Da remiziram...vol II.
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Da remiziram...vol II.
Eroo wrote:I Zemlja jemutava baštarda wrote:nisi u toku. gripa je ukinuta. nije je bilo na južnoj hemisferi ove zime.Eroo wrote:"Pravi" mjeseci gripe su mjesec Siječanj i Veljača. Ne žuri sa zaključcima.mutava baštarda wrote:
materi sam prije par miseci reka da se ne triba cijepiti protiv gripe jer se do sad nije nikad cijepila.
evo ispalo da je virus gripe misteriozno nestao i sluša preporuke stožera, a zla korone neće da sluša.ravna pločadio koronacentričnog sussustava. To svaka budala zna.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Bijeg ne rješava problem. Naprotiv, poveća ga.mutava baštarda wrote:Eroo wrote:I Zemlja jemutava baštarda wrote:nisi u toku. gripa je ukinuta. nije je bilo na južnoj hemisferi ove zime.Eroo wrote:
"Pravi" mjeseci gripe su mjesec Siječanj i Veljača. Ne žuri sa zaključcima.ravna pločadio koronacentričnog sussustava. To svaka budala zna.
Pratim i dalje situaciju u Bergamu. Jučer su imali novozaraženih +109 na 1 milijun stanovnika.
Na temelju novih podataka, koji stižu na kapaljku, moja najnovija procjna je da tamo nije bilo
nikoga tko ne bi fasao koronavirus. Postupnim gubljenjem imuniteta (antitijel) se stvara
prostor za nove zaraze. Izgleda kao da problem ne može riješiti djelomična imunizacija populacije
cjepljenjem.Ako se ravnozemljaši ne dozovu pameti ova pošast će harati godinama...bez kraja i konca.
Aha, a u tom tvom skučenom mozgu nije ti možda palo na pamet da su se cijepili protiv gripe ranije i svugdje trostruko više nego inače. A ne samo kod nas.mutava baštarda wrote:na koronacentričnim masovnim medijima nigdje ne piše zbog cenzure, ali na ravnozemljaškim da. ne da se zaraza gripom smanjila ( kod nas ) nego da je iščezla na južnoj hemisferi gdje je već završila sezona gripekaya wrote:Je, misteriozno je nestala gripa.mutava baštarda wrote:materi sam prije par miseci reka da se ne triba cijepiti protiv gripe jer se do sad nije nikad cijepila.Eroo wrote:
Ne boj se ti ništa, samo dobro uči i slušaj mater i ćaću...
evo ispalo da je virus gripe misteriozno nestao i sluša preporuke stožera, a zla korone neće da sluša.
Međutim na tim ravnozemljaškim portalima ste propustili da se ove godine protiv gripe cijepilo 400-500 000 ljudi. I to od listopada. Da bi izbjegli dvostruku zarazu gripom i koronom.
Pa je i misteriozno nestala shodno tome jel..
Inače se cijepi 200 000 i to od prosinca.
Nije da, to su predubiozni zaključci za tebe, i ja pitam svašta
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
moj skučeni mozak ne može dokučiti kako gripa može nestati čak i ako se procijepi duplo više od onoga što spominješ.kaya wrote:Aha, a u tom tvom skučenom mozgu nije ti možda palo na pamet da su se cijepili protiv gripe ranije i svugdje trostruko više nego inače. A ne samo kod nas.mutava baštarda wrote:na koronacentričnim masovnim medijima nigdje ne piše zbog cenzure, ali na ravnozemljaškim da. ne da se zaraza gripom smanjila ( kod nas ) nego da je iščezla na južnoj hemisferi gdje je već završila sezona gripekaya wrote:Je, misteriozno je nestala gripa.mutava baštarda wrote:
materi sam prije par miseci reka da se ne triba cijepiti protiv gripe jer se do sad nije nikad cijepila.
evo ispalo da je virus gripe misteriozno nestao i sluša preporuke stožera, a zla korone neće da sluša.
Međutim na tim ravnozemljaškim portalima ste propustili da se ove godine protiv gripe cijepilo 400-500 000 ljudi. I to od listopada. Da bi izbjegli dvostruku zarazu gripom i koronom.
Pa je i misteriozno nestala shodno tome jel..
Inače se cijepi 200 000 i to od prosinca.
Nije da, to su predubiozni zaključci za tebe, i ja pitam svašta
jedino lologično je da virus gripe sluša preporuke stožera, a virus korone ne.
čekam što će reći duhovni iscjeljitelji iz stožera...
Znam da ne može. Vjerojatno ti je i sumnjivo zašto su nestale i velike i male boginje ili tbc. Ili se sporadično i minimalno pojavljuju nakon što se pojavi u nekom okruženju mali veći broj primitivnih antivaksera.mutava baštarda wrote:
moj skučeni mozak ne može dokučiti kako gripa može nestati čak i ako se procijepi duplo više od onoga što spominješ.
..
2015-08-15
Eno gledam na vijestima ... negdje u Vrancuskoj covid idioti u nekom hangaru napravili mega party, trljaju guzice i tak.
