...abraham wrote:Kada se sjetim kako su jedno vrijeme naslikavali i gurali onu malu romkinju koja je zavrsila farmaciju. Respect. Od 40 000 jedna, dakle cetvrt promila. Da bio je onaj sta je Mesketu sliku poklonio i Braco cigan. Da i onaj sta nije htio vratiti mandat u Saboru. Bilo kako bilo Buduici atomski fizicari, piloti, zubari, i nekoliko nobelovaca.
Cigani su žrtve, živina je kriva što izaziva ono najgore u njima...a i dosadno im je
2014-04-15
ma ti si budala...kao i @abraham...nevjestin_razbojnik wrote:Popravljaš se , tako treba reći fašistima, da su fašistired wolf wrote:Dosta ovakvog vrijeđanja...Gdje ste sada vrli administratori da čistite ovakva mentalna govna na temi koju sam otvorio...Vi ljudi ste takvo...Neću reći što jer ću opet dobiti ban...Ovakva sranja se događaju svugdje na Zemlji...To sve govori o tome što su ljudi...Ali, sve ima svoje granice...abraham wrote:Kada se sjetim kako su jedno vrijeme naslikavali i gurali onu malu romkinju koja je zavrsila farmaciju. Respect. Od 40 000 jedna, dakle cetvrt promila. Da bio je onaj sta je Mesketu sliku poklonio i Braco cigan. Da i onaj sta nije htio vratiti mandat u Saboru. Bilo kako bilo Buduici atomski fizicari, piloti, zubari, i nekoliko nobelovaca.
Cigani su žrtve, živina je kriva što izaziva ono najgore u njima...a i dosadno im je
Guest- Guest
Jebeni bijela katolcad koja se odziva na ime Hrvati. Ne daju ljudima da se razvijaju i da njeguju svoju kulturu i napreduju.Muhahahahahahahaaa Kila mozga....
2014-04-14
Ne...Oni su zarobljenici takvih poput tebe...abraham wrote:Jebeni bijela katolcad koja se odziva na ime Hrvati. Ne daju ljudima da se razvijaju i da njeguju svoju kulturu i napreduju.Muhahahahahahahaaa Kila mozga....
Guest- Guest
Ma ne samo mozak, srce bi mu izvadila na zivo, na prugu bi ga svezaka pa mu mami usranoj koja ga je okotila poslala nogice . Al mater koja to okoti je isto bolesnica pa ju ne bi ni pogodilo pretpostavljamSora wrote:I onda kažu Da tko voli živine , voli i ljude. Jes vraga . Ova bi djetetu probila mozak ? Radi psa?kaja_333 wrote:Gle, necu pogledati video, dovoljno sam pročitala. Da mi se dohvatiti ove monstrum djece ili odraslih ono mučenje iz srednjeg vijeka bio bi raj za ono sto bi im napravila . Točno bi ovog malog sto nosi psa odvukla sa strane i šipkom mu probila mozak da mu izađe na drugu stranu
Nije u redu naravno mučiti životinje jer su bespomoćne . Ali i djeca su isto ...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I onda meni kažeš da sam poremećen?kaja_333 wrote:Točno bi ovog malog sto nosi psa odvukla sa strane i šipkom mu probila mozak da mu izađe na drugu stranu
Nemojte osuđivati, i cigani su ljudi, manjine su bogatstvo svakoga društva i moramo im omogućiti očuvanje njihova načina života, moramo im dati veća prava nego Hrvatima kako bi se njihovi običaji i dalje održali. Ne govorite da je njihov način života manje vriedan, zvat će vas rasistima.
Tako je pomozimo im.....neka i dalje voze neregistrirane aute,država im gradi i legalizira kuće a djeca od malena uče krasti i lagati,pomozimo im to je dio njihove tradicije,evo kad cigo dođe k meni daću mu novčanik da ga ne mora ukrast,od mene ok....Regoč wrote:Nemojte osuđivati, i cigani su ljudi, manjine su bogatstvo svakoga društva i moramo im omogućiti očuvanje njihova načina života, moramo im dati veća prava nego Hrvatima kako bi se njihovi običaji i dalje održali. Ne govorite da je njihov način života manje vriedan, zvat će vas rasistima.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
v_vlado wrote:evo kad cigo dođe k meni daću mu novčanik da ga ne mora ukrast,od mene ok....
