'' VIDEO KOJI JE ZGROZIO HRVATSKU 'Što se tu događa, pa vidite i sami. Većina to radi' ''
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: '' VIDEO KOJI JE ZGROZIO HRVATSKU 'Što se tu događa, pa vidite i sami. Većina to radi' ''
Po "novom" KZ-u dijete je osoba koja nije navršila 18 godina čl. 87. st. 7, istina jest da po Zakonu o sudovima za mladež da bi maloljetnik bila osoba koja je u vrijeme počinjenja k.d. navršila 14 , a ako nije navršio 16.g. mogu mu se izreći sigurnosne i odgojne mjere, a ako je (a nije 18.g.) sve to plus mlt. zatvor...kaja_333 wrote:dobro, ali poduzimaju se mjere prema roditeljima ili nadzor nad njima od nadležnih tijela, ako ima manje od 14, ako ima više od 14 i prema njemu, to je mlađi maloljetnik onda ne dijete.michaellcmacha wrote:što bi značilo da nema ni sankcije koja je propisana za to kazneno djelo ili bilo koje drugo....
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Re: '' VIDEO KOJI JE ZGROZIO HRVATSKU 'Što se tu događa, pa vidite i sami. Većina to radi' ''
Dobro, u svakom slučaju postoje odgojni domovi i mlt. zatvor, njih se moze kazniti a ne kažnjava ih se.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Samo fašisti bi ih kažnjavali
2014-04-15
ne znam da li si ikad imala prilike raditi bilo šta u vezi tako nečeg, ali ono koliko se ja sjećam, s obzirom da sad već duže vremena ne radim, ništa od tog što si navela.. to uglavnom postoji, ali samo kao mrtvo slovo na papiru.... još dok sam ja radio ukinut je operativni nadzor (nadzor na toj razini isključivo sprovodi policija) i recidivista i operativno zanimljivih osoba, tako da je iluzorno očekivati da bi bilo tko nadzirao djecu ili maloljetnike, kad više nema niti nadzora kriminalaca... a nadzor koji sprovodi centar zss, to ja ne bih nazivao nadzorom....kaja_333 wrote:dobro, ali poduzimaju se mjere prema roditeljima ili nadzor nad njima od nadležnih tijela, ako ima manje od 14, ako ima više od 14 i prema njemu, to je mlađi maloljetnik onda ne dijete.michaellcmacha wrote:što bi značilo da nema ni sankcije koja je propisana za to kazneno djelo ili bilo koje drugo....
2015-08-08
Pa iskreno nisam nikad radila nista u vezi maloljetnih delikvenata ali znam da su zakon i propisi takvi, e sad.. Sto je to mrtvo slovo na papiru je žalosno zapravo.michaellcmacha wrote:ne znam da li si ikad imala prilike raditi bilo šta u vezi tako nečeg, ali ono koliko se ja sjećam, s obzirom da sad već duže vremena ne radim, ništa od tog što si navela.. to uglavnom postoji, ali samo kao mrtvo slovo na papiru.... još dok sam ja radio ukinut je operativni nadzor (nadzor na toj razini isključivo sprovodi policija) i recidivista i operativno zanimljivih osoba, tako da je iluzorno očekivati da bi bilo tko nadzirao djecu ili maloljetnike, kad više nema niti nadzora kriminalaca... a nadzor koji sprovodi centar zss, to ja ne bih nazivao nadzorom....kaja_333 wrote:dobro, ali poduzimaju se mjere prema roditeljima ili nadzor nad njima od nadležnih tijela, ako ima manje od 14, ako ima više od 14 i prema njemu, to je mlađi maloljetnik onda ne dijete.michaellcmacha wrote:što bi značilo da nema ni sankcije koja je propisana za to kazneno djelo ili bilo koje drugo....
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Koga mi tolerantni i napredni sad trebamo braniti, ove rome ili cuku?
I jedni i drugi zasticeni pa me to zbunjuje.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Koga mi tolerantni i napredni sad trebamo braniti, ove rome ili cuku?
pese. pesi ne kradu i nisu agresivni. I pesi ne lome kosti svojoj djeci da bi bolje prosila
marcellus- Posts : 46003
2014-04-16
zato ti i kažem jedno su normativi, a sasvim je druga priča provedba.... ja sam svojevremeno mjesečno morao odraditi 20-tak operativnih provjera za osobe pod ON (recidivisti, OZO) i tako još 7 sektora... a danas, i to već najmanje 10 godina takav ON uopće ne postoji, niti bilo koji drugi... sve se svodi na to da ophodnik ukoliko kog zaustavi na zaustavnom punktu usput i legitimira i to je to. više se čak ni to legitimiranje ne unosi analitički (znači nema kompiliranja podataka kod unosa) tak da nemoš dvije osobe povezat sa događajem ili njihovo kretanje dovest u vezu sa mjestom događaja.... zato sam mislim Darli tu negdje i pokušao objasniti da su zakonski akti ktstrf, ali ni u pola koliko podzakonski akti koje bog ne mre pokopčati što u njima piše, a sa svime su u koliziji... upravo stoga se cijeli niz radnji isključuje i gasi jer ionako kad dođe na sud nema pravne snage.... pa 25% predmeta pada zbog jebene potvrde o privremenom oduzimanju predmeta, još 15% zbog neadekvatnog skladištenja korpora (materijalni dokazi) koje se doslovno raspadnu dok im dođe vrijeme da ih se dopremi na sud....etc...