Izbilo sranje s murjom.
Izašla murja i s dugim cijevima.
Koji likovi.
Sve nekaj alternativno, pirsani, pofarbane lasi u roza ... mlađarija uglavnom.
Izbilo sranje s murjom.
Izašla murja i s dugim cijevima.
Koji likovi.
Sve nekaj alternativno, pirsani, pofarbane lasi u roza ... mlađarija uglavnom.
Guest- Guest
kaya wrote:Znam da ne može. Vjerojatno ti je i sumnjivo zašto su nestale i velike i male boginje ili tbc. Ili se sporadično i minimalno pojavljuju nakon što se pojavi u nekom okruženju mali veći broj primitivnih antivaksera.mutava baštarda wrote:
moj skučeni mozak ne može dokučiti kako gripa može nestati čak i ako se procijepi duplo više od onoga što spominješ.
..
Ista društvena pravila će se i u slučaju koronevirusa uvesti: obavezno cijepljenje.
Ma i ne treba . Ograničiti im putovanja , napuštanje županije. Pa sjedi kući i čitaj portale tworija zavjere.Eroo wrote:kaya wrote:Znam da ne može. Vjerojatno ti je i sumnjivo zašto su nestale i velike i male boginje ili tbc. Ili se sporadično i minimalno pojavljuju nakon što se pojavi u nekom okruženju mali veći broj primitivnih antivaksera.mutava baštarda wrote:
..
Ista društvena pravila će se i u slučaju koronevirusa uvesti: obavezno cijepljenje.
2015-08-15
sumljivo mi je i to, ne samo meni, nego i ostalim koji ne vjeruju u koronacentrični sustav, gdje su nestali svinjska i ptičija gripa? cijepite li se i protiv tih pošasti?kaya wrote:Znam da ne može. Vjerojatno ti je i sumnjivo zašto su nestale i velike i male boginje ili tbc. Ili se sporadično i minimalno pojavljuju nakon što se pojavi u nekom okruženju mali veći broj primitivnih antivaksera.mutava baštarda wrote:
..
nema problema, naputovao sam se, a za ssve ostalo tu je dhlkaya wrote:Ma i ne treba . Ograničiti im putovanja , napuštanje županije. Pa sjedi kući i čitaj portale tworija zavjere.Eroo wrote:kaya wrote:Znam da ne može. Vjerojatno ti je i sumnjivo zašto su nestale i velike i male boginje ili tbc. Ili se sporadično i minimalno pojavljuju nakon što se pojavi u nekom okruženju mali veći broj primitivnih antivaksera.mutava baštarda wrote:
..
nema problema, hoćemo morati nositi i znak oko ruke?
Umiru, ali ne od corone nego zbog coronamjera.Eroo wrote:Umiru i mladi.Triny wrote:Mda. Pa ne umiru mladi.Eroo wrote:Cijepit ćemo se mi stariji da vas mlade zaštitimo.mutava baštarda wrote:
zašto se vi koronacentričari ne bi cijepili i da završimo s pričom.
Trinity-
2014-04-17
Bez coronamjera.Triny wrote:Umiru, ali ne od corone nego zbog coronamjera.Eroo wrote:Umiru i mladi.Triny wrote:Mda. Pa ne umiru mladi.Eroo wrote:
Cijepit ćemo se mi stariji da vas mlade zaštitimo.
https://www.bergamonews.it/2020/05/04/coronavirus-a-marzo-a-bergamo-568-di-morti-rispetto-agli-anni-precedenti/370110/
Sve je samo po sebi jasno. Svaka diskusija je odviše.
daj više da eri zabijemo špricu u dupe da izađe malo vanka na svjež zrak ili se prošeta među ljudima da nevisi na računali 0-24
Pa ja bi vam ga stavila. Čisto da se zna tko parazitira na sigurnoj sredini koju stvaraju drugi.mutava baštarda wrote:nema problema, naputovao sam se, a za ssve ostalo tu je dhlkaya wrote:Ma i ne treba . Ograničiti im putovanja , napuštanje županije. Pa sjedi kući i čitaj portale tworija zavjere.Eroo wrote:kaya wrote:
Znam da ne može. Vjerojatno ti je i sumnjivo zašto su nestale i velike i male boginje ili tbc. Ili se sporadično i minimalno pojavljuju nakon što se pojavi u nekom okruženju mali veći broj primitivnih antivaksera.
Pa da vas ako ništa mogu lijepo uslužiti kada npr uđete u trgovinu ili dođete na posao.
Što bi bili anonimni i tuđim k. mlatili po gloginju.
Ako ste takvi neka to bude i transparentno.
Nije valjda da se sramite?
2015-08-15
255 novih slučajeva u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 2.437 osoba
201.300 osoba se oporavilo, od toga 1.480 u protekla 24 sata.
U protekla 24 sata preminulo je 55 osoba, ukupno 4.016 osoba.
