Da remiziram...vol II.
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Da remiziram...vol II.
ja vidim parazite negdje drugo. što je sigurna sredina? redovni antivirusni updejti microsofta.kaya wrote:Pa ja bi vam ga stavila. Čisto da se zna tko parazitira na sigurnoj sredini koju stvaraju drugi.mutava baštarda wrote:nema problema, naputovao sam se, a za ssve ostalo tu je dhlkaya wrote:Ma i ne treba . Ograničiti im putovanja , napuštanje županije. Pa sjedi kući i čitaj portale tworija zavjere.Eroo wrote:
Ista društvena pravila će se i u slučaju koronevirusa uvesti: obavezno cijepljenje.
nema problema, hoćemo morati nositi i znak oko ruke?
Pa da vas ako ništa mogu lijepo uslužiti kada npr uđete u trgovinu ili dođete na posao.
Što bi bili anonimni i tuđim k. mlatili po gloginju.
Ako ste takvi neka to bude i transparentno.
Nije valjda da se sramite?
čisto me zanima ako je ćuko rizična skupina, a ti nisi, bi li mu ustupila cijepivo, ako imaš na raspolaganju samo jedno?
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Oleg ima najjače statuse na fejsu oko korone
Oleg Maštruko is feeling afraid.
PA ŠTA JE OVO SVIĆE DUMREMO, ALO??? RUDANE ĐIKIĆU SRIĆA UČINITE NEŠTO!!!!!!
Kakvom brzinom ove odluke padaju u vodu kad drmne pravo sranje..... ovo je nevjerojatno. Stvarno je nekima trebala tragedija da ih ošamari, da proradi mozak. Tragikomično! Do jučer su nas uvjeravali da su sve te mjere APSOLUTNO NUŽNE za SPAŠAVANJE ŽIVOTA. Šta ovo znači, da odjednom životi nisu bitni?
VRAĆAJ PROPUSNICE I PCR TEST NA GRANICE!! SKANDAL!
Oleg Maštruko is feeling sad.
·
Đikić, Srića i Rudan, dok je fokus medija na potresu, i čekaju da ih opet netko pita za mišljenje o lockdownima i policijskim satovima...
Oleg Maštruko is feeling sick.
Moram priznati da me ukidanje propusnica iznerviralo više nego njihovo uvođenje. Kad je nedavno opet uvedena ta mjera doživio sam je kao još jedno u nizu besmislenih maltretiranja koja se nižu od ožujka, uglavnom bez ikakvog racionalnog argumenta ili dokaza o djelovanju. Prilagodio sam se još prije ljeta tom svijetu šarlatano-kracije (vladavine šarlatana) i cargo culta, pa čak u njemu i prosperirao. Mjeru propusnica u prosincu sam dočekao kao vic.
Ali onda se desi jedna stvarna i neporeciva tragedija i cijeli narod se digne na noge oko propusnica, i one se ukinu u roku od pet minuta!!!
Pa kako je to moguće? Tko je tu lud? Ne kužim, kog vraga se Polašek i njegov puppet master Rudan i ostali tvrdokoronaši iz znanstvenog savjeta ne bune protiv ukidanja propusnica? Još jučer su branili tu svjetsku debilanu kao nešto nužno?
Ako je ta mjera uopće ikad imala smisla, onda *pogotovo od danas* ima smisla! Zašto je ukidati? Želite li da se ljudi slobodnim gibanjem zaraze??? Ako je to bila opasnost jučer i prekjučer, onda je realno i objektivno još VEĆA opasnost danas i sutra i preksutra!
Pa odgovor znamo svi - ta mjera nikad ni nije imala smisla, ni znanstvenog ni moralnog opravdanja. Ta mjera od početka do kraja nije nikakva "znanost", već sitnodušje, totalitarno maltretiranje, šarlatanizam i cargo cult. Trebala se dogoditi jedna istinska tragedija, da nam svima lupi šamar i kao da cijeli narod kaže "e ajde sad nije više zajebancija, idemo ukinuti propusnice". I ukinu se doslovno u pet minuta!!! Halo, pet minuta, bez diskusije sa "znanstvenim savjetom", bez najave, odmah.
Polašek je jučer zdušno branio tu mjeru zajedno sa svojom tvrdokoronaškom braćom. Postavljam im vrlo jasno, premda retoričko pitanje. Zašto danas o ukidanju te mjere šute? Zar žele da umremo? Zar ih danas više nije briga za ljudske živote?