2015-08-08
Žao mi je što sam zapravo ovu temu stavio ovdje...Zemlja pati zbog ljudi...Životinje pate zbog ljudi...Biljke pate zbog ljudi...Slobodna Zemlja će biti kad više ljudi ne bude na Zemlji...
Guest- Guest
Što vam kaže ćaća? Hoće li vam oprostiti i ovaj put?red wolf wrote:Žao mi je što sam zapravo ovu temu stavio ovdje...Zemlja pati zbog ljudi...Životinje pate zbog ljudi...Biljke pate zbog ljudi...Slobodna Zemlja će biti kad više ljudi ne bude na Zemlji...
Guest- Guest
Ne.deda wrote:Što vam kaže ćaća? Hoće li vam oprostiti i ovaj put?red wolf wrote:Žao mi je što sam zapravo ovu temu stavio ovdje...Zemlja pati zbog ljudi...Životinje pate zbog ljudi...Biljke pate zbog ljudi...Slobodna Zemlja će biti kad više ljudi ne bude na Zemlji...
Guest- Guest
Hahahahaha! Netko će dobiti po guzici.red wolf wrote:Ne.deda wrote:Što vam kaže ćaća? Hoće li vam oprostiti i ovaj put?red wolf wrote:Žao mi je što sam zapravo ovu temu stavio ovdje...Zemlja pati zbog ljudi...Životinje pate zbog ljudi...Biljke pate zbog ljudi...Slobodna Zemlja će biti kad više ljudi ne bude na Zemlji...
Guest- Guest
Po zasluzi...deda wrote:
Hahahahaha! Netko će dobiti po guzici.
Guest- Guest
Kad to krene, ide po svima. Nevini se broje onda naknadno.red wolf wrote:Po zasluzi...deda wrote:
Hahahahaha! Netko će dobiti po guzici.
Guest- Guest
Shvatite jednu stvar, da bi Zemlja opstala, mora se riještiti ljudi...Vi uništavate Zemlju...
Guest- Guest
Nebitno deda, tijelo je nebitno...
Guest- Guest
Znaš li tko je onda pobjedio i komu zamlja ostaje u vlasti?red wolf wrote:Shvatite jednu stvar, da bi Zemlja opstala, mora se riještiti ljudi...Vi uništavate Zemlju...
Znaš li? Pogađaš li?
Guest- Guest
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
smiješno, pes nikad neće biti nuklearni fizičar, stomatolog, neurokirurg, kakav je potencijal u našijeh gancija...samo fašist staje na stranu pesa ovdje, živina je jasno kriva, a nakon toga Hrvati, jer je malenim neurokirurzima dosadnomarcellus wrote:dijagram wrote:Koga mi tolerantni i napredni sad trebamo braniti, ove rome ili cuku?
pese. pesi ne kradu i nisu agresivni. I pesi ne lome kosti svojoj djeci da bi bolje prosila
n_razbojnik-
2014-04-15
Novoj vrsti koja će postati inteligentna.deda wrote:Znaš li tko je onda pobjedio i komu zamlja ostaje u vlasti?red wolf wrote:Shvatite jednu stvar, da bi Zemlja opstala, mora se riještiti ljudi...Vi uništavate Zemlju...
Znaš li? Pogađaš li?
Guest- Guest
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» HDZovac iz općine Podstrana koji je u penziji od 32 godine(ahhaha) napada curu radi slike da "crni Hrvatsku"
» RADI DELIJE KOJI PIŠA HRVATSKU SVETINJU PRETUČEN TETOVIRANI SRBIN -suprug i otac dvije djevojčice
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
» Ruski veleposlanik zgrozio prijetnjama BiH i okolis:'Od kud vi znate da nemamo planove za Poljsku,Hrvatsku,Madjarsku'
» "Gazda" - film koji Todorić ne želi da vidite
» RADI DELIJE KOJI PIŠA HRVATSKU SVETINJU PRETUČEN TETOVIRANI SRBIN -suprug i otac dvije djevojčice
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
» Ruski veleposlanik zgrozio prijetnjama BiH i okolis:'Od kud vi znate da nemamo planove za Poljsku,Hrvatsku,Madjarsku'
» "Gazda" - film koji Todorić ne želi da vidite
Page 3 of 6