U protekla 24 sata zabilježeno je 255 novih slučajeva pa je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas 6.946. Među njima je 2.437 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 219 pacijenta. U protekla 24 sata oporavilo se 1.480 osoba, a testirano je njih 1.740.
Od 25. veljače 2020., kada je zabilježen prvi slučaj zaraze u Hrvatskoj, do danas su ukupno zabilježene 212.262 osobe zaražene novim koronavirusom, od čega 255 u protekla 24 sata.201.300 osoba se oporavilo, od toga 1.480 u protekla 24 sata.
U protekla 24 sata preminulo je 55 osoba, ukupno 4.016 osoba.
Last edited by Eroo on 2/1/2021, 12:49; edited 1 time in total
znači ukidanje pcr testova za povratnike, i propusnica među županijama, i veliko kretanje populacije spram kriznom području, nije uzrokovalo nagli porast slučajeva? kako? Đikić, Rudan, Matija Babić, Nenad Jarić Dauenahuer , i Ero neka mi objasne
Ne znam koliko ima smisla tebi išta objašnjavati...Jesi li kad čuo za naziv "inkubacija"?AssadNaPodmornici wrote:znači ukidanje pcr testova za povratnike, i propusnica među županijama, i veliko kretanje populacije spram kriznom području, nije uzrokovalo nagli porast slučajeva? kako? Đikić, Rudan, Matija Babić, Nenad Jarić Dauenahuer , i Ero neka mi objasne
Bergamo 1 misec 2020, cijepljenjeEroo wrote:Bijeg ne rješava problem. Naprotiv, poveća ga.mutava baštarda wrote:Eroo wrote:I Zemlja jemutava baštarda wrote:
nisi u toku. gripa je ukinuta. nije je bilo na južnoj hemisferi ove zime.ravna pločadio koronacentričnog sussustava. To svaka budala zna.
Pratim i dalje situaciju u Bergamu. Jučer su imali novozaraženih +109 na 1 milijun stanovnika.
Na temelju novih podataka, koji stižu na kapaljku, moja najnovija procjna je da tamo nije bilo
nikoga tko ne bi fasao koronavirus. Postupnim gubljenjem imuniteta (antitijel) se stvara
prostor za nove zaraze. Izgleda kao da problem ne može riješiti djelomična imunizacija populacije
cjepljenjem.Ako se ravnozemljaši ne dozovu pameti ova pošast će harati godinama...bez kraja i konca.
Hrvatska ima najveći pad slučajeva korone Eu.AssadNaPodmornici wrote:znači ukidanje pcr testova za povratnike, i propusnica među županijama, i veliko kretanje populacije spram kriznom području, nije uzrokovalo nagli porast slučajeva? kako? Đikić, Rudan, Matija Babić, Nenad Jarić Dauenahuer , i Ero neka mi objasne
a ti stručnjaci koje si pobrojao su pisali apele za jačim mjerama.
a onda ukinuli mjere ko iz pičke.mutava baštarda wrote:Hrvatska ima najveći pad slučajeva korone Eu.AssadNaPodmornici wrote:znači ukidanje pcr testova za povratnike, i propusnica među županijama, i veliko kretanje populacije spram kriznom području, nije uzrokovalo nagli porast slučajeva? kako? Đikić, Rudan, Matija Babić, Nenad Jarić Dauenahuer , i Ero neka mi objasne
a ti stručnjaci koje si pobrojao su pisali apele za jačim mjerama.
ono zar ukidanje tih mjera neće odnjeti sigurno "stotine dodatnih života" a u potresu poginulo 6-7ljudi?
ili da mjere nisu imale efekta, nego država pala pod utjecaj medijske panike , medija tipa Index (zanimljivo Index zagovara lockdowne, a vlasnik portala putuje i jebava po svijetu ne jebe korona mjere, a oni logično zagovaraju lockdown jer se bogate dok populacija sjedi doma i clicka na fake newse) i znanstvenika koji odreda ili ne žive u RH, ili neznaju tablicu množenja iz matematike, ili nisu epidemiolozi, ili su isfalivali sve živo...
AssadNaPodmornici- Posts : 22110
2018-06-14
ja vidim parazite negdje drugo. što je sigurna sredina? redovni antivirusni updejti microsofta.kaya wrote:Pa ja bi vam ga stavila. Čisto da se zna tko parazitira na sigurnoj sredini koju stvaraju drugi.mutava baštarda wrote:nema problema, naputovao sam se, a za ssve ostalo tu je dhlkaya wrote:Ma i ne treba . Ograničiti im putovanja , napuštanje županije. Pa sjedi kući i čitaj portale tworija zavjere.Eroo wrote:
Pa da vas ako ništa mogu lijepo uslužiti kada npr uđete u trgovinu ili dođete na posao.
Što bi bili anonimni i tuđim k. mlatili po gloginju.
Ako ste takvi neka to bude i transparentno.
Nije valjda da se sramite?
čisto me zanima ako je ćuko rizična skupina, a ti nisi, bi li mu ustupila cijepivo, ako imaš na raspolaganju samo jedno?
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Page 9 of 50