Zašto se nitko od tvrdokoronaša ne bori za zadržavanje propusnica? Dr. Polašek, dr Ambriović Ristov, Rudane, čega se sramite ili bojite? Vratite nam jebene propusnice!!! Spasite nam živote!
Oleg Maštruko is feeling afraid.
PA ŠTA JE OVO SVIĆE DUMREMO, ALO??? RUDANE ĐIKIĆU SRIĆA UČINITE NEŠTO!!!!!!
Kakvom brzinom ove odluke padaju u vodu kad drmne pravo sranje..... ovo je nevjerojatno. Stvarno je nekima trebala tragedija da ih ošamari, da proradi mozak. Tragikomično! Do jučer su nas uvjeravali da su sve te mjere APSOLUTNO NUŽNE za SPAŠAVANJE ŽIVOTA. Šta ovo znači, da odjednom životi nisu bitni?
VRAĆAJ PROPUSNICE I PCR TEST NA GRANICE!! SKANDAL!
Oleg Maštruko is feeling sad.
·
Đikić, Srića i Rudan, dok je fokus medija na potresu, i čekaju da ih opet netko pita za mišljenje o lockdownima i policijskim satovima...
Oleg Maštruko is feeling sick.
Moram priznati da me ukidanje propusnica iznerviralo više nego njihovo uvođenje. Kad je nedavno opet uvedena ta mjera doživio sam je kao još jedno u nizu besmislenih maltretiranja koja se nižu od ožujka, uglavnom bez ikakvog racionalnog argumenta ili dokaza o djelovanju. Prilagodio sam se još prije ljeta tom svijetu šarlatano-kracije (vladavine šarlatana) i cargo culta, pa čak u njemu i prosperirao. Mjeru propusnica u prosincu sam dočekao kao vic.
Ali onda se desi jedna stvarna i neporeciva tragedija i cijeli narod se digne na noge oko propusnica, i one se ukinu u roku od pet minuta!!!
Pa kako je to moguće? Tko je tu lud? Ne kužim, kog vraga se Polašek i njegov puppet master Rudan i ostali tvrdokoronaši iz znanstvenog savjeta ne bune protiv ukidanja propusnica? Još jučer su branili tu svjetsku debilanu kao nešto nužno?
Ako je ta mjera uopće ikad imala smisla, onda *pogotovo od danas* ima smisla! Zašto je ukidati? Želite li da se ljudi slobodnim gibanjem zaraze??? Ako je to bila opasnost jučer i prekjučer, onda je realno i objektivno još VEĆA opasnost danas i sutra i preksutra!
Pa odgovor znamo svi - ta mjera nikad ni nije imala smisla, ni znanstvenog ni moralnog opravdanja. Ta mjera od početka do kraja nije nikakva "znanost", već sitnodušje, totalitarno maltretiranje, šarlatanizam i cargo cult. Trebala se dogoditi jedna istinska tragedija, da nam svima lupi šamar i kao da cijeli narod kaže "e ajde sad nije više zajebancija, idemo ukinuti propusnice". I ukinu se doslovno u pet minuta!!! Halo, pet minuta, bez diskusije sa "znanstvenim savjetom", bez najave, odmah.
Polašek je jučer zdušno branio tu mjeru zajedno sa svojom tvrdokoronaškom braćom. Postavljam im vrlo jasno, premda retoričko pitanje. Zašto danas o ukidanju te mjere šute? Zar žele da umremo? Zar ih danas više nije briga za ljudske živote?
Zašto se nitko od tvrdokoronaša ne bori za zadržavanje propusnica? Dr. Polašek, dr Ambriović Ristov, Rudane, čega se sramite ili bojite? Vratite nam jebene propusnice!!! Spasite nam živote!
bio je neki ministar, ne mogu naći, Kanada čini mi se. slika se uz kamin za Božić i pozva ljude da se drže mjera, a poslije novinari služili da je otiša na ljetovanje, a slike da je slika prijeAssadNaPodmornici wrote:a onda ukinuli mjere ko iz pičke.mutava baštarda wrote:Hrvatska ima najveći pad slučajeva korone Eu.AssadNaPodmornici wrote:znači ukidanje pcr testova za povratnike, i propusnica među županijama, i veliko kretanje populacije spram kriznom području, nije uzrokovalo nagli porast slučajeva? kako? Đikić, Rudan, Matija Babić, Nenad Jarić Dauenahuer , i Ero neka mi objasne
a ti stručnjaci koje si pobrojao su pisali apele za jačim mjerama.