A jesi gad, pa pusti dijete neka uči...
Brain32-
2014-04-15
v_vlado wrote:Tako je pomozimo im.....neka i dalje voze neregistrirane aute,država im gradi i legalizira kuće a djeca od malena uče krasti i lagati,pomozimo im to je dio njihove tradicije,evo kad cigo dođe k meni daću mu novčanik da ga ne mora ukrast,od mene ok....Regoč wrote:Nemojte osuđivati, i cigani su ljudi, manjine su bogatstvo svakoga društva i moramo im omogućiti očuvanje njihova načina života, moramo im dati veća prava nego Hrvatima kako bi se njihovi običaji i dalje održali. Ne govorite da je njihov način života manje vriedan, zvat će vas rasistima.
Stvarno si dobar i plemenit, da te nema trebalo bi te izmisliti. Zamisli da mali mora sam krasti pa krene uskakati kroz prozor, a prozor zatvoren, on ide razbijati pa se isieče. Ili, nedajbože, mora ti provaliti preko krova, saplete se i padne te ostane invalid. Ovako si ga zaštitio od svih nevoljah, svima nam možeš biti uzor. Predlažemo te za nagradu Aleksandra Zec zbog borbe za očuvanje manjinskoga načina života. Tko zna, možda ti Frljotina posveti i predstavu. Klanjam se tvom nesebičnom čovjekoljublju!
neovisno sad o tom što se radi o djeci pripadnicima romske manjine, ali u pravilu iako se djelo kvalificira kao kazneno djelo i kao takvo unosi u AOP IS MUP RH, prema ODO-u ide posebno izvješće, a ne kaznena prijava... naravno glasnogovornik pu neće sad javnost zamarati s detaljima.... uglavnom za ovo djelo ali i za sva druga djela ukoliko je dijete počinitelj ne ide kaznena prijava nego posebno izvješće....
2015-08-08
što bi značilo da nema ni sankcije koja je propisana za to kazneno djelo ili bilo koje drugo....
2015-08-08
dobro, ali poduzimaju se mjere prema roditeljima ili nadzor nad njima od nadležnih tijela, ako ima manje od 14, ako ima više od 14 i prema njemu, to je mlađi maloljetnik onda ne dijete.michaellcmacha wrote:što bi značilo da nema ni sankcije koja je propisana za to kazneno djelo ili bilo koje drugo....
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Po "novom" KZ-u dijete je osoba koja nije navršila 18 godina čl. 87. st. 7, istina jest da po Zakonu o sudovima za mladež da bi maloljetnik bila osoba koja je u vrijeme počinjenja k.d. navršila 14 , a ako nije navršio 16.g. mogu mu se izreći sigurnosne i odgojne mjere, a ako je (a nije 18.g.) sve to plus mlt. zatvor...kaja_333 wrote:dobro, ali poduzimaju se mjere prema roditeljima ili nadzor nad njima od nadležnih tijela, ako ima manje od 14, ako ima više od 14 i prema njemu, to je mlađi maloljetnik onda ne dijete.michaellcmacha wrote:što bi značilo da nema ni sankcije koja je propisana za to kazneno djelo ili bilo koje drugo....
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» HDZovac iz općine Podstrana koji je u penziji od 32 godine(ahhaha) napada curu radi slike da "crni Hrvatsku"
» RADI DELIJE KOJI PIŠA HRVATSKU SVETINJU PRETUČEN TETOVIRANI SRBIN -suprug i otac dvije djevojčice
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
» Ruski veleposlanik zgrozio prijetnjama BiH i okolis:'Od kud vi znate da nemamo planove za Poljsku,Hrvatsku,Madjarsku'
» "Gazda" - film koji Todorić ne želi da vidite
» RADI DELIJE KOJI PIŠA HRVATSKU SVETINJU PRETUČEN TETOVIRANI SRBIN -suprug i otac dvije djevojčice
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
» Ruski veleposlanik zgrozio prijetnjama BiH i okolis:'Od kud vi znate da nemamo planove za Poljsku,Hrvatsku,Madjarsku'
» "Gazda" - film koji Todorić ne želi da vidite
Page 2 of 6