ono zar ukidanje tih mjera neće odnjeti sigurno "stotine dodatnih života" a u potresu poginulo 6-7ljudi?
ili da mjere nisu imale efekta, nego država pala pod utjecaj medijske panike , medija tipa Index (zanimljivo Index zagovara lockdowne, a vlasnik portala putuje i jebava po svijetu ne jebe korona mjere, a oni logično zagovaraju lockdown jer se bogate dok populacija sjedi doma i clicka na fake newse) i znanstvenika koji odreda ili ne žive u RH, ili neznaju tablicu množenja iz matematike, ili nisu epidemiolozi, ili su isfalivali sve živo...
#ostanidoma
Niz uglednih liječnika i znanstvenika uputili su apel hrvatskoj javnosti zabrinuti širenjem drugog vala pandemije i velikim brojem žrtava.Eroo wrote:
[size=30]Play Video[/size]
[size=35]Njihov apel u nastavku prenosimo u cijelosti:[/size]
[size=35]“Obraćamo se javnosti duboko zabrinuti širenjem drugog vala pandemije u Republici Hrvatskoj i velikim brojem žrtava o kojima svakodnevno doznajemo u javnim glasilima. Odlučili smo javno obznaniti naše preporuke u prevladavanju ove teške javno-zdravstvene i društvene krize u Hrvatskoj.[/size]
[size=35]Ograđujemo se i od procjena da je virus na bilo koji način oslabio[/size]
[size=35]Željeli bismo se ograditi od svih izjava koje su temeljem pogrešnih podataka uvjeravale javnost tijekom mjeseca studenog da će epidemija u Hrvatskoj stagnirati ili umanjivati intenzitet, te da nam strože mjere nisu potrebne ili da nisu učinkovite. [/size]_________________
Iduća dva tjedna su ključna
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
dosta pratim njemačke poglede i razmišljanja ne običnih ljudi nego onih koji će na kraju napraviti konačnu strategiju cijepljenja u njemačkoj.Penzioneri će se cijepiti velikom većinom i sa njima neće biti problema no i oni imaju mlade ravnozemljaške antivakserske snage i taj problem je u rješavanju.Pošto još nema cijepiva u dovoljnim količinama računaju da za par mjeseci naprave pravni okvir koji dozvoljava firmama da od svojih radnika traži uz liječnički pregled potvrdu da je dotični cijepljen protiv kovida kako im ne bi u firme gdje rade ljudi od 20-70 godina dotepli bolest a onda oni dobro znaju kakve to radi štete.Ima još toga ali trajalo bi previše dugo,samo da znate da nijemci neće dopustiti samovolju,filozofiju i raspašoj.
Pošto naši isto prate (doduše stalno kasne) njihova događanja vjerujte da ni kod nas neće biti puno drugačije.Pod iglu pa radi majmunarije na utakmici ili noćnom klubu,za to je dosta i pendrek.
Pošto naši isto prate (doduše stalno kasne) njihova događanja vjerujte da ni kod nas neće biti puno drugačije.Pod iglu pa radi majmunarije na utakmici ili noćnom klubu,za to je dosta i pendrek.
vili40-
2015-08-02
kada je rasna čistoća u pitanju već su se dokazali, ne sumnjam da će tako biti i kada su virusi u pitanju.vili40 wrote:dosta pratim njemačke poglede i razmišljanja ne običnih ljudi nego onih koji će na kraju napraviti konačnu strategiju cijepljenja u njemačkoj.Penzioneri će se cijepiti velikom većinom i sa njima neće biti problema no i oni imaju mlade ravnozemljaške antivakserske snage i taj problem je u rješavanju.Pošto još nema cijepiva u dovoljnim količinama računaju da za par mjeseci naprave pravni okvir koji dozvoljava firmama da od svojih radnika traži uz liječnički pregled potvrdu da je dotični cijepljen protiv kovida kako im ne bi u firme gdje rade ljudi od 20-70 godina dotepli bolest a onda oni dobro znaju kakve to radi štete.Ima još toga ali trajalo bi previše dugo,samo da znate da nijemci neće dopustiti samovolju,filozofiju i raspašoj.
Pijani ljudi bez maski se okupili kod bolnice u Londonu, vikali da je korona laž
VELIKA grupa ljudi se tijekom novogodišnje noći okupila pred londonskom bolnicom St. Thomas, nisu nosili maske i vikali su kako je covid laž.
Liječnik Matthew Lee na Twitteru je objavio video na kojem grupa ljudi pred bolnicom paradira bez maski. Naveo je i kako su izvikivali parole poput "covid je laž". Nije jasno radi li se o prosvjednicima ili o spontanom okupljanju.
"Vraćam se iz kasne smjene u hitnoj i ugledam ovo. Tisuće pijanih ljudi bez maski izvikuju 'covid je laž' doslovno ispred zgrade gdje je stotine ljudi bolesno i umire. Zašto ljudi i dalje ne razumiju ozbiljnost ove pandemije?", napisao je liječnik.
Bolnica St. Thomas je jedna od "najprometnijih" bolnica u Londonu. Ranije ove godine, premijer Boris Johnson zahvalio je osoblju što mu je spasilo život nakon što je hospitaliziran s koronavirusom.
U novogodišnjoj noći građanima Londona rečeno je da izbjegavaju okupljanje u skupinama u sklopu novih mjera.
VELIKA grupa ljudi se tijekom novogodišnje noći okupila pred londonskom bolnicom St. Thomas, nisu nosili maske i vikali su kako je covid laž.
Liječnik Matthew Lee na Twitteru je objavio video na kojem grupa ljudi pred bolnicom paradira bez maski. Naveo je i kako su izvikivali parole poput "covid je laž". Nije jasno radi li se o prosvjednicima ili o spontanom okupljanju.
"Vraćam se iz kasne smjene u hitnoj i ugledam ovo. Tisuće pijanih ljudi bez maski izvikuju 'covid je laž' doslovno ispred zgrade gdje je stotine ljudi bolesno i umire. Zašto ljudi i dalje ne razumiju ozbiljnost ove pandemije?", napisao je liječnik.
Bolnica St. Thomas je jedna od "najprometnijih" bolnica u Londonu. Ranije ove godine, premijer Boris Johnson zahvalio je osoblju što mu je spasilo život nakon što je hospitaliziran s koronavirusom.
U novogodišnjoj noći građanima Londona rečeno je da izbjegavaju okupljanje u skupinama u sklopu novih mjera.
vili40-
2015-08-02
u Argentini, zemlji sa najstrožim mjerama u j Americi žene se spontano okupile bez maski da proslave legalizaciju abortusa za koji tvrde da nije ubojstvo.vili40 wrote:Pijani ljudi bez maski se okupili kod bolnice u Londonu, vikali da je korona laž
[size=42]VELIKA grupa ljudi se tijekom novogodišnje noći okupila pred londonskom bolnicom St. Thomas, nisu nosili maske i vikali su kako je covid laž. [/size]
[size=42]Liječnik Matthew Lee na Twitteru je objavio video na kojem grupa ljudi pred bolnicom paradira bez maski. Naveo je i kako su izvikivali parole poput "covid je laž". Nije jasno radi li se o prosvjednicima ili o spontanom okupljanju. [/size]
[size=42]"Vraćam se iz kasne smjene u hitnoj i ugledam ovo. Tisuće pijanih ljudi bez maski izvikuju 'covid je laž' doslovno ispred zgrade gdje je stotine ljudi bolesno i umire. Zašto ljudi i dalje ne razumiju ozbiljnost ove pandemije?", napisao je liječnik. [/size]
[size=42]Bolnica St. Thomas je jedna od "najprometnijih" bolnica u Londonu. Ranije ove godine, premijer Boris Johnson zahvalio je osoblju što mu je spasilo život nakon što je hospitaliziran s koronavirusom. [/size]
[size=42]U novogodišnjoj noći građanima Londona rečeno je da izbjegavaju okupljanje u skupinama u sklopu novih mjera. [/size]
Da nisi glup i dosadan odgovorila bi.mutava baštarda wrote:
ja vidim parazite negdje drugo. što je sigurna sredina? redovni antivirusni updejti microsofta.
čisto me zanima ako je ćuko rizična skupina, a ti nisi, bi li mu ustupila cijepivo, ako imaš na raspolaganju samo jedno?
Ovako mi se ne da
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nije on glup,dapače.I ok je inače ali ovo sa koronom ne vidi dobro.kaya wrote:Da nisi glup i dosadan odgovorila bi.mutava baštarda wrote:
ja vidim parazite negdje drugo. što je sigurna sredina? redovni antivirusni updejti microsofta.
Ovako mi se ne da
vili40-
2015-08-02
kaya wrote:Da nisi glup i dosadan odgovorila bi.mutava baštarda wrote:
Ovako mi se ne da
mutava baštarda wrote:kaya wrote:Da nisi glup i dosadan odgovorila bi.mutava baštarda wrote:
Ovako mi se ne da
Badava ti ... ja joj stalno tepam, a ona me odjebe sa Sorom.
Teško mi je sad.
Guest- Guest
Bez cjepljenja se neće moći ni u kino, kazalište, u trgovinu po spizu, slati djecu u školu, ići u turizam, prelaziti državne granice etc.vili40 wrote:dosta pratim njemačke poglede i razmišljanja ne običnih ljudi nego onih koji će na kraju napraviti konačnu strategiju cijepljenja u njemačkoj.Penzioneri će se cijepiti velikom većinom i sa njima neće biti problema no i oni imaju mlade ravnozemljaške antivakserske snage i taj problem je u rješavanju.Pošto još nema cijepiva u dovoljnim količinama računaju da za par mjeseci naprave pravni okvir koji dozvoljava firmama da od svojih radnika traži uz liječnički pregled potvrdu da je dotični cijepljen protiv kovida kako im ne bi u firme gdje rade ljudi od 20-70 godina dotepli bolest a onda oni dobro znaju kakve to radi štete.Ima još toga ali trajalo bi previše dugo,samo da znate da nijemci neće dopustiti samovolju,filozofiju i raspašoj.
Normalno. Ne možeš hodati okolo i širit boleštine. Sve će biti u skladu sa već postojećim zakonima, ne treba usvajati nove.
Jedno od poznatih psihičih stanja (3) za vrijeme ugroze: BJEŽANJE.vili40 wrote:Pijani ljudi bez maski se okupili kod bolnice u Londonu, vikali da je korona laž
Trebaju pomoć psihijatra.
mutava baštarda wrote:Bergamo 1 misec 2020, cijepljenjeEroo wrote:Bijeg ne rješava problem. Naprotiv, poveća ga.mutava baštarda wrote:Eroo wrote:
I Zemlja jeravna pločadio koronacentričnog sussustava. To svaka budala zna.
Pratim i dalje situaciju u Bergamu. Jučer su imali novozaraženih +109 na 1 milijun stanovnika.
Na temelju novih podataka, koji stižu na kapaljku, moja najnovija procjna je da tamo nije bilo
nikoga tko ne bi fasao koronavirus. Postupnim gubljenjem imuniteta (antitijel) se stvara
prostor za nove zaraze. Izgleda kao da problem ne može riješiti djelomična imunizacija populacije
cjepljenjem.Ako se ravnozemljaši ne dozovu pameti ova pošast će harati godinama...bez kraja i konca.
Naravno. Znamo i zašto.
I tebe će cijepiti, budi bez brige. Napravit ćeš to dobrovoljno.
Kako ono kažu, umjesto na'silu uzmeš veću macolu.
Bergamo: +101 slučaj novozaraženih, iliti +90/1M stanovnika.
Hrvatski ekvivalent bi iznosio: +330/1M st..
Hrvatski ekvivalent bi iznosio: +330/1M st..
696 novih slučajeva u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 2.453 osobe
202.442 osobe su se oporavile, od toga 1.142 u protekla 24 sata.
U protekla 24 sata preminulo je 56 osoba, ukupno 4.072 osobe.
U protekla 24 sata zabilježeno je 696 novih slučajeva pa je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas 6.444. Među njima su 2.453 pacijenta na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 211 pacijenta. U protekla 24 sata oporavile su se 1.142 osobe, a testirano je njih 5.611.
Od 25. veljače 2020., kada je zabilježen prvi slučaj zaraze u Hrvatskoj, do danas je ukupno zabilježeno 212.958 osoba zaraženih novim koronavirusom, od čega 696 u protekla 24 sata.202.442 osobe su se oporavile, od toga 1.142 u protekla 24 sata.
U protekla 24 sata preminulo je 56 osoba, ukupno 4.072 osobe.
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Page 10 of 50